Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar ben de yavas yava tedaviye aslayachim icn sizelre soru sorup sizi bunaltcm:) hastane olrk ankra baskanet vr kafamda ankra orya gtme dyen arkdas vr mi on gorusmye gdcgm martta brde baskentte teavi olanlr gögsen hoca mi hulisi hoca mi sizce L Longway2015 canim sen burdaydin demi nasil bi yol izleym sence Beth18 cNnm sn de musait oldgunda bana bi yol goster. Yani once rahim filmi ve hormonlrla bslycgm ama once hastanyle gorssem mi onlrn cdgzi yilla mi baslaym . Siz desteginizw ihtycm vr kizlrr .on gorusmelr ucret li mi birde . Cok sordm ama siz anne olyrsnz oldunuzz.. :)) beni de unutmayin garii .:)))

Recai pabuççuyu düşünmüyor musun? Orada ımsı ve mıkroçip varmış. Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah minik minnoş embriyoların olur.

Recai pabuççuyu düşünmüyor musun? Orada ımsı ve mıkroçip varmış. Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah minik minnoş embriyoların olur.
O ankara da mi bilemyrm ki mervecim sana sey sorcktm bu surecte omega b 12 d vit kulancgm onun disanda cokda pahali olmayan esim ve benm icnn mutlaka kulln dedgn vit ve ye yedigin seylr vr mi . Musait oldgnda yazrsn sevnrm illaki takip edyrm okyrm ama emin olmk icn birdaha sorym kusura bakma

Ah canım benim herşey pahalı maalesef. Ben Sana etken madde söyliyeyim sen onları istediğin marka al.
Eşin ne kullanıyor bilmiyorum ama emodex kullansa 1 ay iyi olurdu. Ya da astaksantin alın kullansın. Sen q10 da kullansan iyi olabilir. Beslenmeye gelecek olursam aman aman dikkat etmedik. Paketli ürün kullanmadık. Salata nohut mercimek gibi şeyleri çok tükettik. Sabahları mutlaka organik bildiğimiz birinin çiftliğinden yumurta aldık yedik. Ben son 2/3 hafta köy sütü köy yoğurdu yedim içtim. 1 ay kesintisiz hergün kivi portakal yedik. Ekstra bar ayva armut gibi şeyler yedik. He birde 2/3 günde bir avokado yedik 2 hafta falan. Eşim 2 ay habersiz en az 5 gün keçiboynuzunun kendisini günde 6 tane yedi. Ben ona hergün bir avuç içi kabak çekirdeği kuru siyah üzüm hurma kayısı incir 2/3 tane ceviz verdim. Haftada 4/5 gün yedi. Bunu 3 ay falan yaptık biz. Belki daha fazla. Bende hergün hurma ceviz yedim. Diğerlerini aklıma geldikçe yemek istersem yedim. Kahve çay çikolata 1 ay ağzıma sürmedim. Arkadaşlarla bir araya geldiysem Kahvenin yarısınıniçtim çay içeceksem bildiğin sarı su içtim. Sigara alkol zaten Yok. Aklıma başka birşey gelmiyor. Bir de bol bol dua ettim. Abdestsiz bir iğne bile yapmadım vücuduma. Adetliyken bile abdest alıp iğnelerimi dua ederek vurdum. Bol bol sadaka verdim vs. Maneviyatı kuvvetli tutmaya çalıştım çalışıyorum da. Belki sende uygulamak istersin diye söylüyorum. Sonuçta biz ne yaparsak yaparım verecek olan o. Baksana Pandora folik asit bile düzenli almamış ama hamile maaşallah. Bunun bilincinde olmak lazım. Sırf ben yapmadığım birşey kalmasın diye herşeyi yapmaya çalıştım. Keşke dememek için. Tevekkül ettim ve bekliyorum. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur.

canim ben hic arastirmadan baskent bize yakin diye ve randevu icin aradigimda sekreter gogsen beyden randevu verdigi icin ona yonlendim ama iyi ki de ona gitmisim hulusi bey bana kaba geldi. Senin ihtiyacina gore baskentte ne uygulanmasi gerekiyorsa yapiyorlar canim. Cok ta bir sey bilmene gerek yok yani hani ims yada baska turlu secim yontemleri var bunlarin hicbirini bilmiyorum ben direk hocaya guvendim Allah.a tevekkul ettim. Ben direk gidip gogsen beyle gorusmustum. O da rahim filmi istedi 1 sebedir denedigimizi ancak olmadigini duyunca bunu istedi.ama sen uzaktan gideceksin sanirim sekretere durumu anlat o hocaya iletir ve sana yol gosterirler su gun gel gibisinden. Direk orayi ara bence. Belki istedigi seyleri yaptirir gidersin yanina direk tedaviye baslarsiniz

Merhaba kızlar. Hamile haberleri artmış. Hepinizin adına çok sevindim. İnşallah sağsalim hayırlısıyla sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza. Suskunceylan çok sevindim bebişine:)) ve diğer arkadaşlar.. Henüz transferi olmamış saklıcennet sonuçlarını takip ettimde çok sevindim. İnşallah bidahaki ay bu güzel haberi sendende alırız. Ben inanıyorum. Kızlar kahve gebeliğe engel mi konuşmaları okudumda. Ben haftasonları 1 demlik çayı tek başıma içiyorum. Haftaiçi içmiyorum. Haftaiçi hergün sabah ve öğlen koca bir fincan süt tozu bol kahve içiyorum. Etkisi nedir bilmiyorum. Acaba engel olur mu gebeliğe? İş yerindede içmeden ayılamıyorum kahve falan.

Merhaba canım, ben nescafe ya da filtre kahveyi tamamen bıraktım, ama Türk kahvesi halen içiyorum, çayı ama çok az ve çok açık içiyorum. Onun haricinde çikolata, kola gibi gıdalardan ekstra kafein almamak için tüketmiyorum. Bence sen de çok aşırı olmayacak şekilde içsen sıkıntı olmaz, çalışırken başka türlüsü çok zor zaten.

Kızlar progesteron testini adetin 20. günü yaptırabilir miyiz? 21. gün haftasonuna denk geliyor da devlet hastanesinde yaptıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…