Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi 2.vrrdiğimiz sperm sonucu

Masaallah cok guzel bi sayi . Ins ikisi sana evlat olsun ama tek koyacakalrdi dimi. Allahtan hayirlisi artk guzel gunlern yakin merve atlattin ins huzursuz gunleri darisi bize ins
Niye kötü düşünüyorsun ki gayet güzel :)
Çok iyi cnm. İnşşş sana bebiş olarak dönecekler
18 çok iyi bir sayı 5.gün beklerler o zaman.Bence dondurulacak bile kalır.
Sağolun kızlar. Ne bileyim 26 dan 18 tane daha 1. Gün bakalım 5. Güne kaç tane kalacak. Dualarınızı eksik etmeyin.

İnşallah canım inşallahhhhhh.
Sizde kaç tane döllenmişti?
Benim ilk tedavide 18 in 11 i olgundu 5 tane döllenmişti. İkincide 15in 12 si olgundu 6 tane döllenmişti. Bu son tedavide 22 yumurta vardı, kaçı olgundu bilmiyorum 4 tane döllenmişti. Yani döllenme oranına takılma. Benim sonuncuda çok az diye hiç umudum yoktu.

Çok şükür canım. Sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallahhh.

Sağolun kızlar. Ne bileyim 26 dan 18 tane daha 1. Gün bakalım 5. Güne kaç tane kalacak. Dualarınızı eksik etmeyin.
Canım seninle durumlarımızı çok benzetiyorum. Hormon değerlerimiz vs. Hep çok yakın oluyordu seninle yumurtalarımızda neredeyse aynı. Benim de 31 toplanmıştı 20 döllenmişti ama 18 tanesi iyi diğer ikisi çok yavaş gidiyor 18 de diyebiliriz demişti. Bizim 3 tane kalmıştı ama sizin inşallah daha fazla kalacağını düşünüyorum çünkü biliyosun benim eşimde yüksek dna hasarı var. Opu sonrası baskı hissi bende de olmuştu. Öksürsem filan patlayacak gibi oluyordu. Ama bir iki güne azalacak. Benim doktorum ohss olmaması için iğne vermişti onu kullanıyordum. Opu dan sonra ik yada üç kere hafif kanama ama peçeteyi kirletecek kadar olmuştu. Normalmiş. Zaten opu sonrası 5. Günde filan da adet olmuştum ondan sonra normale dönüyorsun. Rahimde sıkıntı yoktur için rahat olsun.

O kadar duygusallaştım ki anlatamam. Oturup ağlamak istiyorum. Ne kadar şükür etsem az. Ne yapsam rabbimin zenginliğinin karşılığını veremem. Hayal dahi edemezdim. Eşimin spermi benim yumurtamla birleşecek. Döllenecek. Belki embriyo olacak belki de can olacak. Döllenmesi bile benim için çok büyük nimet. Ben her anlamda elimden geleni yaptım. Manevi anlamda da hep yapmaya çalıştım.
O ki ben sizi bir damla Sudan yarattım kan pıhtıaıydınız sonra kemiklerinizi et parçasıyla sardım diyor. Mucize gibi. Ve şimdi benim ve eşimin ortak parçası laboratuvar ortamında bana hediye olacaklar inşallah. İnşallah evlat olduklarını da görürüm.

3 tane 5. Güne mi gitti kuzum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hakka boynum kıldan ince. Bakalım neler olacak. Aslında ımsı DNA hasarsızı seçiyor bizde kullanıldı. Artık sabredip bekleyeceğim. Bu bile beni mutlu etti.

Gözüm doldu ya canım inşallah.

Kızlar yaaa 25-27 günde bir adet oluyorum. Bugün 29. Gün. Ve hala adet olmadım. Sancım vs de yok. Testte yaptım negatif neden geçikme yaşıyorum acep. Biat inafolic kombi başlamıştım ondan geçikme olabilir mi ki ???????

İnşallah olacaklar ben inanıyorum Güzel insan Ve şu an durum gayet iyi sen demiyor muydun bir tanesi diye bir tanesi olacak inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…