- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
İyiyim canım çok şükür. Hiç geçmeyecek sanıyordum ama geçti çok hafif ağrılarım var ama onlarda geçer. Gülünce içerlerim acıyor :)Nasılsın bu arada az daha iyi oldun mu ?
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifasını tez zamanda versin.Kizlar dua istiyorum .Oglum cok hasta .Bronsit oldu .Oksururken nefesi kesiliyor .
Ayy kuzum benim dikkat et canım göğsüne zeytin yağı sur sirtinada çok geçmiş olsun canımKizlar dua istiyorum .Oglum cok hasta .Bronsit oldu .Oksururken nefesi kesiliyor .
çok geçmiş olsun, Allah şifa versin afilim.Kizlar dua istiyorum .Oglum cok hasta .Bronsit oldu .Oksururken nefesi kesiliyor .
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Kizlar dua istiyorum .Oglum cok hasta .Bronsit oldu .Oksururken nefesi kesiliyor .
Çok geçmiş olsun.Kizlar dua istiyorum .Oglum cok hasta .Bronsit oldu .Oksururken nefesi kesiliyor .
gecmis olsun yavruya. Allah sifa versin canimKizlar dua istiyorum .Oglum cok hasta .Bronsit oldu .Oksururken nefesi kesiliyor .
Bende sordum gebelik başlangıcında bekledigimiz ağrılar sevinmelisiniz dediKizlar yaziamalarinizi okuyorumda kasik agrilarindan bahsediyordunuz. Benim ilkinde kasik agrim olmustu ikincisinde olmamisti
Bu belirti degilmis hemsire hanim soylemisti
belirti aramamak lazim aslinda hic belirti olmadan da oluyorBende sordum gebelik başlangıcında bekledigimiz ağrılar sevinmelisiniz dedisimdi öyle dedi ya ağrılarım bazen geciyor aha tamam birşeyler oluyor diyorum bu seferde niye agrimiyor diyorum :)
Aramıyorum ama kasiklarim hala ağrıyor işte inşallah iyiye işarettir dua et bana kalp atisinida duyayım teyzesibelirti aramamak lazim aslinda hic belirti olmadan da oluyor
Sende çok güzel anne olacaksin canım her namazimda sen ve @Aybalam- dualarimdasiniz T Tubeee olmayan herkese daha çok dua ediyorum bizim gibi yolun başında olanlara sağlıkla ilerlemesi için dua ediyorum bu ara yapabildiğim başka bişe yok sabırsızlıkla bekliyorumBeth18 iyiki geldin canım. Seni aramızda görmek çok güzel.
Suskun Ceylan -Pandora- kızlar allah sizleri çok seviyor bence. İnşallah bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Sizler benim umut ışığım oldunuz. Biraz daha pozitif bakabiliyorum artık. Gerçekten hediyelerinize minnettar olmalısınız. Kendinize duayı ve de şüküre hiç bırakmayın. Miniklerinize de bunu aşılayın. Çok güzel anne olacaksınız.
L Longway2015 sende aynı şekilde arkadaşım.
İçini ferah tut inşallah kalp atışını da duyacaksın.
Çok şükür canım, inşallah sağlıcakla gelir hepimizin bebekleri. Transfer zamanı o kadar umutsuzdum ki bir gün yatmadan önce dua ettim. "Allah'ım olcak mı, olmayacak mı ? Ne olur rüyamda bir şey göreyim." diye. O gece rüyamda büyük bir muhabbet kuşu gelip elime konuyordu ve ben onu eve götürüyordum. O rüya halen cam gibi aklımda.Beth18 iyiki geldin canım. Seni aramızda görmek çok güzel.
Suskun Ceylan -Pandora- kızlar allah sizleri çok seviyor bence. İnşallah bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Sizler benim umut ışığım oldunuz. Biraz daha pozitif bakabiliyorum artık. Gerçekten hediyelerinize minnettar olmalısınız. Kendinize duayı ve de şüküre hiç bırakmayın. Miniklerinize de bunu aşılayın. Çok güzel anne olacaksınız.
L Longway2015 sende aynı şekilde arkadaşım.
Ne güzel bir rüya görmüşsün. Rabbim yüzünü güldürdü inşallah devamı da gelir canım.Çok şükür canım, inşallah sağlıcakla gelir hepimizin bebekleri. Transfer zamanı o kadar umutsuzdum ki bir gün yatmadan önce dua ettim. "Allah'ım olcak mı, olmayacak mı ? Ne olur rüyamda bir şey göreyim." diye. O gece rüyamda büyük bir muhabbet kuşu gelip elime konuyordu ve ben onu eve götürüyordum. O rüya halen cam gibi aklımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?