Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım yaptım 44 günlük oldu oğlum.zaman çabuk geçiyor değil mi?iyiz çok şükür sadece sütümle doymuyor oğlum mama veriyorum
Oo kirkiniz cikmis masallah size. Nerden biliyosun sutunun yetmedigini? Emzirdikce artar sut. Mamayi kesmeyi dene. Ben basta verdim ama premature olduklari icin. Sonrasinda hep sut verdim. Hep emzirdim. Yetse de yetmesede hep emziriyorum. Mamaya karsiyim biraz :)
Canim ilk doğduğunda oldukca gürültüluydu ev .Ama sonra dikkat etmeye basladik cunku asla uyumamaya basladi seste .Cok hassas sese karsi .8 saattir uyanik artik tukendik ama uyuyamiyor bir kez uykusu kacinca boyle oluyor
ah canim ya benimde kizim sanki ogluna benziyor. Biraz israr etmesem uyumayacak

guzel oldugumu nerden biliyosuniyiyim canim sagol. Senden de guzel haberler gelecek insallah moralini yuksek tut

herkese iyi akşamlar, 3.5 yaşında bir evladımız var, 5 aydır 2. çocuk için çabalıyoruz...
eşim özel bir hastanede spermiyografi testi yaptırdı;
morfoloji 0 çıktı maaleseff
şimdilik tüp bebek ve aşılama hiç düşünmüyoruz, doğal yollardan nasip olması için şansımız var mı?
çok fazla bu konularda bilgim bulunmuyor, lütfen bilgilendirir misiniz beni de

Eklentiler

• 41AB4BF3-B414-460F-9683-E2BDE6D21F4D.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 60
Canım doktor söyledi sonra bebek hemşiresi .bebeğim sarılık oldu ve hastane verdi mamayi.kullanmak zorunda kaldim.şimdi bende azaltmaya çalışıyorum mamayı hep emziriyorum ama başta çok sancılı geçti .hep ağladım her gören mama mı veriyorsun diye tepki gösterdi . göğüslerim yara oldu ,farklı sağlık problemlerim oldu .insallah bende mamayı azaltacagim.nasip olursa tamamen keseceğim şimdi daha düzenli sık emziriyorum.

Merhabalar ,Morfoloji için ilac önermedi mi veya vitamin evicap öneriliyr tabiki dr bi sorun

canim benim dert etme. Mama verilir ama sen elinden geldigince emzir. Bende hala mama veriryorum ama bebisler her agladiginda once meme veriyorum. Istemezlerse cekiyorum. Gecmis olsun. Ben daha yeni kendime geldim 5 ay gecti. Cok zor lohusalik, bebeklerin ayri problemleri benim ayri problemlerim... say say bitmez ama cok sukur onlarin cani sagolsun. Yoksa hic sut de vermeyebilirdik sadece mamayla beslenen cocuklar var onlar da gayet sagliklilar. Hic kafaya takma. Bol bol su ic ve hep pozitif dusun

Merhabalar ,Morfoloji için ilac önermedi mi veya vitamin evicap öneriliyr tabiki dr bi sorun
henüz sonucu yarın göstereceğiz, bilemiyorum neler önerir? bu sonuçlarla normal yolla gebelik şansı var mıdır ki?? ya da bitkisel neler yapılabilir?

henüz sonucu yarın göstereceğiz, bilemiyorum neler önerir? bu sonuçlarla normal yolla gebelik şansı var mıdır ki?? ya da bitkisel neler yapılabilir?
Bende bizim durumumuu öğreneli 1,5 ay oldu hız morfoloji sıkntılı evicap önerdiler bu ay onu deniyoruz bıde yaş kabak çekirdeği

Canım bu doktorlardan nasıl randevu alıyoruz? Ankara üniversitesinde mi yapıyorlar yoksa özel muayenehaneleri mi var? Ben de ankaradayım da şansım olursa ben de gitmek görüşmek isterim.
Canım Sinan bey Ankara üniversitesi tüp bebeğin labaratuar sorumlusuymuş, randevu falan alınmıyor bildiğim kadarıyla. Ben Kaan hocaya makalesini sorunca Kaan bey cep telefonunu verdi, ordan iletişim kurduk.
Ankara ünide tüp bebeğe başlarsan, sanırım o yapar işlemleri. Ama tavsiyem ünide kadın doğumcu profesör bir doktorun hastası olarak başla. Görüşebilirsen Sinan beyle de orda görüşün.

Bence büyük bir problem Yok. Eşiniz bilindik bir takviye kullansın sorun kalmayacaktır. Promen k veya proxeed plus gibi. Morfoloji için bilindik takviye yok ama emodex alabilirsiniz. Emodex alırsanız Başkan birşey almayın. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…