Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim ben de sizlerle olunca daha iyi hisseidyorum kendimi insallah daha iyi gunlerimiz de olacak

Aramıyorum ama kasiklarim hala ağrıyor işte inşallah iyiye işarettir dua et bana kalp atisinida duyayım teyzesi
ah hep duamdasiniz. Kim istiyorsa diliyorsa Rabbim versin.

Nasil guzel dusunuyorsun. Ben de namaz kilmak istiyorum daha cok dua etmek istiyorum ama yapamiyorum
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim .
Oksurukten uyuyamiyor aglamaktan sesi iyice kapandı . Gercekten duaya cok ihtiyacimiz var
yavrum benim hemencecik iyilessin insallah annesi

Sagol canim Allah razi olsun senden. Okadar sabirszilnayrm ki .. korkuyorum bi yandan islemrden surecten ama baslamak bitirmek gibi bi sey olacak mutlu sonu hayal dahi edemyrm suan hala süreci anca hayal edebilyrm . Ben basladigimda sen cinsyetini ogrenmiis olacaksn ayy hayalller hayallerr Allahim sen gerceķ eyle:)))

Beth18 inşallah yaparsın canım. Sana bir tüyo vereyim. Namazla ilgili hadisler kılmanın mükafatları kılmamanın nelere sebep olduğuyla ilgili şeyler oku inşallah vesile olacaktır. Ben bir yazı okumuştum eğer bir namazı kaçırdıysanız durup düşünün rabbiniz sizi neden huzuruna getirmedi mahrum etti sizin için en büyük kayıp budur gibi birşeydi işte ben ondan o kadar çok etkilendim ki daha çok üzerinde durmaya başladım. Allah herkesi huzuruna nasip etsin o da ayrı bir tad.
Biraz farklı konulara girdim. Herkesin affına sığınıyorum. Herkesin dinine görüşüne saygı duyuyorum. Eklemeden geçemedim. :)

Amin canım inşallah dua et bana :)

Bende rüyada 2 tane koyun gordumm birini babam getirdi arkası açık beyaz bı kamyonetle bende bunu unutamam :)

Çok haklısın canım inşallah hepimiz alırız. Biz de senin hayırlı güzel haberlerinle heyecanlanacağız o gün de gelecek inşallah canım benim.

Insallah kuzum .Babamiz eve bir grip getirdi .Bana bulastirdi cocuga bulastirdi .En sonunda boyle oldu .Maske takip baska odada takılmıştı ama önüne gecemedik maalesef
Ah canım gecmis olsun tez vakitte Rabbim şifa versin
Insallah canim Rabbim tum bebekleri korusun.
Afilim92 cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin minige. O bu topikte dogacak bebislerin abisi insallah tez zamanda iyi olacaktir
Amin tesekkur ederiz canim .Insallah toparlanir 2 gunde çöktük resmen .

Canım arkadaşlarım ben inanıyorum ki sizlerin duaları sayasinde Maaşallah benim yumoşlarımın 18i de 3. Güne gelebilmişler ama 10 tanesinin kardeşlerine oranlar kaliteleri bir tık düşükmüş. Embriyolog 2. 3. Kalitedeler dedi. Diğerleri 1. Kaliteymiş.
Hamd olsun şükürler olsun. Bu günleri de gördüm. Hepinizden allah razı olsun.
Suskun Ceylan

Hadi bakalim canim tek olsun bizim olsun
Hem bak sen dollenme olup olmayacagindan bile tedirgindin sukur ki kaliteli embriyolarin oldu
insallah tutunacak ben inaniyorumm

Hadi bakalim umut olsun ,mutluluk olsun ,minik bir kalp olsun sana tutunsun

Süper o zaman rahat rahat 5. güne giderler. Gözün aydın.

Hadi bakalim umut olsun ,mutluluk olsun ,minik bir kalp olsun sana tutunsun
Allah razı olsun canım. İnşallahhhh canıma can olurlar. Senin miniğin nasıl oldu?
Hadi bakalim canim tek olsun bizim olsun
Hem bak sen dollenme olup olmayacagindan bile tedirgindin sukur ki kaliteli embriyolarin oldu
insallah tutunacak ben inaniyorumm
Kesinlikle, kesinlikle... döllenme olması bile benim için büyük nimetti. Bugün ki hallerine ne kadar şükretsem az.

Hayirli olsun Insallah güzel güzel bebeklerin olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…