Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim. Bence içmemelisin. Nedenini soracak olursan kafeinden dolayı. Engel olur diyemem ama yumurta kalitesini düşürüyor. Bende içerden duramazdım ama duruluyormuş. Sürekli süt içtim hurmayla birlikte. Normalde 1 fincan içilir diyorlar ama ben yapmadım. Etkisini gördüm görmedim bilmem ama keşke dememek adına.
Bu arada iyi temennilerin için çok teşekkür ediyorum. :)

Çok sağol canım rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın inşallah :)

Sagol canm rahim filmini devltte yptrmya korkyrm . Orda yptrsam koly gecer mi k:))

Arkadaşlar bugün bebişlerin 9 tanesi günüyle uyumlu iyi kalite 4 tanesi orta kalite 2 tanesi yavaş olarak gelmişler. Bugün geçiş dönemi arada bir dönem yarına gitmeleri önemli dediler. Dua edelim en azından 9 tanesi sağlıklı bir şekilde yarına ulaşsın inşallahhhh.

Çok güzel :) senin adına çol mutlu oldum ,inşallah yarına seni mutlu edecek bir sonuç alırsın :)

Sagol canm rahim filmini devltte yptrmya korkyrm . Orda yptrsam koly gecer mi k:))
Ben orada cektirdim anestezisiz gayet iyi gecti tabi biraz agri hissediyosun ama cok degil.
masallah canim bugun kacinci gunun insallah yarina ulasirlar annesi :)

Çok güzel bir haber bence 9 tanesinde yarın kalır.Kalırsa pgt yaptıracak mısın?

İnşAllah inŞAllah Rabbim güzel haberler verdirsin inşAllah

Çok güzel :) senin adına çol mutlu oldum ,inşallah yarına seni mutlu edecek bir sonuç alırsın :)
Sana ayrıca teşekkür ediyorum şuan sonucu bilmiyorum ne olur ben biter allah bilir ama ben memorialın ismini bir senden birde jalapenodan duydum. Ayrıca minnettarım sizlere allah razı olsun. Bebeklerimize kavuşmak nasip olsun.
Çok güzel bir haber bence 9 tanesinde yarın kalır.Kalırsa pgt yaptıracak mısın?
4 tanesine düşünüyorum hepsine yaptırmak istemiyorum. Veren allah alan allah burada kimse pgt yaptırmadan sağlıklı çocuklara sahip oldular. Bence gereksiz ama yine de yaptıracağım.
Beth18 kuzum bugün 4. Günleri yarın son allahın izniyle sonrası annelerinin Rahmi. İçimde santim santim büyüteceğim onları sarıp sarmalayacağım. Pıt pıt hissedeceğim için için koklayacağım inşallahhhhhhhh.

Nedemek cnm :)İnşallah hamile olduğuna da şahit oluruz buradan çok seviniyorum senin adına :) ben de inşallah doğal yolla hamile kalabilirim değerlerimiz düzeldi iyi haberler almak istiyorum artık.

kızçeler merhabalar,
eşimin morfoloji problemi için çakşır kökü aldım aktardan; 200 ml suyun için köklerden 1 adet atıp kaynatıyorum.
5-10 dk gibi sonra bardağa döküp içirtiyorum; doğru mudur hazırlama ve kaynama süresi sizce?
aktardaki bayan yapraklı bitkiler kaynayan suya atılarak demlenir, köklü türleri ise su ile birlikte kaynatılır demişti
ama nette bazıları kaynayan suda 5 dk kadar demleyip suyunu hazırlıyorlarmış, emin olamadım
bir de günde 1 defa mı 2 defa mı aç karnına içilmeli, ölçüsü de 200 ml çok değil dimi?
bilenler ve daha önce çakşır kökü suyu eşlerin içirenler bilgi verebilir mi acaba

Nedemek cnm :)İnşallah hamile olduğuna da şahit oluruz buradan çok seviniyorum senin adına :) ben de inşallah doğal yolla hamile kalabilirim değerlerimiz düzeldi iyi haberler almak istiyorum artık.
Amin amin inşllah. Benim tüp bebekten başka şansım Yok mucize olmadığı sürece :)
İnşallah sen doğal yoldan bebeklerine kavuşursun inşallah.

Ben içirdim ama hazır su içirdim uğraşamam o şekilde o yüzden bilmiyorum maalesef.

Maşallah Allah'ım esirgesin sana bakmaya gelmiştim gayet güzel olcak inşallah çok sevindim canım dualarimdasin

Ben içirdim ama hazır su içirdim uğraşamam o şekilde o yüzden bilmiyorum maalesef.
Zaten hazır suyu ile açıkta satılan kök fiyatları aynı bir fark yok hemen hemen, kg 150 idi aktarda walla
Hazır su etkili oldu mu peki sizde, faydasını görebildiniz mi bir sonraki testinizde?
Bu elimdekiler bitsin hazır suyunu da alıp denemek istiyorum.
Hangi markanın kini aldınız ve ne ölçülerde verdiniz acaba eşinize

Maalesef ben göremedim ama sen bizi dikkate alma biz hiçbirşeyden fayda görmedik.
Fakat kullananların çoğu fayda gördü özellikle hızda artış oldu morfoloji hakkında bilgim Yok. Biz bir ay evicap 400lük kullanmıştık o ay morfoloji 2 den 3 e çıkmıştı. Tüp bebek öncesi de kullandık evicap.

50 ml çakşır 100 ml su karıştırıp sabah akşam içirdim diye hatırlıyorum. Aksu vital almıştım. Arkasında kullanma talimatı vardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…