Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tebrik ederim sağlıkla devam eder inşallah gebeliğin canım. Darısı bize inşallah. Merak ettim canım sizdeki sorun neydi. Bize de umut oluyor hamilelik haberlerini duyunca.
Teşekkür ederim.Spermlerin tamamı hareketsizdi.

Ben de öyle düşündüm maşallah diyelim yumurtan çok o yüzden biraz daha zor olmuş olabilir. İnşallah güzel haberlerini alırız kuzum

Arkadaşları korkutmak istemem ama sancıdan ellerim uyuştu. Ağrıdan hüngür hüngür ağladım. Yarın dr kontrole gideceğim. Şimdi çıktım eve gidiyorum ama oturup kalkmakta sorun yaşıyorum.
İnşallah rahmim zedelenmemiştir. Toplama işleminin rahimle alakası varmı onu da bilmiyorum ama korktum.

Ben de öyle düşündüm maşallah diyelim yumurtan çok o yüzden biraz daha zor olmuş olabilir. İnşallah güzel haberlerini alırız kuzum
İnşallah canım amin. İnşallah bir daha başa almam bu süreci çünki millet opudan sonra güle oynaya birşeyler yemeye gidiyoruz demişlerdi. Nerdeeeeee berbattı. Sonu güzel olsun inşallah.

Dr da öyle dedi. Yumurta sayımdan dolayıymış.
Opunun rahimle alakası var mı? Sancım hala var rahim bölümünde ve korkuyorum rahme birşey olmuşmudur diye.

Dr da öyle dedi. Yumurta sayımdan dolayıymış.
Opunun rahimle alakası var mı? Sancım hala var rahim bölümünde ve korkuyorum rahme birşey olmuşmudur diye.
Canım yumurtayı aspire eden yani vakumlayıp çeken bir aparat ile vajinadan rahme, oradan tüplere, oradan yumurtalıklara giriliyor. 30 tanenin her birinde bu aparatı hareket ettirdiği için ağrı olur. Korkma rahme bir şey olsa rahim kanayan bir organ hemen bol kanama ile kendini belli eder. Ufak leke gibi kanamalar normal bir durum bu arada.. Benim rahim kısmı değil de tüplerin olduğu yanlar ağrımıştı.

İçime su serptin çok teşekkür ederim. Benim de yanlar ağrıyor. Yattığım yerden kalkamıyorum öksüremiyorum da... çok mızmızım galiba.:)
Böyle beklemiyordum o yüzden.

Canım Rabbim yar yardımcın olsun geçmiş olsun ve hayırlı olan bebişlerin sana tutunsunlar inşAllah

Saklicennet canim gecmis olsun. Benimde ilkinde senin gibi agrim coktu yerimden kalkamadim. Ikincisinde yumurtam az oldugu icin cok agrim olmadi. Bol bol dinlen birde gaz cikarman gerek eger bunu yaparsan da rahatlarsin. Ertesi gune bi seyin kalmaz insallah.

Amin canım inşallah. Korkuyorum ohss mi oluyorum diye ama git gide daha iyi oluyorum sanki.
Canım Rabbim yar yardımcın olsun geçmiş olsun ve hayırlı olan bebişlerin sana tutunsunlar inşAllah
Sağol canım allah razı olsun.

Canim herkes mi ole agri ceker snce sanki bazilarî uyannca okd olmuyor diye okdum yani benm bazen adet agrilarim uykudan uynadrr surundur ookdardan fazla ise yandik hayir ben aciyi yanliz cekmem lazm odalara kitlenip orda napcm bilemyrm:)))
Bunlar tatlı ağrılar evet ağladım ve sadece 3 yumurtam vardı sonuçta bı işlem yapılıyor oraya azıcık ağrısın sen bakma bize Merve'nin 30 yumurta bak geçiyor diyor o yüzden bunlar güzel süreçler

İçime su serptin çok teşekkür ederim. Benim de yanlar ağrıyor. Yattığım yerden kalkamıyorum öksüremiyorum da... çok mızmızım galiba.:)
Böyle beklemiyordum o yüzden.
Bugünü atlat yarına epey azalır. Parol iç, ayaklarını ısıt. Sanırım benim ağrı eşiğim yüksek, adetlerim falan da genelde rahat geçer, senin ağrılı mı geçiyor?

Merhabalar. Biliyorsunuz ki geçen hafta bizim 2. Tüp bebek denememizde negatif sonuçlandı. Doktorlardan hayir göremedik. Bu sefer piyasadaki birkaç ilaç ve bitkisel takviyeyle doğal akışına bırakmak istiyoruz. Temel problem sperm kalitesinde sayı hareket morfoloji ve yumurta kalitesindeki bozulma. Bu sebeple erkek sperm kalitesi için "Progeny m" ve kadın yumurta kalitesi için "Progeny f" ve erkek ile kadın vitamin desteği için her ikimizde "Krilom Omega 3 Astaksantin" kullanmaya karar verdik. Ayrıca bu ilaçlara ilave besin destegi olarak herikimizde "Zeytinyağlı İncir Kürü" ve "Bal, Arı sütü, Polen, Propolis karışımı" kullanacağınız. Bunu min 3 ay uygulayacagiz bakalım bu şekilde nasıl olacak. Sizce de uygun mudur yoksa ters mi tepe ya da tavsiyeleriniz var mıdır?

hic korkma. Allahin izniule bi sey olmayacak. Cok yumurtan olmus masallah. Pozitif ol annesi onlar dollensin bak o zaman ne agri kalir ne sızı :)
Biliyor musun? Bugün sancıdan ne yumurta düşündüm ne sperm hiç biri umurumda değildi. İnsanın ilk sağlığı olmalı onu anladım. Ama inşallah birdaha başa dönmem bu tedavimden 2 tane bebişim olsun başka ne isterim :) eşimde çok korktu bugün

Bugünü atlat yarına epey azalır. Parol iç, ayaklarını ısıt. Sanırım benim ağrı eşiğim yüksek, adetlerim falan da genelde rahat geçer, senin ağrılı mı geçiyor?
Benim inanılmaz ağrılı geçiyor ilk gün mahvoluyorum opudan sonra da aynı ağrıyı çektim. Benim ellerim uyuşur midem bulanır belim bacaklarım falan ağrır bugünde aynıları oldu. Damar yolundan ağrı kesici verdiler. Şimdi o ağrılarım geçti ama yumurtalarımın olduğu yer ağrıyor kalkarken otururken birşeye uzanırken midemin sağ tarafındaki boşluğu hafif hafif ağrıyor. Yarın kontrole çağırdı dr.

Kullanabilirsiniz. Ben eşime beler neler kullandırdım hiç yan etki yapmadı. Kontrollü gidin. Kendinizi izleyin. Sadece bağırsaklarınız çok çalışabilir o kadar.
Tekrar geçmiş olsun. İnşallah doğal yolla olur. Diyelim ki olmadı. Merkez seçimi çok önemli.
Hakkımızda hayırlısı olsunz

Hangi to benek merkeziydi , Rabbim hayırlı zamanda tez zamanda nasıp eylesin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…