Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Masaallah allah nazardln saklasin ins . Canim dualrmzn sizinle . Anne olcan blyrm amabizi birkma tamam mi senn de varlgn iyi glyr Suskun Ceylan sen gtmeee :)))

Biz suan kullaniyoruz caksir suyu ben hazir olandan aldim gunde iki kez cay bardaginin 1/3 u caksir 2/3 su ekliyorum o sekilde veriyorum esime.bizim suan 5.lt bitmek uzere bakalim bu hf testi tekrarlicaz faydasi oldumu diye

Bizim morfoloji 0 canım 0, ben %1'e bile razıyım Ürolog eşim için netrofil verdi ben extradan 200'lük evicap aldım bir de e vitamini ve omega 3 kullandırıyorum. İnşallah sonuç alabiliriz.
50 ml çakşır 100 ml su karıştırıp sabah akşam içirdim diye hatırlıyorum. Aksu vital almıştım. Arkasında kullanma talimatı vardı :)
He tamam o zaman canım, bakarım bende aldığımda hazırını, şimdilik elimde şu kökler bitsin de

Biz suan kullaniyoruz caksir suyu ben hazir olandan aldim gunde iki kez cay bardaginin 1/3 u caksir 2/3 su ekliyorum o sekilde veriyorum esime.bizim suan 5.lt bitmek uzere bakalim bu hf testi tekrarlicaz faydasi oldumu diye
Ya ben KK'da araştırdığım ve başka forumları okuduğum kadarıyla hazırı da evet etkiliymiş ama saf kökü daha hızlı etki ediyormuş.
Bende ilk etapta kök olarak aldım. Sonra hazır suyu da alacağım ama, peki siz hangi markanın aldınız değişik birkaç marka var galiba?
Bir de ben kökü 200 ml suda kaynatıp veriyorum çok mu fazla 200 ml, ya da 200 ml gün içinde ikiye bölüp sabah-akşam mı yapsam? Ufff
Sizde problem neydi peki?

Masaallah allah nazardln saklasin ins . Canim dualrmzn sizinle . Anne olcan blyrm amabizi birkma tamam mi senn de varlgn iyi glyr Suskun Ceylan sen gtmeee :)))
Tabiki bırakmayacağım allahın izniyle. Çünki ben zorlu yollardan geçiyoruz. Geçecek olanlara yoldaş olmak lazım onlarda diğerlerine döngü böyle gider inşallah.
İnşallah anne olurum ya sizler benden daha pozitifsiniz gerçekten :)

Aslinda benim cay bardagimda buyuk hemen hemen 200 cc dir.biz KARSUN marka aldik.internet aldim bi tanidik bunu kullandiktan 4 ay sonra gebe kalmisti.ins bizde ogunleri goruruz.bizimde morfoloji 0 ve hareketlilik cok cok az.

Aslinda benim cay bardagimda buyuk hemen hemen 200 cc dir.biz KARSUN marka aldik.internet aldim bi tanidik bunu kullandiktan 4 ay sonra gebe kalmisti.ins bizde ogunleri goruruz.bizimde morfoloji 0 ve hareketlilik cok cok az.
Mecitefendi ve AksuVital duydum şimdilik, bunu da not alayım canım. Ay inşallah yaaaaaaaa
0 nedir ya %1'e razıyım şu halde, hiç yoktan iyidir.

Mecitefendi ve AksuVital duydum şimdilik, bunu da not alayım canım. Ay inşallah yaaaaaaaa
0 nedir ya %1'e razıyım şu halde, hiç yoktan iyidir.
Morfoloji bakan kişiden bakan kişiye değişiyor. Ben belki 10 testte 0 gördüm. Bir tek düzen lab 2/3 gördüm.
Memorialda da 0 dı tüp bebeğe başlarken

Morfoloji bakan kişiden bakan kişiye değişiyor. Ben belki 10 testte 0 gördüm. Bir tek düzen lab 2/3 gördüm.
Memorialda da 0 dı tüp bebeğe başlarken
Bende öyle araştırdım canım bu orana istatiksel olarak ulaşırken inceledikleri 100-200 hadi max. 1000 olsun bunun üzerinden bir değerlendirmeye tabii oluyormuş; doğru değil mi?
Bu nedenle de işlemi yapan embriyolağa göre de değişiyormuş.
Biz henüz ilk kez yaptırdık. Bakalım bir sonrakinde nasıl çıkacak bizimki de
İşin ilginç yanı bizim 3.5 yaşında bir evladımız var ve normal yollardan olmuştu, şimdi niye böyle oldu bilmiyorum.

Nasip. Zamanını bekliyordur. 1 tane varmış maaşallah. Bizde hiç Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…