- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Canım sen bir daha ne zaman test yaptıracaksın? Meraktayım :)Saklicennet eşimle ben de çok meraklıyız. Kötüye alıştığımız için daha sevinemedik.
Senin yumurta toplama da yaklaşmış, e2 süper :)
Yok uykudan başımı kaldırıp gidemedim dün kuzu ya. Bi yaptırsam mı diye size sordum ama yorgunluktan gidemedim.L Longway2015 sen test yaptırdın mı bir daha ???
Öyle canım gerçekten lohusalık çok zormuş.hic ummadığın hesapta olmayan şeyler çıkıyor .bende öyle yapıyorum önce emziriyorum sonra mama.canim benim dert etme. Mama verilir ama sen elinden geldigince emzir. Bende hala mama veriryorum ama bebisler her agladiginda once meme veriyorum. Istemezlerse cekiyorum. Gecmis olsun. Ben daha yeni kendime geldim 5 ay gecti. Cok zor lohusalik, bebeklerin ayri problemleri benim ayri problemlerim... say say bitmez ama cok sukur onlarin cani sagolsun. Yoksa hic sut de vermeyebilirdik sadece mamayla beslenen cocuklar var onlar da gayet sagliklilar. Hic kafaya takma. Bol bol su ic ve hep pozitif dusun
Canım artık kan verme gerek yok dedi 8 Mart'ta ultrason da bakmak için çağırdıYa bu değer süper yarın ki değeri de bekliyoruz sabırsızlıkla
Allah razı olsun canım arkadaşımAdim adim yaklaşıyorsun insallah kuzum dualarım seninle
Evet yaklaştı yarın sabah inşallah. E2 güzel ama bakalım dolu çıkacaklar mı? Ben de hem kendim için hem senin için heyecanlıyım. Çifte heyecan yaşıyorum.Saklicennet eşimle ben de çok meraklıyız. Kötüye alıştığımız için daha sevinemedik.
Senin yumurta toplama da yaklaşmış, e2 süper :)
Akşam 7 gibi yaptıracağım canımCanım sen bir daha ne zaman test yaptıracaksın? Meraktayım :)
Bu ay çok bereketli ya inşallah böyle devam eder.Evet yaklaştı yarın sabah inşallah. E2 güzel ama bakalım dolu çıkacaklar mı? Ben de hem kendim için hem senin için heyecanlıyım. Çifte heyecan yaşıyorum.inşallah değerlerin artacak içini ferah tut ilk testin çok iyiydi maaşallah.
6. Hissim kuvvetlidirOo kirkiniz cikmis masallah size. Nerden biliyosun sutunun yetmedigini? Emzirdikce artar sut. Mamayi kesmeyi dene. Ben basta verdim ama premature olduklari icin. Sonrasinda hep sut verdim. Hep emzirdim. Yetse de yetmesede hep emziriyorum. Mamaya karsiyim biraz :)
ah canim ya benimde kizim sanki ogluna benziyor. Biraz israr etmesem uyumayacak
guzel oldugumu nerden biliyosuniyiyim canim sagol. Senden de guzel haberler gelecek insallah moralini yuksek tut
Canım inşallah yarın ymurtaların dolu dolu ve umduğundan çok çıkar, anesteziyi almadan önce nasıl hissediyorsan öyle uyanıyorsun inşallah güzel hayaller kurarak bebeğini düşünürek uyu güzel uyan.Evet yaklaştı yarın sabah inşallah. E2 güzel ama bakalım dolu çıkacaklar mı? Ben de hem kendim için hem senin için heyecanlıyım. Çifte heyecan yaşıyorum.inşallah değerlerin artacak içini ferah tut ilk testin çok iyiydi maaşallah.
Bu kan verme beni resmen yaslandirdi :) merakla bekliyorum bendeAkşam 7 gibi yaptıracağım canım
Canım hiç lekelenme falan oldu mu sende? Benim ilk kimyasalda hemen leke leke belli olmuştu, bu sefer tık yok bakalım, o yüzden beta artmıştır diye umut ediyorum. Bir de uyku hali var, belirtiler bu kadar erken başlamaz dimi? Durup durup kendimi dinliyorumBu kan verme beni resmen yaslandirdi :) merakla bekliyorum bende
Amin canım inşallahhhh :)Canım inşallah yarın ymurtaların dolu dolu ve umduğundan çok çıkar, anesteziyi almadan önce nasıl hissediyorsan öyle uyanıyorsun inşallah güzel hayaller kurarak bebeğini düşünürek uyu güzel uyan.
Evet ama görebileceğimizden emin değilim doktor çağırdı ama bakalımCanım artık kan verme gerek yok dedi 8 Mart'ta ultrason da bakmak için çağırdısen ptesi gidicektin demi
Yok canım hiç lekem olmadi...benim goguslerim sis ve hala kasiklarim da ağrı var adet sancısı gibi ama ilk başlardaki gibi değil azalıyorCanım hiç lekelenme falan oldu mu sende? Benim ilk kimyasalda hemen leke leke belli olmuştu, bu sefer tık yok bakalım, o yüzden beta artmıştır diye umut ediyorum. Bir de uyku hali var, belirtiler bu kadar erken başlamaz dimi? Durup durup kendimi dinliyorum
Ne yapacak acaba bana kese gorcez dedi 15 gün sonra çağırdı sizin baya erken oluyor dediğin gibi goremeyebilirEvet ama görebileceğimizden emin değilim doktor çağırdı ama bakalım
Bilemedim ki kese bakalım dedi ama bence erkenNe yapacak acaba bana kese gorcez dedi 15 gün sonra çağırdı sizin baya erken oluyor dediğin gibi goremeyebilir
Ay inanmıyorum maaşallah. İnşallah ikizdir ve bu sayfa da sizde açılmamak üzere kapanır inşalahhhhh.Kızlar değerim 431 olmuş.Sanırım ikizler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?