Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın canım. 2 hafta sonra gel dedi bir daha bakalım. Okuldayım ve düzensiz bi idarem var sinirlerim alt üst bu ara beni rahat bırakmıyorlar
Şimdi kese mi gördü sadece kalp atışı bakicak o zaman 2 hafta sonra bende meraktan olcem hayırlısı ile bende görsem rahatlicam...aman hiç biseyi takma sakin tamam de geç stres olma

Suskun Ceylan seni neden o kadar geç çağırdılar, hiç merak yok mu? Başka bir kadın doğuma git baktır ya kese oluşmuştur sanırım artık. Şuan transferin kaçıncı günündesin ?

Suskun Ceylan seni neden o kadar geç çağırdılar, hiç merak yok mu? Başka bir kadın doğuma git baktır ya kese oluşmuştur sanırım artık. Şuan transferin kaçıncı günündesin ?
17. Günü canim bilmem ki niye öle geç çağırdı doktor yoğun belki ondan belki hem kalp hemde kese aynı anda gorcek bilmiyorum ki valla çok merak ediyorum ama hiç öle başka doktora gitmeyi akıl etmedim

17. Günü canim bilmem ki niye öle geç çağırdı doktor yoğun belki ondan belki hem kalp hemde kese aynı anda gorcek bilmiyorum ki valla çok merak ediyorum ama hiç öle başka doktora gitmeyi akıl etmedim
canım benim de 16. gün bugün. Sen benden önce öğrenince ben bir an senin daha önca sandım. Bana dr 10 gün sonra gel demişti, 5 marta denk geliyor, sanırım önce keseyi görmeye çağırdı.

Bence de canım ikisini bir görmek için dedi sanırım öyle. Ama istersen git başka doktora kuzu

canım benim de 16. gün bugün. Sen benden önce öğrenince ben bir an senin daha önca sandım. Bana dr 10 gün sonra gel demişti, 5 marta denk geliyor, sanırım önce keseyi görmeye çağırdı.
Ben test gunumden 1 gün önce test yaptım :) ben Adana'dayim şuan Mart sonu evime gitcem orda doktor bulmam lazım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…