Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar değerim 431 olmuş. Sanırım ikizler geliyor
Şimdi okuyunca göZümdeki damlayı sildim. Çok duygulandım galiba. Rabbim bekleyenlerin sonucunu böyle güzel eylesin inşşşşş. Sen ikizi hakkettin. Maşallah barekallah... devamı gelir inşşşşşş. Darısı tüm bekleyenlere...

Ay inanmıyorum maaşallah. İnşallah ikizdir ve bu sayfa da sizde açılmamak üzere kapanır inşalahhhhh.

ooo super canim bencede ikizler geliyor.oh oh masallah saglikla gelsinler

Yaaaa bak bu süper olduuuuu kuzularim benim rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah canım

Maşallah canım çok sevindim
İyi dilekleriniz, dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar. 10 gün sonra kese görmeye çağırdı doktorum.

yarın için Allah yardımcın olsun saklıcennet, hayırla ve güzel sonuçlansın inş

Teşekkür ederim canım.

Saklicennet hiç korkma canım adım adım yaklaşıyorsun güzel sona.
Saklicennet Yarın için dualarımız seninle. Inşallah her şey gönlüne göre olur. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Saklicennet canım yarın opun iyi geçer inşallah sağlıklı bol bol yumişlarin olur canım dualarimdasin
yarın için Allah yardımcın olsun saklıcennet, hayırla ve güzel sonuçlansın inş
Ve diğer dualarını iyi niyetlerini eksik etmeyen yol arkadaşlarım. Güzel yüreğiniz hiç bir zaman kırılmasın incinmesin üzülmesin. Bu günler unutulup gitsin inşallah. Beni düşündünüz çok mutlu ettiniz anlatamam rabbimde sizleri mutlu etsin. Ünşallah yarın güzel haberlerle gelirim. Allah emanet olun. Sizleri görmeden seviyorum.

Saklıcennet hadi güzel haberlerle gel. Bu arada opudan sonra eve gelince burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle ayaklarıma hep sıcak su torbası koydum. Ağrı ve gaz sıkıntısı pek yaşamadım. Sen de ayağını sıcak tut.

İyi geceler, teşekkür ederim.
Eşimle birlikte bugün hem üroloji hemde kadın doğum doktorundan da bilgi aldık, açıkçası üroloji doktoru morfolojinin 0 olmasına pek takılmadı, ben gitmeden önce kendisinden çok daha kötü yorumlar beklemiştim halbuki
Sanırım bu sonucu görünce pek önemsemedi
Netrofil verdi sadece, bir de renkli doppler istedi eşimden o kadar..
Ben bir de bu netrofile ek evicap mı alsam?
kaç ünitelik olandan alacağımdan emin olamadım, çünkü netrofilinde içeriğinde vardı e vitamini?
bir de devit damla aldım, bakalım umarım tüm bunlar özellikle morfoloji oranı için işe yarar

Kızlar bi ara size danışmıstım promen k kullanıyorduk bize çok iyi geldi.ileri hızlı 15 ten 35 e cıktı.aglütinasyon da geçti.şimdi benim sorunlarm cıktı gerçi ama hepinize teşekkürler

Bende bizim durumumuu öğreneli 1,5 ay oldu hız morfoloji sıkntılı evicap önerdiler bu ay onu deniyoruz bıde yaş kabak çekirdeği
canım selam, üroloji doktoru netrofil verdi.. ben bir de evicap alsam mı, diğerinin içerişinde var ama fazla bitamin göz çıkarmaz
proxedd plus ile netrofil arasında ne fark var ki? hangisi ne için daha iyi, bilgin var mı hiç canım?
bir de yaş kabak çekirdeği nasıl tüketiyor eşin? balkabağından bahsediyorsun değil mi??

Ben promen k daha etkili diye biliyorum ikisinin gramlarını bi değerlendir evicap 200 kullandık pazartesı test vercez bakalm işe yaramış mı , yalnız eşinde morfoloji sıkıntısı varsa memorıal murad bey arkadasıma neofortıl ve krilom Qh verdi ve etkısı oldu ,,, kabak çekirdeği kabAktan evet yada kuruyemişçilerde var eşim kuruyemişçiden Alıyor yaş kabak cekırdeği

Eklentiler

• IMG_3964.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_4261.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 46
Sabah aç karnına verıyorum 9 11 tane falan akşamda cayın yanında atıstırıyor ve hünnap keçiboynuzu çok faydalı

Saol canım benim eğer ikizse artık tüm sorularımı sana sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…