- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Günaydın canım. 2 hafta sonra gel dedi bir daha bakalım. Okuldayım ve düzensiz bi idarem var sinirlerim alt üst bu ara beni rahat bırakmıyorlarGünaydın kızlar
Şimdi kese mi gördü sadece kalp atışı bakicak o zaman 2 hafta sonra bende meraktan olcem hayırlısı ile bende görsem rahatlicam...aman hiç biseyi takma sakin tamam de geç stres olmaGünaydın canım. 2 hafta sonra gel dedi bir daha bakalım. Okuldayım ve düzensiz bi idarem var sinirlerim alt üst bu ara beni rahat bırakmıyorlar
Bence sallama sen görevini yaptıktan sonra sana bir şey diyemezler.Ama idare kötü oldumu okuldan da soğursun.Günaydın canım. 2 hafta sonra gel dedi bir daha bakalım. Okuldayım ve düzensiz bi idarem var sinirlerim alt üst bu ara beni rahat bırakmıyorlar
Ne demek canım benim. İstediğin kadar sorabilirsinSaklicennet canım çok mu soruyorum ama aradimi embriyoglar rahatsız ediyorsam kusura bakma merak ediyorum :)
Hii beni hergun aradılar ya herkesi öyle sanıyorum tamam yarın bidaha sorarımNe demek canım benim. İstediğin kadar sorabilirsin
3. Gün yani yarın haber verecekler bir de 4. 5. Günü ama ben korkuyorum o yüzden merak ermiyorum
17. Günü canim bilmem ki niye öle geç çağırdı doktor yoğun belki ondan belki hem kalp hemde kese aynı anda gorcek bilmiyorum ki valla çok merak ediyorum ama hiç öle başka doktora gitmeyi akıl etmedimSuskun Ceylan seni neden o kadar geç çağırdılar, hiç merak yok mu? Başka bir kadın doğuma git baktır ya kese oluşmuştur sanırım artık. Şuan transferin kaçıncı günündesin ?
Hatta yarın jel yazdırmaya gidicem bakmazmi dedim hayır daha çok küçük dedi ama yine sorarım bakimSuskun Ceylan seni neden o kadar geç çağırdılar, hiç merak yok mu? Başka bir kadın doğuma git baktır ya kese oluşmuştur sanırım artık. Şuan transferin kaçıncı günündesin ?
canım benim de 16. gün bugün. Sen benden önce öğrenince ben bir an senin daha önca sandım. Bana dr 10 gün sonra gel demişti, 5 marta denk geliyor, sanırım önce keseyi görmeye çağırdı.17. Günü canim bilmem ki niye öle geç çağırdı doktor yoğun belki ondan belki hem kalp hemde kese aynı anda gorcek bilmiyorum ki valla çok merak ediyorum ama hiç öle başka doktora gitmeyi akıl etmedim
Bence de canım ikisini bir görmek için dedi sanırım öyle. Ama istersen git başka doktora kuzu17. Günü canim bilmem ki niye öle geç çağırdı doktor yoğun belki ondan belki hem kalp hemde kese aynı anda gorcek bilmiyorum ki valla çok merak ediyorum ama hiç öle başka doktora gitmeyi akıl etmedim
Yok canım korkarım gününü bekliyorum :)Bence de canım ikisini bir görmek için dedi sanırım öyle. Ama istersen git başka doktora kuzu
Soğuttular ya görevini yapıyorsun ama gelip seni yine buluyor işte canım ne bileyim bu ara sanırım fazla duygusalım.Bence sallama sen görevini yaptıktan sonra sana bir şey diyemezler.Ama idare kötü oldumu okuldan da soğursun.
Ben test gunumden 1 gün önce test yaptım :) ben Adana'dayim şuan Mart sonu evime gitcem orda doktor bulmam lazım bakalımcanım benim de 16. gün bugün. Sen benden önce öğrenince ben bir an senin daha önca sandım. Bana dr 10 gün sonra gel demişti, 5 marta denk geliyor, sanırım önce keseyi görmeye çağırdı.
Benim göğüslerimde hiç şişkinlik yok ya sizde var mı canım. Ne bileyim olması gerekiyor mu :/Yok canım korkarım gününü bekliyorum :)
Ahhh kuzum bende bekliyorum. Annesinin savaşçı miniklerini. İnşallah pes etmezler. Onlar için deli olan biri var burada :)
Nasılsın bu arada az daha iyi oldun mu ?Ahhh kuzum bende bekliyorum. Annesinin savaşçı miniklerini.
Var canım damarları çıktı resmen kasiklarimda hala ağrıyor bu gece bile uyandım ağrıya ama bazen geçiyor kasik ağrımBenim göğüslerimde hiç şişkinlik yok ya sizde var mı canım. Ne bileyim olması gerekiyor mu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?