Sagol canim icimi rahatlyrsn . Ikizleri op bizim icnn .Ben orada cektirdim anestezisiz gayet iyi gecti tabi biraz agri hissediyosun ama cok degil.
masallah canim bugun kacinci gunun insallah yarina ulasirlar annesi :)
Masaallah allah nazardln saklasin ins . Canim dualrmzn sizinle . Anne olcan blyrm amabizi birkma tamam mi senn de varlgn iyi glyrArkadaşlar bugün bebişlerin 9 tanesi günüyle uyumlu iyi kalite 4 tanesi orta kalite 2 tanesi yavaş olarak gelmişler. Bugün geçiş dönemi arada bir dönem yarına gitmeleri önemli dediler. Dua edelim en azından 9 tanesi sağlıklı bir şekilde yarına ulaşsın inşallahhhh.
Yoook gitmem inşallah size dualarınıza ihtiyacım var canımMasaallah allah nazardln saklasin ins . Canim dualrmzn sizinle . Anne olcan blyrm amabizi birkma tamam mi senn de varlgn iyi glyrSuskun Ceylan sen gtmeee :)))
Biz suan kullaniyoruz caksir suyu ben hazir olandan aldim gunde iki kez cay bardaginin 1/3 u caksir 2/3 su ekliyorum o sekilde veriyorum esime.bizim suan 5.lt bitmek uzere bakalim bu hf testi tekrarlicaz faydasi oldumu diyeZaten hazır suyu ile açıkta satılan kök fiyatları aynı bir fark yok hemen hemen, kg 150 idi aktarda walla
Hazır su etkili oldu mu peki sizde, faydasını görebildiniz mi bir sonraki testinizde?
Bu elimdekiler bitsin hazır suyunu da alıp denemek istiyorum.
Hangi markanın kini aldınız ve ne ölçülerde verdiniz acaba eşinize
Bizim morfoloji 0 canım 0, ben %1'e bile razıyımMaalesef ben göremedim ama sen bizi dikkate alma biz hiçbirşeyden fayda görmedik.
Fakat kullananların çoğu fayda gördü özellikle hızda artış oldu morfoloji hakkında bilgim Yok. Biz bir ay evicap 400lük kullanmıştık o ay morfoloji 2 den 3 e çıkmıştı. Tüp bebek öncesi de kullandık evicap.
He tamam o zaman canım, bakarım bende aldığımda hazırını, şimdilik elimde şu kökler bitsin de50 ml çakşır 100 ml su karıştırıp sabah akşam içirdim diye hatırlıyorum. Aksu vital almıştım. Arkasında kullanma talimatı vardı :)
Ya ben KK'da araştırdığım ve başka forumları okuduğum kadarıyla hazırı da evet etkiliymiş ama saf kökü daha hızlı etki ediyormuş.Biz suan kullaniyoruz caksir suyu ben hazir olandan aldim gunde iki kez cay bardaginin 1/3 u caksir 2/3 su ekliyorum o sekilde veriyorum esime.bizim suan 5.lt bitmek uzere bakalim bu hf testi tekrarlicaz faydasi oldumu diye
Tabiki bırakmayacağım allahın izniyle. Çünki ben zorlu yollardan geçiyoruz. Geçecek olanlara yoldaş olmak lazım onlarda diğerlerine döngü böyle gider inşallah.Masaallah allah nazardln saklasin ins . Canim dualrmzn sizinle . Anne olcan blyrm amabizi birkma tamam mi senn de varlgn iyi glyrSuskun Ceylan sen gtmeee :)))
Aslinda benim cay bardagimda buyuk hemen hemen 200 cc dir.biz KARSUN marka aldik.internet aldim bi tanidik bunu kullandiktan 4 ay sonra gebe kalmisti.ins bizde ogunleri goruruz.bizimde morfoloji 0 ve hareketlilik cok cok az.Ya ben KK'da araştırdığım ve başka forumları okuduğum kadarıyla hazırı da evet etkiliymiş ama saf kökü daha hızlı etki ediyormuş.
Bende ilk etapta kök olarak aldım. Sonra hazır suyu da alacağım ama, peki siz hangi markanın aldınız değişik birkaç marka var galiba?
Bir de ben kökü 200 ml suda kaynatıp veriyorum çok mu fazla 200 ml, ya da 200 ml gün içinde ikiye bölüp sabah-akşam mı yapsam? Ufff
Sizde problem neydi peki?
yeni eve geldik canım.. dinleniyorum. doktor iyi geçti dedi. 21 yumurta toplanmış
Maaşallah canım inşallah içinde sana can olacaklar vardır. Ağrın sızın var mı?yeni eve geldik canım.. dinleniyorum. doktor iyi geçti dedi. 21 yumurta toplanmış
Mecitefendi ve AksuVital duydum şimdilik, bunu da not alayım canım. Ay inşallah yaaaaaaaaAslinda benim cay bardagimda buyuk hemen hemen 200 cc dir.biz KARSUN marka aldik.internet aldim bi tanidik bunu kullandiktan 4 ay sonra gebe kalmisti.ins bizde ogunleri goruruz.bizimde morfoloji 0 ve hareketlilik cok cok az.
Morfoloji bakan kişiden bakan kişiye değişiyor. Ben belki 10 testte 0 gördüm. Bir tek düzen lab 2/3 gördüm.Mecitefendi ve AksuVital duydum şimdilik, bunu da not alayım canım. Ay inşallah yaaaaaaaa
0 nedir ya %1'e razıyım şu halde, hiç yoktan iyidir.
Bende öyle araştırdım canım bu orana istatiksel olarak ulaşırken inceledikleri 100-200 hadi max. 1000 olsun bunun üzerinden bir değerlendirmeye tabii oluyormuş; doğru değil mi?Morfoloji bakan kişiden bakan kişiye değişiyor. Ben belki 10 testte 0 gördüm. Bir tek düzen lab 2/3 gördüm.
Memorialda da 0 dı tüp bebeğe başlarken
Maşallah maşallah kızlar valla süpersiniz :) hadi bakalım şimdi farklı bekleyiş başladı geçmiş olsun canımyeni eve geldik canım.. dinleniyorum. doktor iyi geçti dedi. 21 yumurta toplanmış
Nasip. Zamanını bekliyordur. 1 tane varmış maaşallah. Bizde hiç YokBende öyle araştırdım canım bu orana istatiksel olarak ulaşırken inceledikleri 100-200 hadi max. 1000 olsun bunun üzerinden bir değerlendirmeye tabii oluyormuş; doğru değil mi?
Bu nedenle de işlemi yapan embriyolağa göre de değişiyormuş.
Biz henüz ilk kez yaptırdık. Bakalım bir sonrakinde nasıl çıkacak bizimki de
İşin ilginç yanı bizim 3.5 yaşında bir evladımız var ve normal yollardan olmuştu, şimdi niye böyle oldu bilmiyorum.
Çok şükür canımNasip. Zamanını bekliyordur. 1 tane varmış maaşallah. Bizde hiç Yok
Cok guzel ... nasil gecti nerde tedavi olyrsn canimyeni eve geldik canım.. dinleniyorum. doktor iyi geçti dedi. 21 yumurta toplanmış
Bendemi baktirsam :) sen kalbini duydun mu saglikli olsun 1 tane olsun canımKızlar meraktan dün yine beta baktırdım, 1700lere çıkmış hesaplayınca günaşırı 2 kat olarak devam ediyor. Sanırım tek bebiş var. Salı kontrole gideceğiz vakit geçmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?