Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar dua istiyorum .Oglum cok hasta .Bronsit oldu .Oksururken nefesi kesiliyor .
gecmis olsun yavruya. Allah sifa versin canim
Yardimcim gittiginden beri her aksam babasiyla uyutuyordum bebeleri. Bugun esim il disinda sanki daha kolay oldu uyutmak yavrular uyudu insallah uzunca uyurlar da bende biraz toparlanirim

Kizlar yaziamalarinizi okuyorumda kasik agrilarindan bahsediyordunuz. Benim ilkinde kasik agrim olmustu ikincisinde olmamisti
Bu belirti degilmis hemsire hanim soylemisti

Kizlar yaziamalarinizi okuyorumda kasik agrilarindan bahsediyordunuz. Benim ilkinde kasik agrim olmustu ikincisinde olmamisti
Bu belirti degilmis hemsire hanim soylemisti
Bende sordum gebelik başlangıcında bekledigimiz ağrılar sevinmelisiniz dedi simdi öyle dedi ya ağrılarım bazen geciyor aha tamam birşeyler oluyor diyorum bu seferde niye agrimiyor diyorum :)

Beth18 iyiki geldin canım. Seni aramızda görmek çok güzel.
Suskun Ceylan -Pandora- kızlar allah sizleri çok seviyor bence. İnşallah bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Sizler benim umut ışığım oldunuz. Biraz daha pozitif bakabiliyorum artık. Gerçekten hediyelerinize minnettar olmalısınız. Kendinize duayı ve de şüküre hiç bırakmayın. Miniklerinize de bunu aşılayın. Çok güzel anne olacaksınız.
L Longway2015 sende aynı şekilde arkadaşım.

Sende çok güzel anne olacaksin canım her namazimda sen ve @Aybalam- dualarimdasiniz T Tubeee olmayan herkese daha çok dua ediyorum bizim gibi yolun başında olanlara sağlıkla ilerlemesi için dua ediyorum bu ara yapabildiğim başka bişe yok sabırsızlıkla bekliyorum

İçini ferah tut inşallah kalp atışını da duyacaksın.

Çok şükür canım, inşallah sağlıcakla gelir hepimizin bebekleri. Transfer zamanı o kadar umutsuzdum ki bir gün yatmadan önce dua ettim. "Allah'ım olcak mı, olmayacak mı ? Ne olur rüyamda bir şey göreyim." diye. O gece rüyamda büyük bir muhabbet kuşu gelip elime konuyordu ve ben onu eve götürüyordum. O rüya halen cam gibi aklımda.

Ne güzel bir rüya görmüşsün. Rabbim yüzünü güldürdü inşallah devamı da gelir canım.
Benim en çok korktuğum şeylerden biri şuan çok dua ediyoruz hep istiyoruz allahı anıyoruz falan ama geçmişe bakıyorum da insanın başı sıkışınca rabbime sarılıyormuş. Bebeklerim olursa ve sonrasında bu yaşadıklarımı unutursam duadan onu anmaktan vazgeçersem. Bu ne yüzsüzlük minnetsizlik olur. Ben kendime öncesi ve sonrası diye yol çizdim diyebilirim. Gerçekten bu yaşadıklarım beni çok değiştirdi. Demek ki yaşamam gerekiyormuş dedim.
İnşallah bir daha yaşamayız. Kazandıklarımız karımız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…