- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
Allah yardımcın olsun canım. Bu aşamaya kadar geldim gerisi de gelecek. :)arkadaşlar yarın 09.30 opum var.. dualarınızı eksik etmeyin olur mu ?? :-(
Canim inssher sey guzel gecerarkadaşlar yarın 09.30 opum var.. dualarınızı eksik etmeyin olur mu ?? :-(
Allah razı olsun canım. inşallahAllah yardımcın olsun canım. Bu aşamaya kadar geldim gerisi de gelecek. :)
tsk ederim inşallahCanim inssher sey guzel gecer
Nasıl yani erken degilmiKızlar adet oluyorum galiba
Nasil yaniii adet donemi baslanmiyor mu tedaviye anlamadimKızlar adet oluyorum galiba
Nasil yaniii adet donemi baslanmiyor mu tedaviye anlamadim
Yok canım erken değil. Dr demişti zaten 5/6 güne olursun diye. Memorial pcolu olanlara farklı bir çatlatma iğnesi veriyor. Ohss olmayayım diye. O yüzden oluyorum. Bir sonraki adetle de minnoşu alırım sanırımNasıl yani erken degilmi
Recai pabuççuyu düşünmüyor musun? Orada ımsı ve mıkroçip varmış. Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah minik minnoş embriyoların olur.Kizlar ben de yavas yava tedaviye aslayachim icn sizelre soru sorup sizi bunaltcm:) hastane olrk ankra baskanet vr kafamda ankra orya gtme dyen arkdas vr mi on gorusmye gdcgm martta brde baskentte teavi olanlr gögsen hoca mi hulisi hoca mi sizce L Longway2015 canim sen burdaydin demi nasil bi yol izleym senceBeth18 cNnm sn de musait oldgunda bana bi yol goster. Yani once rahim filmi ve hormonlrla bslycgm ama once hastanyle gorssem mi onlrn cdgzi yilla mi baslaym . Siz desteginizw ihtycm vr kizlrr .on gorusmelr ucret li mi birde . Cok sordm ama siz anne olyrsnz oldunuzz.. :)) beni de unutmayin garii .:)))
Hmm iyi bakalım daha heyecanlı günler bekliyor bizi :)Yok canım erken değil. Dr demişti zaten 5/6 güne olursun diye. Memorial pcolu olanlara farklı bir çatlatma iğnesi veriyor. Ohss olmayayım diye. O yüzden oluyorum. Bir sonraki adetle de minnoşu alırım sanırım
Allah yardımcın olsun. Inşallah çok güzel geçer.arkadaşlar yarın 09.30 opum var.. dualarınızı eksik etmeyin olur mu ?? :-(
O ankara da mi bilemyrm ki mervecim sana sey sorcktm bu surecte omega b 12 d vit kulancgm onun disanda cokda pahali olmayan esim ve benm icnn mutlaka kulln dedgn vit ve ye yedigin seylr vr mi . Musait oldgnda yazrsn sevnrm illaki takip edyrm okyrm ama emin olmk icn birdaha sorym kusura bakmaRecai pabuççuyu düşünmüyor musun? Orada ımsı ve mıkroçip varmış. Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah minik minnoş embriyoların olur.
Ah canım benim herşey pahalı maalesef. Ben Sana etken madde söyliyeyim sen onları istediğin marka al.O ankara da mi bilemyrm ki mervecim sana sey sorcktm bu surecte omega b 12 d vit kulancgm onun disanda cokda pahali olmayan esim ve benm icnn mutlaka kulln dedgn vit ve ye yedigin seylr vr mi . Musait oldgnda yazrsn sevnrm illaki takip edyrm okyrm ama emin olmk icn birdaha sorym kusura bakma
canim ben hic arastirmadan baskent bize yakin diye ve randevu icin aradigimda sekreter gogsen beyden randevu verdigi icin ona yonlendim ama iyi ki de ona gitmisim hulusi bey bana kaba geldi. Senin ihtiyacina gore baskentte ne uygulanmasi gerekiyorsa yapiyorlar canim. Cok ta bir sey bilmene gerek yok yani hani ims yada baska turlu secim yontemleri var bunlarin hicbirini bilmiyorum ben direk hocaya guvendim Allah.a tevekkul ettim. Ben direk gidip gogsen beyle gorusmustum. O da rahim filmi istedi 1 sebedir denedigimizi ancak olmadigini duyunca bunu istedi.ama sen uzaktan gideceksin sanirim sekretere durumu anlat o hocaya iletir ve sana yol gosterirler su gun gel gibisinden. Direk orayi ara bence. Belki istedigi seyleri yaptirir gidersin yanina direk tedaviye baslarsinizKizlar ben de yavas yava tedaviye aslayachim icn sizelre soru sorup sizi bunaltcm:) hastane olrk ankra baskanet vr kafamda ankra orya gtme dyen arkdas vr mi on gorusmye gdcgm martta brde baskentte teavi olanlr gögsen hoca mi hulisi hoca mi sizce L Longway2015 canim sen burdaydin demi nasil bi yol izleym senceBeth18 cNnm sn de musait oldgunda bana bi yol goster. Yani once rahim filmi ve hormonlrla bslycgm ama once hastanyle gorssem mi onlrn cdgzi yilla mi baslaym . Siz desteginizw ihtycm vr kizlrr .on gorusmelr ucret li mi birde . Cok sordm ama siz anne olyrsnz oldunuzz.. :)) beni de unutmayin garii .:)))
Merhaba canım, ben nescafe ya da filtre kahveyi tamamen bıraktım, ama Türk kahvesi halen içiyorum, çayı ama çok az ve çok açık içiyorum. Onun haricinde çikolata, kola gibi gıdalardan ekstra kafein almamak için tüketmiyorum. Bence sen de çok aşırı olmayacak şekilde içsen sıkıntı olmaz, çalışırken başka türlüsü çok zor zaten.Merhaba kızlar. Hamile haberleri artmış. Hepinizin adına çok sevindim. İnşallah sağsalim hayırlısıyla sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza. Suskunceylan çok sevindim bebişine:)) ve diğer arkadaşlar.. Henüz transferi olmamış saklıcennet sonuçlarını takip ettimde çok sevindim. İnşallah bidahaki ay bu güzel haberi sendende alırız. Ben inanıyorum. Kızlar kahve gebeliğe engel mi konuşmaları okudumda. Ben haftasonları 1 demlik çayı tek başıma içiyorum. Haftaiçi içmiyorum. Haftaiçi hergün sabah ve öğlen koca bir fincan süt tozu bol kahve içiyorum. Etkisi nedir bilmiyorum. Acaba engel olur mu gebeliğe? İş yerindede içmeden ayılamıyorum kahve falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?