- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
İnşallah gelmez ya bazen yanlış oluyor ya bu testleriKızlar yaaa 25-27 günde bir adet oluyorum. Bugün 29. Gün. Ve hala adet olmadım. Sancım vs de yok. Testte yaptım negatif neden geçikme yaşıyorum acep. Biat inafolic kombi başlamıştım ondan geçikme olabilir mi ki ???????
Yok cnm dün kan testi yaptırdım yoktu ama geçikme yaşıyorum. Bi de tedavisiz gebe kalmak istemiyorum perinatolog kontrolünde ilerlemek istiyorum. Maalesef bu ay korunmadık eşimin rahatlığı işte. Olmaz dedi. İnş olmaz bu ay. Düşük yapmak istemiyorum artık. Gözüm korktu...İnşallah gelmez ya bazen yanlış oluyor ya bu testleri
Evet canım doğru söylüyorun.İnşallah olacaklar ben inanıyorum Güzel insanVe şu an durum gayet iyi sen demiyor muydun bir tanesi diye bir tanesi olacak inşallah kuzum
Ben yumurta gelişimi döneminde çok yedim. E vit oldukça zengin.Eki Görüntüle 2239119 Daha neler öğrenicez acaba
Canım siz hangisini kullandınız? üroloj netrofil verdiği için bizde onu aldık şimdilik.Ben promen k daha etkili diye biliyorum ikisinin gramlarını bi değerlendir evicap 200 kullandık pazartesı test vercez bakalm işe yaramış mı , yalnız eşinde morfoloji sıkıntısı varsa memorıal murad bey arkadasıma neofortıl ve krilom Qh verdi ve etkısı oldu ,,, kabak çekirdeği kabAktan evet yada kuruyemişçilerde var eşim kuruyemişçiden Alıyor yaş kabak cekırdeği
Eşim maalesef sperm testi vermedi devlette olanda duş yeri yokmuşCanım siz hangisini kullandınız? üroloj netrofil verdiği için bizde onu aldık şimdilik.
Netfofilin içinde de e vitamini var ama az bir mg bir de ekstradan 200 ml evicap aldım; olur mu ikisi birlikte?
Bu arada yaş kabak çekirdeği dediğin aslında çiğ olanı değil mi? Birde soyulmuş hazır olanı alsak olur mu?
Ne oldu sperm testiniz? İnşallah sonuçlarınız da gayet iyidir
Canım okurken gözlerim doldu .olucak insallah gönülden inanıyorum buna sende inan içini ferah tut.O kadar duygusallaştım ki anlatamam. Oturup ağlamak istiyorum. Ne kadar şükür etsem az. Ne yapsam rabbimin zenginliğinin karşılığını veremem. Hayal dahi edemezdim. Eşimin spermi benim yumurtamla birleşecek. Döllenecek. Belki embriyo olacak belki de can olacak. Döllenmesi bile benim için çok büyük nimet. Ben her anlamda elimden geleni yaptım. Manevi anlamda da hep yapmaya çalıştım.
O ki ben sizi bir damla Sudan yarattım kan pıhtıaıydınız sonra kemiklerinizi et parçasıyla sardım diyor. Mucize gibi. Ve şimdi benim ve eşimin ortak parçası laboratuvar ortamında bana hediye olacaklar inşallah. İnşallah evlat olduklarını da görürüm.
Anladım canım, tamam bende öyle düşünmüştüm evicap için, 400 yüksek gelmişti.Eşim maalesef sperm testi vermedi devlette olanda duş yeri yokmuş( o yuzden vermemiş bida özele yer ayırttım cuma günü bi aksilik olmazsa vercez,, devlette yaptırma sebebim rapor alabilirdik ama yok olmadı canım dr sor istersen bizimkinde de vardı ama ben yınede aldım zaten genelde 400 evıcap kullananlar oluyor ama saracoğlu 400 çok bitkinlik verebilir 200 ideal demişti bnce kullanılabilir kabak cekırdegı tabı alcagınız zaman kuruyemişciden yaş istıyorum dıyın sıze soyulmuş verıyolar eşinizde varıkosel var mı baktırdınız mı
Güzel sayı benceSağolun kızlar. Ne bileyim 26 dan 18 tane daha 1. Gün bakalım 5. Güne kaç tane kalacak. Dualarınızı eksik etmeyin.
İnşallah 5. Güne de çoğu gelir. Pgt yaptırmayı düşünüyorum ama biraz da kararsızım. Ne yapsam fikir verir misiniz?Güzel sayı bence
Ben yerinde olsam yaptırırdım iki defa tüp denedim ikisi de iyi olmasına rağmen tutmadı çok embriyon okursa yolla pgt yapılsın.En azından acaba olacak mı stresi biraz daha az olur.Benim bir arkadaş ilk defa yatı 5. Gün 5 tane kaldı 2 is sağlam geldi pgt sen .Şimdi hamile.İnşallah 5. Güne de çoğu gelir. Pgt yaptırmayı düşünüyorum ama biraz da kararsızım. Ne yapsam fikir verir misiniz?
İyi bari varıkosel olmaması çok güzel Rabbim şifa versin inşAllahAnladım canım, tamam bende öyle düşünmüştüm evicap için, 400 yüksek gelmişti.
Kabak çekirdeğini de onlinedan aldım
Renkli doppler usg yapıldı, sorun çıkmadı canım. Tek sorun şu morfoloji işte
Evet 3 tanesi 5. Güne gidip donduruldu. Telefonda üçü de kaliteli demişti. Ama eşim yüz yüze konuşurken 2 si çok iyi biri bir tık onlara göre geride dedi. Allah can verdikten sonra aslında gerçekten bunların önemi yok. 5 tane 5. Güne gidip hiçbiri tutunmayanı da okudum sadece 1 tane 3. Gün embriyosu ile hamile kalanı da. Bundan sonrası tamamen nasip meselesi. Allah elimizi boş çevirmesin inşallah.3 tane 5. Güne mi gitti kuzum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hakka boynum kıldan ince. Bakalım neler olacak. Aslında ımsı DNA hasarsızı seçiyor bizde kullanıldı. Artık sabredip bekleyeceğim. Bu bile beni mutlu etti.
Amin canım inşallah. İnşallah bir kaçı sana evlat olur.Evet 3 tanesi 5. Güne gidip donduruldu. Telefonda üçü de kaliteli demişti. Ama eşim yüz yüze konuşurken 2 si çok iyi biri bir tık onlara göre geride dedi. Allah can verdikten sonra aslında gerçekten bunların önemi yok. 5 tane 5. Güne gidip hiçbiri tutunmayanı da okudum sadece 1 tane 3. Gün embriyosu ile hamile kalanı da. Bundan sonrası tamamen nasip meselesi. Allah elimizi boş çevirmesin inşallah.
İnşallah canım. Çok ama çok sevindim. Sonunda muradına erdin maaşallah. Darısı bizlere inşallah.Kızlar bir tane kuzu göründü bugün
Darısı kalp atışına inşallah
Amin canım inşallah Rabbim hepimize tattırsın.İnşallah canım. Çok ama çok sevindim. Sonunda muradına erdin maaşallah. Darısı bizlere inşallah.
Bakalım kuzum. Şimdiden gelecek için plan yapmakta istemiyorum. Belki de hiç embriyom kalmayacak allah korusun ama drlar yaptırabilirsin dediler aklımın bir yerinde duruyor.Amin canım inşallah Rabbim hepimize tattırsın.
Pgt konusunda düşündüm kaldım ben de ama istersen gönder. Gönlün daha rahat edecekse. Rabbim ol derse olacak ama tabi içine sinmiyorsa yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?