İlki geçen yıl Özel İzmir Smyrna Tüp Bebek Merkezi, bu yıl ki ise Devlette İzmir Tepecik Ege Doğum Tüp Bebek MerkeziHangi to benek merkeziydi , Rabbim hayırlı zamanda tez zamanda nasıp eylesin inşAllah
Bu ilaçlarda uygundur diyorsunuz yaniMerhabalar. Biliyorsunuz ki geçen hafta bizim 2. Tüp bebek denememizde negatif sonuçlandı. Doktorlardan hayir göremedik. Bu sefer piyasadaki birkaç ilaç ve bitkisel takviyeyle doğal akışına bırakmak istiyoruz. Temel problem sperm kalitesinde sayı hareket morfoloji ve yumurta kalitesindeki bozulma. Bu sebeple erkek sperm kalitesi için "Progeny m" ve kadın yumurta kalitesi için "Progeny f" ve erkek ile kadın vitamin desteği için her ikimizde "Krilom Omega 3 Astaksantin" kullanmaya karar verdik. Ayrıca bu ilaçlara ilave besin destegi olarak herikimizde "Zeytinyağlı İncir Kürü" ve "Bal, Arı sütü, Polen, Propolis karışımı" kullanacağınız. Bunu min 3 ay uygulayacagiz bakalım bu şekilde nasıl olacak. Sizce de uygun mudur yoksa ters mi tepe ya da tavsiyeleriniz var mıdır?
Biz bir sürü takviye,alternatif tıp, aklınıza ne geliyorsa her türlü ilaç vs kullandı eşim ama sonuçlar hiç değişmedi..ilk denemem olumsuzdu..bunda hiçbir takviye kullanmadı, şuan dondurulmuş embriyo transferimi bekliyorum..biz çok zaman ve para kaybettik..inşallah siz de işe yararMerhabalar. Biliyorsunuz ki geçen hafta bizim 2. Tüp bebek denememizde negatif sonuçlandı. Doktorlardan hayir göremedik. Bu sefer piyasadaki birkaç ilaç ve bitkisel takviyeyle doğal akışına bırakmak istiyoruz. Temel problem sperm kalitesinde sayı hareket morfoloji ve yumurta kalitesindeki bozulma. Bu sebeple erkek sperm kalitesi için "Progeny m" ve kadın yumurta kalitesi için "Progeny f" ve erkek ile kadın vitamin desteği için her ikimizde "Krilom Omega 3 Astaksantin" kullanmaya karar verdik. Ayrıca bu ilaçlara ilave besin destegi olarak herikimizde "Zeytinyağlı İncir Kürü" ve "Bal, Arı sütü, Polen, Propolis karışımı" kullanacağınız. Bunu min 3 ay uygulayacagiz bakalım bu şekilde nasıl olacak. Sizce de uygun mudur yoksa ters mi tepe ya da tavsiyeleriniz var mıdır?
Amin amin canm . Maşallah büyüdüler Kuzular çok şükür bizde 4 aylık olduk şükür iyiyiz zor günleri atlattık:) sen nasılsın canm ikizlerle zor oluyordur demiSaklicennet oyle tabi once saglik yoksa hic bir sey gozunde olmuyor insanin
R ruyagokk nasilsin canim? Kac aylik oldu bebisin? Allah.a sukur canim insallah tum arkadaslar bebislerini kucagina alir. Biz 5 aylik olduk sizde durumlar nasil?
zor kelimesi benim bebislerle vucut buldu canim :) iyiyiz cok sukurAmin amin canm . Maşallah büyüdüler Kuzular çok şükür bizde 4 aylık olduk şükür iyiyiz zor günleri atlattık:) sen nasılsın canm ikizlerle zor oluyordur demi
Allah razı olsun canım kalp atışını duymayı beklıyorum biraz korku biraz heyecanla :)Kızlar selam herkese Bi yorumları okuyayım dedim maşallah çok güzel haberler varmış mini minnak bebişler geliyormuş Ay nasıl sevindim geçen yıl bizde bu zamanlarda hamileydikBeth18 şükür şimdi evlatlarımız kucağımızda darısı hepinizin başına olsun inşallah
Saklicennet canım tedavin hayırlı olsun inşallah yumurtaların sağlıkla döllensin sana sımsıkı tutunsunlar. inşallah sende burada hamileyim diye bize güzel haber verirsin.
Suskun Ceylan L Longway2015 -Pandora- kızlar hayırlı olsun çok sevindim vallahi:) değerleriniz kat kat artsin inşallah Bebeişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Allah iylik versin canım inşallah :)zor kelimesi benim bebislerle vucut buldu canim :) iyiyiz cok sukur
Duyarsın canm Allah ın izniyle hiç korkma Ben her ultrasona girdiğimde doktor birşey söyleyecek yada olumsuz birşey olacak diye öyle bir korkardım ki kalbimin sesini boğazımda hissederdim ama bin şükür şimdi yanımızda oğlumuz :) darısı başına olsun inşallah sende sağlıkla kucağına al yavrunu. Rabbim isteyen dileyen emek veren bütün arkadaşlarıma da nasip etsin inşallahAllah razı olsun canım kalp atışını duymayı beklıyorum biraz korku biraz heyecanla :)
Amin inşallah canımDuyarsın canm Allah ın izniyle hiç korkma Ben her ultrasona girdiğimde doktor birşey söyleyecek yada olumsuz birşey olacak diye öyle bir korkardım ki kalbimin sesini boğazımda hissederdim ama bin şükür şimdi yanımızda oğlumuz :) darısı başına olsun inşallah sende sağlıkla kucağına al yavrunu. Rabbim isteyen dileyen emek veren bütün arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah
Ses kaydi yapmayı unutma.Hayatta duyabileceğin en güzel melodi :)Allah razı olsun canım kalp atışını duymayı beklıyorum biraz korku biraz heyecanla :)
Ya nasıl yapicam telefonamiSes kaydi yapmayı unutma.Hayatta duyabileceğin en güzel melodi :)
Herkese gunaydin..
Günaydın canımSes kaydi yapmayı unutma.Hayatta duyabileceğin en güzel melodi :)
Herkese gunaydin..
Aramadılar ben aradım. 26 tanesi olgunmuş 18 tanesi döllenmiş. İyi mi kötü mü bilemedim.Saklicennet canım günaydın aradımı embriyoglar benı 9 da aramışlardı merak ettım:)
18 çok iyi bir sayı 5.gün beklerler o zaman.Bence dondurulacak bile kalır.Aramadılar ben aradım. 26 tanesi olgunmuş 18 tanesi döllenmiş. İyi mi kötü mü bilemedim.
Çok iyi cnm. İnşşş sana bebiş olarak döneceklerAramadılar ben aradım. 26 tanesi olgunmuş 18 tanesi döllenmiş. İyi mi kötü mü bilemedim.
Masaallah cok guzel bi sayi . Ins ikisi sana evlat olsun ama tek koyacakalrdi dimi. Allahtan hayirlisi artk guzel gunlern yakin merve atlattin ins huzursuz gunleri darisi bize insAramadılar ben aradım. 26 tanesi olgunmuş 18 tanesi döllenmiş. İyi mi kötü mü bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?