Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herşey gönlünce olsun cnm

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

Geçmiş olsun kuzum ayakları sıcak tutmaya çalışın hep.

Canim gecmis olsun ins bunlrda gececek ilk ve son olsnn ins bu skntilr. Guzel sonu düşün .

Çok geçmiş olsun canım. Bi an önce toparlayacaksın inşallah geçecek.

Çok geçmiş olsun inşallah her şey çok güzel olur değer bu sıkıntılara.

Kuzum evet bende aynı senin gibi oldun ağlamaktan bı hal olmuştun iğne vurdular hatta eşim korkmuştu annemi cagiracakmis ama eş dışında kimseyi almiyorlardi... Çok geçmiş olsun biraz ağrı değil biliyorum kasiklarim da dinamit vardı resmen ama atlattın çok şükür inşallah bi çoğu döllenir bı sürü bebeğin olur bundan sonrasida çok heyecanlı olcak embriyoglar arıyor bilgi verme kısmı ben pek yasayamasamda sen yaşarsın inşallah çok geçmiş olsun canım

Ay canım cok gecmiş olsun insallah bir sürü saglıklı embriyon olur

geçmiş olsun canim.. inşallah çabuk toparlanirsin

Geçmiş olsun canım. Sonu güzel olacak inşallah.

Teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Suskun Ceylan canım sen de çok kötü oldun mu? Şuanlık yatınca sorun yok ama kalkınca sanki rahimden birşeyler aşağıya doğru baskı yapıyor. Yürümekte zorlanıyorum. bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim. Çok ağladım senin gibi. Eşim bile ağladı tamam daha Yok son olsun falan dedi ama şimdi toparladık.
Bu arada 30 tane yumoşum toplanmış. Maaşallah benim yumoşlarıma. İnşallah çoğu döllenir ve aralarından Bir kaçı bana anne olma hediyesini verir inşallahhh. 30 toplanmış ama kaçı olgun bilmiyorum. Bence 20/21 tane olgundur e2 değerimi göz önüne alarak söylüyorum. Ama ona da şükür. Hamd olsun. İnşallah kanlı canlı olduklarını da görürüm.

Canım ağlama işi biraz da anestezi etkisinden ben her anesteziden çıkışımda ağlıyorum, gülerek uyananlarda oluyormuş ben pinpirikliyim zaten mümkün değil o

Evet canım çok kötü olmuştum dedim ya kasiklarimda dinamit vardı sanki maşallah yumoslara insallah sana bebiş olarak dönecekler :) ben seni korkutmamak için söylememistim adet ağrısı falan değildi benim yaşadığım çok kötüydü

Canim herkes mi ole agri ceker snce sanki bazilarî uyannca okd olmuyor diye okdum yani benm bazen adet agrilarim uykudan uynadrr surundur ookdardan fazla ise yandik hayir ben aciyi yanliz cekmem lazm odalara kitlenip orda napcm bilemyrm:)))

Geçmiş olsun, çok yumurta olmuş maşallah, çok olması da ağrı yaparmış, sonuçta işlem daha uzun sürüyor. Yumoşlar bol bol döllensin inşallah yarın bu ağrıları unutmanı sağlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…