Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Öyle canım gerçekten lohusalık çok zormuş.hic ummadığın hesapta olmayan şeyler çıkıyor .bende öyle yapıyorum önce emziriyorum sonra mama.
Ne kadar zor olsa da iyiki varlar bir gülüşleri yetiyor .Allah'ım buradaki arkadaşlarimizda tez vakitte nasip etsin

Saklicennet eşimle ben de çok meraklıyız. Kötüye alıştığımız için daha sevinemedik.
Senin yumurta toplama da yaklaşmış, e2 süper :)
Evet yaklaştı yarın sabah inşallah. E2 güzel ama bakalım dolu çıkacaklar mı? Ben de hem kendim için hem senin için heyecanlıyım. Çifte heyecan yaşıyorum. inşallah değerlerin artacak içini ferah tut ilk testin çok iyiydi maaşallah.

Bu ay çok bereketli ya inşallah böyle devam eder.

6. Hissim kuvvetlidir amin inşallah.

Canım inşallah yarın ymurtaların dolu dolu ve umduğundan çok çıkar, anesteziyi almadan önce nasıl hissediyorsan öyle uyanıyorsun inşallah güzel hayaller kurarak bebeğini düşünürek uyu güzel uyan.

Bu kan verme beni resmen yaslandirdi :) merakla bekliyorum bende
Canım hiç lekelenme falan oldu mu sende? Benim ilk kimyasalda hemen leke leke belli olmuştu, bu sefer tık yok bakalım, o yüzden beta artmıştır diye umut ediyorum. Bir de uyku hali var, belirtiler bu kadar erken başlamaz dimi? Durup durup kendimi dinliyorum

Yok canım hiç lekem olmadi...benim goguslerim sis ve hala kasiklarim da ağrı var adet sancısı gibi ama ilk başlardaki gibi değil azalıyor uyku hali bende de var vee bende kendimi çok dinliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…