- 17 Ekim 2018
- 209
- 160
- 103
Kızlar değerim 431 olmuş.Sanırım ikizler geliyor
Şimdi okuyunca göZümdeki damlayı sildim. Çok duygulandım galiba. Rabbim bekleyenlerin sonucunu böyle güzel eylesin inşşşşş. Sen ikizi hakkettin. Maşallah barekallah... devamı gelir inşşşşşş. Darısı tüm bekleyenlere...Kızlar değerim 431 olmuş.Sanırım ikizler geliyor
Yaaaa bak bu süper olduuuuuKızlar değerim 431 olmuş.Sanırım ikizler geliyor
Maşallah canım çok sevindimKızlar değerim 431 olmuş.Sanırım ikizler geliyor
Ay inanmıyorum maaşallah. İnşallah ikizdir ve bu sayfa da sizde açılmamak üzere kapanır inşalahhhhh.
ooo super canim bencede ikizler geliyor.oh oh masallah saglikla gelsinler
Şimdi okuyunca göZümdeki damlayı sildim. Çok duygulandım galiba. Rabbim bekleyenlerin sonucunu böyle güzel eylesin inşşşşş. Sen ikizi hakkettin. Maşallah barekallah... devamı gelir inşşşşşş. Darısı tüm bekleyenlere...
Yaaaa bak bu süper olduuuuukuzularim benim rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah canım
İyi dilekleriniz, dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar.Maşallah canım çok sevindim
yarın için Allah yardımcın olsun saklıcennet, hayırla ve güzel sonuçlansın inşEvet yaklaştı yarın sabah inşallah. E2 güzel ama bakalım dolu çıkacaklar mı? Ben de hem kendim için hem senin için heyecanlıyım. Çifte heyecan yaşıyorum.inşallah değerlerin artacak içini ferah tut ilk testin çok iyiydi maaşallah.
Teşekkür ederim canım.Canım Sinan bey Ankara üniversitesi tüp bebeğin labaratuar sorumlusuymuş, randevu falan alınmıyor bildiğim kadarıyla. Ben Kaan hocaya makalesini sorunca Kaan bey cep telefonunu verdi, ordan iletişim kurduk.
Ankara ünide tüp bebeğe başlarsan, sanırım o yapar işlemleri. Ama tavsiyem ünide kadın doğumcu profesör bir doktorun hastası olarak başla. Görüşebilirsen Sinan beyle de orda görüşün.
Saklicennet Yarın için dualarımız seninle. Inşallah her şey gönlüne göre olur. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Saklicennet canım yarın opun iyi geçer inşallah sağlıklı bol bol yumişlarin olur canım dualarimdasin
Ve diğer dualarını iyi niyetlerini eksik etmeyen yol arkadaşlarım. Güzel yüreğiniz hiç bir zaman kırılmasın incinmesin üzülmesin. Bu günler unutulup gitsin inşallah. Beni düşündünüz çok mutlu ettiniz anlatamam rabbimde sizleri mutlu etsin. Ünşallah yarın güzel haberlerle gelirim. Allah emanet olun. Sizleri görmeden seviyorum.yarın için Allah yardımcın olsun saklıcennet, hayırla ve güzel sonuçlansın inş
Saklıcennet hadi güzel haberlerle gel. Bu arada opudan sonra eve gelince burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle ayaklarıma hep sıcak su torbası koydum. Ağrı ve gaz sıkıntısı pek yaşamadım. Sen de ayağını sıcak tut.Ve diğer dualarını iyi niyetlerini eksik etmeyen yol arkadaşlarım. Güzel yüreğiniz hiç bir zaman kırılmasın incinmesin üzülmesin. Bu günler unutulup gitsin inşallah. Beni düşündünüz çok mutlu ettiniz anlatamam rabbimde sizleri mutlu etsin. Ünşallah yarın güzel haberlerle gelirim. Allah emanet olun. Sizleri görmeden seviyorum.
İyi geceler, teşekkür ederim.Bence büyük bir problem Yok. Eşiniz bilindik bir takviye kullansın sorun kalmayacaktır. Promen k veya proxeed plus gibi. Morfoloji için bilindik takviye yok ama emodex alabilirsiniz. Emodex alırsanız Başkan birşey almayın. Geçmiş olsun.
canım selam, üroloji doktoru netrofil verdi.. ben bir de evicap alsam mı, diğerinin içerişinde var ama fazla bitamin göz çıkarmazBende bizim durumumuu öğreneli 1,5 ay oldu hız morfoloji sıkntılı evicap önerdiler bu ay onu deniyoruz bıde yaş kabak çekirdeği
Ben promen k daha etkili diye biliyorum ikisinin gramlarını bi değerlendir evicap 200 kullandık pazartesı test vercez bakalm işe yaramış mı , yalnız eşinde morfoloji sıkıntısı varsa memorıal murad bey arkadasıma neofortıl ve krilom Qh verdi ve etkısı oldu ,,, kabak çekirdeği kabAktan evet yada kuruyemişçilerde var eşim kuruyemişçiden Alıyor yaş kabak cekırdeğicanım selam, üroloji doktoru netrofil verdi.. ben bir de evicap alsam mı, diğerinin içerişinde var ama fazla bitamin göz çıkarmaz
proxedd plus ile netrofil arasında ne fark var ki? hangisi ne için daha iyi, bilgin var mı hiç canım?
bir de yaş kabak çekirdeği nasıl tüketiyor eşin? balkabağından bahsediyorsun değil mi??
Sabah aç karnına verıyorum 9 11 tane falan akşamda cayın yanında atıstırıyor ve hünnap keçiboynuzu çok faydalıBen promen k daha etkili diye biliyorum ikisinin gramlarını bi değerlendir evicap 200 kullandık pazartesı test vercez bakalm işe yaramış mı , yalnız eşinde morfoloji sıkıntısı varsa memorıal murad bey arkadasıma neofortıl ve krilom Qh verdi ve etkısı oldu ,,, kabak çekirdeği kabAktan evet yada kuruyemişçilerde var eşim kuruyemişçiden Alıyor yaş kabak cekırdeği
Saol canım benim-Pandora- yanimda olsan boynuna sarilirdim cok sevindim canim. Insallah ikizdir.
Bana cevap yazan arkadaslar alintiladim ama bi sey oldu gitti. Opuyorum sizi
Saklicennet kendini sıkma olur mu canim. Cok rahat gececek bi bakmissin ki her sey olmus bitmis evindesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?