canim ben de sizlerle olunca daha iyi hisseidyorum kendimi insallah daha iyi gunlerimiz de olacakBeth18 iyiki geldin canım. Seni aramızda görmek çok güzel.
Suskun Ceylan -Pandora- kızlar allah sizleri çok seviyor bence. İnşallah bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Sizler benim umut ışığım oldunuz. Biraz daha pozitif bakabiliyorum artık. Gerçekten hediyelerinize minnettar olmalısınız. Kendinize duayı ve de şüküre hiç bırakmayın. Miniklerinize de bunu aşılayın. Çok güzel anne olacaksınız.
L Longway2015 sende aynı şekilde arkadaşım.
ah hep duamdasiniz. Kim istiyorsa diliyorsa Rabbim versin.Aramıyorum ama kasiklarim hala ağrıyor işte inşallah iyiye işarettir dua et bana kalp atisinida duyayım teyzesi
Nasil guzel dusunuyorsun. Ben de namaz kilmak istiyorum daha cok dua etmek istiyorum ama yapamiyorumNe güzel bir rüya görmüşsün. Rabbim yüzünü güldürdü inşallah devamı da gelir canım.
Benim en çok korktuğum şeylerden biri şuan çok dua ediyoruz hep istiyoruz allahı anıyoruz falan ama geçmişe bakıyorum da insanın başı sıkışınca rabbime sarılıyormuş. Bebeklerim olursa ve sonrasında bu yaşadıklarımı unutursam duadan onu anmaktan vazgeçersem. Bu ne yüzsüzlük minnetsizlik olur. Ben kendime öncesi ve sonrası diye yol çizdim diyebilirim. Gerçekten bu yaşadıklarım beni çok değiştirdi. Demek ki yaşamam gerekiyormuş dedim.
İnşallah bir daha yaşamayız. Kazandıklarımız karımız olur.
yavrum benim hemencecik iyilessin insallah annesiKizlar hepinize cok tesekkur ederim .
Oksurukten uyuyamiyor aglamaktan sesi iyice kapandı . Gercekten duaya cok ihtiyacimiz var
Sagol canim Allah razi olsun senden. Okadar sabirszilnayrm ki .. korkuyorum bi yandan islemrden surecten ama baslamak bitirmek gibi bi sey olacak mutlu sonu hayal dahi edemyrm suan hala süreci anca hayal edebilyrm . Ben basladigimda sen cinsyetini ogrenmiis olacaksn ayy hayalller hayallerr Allahim sen gerceķ eyle:)))
Amin canım inşallah dua et bana :)Sagol canim Allah razi olsun senden. Okadar sabirszilnayrm ki .. korkuyorum bi yandan islemrden surecten ama baslamak bitirmek gibi bi sey olacak mutlu sonu hayal dahi edemyrm suan hala süreci anca hayal edebilyrm . Ben basladigimda sen cinsyetini ogrenmiis olacaksn ayy hayalller hayallerr Allahim sen gerceķ eyle:)))
Bende rüyada 2 tane koyun gordumm birini babam getirdi arkası açık beyaz bı kamyonetle bende bunu unutamam :)Ne güzel bir rüya görmüşsün. Rabbim yüzünü güldürdü inşallah devamı da gelir canım.
Benim en çok korktuğum şeylerden biri şuan çok dua ediyoruz hep istiyoruz allahı anıyoruz falan ama geçmişe bakıyorum da insanın başı sıkışınca rabbime sarılıyormuş. Bebeklerim olursa ve sonrasında bu yaşadıklarımı unutursam duadan onu anmaktan vazgeçersem. Bu ne yüzsüzlük minnetsizlik olur. Ben kendime öncesi ve sonrası diye yol çizdim diyebilirim. Gerçekten bu yaşadıklarım beni çok değiştirdi. Demek ki yaşamam gerekiyormuş dedim.
İnşallah bir daha yaşamayız. Kazandıklarımız karımız olur.
Ah canım gecmis olsun tez vakitte Rabbim şifa versinKizlar dua istiyorum .Oglum cok hasta .Bronsit oldu .Oksururken nefesi kesiliyor .
Ya ne güzel rüyaaaaBende rüyada 2 tane koyun gordumm birini babam getirdi arkası açık beyaz bı kamyonetle bende bunu unutamam :)
Çok haklısın canım inşallah hepimiz alırız. Biz de senin hayırlı güzel haberlerinle heyecanlanacağız o gün de gelecek inşallah canım benim.Beth18 iyiki geldin canım. Seni aramızda görmek çok güzel.
Suskun Ceylan -Pandora- kızlar allah sizleri çok seviyor bence. İnşallah bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Sizler benim umut ışığım oldunuz. Biraz daha pozitif bakabiliyorum artık. Gerçekten hediyelerinize minnettar olmalısınız. Kendinize duayı ve de şüküre hiç bırakmayın. Miniklerinize de bunu aşılayın. Çok güzel anne olacaksınız.
L Longway2015 sende aynı şekilde arkadaşım.
Insallah kuzum .Babamiz eve bir grip getirdi .Bana bulastirdi cocuga bulastirdi .En sonunda boyle oldu .Maske takip baska odada takılmıştı ama önüne gecemedik maalesefcanim ben de sizlerle olunca daha iyi hisseidyorum kendimi insallah daha iyi gunlerimiz de olacak
ah hep duamdasiniz. Kim istiyorsa diliyorsa Rabbim versin.
Nasil guzel dusunuyorsun. Ben de namaz kilmak istiyorum daha cok dua etmek istiyorum ama yapamiyorum
yavrum benim hemencecik iyilessin insallah annesi
Insallah canim Rabbim tum bebekleri korusun.Ah canım gecmis olsun tez vakitte Rabbim şifa versin
Amin tesekkur ederiz canim .Insallah toparlanir 2 gunde çöktük resmen .Afilim92 cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin minige. O bu topikte dogacak bebislerin abisi insallah tez zamanda iyi olacaktir
Hadi bakalim canim tek olsun bizim olsunCanım arkadaşlarım ben inanıyorum ki sizlerin duaları sayasinde Maaşallah benim yumoşlarımın 18i de 3. Güne gelebilmişler ama 10 tanesinin kardeşlerine oranlar kaliteleri bir tık düşükmüş. Embriyolog 2. 3. Kalitedeler dedi. Diğerleri 1. Kaliteymiş.
Hamd olsun şükürler olsun. Bu günleri de gördüm.Hepinizden allah razı olsun.
Suskun Ceylan
Allah razi olsun canim .Nasılsın ?Afilim92 canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Hadi bakalim umut olsun ,mutluluk olsun ,minik bir kalp olsun sana tutunsunCanım arkadaşlarım ben inanıyorum ki sizlerin duaları sayasinde Maaşallah benim yumoşlarımın 18i de 3. Güne gelebilmişler ama 10 tanesinin kardeşlerine oranlar kaliteleri bir tık düşükmüş. Embriyolog 2. 3. Kalitedeler dedi. Diğerleri 1. Kaliteymiş.
Suskun Ceylan
Süper o zaman rahat rahat 5. güne giderler. Gözün aydın.Canım arkadaşlarım ben inanıyorum ki sizlerin duaları sayasinde Maaşallah benim yumoşlarımın 18i de 3. Güne gelebilmişler ama 10 tanesinin kardeşlerine oranlar kaliteleri bir tık düşükmüş. Embriyolog 2. 3. Kalitedeler dedi. Diğerleri 1. Kaliteymiş.
Suskun Ceylan
Allah razı olsun canım. İnşallahhhh canıma can olurlar. Senin miniğin nasıl oldu?Hadi bakalim umut olsun ,mutluluk olsun ,minik bir kalp olsun sana tutunsun
Kesinlikle, kesinlikle... döllenme olması bile benim için büyük nimetti. Bugün ki hallerine ne kadar şükretsem az.Hadi bakalim canim tek olsun bizim olsun
Hem bak sen dollenme olup olmayacagindan bile tedirgindin sukur ki kaliteli embriyolarin oldu
insallah tutunacak ben inaniyorumm
Teşekkür ederim Pandoram. 3. Gündem sonra sperm kalitesi devreye giriyormuş bakalım bizim spermler ne kadar güçlenmiş. Ama bende inşallah bana yetecek kadarı gider diye düşünüyorum.Süper o zaman rahat rahat 5. güne giderler. Gözün aydın.
Hayirli olsun Insallah güzel güzel bebeklerin olacakCanım arkadaşlarım ben inanıyorum ki sizlerin duaları sayasinde Maaşallah benim yumoşlarımın 18i de 3. Güne gelebilmişler ama 10 tanesinin kardeşlerine oranlar kaliteleri bir tık düşükmüş. Embriyolog 2. 3. Kalitedeler dedi. Diğerleri 1. Kaliteymiş.
Suskun Ceylan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?