- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Maşallah kuzuya :) gözün aydın canım darısı bana :)) ne zaman çağırdı tekrarKızlar bir tane kuzu göründü bugün
Darısı kalp atışına inşallah
Gözünaydın, sağlıcakla gelsin minikKızlar bir tane kuzu göründü bugün
Darısı kalp atışına inşallah
Ayy ne guzel yazmisin kuzum yaa sen iliklerine kadar zaten anne olmusun artk ne guzel hisler yasiyorsun duygulndryorsn biziO kadar duygusallaştım ki anlatamam. Oturup ağlamak istiyorum. Ne kadar şükür etsem az. Ne yapsam rabbimin zenginliğinin karşılığını veremem. Hayal dahi edemezdim. Eşimin spermi benim yumurtamla birleşecek. Döllenecek. Belki embriyo olacak belki de can olacak. Döllenmesi bile benim için çok büyük nimet. Ben her anlamda elimden geleni yaptım. Manevi anlamda da hep yapmaya çalıştım.
O ki ben sizi bir damla Sudan yarattım kan pıhtıaıydınız sonra kemiklerinizi et parçasıyla sardım diyor. Mucize gibi. Ve şimdi benim ve eşimin ortak parçası laboratuvar ortamında bana hediye olacaklar inşallah. İnşallah evlat olduklarını da görürüm.
Yaaa masaalah masaallah valaha yaa iste bak nasip bole bisey dun yoktu bugun var geride kaldi her sey seinin icin simdi bebeksi gunler geldi dualrinda untma biziMaşallah kuzuya :) gözün aydın canım darısı bana :)) ne zaman çağırdı tekrar
İnşallah canım inşallah. Onları kalbimde hissettim bugün anlatamam o duyguyu daha bedenime bile girmediler ama embriyolog 18 tanesi döllendi deyince sanki kanlı canlı olmuşlar gibi sevindim. İlk kez benim bedenimden bana ait tamamen benim, ben ona muhtaç o bana muhtaç birşey hissettim. Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimiz ona muhtacız ve çok aciziz bugün bir kez daha anladım. Askında hiçmişiz. O ne derse o ne diyeyim. Bugün duygularımı başka bir boyutta yaşıyorum.Ayy ne guzel yazmisin kuzum yaa sen iliklerine kadar zaten anne olmusun artk ne guzel hisler yasiyorsun duygulndryorsn bizi
Esime sizi anlatyrm sabirszlnyrm dedim istersn hmn baslaylm dedi bnde bedenimi birz hazrlnmk istyrm dedim. Bsy sorcm biz biraz da kredi cekeblrz butcemizi asarsa dye ama esim krediyle olmz dyor sizce de olmz mi yani faiz fln gryor ya ísn icineİnşallah canım inşallah. Onları kalbimde hissettim bugün anlatamam o duyguyu daha bedenime bile girmediler ama embriyolog 18 tanesi döllendi deyince sanki kanlı canlı olmuşlar gibi sevindim. İlk kez benim bedenimden bana ait tamamen benim, ben ona muhtaç o bana muhtaç birşey hissettim. Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimiz ona muhtacız ve çok aciziz bugün bir kez daha anladım. Askında hiçmişiz. O ne derse o ne diyeyim. Bugün duygularımı başka bir boyutta yaşıyorum.
İyi akşamlar.Nerede yaşıyorsunuz? Fakülte hastaneleirnde daha uyguna oluyor. Devlet desteği de alınca bayağı düşüyor fiyatEsime sizi anlatyrm sabirszlnyrm dedim istersn hmn baslaylm dedi bnde bedenimi birz hazrlnmk istyrm dedim. Bsy sorcm biz biraz da kredi cekeblrz butcemizi asarsa dye ama esim krediyle olmz dyor sizce de olmz mi yani faiz fln gryor ya ísn icine
Şimdi ne desem bilemedim. Olmaz diyemem birçok kişi bu şekilde yapıyor. Ama faiz haram bunu net diyebilirim. Ben şahsen tercih etmem o parayla bebek sahibi olmayı. Kimine göre de sorun değil. Sizin bakış açınıza bağlı. Bizim birikimimiz vardı hatta biraz daha biriktirmeye gayret gösterdik. Memorial de tedavi ilaçlar artı dondurma 15 bin lira oldu ama benim ilaçlar 1400 tuttu hatta bir kutu da kaldı pco olduğumdan. Devlet raporuylada 8750den 7200e düştü. Yuvarlayarak 15 bin dedim daha embriyolar dondurulmadı belki biraz daha uygun olur ama 15 bin net gözden çıkartmak gerek. Masraflı bir iş ama devlet raporu geçen yerler var oralar daha uygun hatta anlara Recai papuççu galiba orası da uyguna geliyormuş. Hemde ımsı cıp dalan varmış.Esime sizi anlatyrm sabirszlnyrm dedim istersn hmn baslaylm dedi bnde bedenimi birz hazrlnmk istyrm dedim. Bsy sorcm biz biraz da kredi cekeblrz butcemizi asarsa dye ama esim krediyle olmz dyor sizce de olmz mi yani faiz fln gryor ya ísn icine
Valla cnm doktorun önerirse yaptır ama fazla kalırsa daha iyi olur. En heyecanlı kısma geldin rahat ol inşallah güzel embriyolar oluşacakİnşallah 5. Güne de çoğu gelir. Pgt yaptırmayı düşünüyorum ama biraz da kararsızım. Ne yapsam fikir verir misiniz?
Aslında dr kararı bize bıraktı. Yaşımızdan dolayı düşük öykümüz olmadığı için gerek duymadı ama eşimde şiddetli erkek infertilitesi olduğu için yaptıradabilirsizniz dedi bakalım. Şuan tek düşündüğüm 5. Güne çoğunun gelmesi.Valla cnm doktorun önerirse yaptır ama fazla kalırsa daha iyi olur. En heyecanlı kısma geldin rahat ol inşallah güzel embriyolar oluşacak
Canim simdi taze transfermi olacak seninki rahim dinlenmesi yapilacakmiAslında dr kararı bize bıraktı. Yaşımızdan dolayı düşük öykümüz olmadığı için gerek duymadı ama eşimde şiddetli erkek infertilitesi olduğu için yaptıradabilirsizniz dedi bakalım. Şuan tek düşündüğüm 5. Güne çoğunun gelmesi.
Ben hiç döllenme bile olmayabilir diyordum o kadar karamsardım. Şuan mutluyum. :) inşallah devam eder bu mutluluk.
Ben ankara baskent dusunuyrm asilama falan yaptrmadn direk rapor nasl ol blmm sayimiz iyi. Yani birikm yapayrz ama o an olrda fazlasi olr de dye dyrm birilrnden borc almk istemyrm aslnda biz de sicak bakmyrz sanrm o sekil de de yaptrpmycgz ama artk sabir edemessem dye aklimin bi kenarindaydiŞimdi ne desem bilemedim. Olmaz diyemem birçok kişi bu şekilde yapıyor. Ama faiz haram bunu net diyebilirim. Ben şahsen tercih etmem o parayla bebek sahibi olmayı. Kimine göre de sorun değil. Sizin bakış açınıza bağlı. Bizim birikimimiz vardı hatta biraz daha biriktirmeye gayret gösterdik. Memorial de tedavi ilaçlar artı dondurma 15 bin lira oldu ama benim ilaçlar 1400 tuttu hatta bir kutu da kaldı pco olduğumdan. Devlet raporuylada 8750den 7200e düştü. Yuvarlayarak 15 bin dedim daha embriyolar dondurulmadı belki biraz daha uygun olur ama 15 bin net gözden çıkartmak gerek. Masraflı bir iş ama devlet raporu geçen yerler var oralar daha uygun hatta anlara Recai papuççu galiba orası da uyguna geliyormuş. Hemde ımsı cıp dalan varmış.
Ben olsam kredi çekmezdim, çünkü tüp bebek olunca tutacağı garanti değil, negatif alıp bir de üstüne bir süre borcunu ödemek insanı daha kötü hissettirir. Hadi pozitif oldu, bu sefer de hamileliği borçlu geçirmek yine pek çok şeyden kısmanı gerektirir. O yüzden hem maddi hem, psikolojik hazır olduğunuz zamanı bekleyin.Ben ankara baskent dusunuyrm asilama falan yaptrmadn direk rapor nasl ol blmm sayimiz iyi. Yani birikm yapayrz ama o an olrda fazlasi olr de dye dyrm birilrnden borc almk istemyrm aslnda biz de sicak bakmyrz sanrm o sekil de de yaptrpmycgz ama artk sabir edemessem dye aklimin bi kenarindaydi
Sayı iyiyse maalesef aşılama şartı var. Siz bir süre daha birikim yapın. Ha dedin mi olmuyor zaten. Ben ilk Ekim düşündüm sonra Ocak düşündüm ama Şubat oldu transfer Nisa’na kaldı. Bu arada abartmadan takviyelere devam. Sende prowomen kullan. Ben 3/4 ay bu tarz takviyeler aldım. 30 yumurtadan 26 Olgun çıktı. Eşime çok yüklendim ama şimdiki aklım olsa sadece emodex verirdim ya da sperra. Birde keçiboynuzu yedirirdim. Ben keçiboynuzu yedirdim emodex e vit nac karışık bal akgünlük diye bitkisel kapsül vs birsürü şeyler verdim. Bunlarda hep masraf.Ben ankara baskent dusunuyrm asilama falan yaptrmadn direk rapor nasl ol blmm sayimiz iyi. Yani birikm yapayrz ama o an olrda fazlasi olr de dye dyrm birilrnden borc almk istemyrm aslnda biz de sicak bakmyrz sanrm o sekil de de yaptrpmycgz ama artk sabir edemessem dye aklimin bi kenarindaydi
Yorumun icn sagol canm ama hepsini degl atyrm 10 bn birkþp 5 bini oda fzla etkilmez diyorduk ben genel olrk krediye karsym ode ode btmyir o manada karsiym yoksa ogretmn falan olnca esim ev araba tek maasla olmyr ama cekinceee senelrce usanmstk bakalm sanirm bu konu icn cekmemem karar verdk gibi ins gereķkalmzBen olsam kredi çekmezdim, çünkü tüp bebek olunca tutacağı garanti değil, negatif alıp bir de üstüne bir süre borcunu ödemek insanı daha kötü hissettirir. Hadi pozitif oldu, bu sefer de hamileliği borçlu geçirmek yine pek çok şeyden kısmanı gerektirir. O yüzden hem maddi hem, psikolojik hazır olduğunuz zamanı bekleyin.
Sagol canm amelyttn sonra 6 takviye vrdm esime baya sonra al alapekdegisklik yok vazgectk suan 13 ay flan oldu amelyt olali basldm hazrlndm kendimi artk ins mayis da gdecgz ne derlrse artk haziran temmuz baslycgz cnku esim ogretmn yaz tatilini bir daha es gecemeycgm artk yoksa rapor faln alacak biri degl :)) 4 yil olacak evleneli. Ins her sey yolunda gider de olurSayı iyiyse maalesef aşılama şartı var. Siz bir süre daha birikim yapın. Ha dedin mi olmuyor zaten. Ben ilk Ekim düşündüm sonra Ocak düşündüm ama Şubat oldu transfer Nisa’na kaldı. Bu arada abartmadan takviyelere devam. Sende prowomen kullan. Ben 3/4 ay bu tarz takviyeler aldım. 30 yumurtadan 26 Olgun çıktı. Eşime çok yüklendim ama şimdiki aklım olsa sadece emodex verirdim ya da sperra. Birde keçiboynuzu yedirirdim. Ben keçiboynuzu yedirdim emodex e vit nac karışık bal akgünlük diye bitkisel kapsül vs birsürü şeyler verdim. Bunlarda hep masraf.
Kredi çekmeyin borcu geçtim. Manevi yönün baskın çıksın. Herşey Allahtan. Biz elimizden geleni yapalım yeter.
Aynen bizimde 4 yol olacak. Maalesef kredisiz olmuyor bazı şeyler çok zor. Ama ben bebek için söylemek istedim. :) hayırlısı olsun bizler için.Sagol canm amelyttn sonra 6 takviye vrdm esime baya sonra al alapekdegisklik yok vazgectk suan 13 ay flan oldu amelyt olali basldm hazrlndm kendimi artk ins mayis da gdecgz ne derlrse artk haziran temmuz baslycgz cnku esim ogretmn yaz tatilini bir daha es gecemeycgm artk yoksa rapor faln alacak biri degl :)) 4 yil olacak evleneli. Ins her sey yolunda gider de olur
Amin canım, inşallahİyi bari varıkosel olmaması çok güzel Rabbim şifa versin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?