Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu ilaçlarda uygundur diyorsunuz yani

Kızlar selam herkese Bi yorumları okuyayım dedim maşallah çok güzel haberler varmış mini minnak bebişler geliyormuş Ay nasıl sevindim geçen yıl bizde bu zamanlarda hamileydik Beth18 şükür şimdi evlatlarımız kucağımızda darısı hepinizin başına olsun inşallah
Saklicennet canım tedavin hayırlı olsun inşallah yumurtaların sağlıkla döllensin sana sımsıkı tutunsunlar. inşallah sende burada hamileyim diye bize güzel haber verirsin.
Suskun Ceylan L Longway2015 -Pandora- kızlar hayırlı olsun çok sevindim vallahi:) değerleriniz kat kat artsin inşallah Bebeişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Biz bir sürü takviye,alternatif tıp, aklınıza ne geliyorsa her türlü ilaç vs kullandı eşim ama sonuçlar hiç değişmedi..ilk denemem olumsuzdu..bunda hiçbir takviye kullanmadı, şuan dondurulmuş embriyo transferimi bekliyorum..biz çok zaman ve para kaybettik..inşallah siz de işe yarar

Amin amin canm . Maşallah büyüdüler Kuzular çok şükür bizde 4 aylık olduk şükür iyiyiz zor günleri atlattık:) sen nasılsın canm ikizlerle zor oluyordur demi

Allah razı olsun canım kalp atışını duymayı beklıyorum biraz korku biraz heyecanla :)

Allah razı olsun canım kalp atışını duymayı beklıyorum biraz korku biraz heyecanla :)
Duyarsın canm Allah ın izniyle hiç korkma Ben her ultrasona girdiğimde doktor birşey söyleyecek yada olumsuz birşey olacak diye öyle bir korkardım ki kalbimin sesini boğazımda hissederdim ama bin şükür şimdi yanımızda oğlumuz :) darısı başına olsun inşallah sende sağlıkla kucağına al yavrunu. Rabbim isteyen dileyen emek veren bütün arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah

Amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…