Teşekkür ederim.Spermlerin tamamı hareketsizdi.Tebrik ederim sağlıkla devam eder inşallah gebeliğin canım. Darısı bize inşallah. Merak ettim canım sizdeki sorun neydi. Bize de umut oluyor hamilelik haberlerini duyunca.
Ankara üniversitesiCanimm cok sevdnmmmmm masaalllahh allahim seni korusun ins. Nerde yatrdn bu arada soyledn de unuttum belki kusura bkma kafam cok dalgin
Ben de öyle düşündüm maşallah diyelim yumurtan çok o yüzden biraz daha zor olmuş olabilir. İnşallah güzel haberlerini alırız kuzumGeçmiş olsun, çok yumurta olmuş maşallah, çok olması da ağrı yaparmış, sonuçta işlem daha uzun sürüyor. Yumoşlar bol bol döllensin inşallah yarın bu ağrıları unutmanı sağlasın.
Arkadaşları korkutmak istemem ama sancıdan ellerim uyuştu. Ağrıdan hüngür hüngür ağladım. Yarın dr kontrole gideceğim. Şimdi çıktım eve gidiyorum ama oturup kalkmakta sorun yaşıyorum.Evet canım çok kötü olmuştum dedim ya kasiklarimda dinamit vardı sanki maşallah yumoslara insallah sana bebiş olarak dönecekler :) ben seni korkutmamak için söylememistim adet ağrısı falan değildi benim yaşadığım çok kötüydü
İnşallah canım amin. İnşallah bir daha başa almam bu süreci çünki millet opudan sonra güle oynaya birşeyler yemeye gidiyoruz demişlerdi. Nerdeeeeee berbattı. Sonu güzel olsun inşallah.Ben de öyle düşündüm maşallah diyelim yumurtan çok o yüzden biraz daha zor olmuş olabilir. İnşallah güzel haberlerini alırız kuzum
Dr da öyle dedi. Yumurta sayımdan dolayıymış.Geçmiş olsun, çok yumurta olmuş maşallah, çok olması da ağrı yaparmış, sonuçta işlem daha uzun sürüyor. Yumoşlar bol bol döllensin inşallah yarın bu ağrıları unutmanı sağlasın.
Zannetmiyorum rahmine zarar vermez çok yumurtan olduğu için o kadar ağrın olmuştur.Dr da öyle dedi. Yumurta sayımdan dolayıymış.
Opunun rahimle alakası var mı? Sancım hala var rahim bölümünde ve korkuyorum rahme birşey olmuşmudur diye.
Canım yumurtayı aspire eden yani vakumlayıp çeken bir aparat ile vajinadan rahme, oradan tüplere, oradan yumurtalıklara giriliyor. 30 tanenin her birinde bu aparatı hareket ettirdiği için ağrı olur. Korkma rahme bir şey olsa rahim kanayan bir organ hemen bol kanama ile kendini belli eder. Ufak leke gibi kanamalar normal bir durum bu arada.. Benim rahim kısmı değil de tüplerin olduğu yanlar ağrımıştı.Dr da öyle dedi. Yumurta sayımdan dolayıymış.
Opunun rahimle alakası var mı? Sancım hala var rahim bölümünde ve korkuyorum rahme birşey olmuşmudur diye.
İçime su serptin çok teşekkür ederim. Benim de yanlar ağrıyor. Yattığım yerden kalkamıyorum öksüremiyorum da... çok mızmızım galiba.:)Canım yumurtayı aspire eden yani vakumlayıp çeken bir aparat ile vajinadan rahme, oradan tüplere, oradan yumurtalıklara giriliyor. 30 tanenin her birinde bu aparatı hareket ettirdiği için ağrı olur. Korkma rahme bir şey olsa rahim kanayan bir organ hemen bol kanama ile kendini belli eder. Ufak leke gibi kanamalar normal bir durum bu arada.. Benim rahim kısmı değil de tüplerin olduğu yanlar ağrımıştı.
Canım Rabbim yar yardımcın olsun geçmiş olsun ve hayırlı olan bebişlerin sana tutunsunlar inşAllahTeşekkür ediyorum arkadaşlar.
Suskun Ceylan canım sen de çok kötü oldun mu? Şuanlık yatınca sorun yok ama kalkınca sanki rahimden birşeyler aşağıya doğru baskı yapıyor. Yürümekte zorlanıyorum. bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim. Çok ağladım senin gibi. Eşim bile ağladı tamam daha Yok son olsun falan dedi ama şimdi toparladık.
Bu arada 30 tane yumoşum toplanmış. Maaşallah benim yumoşlarıma. İnşallah çoğu döllenir ve aralarından Bir kaçı bana anne olma hediyesini verir inşallahhh. 30 toplanmış ama kaçı olgun bilmiyorum. Bence 20/21 tane olgundur e2 değerimi göz önüne alarak söylüyorum. Ama ona da şükür. Hamd olsun. İnşallah kanlı canlı olduklarını da görürüm.
Amin canım inşallah. Korkuyorum ohss mi oluyorum diye ama git gide daha iyi oluyorum sanki.Saklicennet canim gecmis olsun. Benimde ilkinde senin gibi agrim coktu yerimden kalkamadim. Ikincisinde yumurtam az oldugu icin cok agrim olmadi. Bol bol dinlen birde gaz cikarman gerek eger bunu yaparsan da rahatlarsin. Ertesi gune bi seyin kalmaz insallah.
Sağol canım allah razı olsun.Canım Rabbim yar yardımcın olsun geçmiş olsun ve hayırlı olan bebişlerin sana tutunsunlar inşAllah
hic korkma. Allahin izniule bi sey olmayacak. Cok yumurtan olmus masallah. Pozitif ol annesi onlar dollensin bak o zaman ne agri kalir ne sızı :)Amin canım inşallah. Korkuyorum ohss mi oluyorum diye ama git gide daha iyi oluyorum sanki.
Sağol canım allah razı olsun.
Bunlar tatlı ağrılar evet ağladım ve sadece 3 yumurtam vardı sonuçta bı işlem yapılıyor oraya azıcık ağrısın sen bakma bize Merve'nin 30 yumurta bak geçiyor diyor o yüzden bunlar güzel süreçlerCanim herkes mi ole agri ceker snce sanki bazilarî uyannca okd olmuyor diye okdum yani benm bazen adet agrilarim uykudan uynadrr surundur ookdardan fazla ise yandik hayir ben aciyi yanliz cekmem lazm odalara kitlenip orda napcm bilemyrm:)))
Bugünü atlat yarına epey azalır. Parol iç, ayaklarını ısıt. Sanırım benim ağrı eşiğim yüksek, adetlerim falan da genelde rahat geçer, senin ağrılı mı geçiyor?İçime su serptin çok teşekkür ederim. Benim de yanlar ağrıyor. Yattığım yerden kalkamıyorum öksüremiyorum da... çok mızmızım galiba.:)
Böyle beklemiyordum o yüzden.
Biliyor musun? Bugün sancıdan ne yumurta düşündüm ne sperm hiç biri umurumda değildi. İnsanın ilk sağlığı olmalı onu anladım. Ama inşallah birdaha başa dönmem bu tedavimden 2 tane bebişim olsun başka ne isterim :) eşimde çok korktu bugünhic korkma. Allahin izniule bi sey olmayacak. Cok yumurtan olmus masallah. Pozitif ol annesi onlar dollensin bak o zaman ne agri kalir ne sızı :)
Benim inanılmaz ağrılı geçiyor ilk gün mahvoluyorum opudan sonra da aynı ağrıyı çektim. Benim ellerim uyuşur midem bulanır belim bacaklarım falan ağrır bugünde aynıları oldu. Damar yolundan ağrı kesici verdiler. Şimdi o ağrılarım geçti ama yumurtalarımın olduğu yer ağrıyor kalkarken otururken birşeye uzanırken midemin sağ tarafındaki boşluğu hafif hafif ağrıyor. Yarın kontrole çağırdı dr.Bugünü atlat yarına epey azalır. Parol iç, ayaklarını ısıt. Sanırım benim ağrı eşiğim yüksek, adetlerim falan da genelde rahat geçer, senin ağrılı mı geçiyor?
Kullanabilirsiniz. Ben eşime beler neler kullandırdım hiç yan etki yapmadı. Kontrollü gidin. Kendinizi izleyin. Sadece bağırsaklarınız çok çalışabilir o kadar.Merhabalar. Biliyorsunuz ki geçen hafta bizim 2. Tüp bebek denememizde negatif sonuçlandı. Doktorlardan hayir göremedik. Bu sefer piyasadaki birkaç ilaç ve bitkisel takviyeyle doğal akışına bırakmak istiyoruz. Temel problem sperm kalitesinde sayı hareket morfoloji ve yumurta kalitesindeki bozulma. Bu sebeple erkek sperm kalitesi için "Progeny m" ve kadın yumurta kalitesi için "Progeny f" ve erkek ile kadın vitamin desteği için her ikimizde "Krilom Omega 3 Astaksantin" kullanmaya karar verdik. Ayrıca bu ilaçlara ilave besin destegi olarak herikimizde "Zeytinyağlı İncir Kürü" ve "Bal, Arı sütü, Polen, Propolis karışımı" kullanacağınız. Bunu min 3 ay uygulayacagiz bakalım bu şekilde nasıl olacak. Sizce de uygun mudur yoksa ters mi tepe ya da tavsiyeleriniz var mıdır?
Hangi to benek merkeziydi , Rabbim hayırlı zamanda tez zamanda nasıp eylesin inşAllahMerhabalar. Biliyorsunuz ki geçen hafta bizim 2. Tüp bebek denememizde negatif sonuçlandı. Doktorlardan hayir göremedik. Bu sefer piyasadaki birkaç ilaç ve bitkisel takviyeyle doğal akışına bırakmak istiyoruz. Temel problem sperm kalitesinde sayı hareket morfoloji ve yumurta kalitesindeki bozulma. Bu sebeple erkek sperm kalitesi için "Progeny m" ve kadın yumurta kalitesi için "Progeny f" ve erkek ile kadın vitamin desteği için her ikimizde "Krilom Omega 3 Astaksantin" kullanmaya karar verdik. Ayrıca bu ilaçlara ilave besin destegi olarak herikimizde "Zeytinyağlı İncir Kürü" ve "Bal, Arı sütü, Polen, Propolis karışımı" kullanacağınız. Bunu min 3 ay uygulayacagiz bakalım bu şekilde nasıl olacak. Sizce de uygun mudur yoksa ters mi tepe ya da tavsiyeleriniz var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?