Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Maşallah maşallah kuzulara hergun isminle dua edıyorum inanki

Yaaa masâlah ruyalarimda ugrastim resmen benm ki tutmuyor bnde dyrm ki esime memoriale gdlm orda bi arkadsin oldu dyrm .ayy cok degisikti .az dha dayansin kuzucuklar annesiyle yola devm eecklr bundan sonra. Masaallah

Yaaa masâlah ruyalarimda ugrastim resmen benm ki tutmuyor bnde dyrm ki esime memoriale gdlm orda bi arkadsin oldu dyrm .ayy cok degisikti .az dha dayansin kuzucuklar annesiyle yola devm eecklr bundan sonra. Masaallah
Ahhh canım inşallah zorlu 2 günümüz var bakalım 5. Güne kaçı ulaşacak. Çok tedirginim anlatamam.

Maşallah ne
güzel tüm embriyoların ağalıkla devam etmiş yoluna 5. Güne kalanlar çok olur.

Allah razı olsun canım. İnşallahhhh canıma can olurlar. Senin miniğin nasıl oldu?

Kesinlikle, kesinlikle... döllenme olması bile benim için büyük nimetti. Bugün ki hallerine ne kadar şükretsem az.
Bir degisiklik yok maalesef .Gece uyaniktik her 15 dk da bir oksurukle uyandi .1 saat kesintisiz uyumusuz sonra sabahladik.Az once de oksurmekten mamasini yiyemedi.
Yaa masallah Zeynep ne kadar tatlı .

Suskun Ceylan maaşallah annesi çok tatlı. Şimdi kardeşte geliyor misssss.
Afilim92 geçmiş olsun tekrar canım. Annem hep sen hasta olma ben olurum derdi. Eminim sende öyle düşünüyorsundur.
Allah razi olsun canim .Yaa evet agrim var canim yaniyor diyemiyor aglayip duruyor. Ikimiz de hasta olmayalim burda kimsemiz yok annem diye seviyorum .Gecen hafta agir hastaydim annem gelip bakti.Bizi derledi toparladı gitti arkasindan oglus bronsit oldu.

Suskun Ceylan maaşallah annesi çok tatlı. Şimdi kardeşte geliyor misssss.
Afilim92 geçmiş olsun tekrar canım. Annem hep sen hasta olma ben olurum derdi. Eminim sende öyle düşünüyorsundur.
Geliyor iki kardeşim öldumu diyor gobegimi öpüyor bunu öldürme diyor konuştuklarımızı nasıl anlıyor anlamış değilim ama çok sevinçli :)

Geliyor iki kardeşim öldumu diyor gobegimi öpüyor bunu öldürme diyor konuştuklarımızı nasıl anlıyor anlamış değilim ama çok sevinçli :)
Ayyy yavrum benim ya kıyamam. :)
Eşin nasıl onu da çok merak ediyorum. Benimki bugün sabah sabah beni arıyor. Embriyolarla ilgili seni aradılar mı diye çok heyecanlı ve birazda korkuyor.

Ayyy yavrum benim ya kıyamam. :)
Eşin nasıl onu da çok merak ediyorum. Benimki bugün sabah sabah beni arıyor. Embriyolarla ilgili seni aradılar mı diye çok heyecanlı ve birazda korkuyor.
Hala korkuyor oda en son değerim 101 çıkınca biraz rahatladı ama şimdide kalbini düşünüyor :) artık eve gel diyor Mart sonu gidicem insallah

Saklicennet merhaba canım daha önce özelden yazışmıştık senle hatırladın mı bilmiyorum ama sürekli takip ediyorum seni. Senle sıkıntımız aynı idi. Heyecanını çok iyi anlıyorum ve bende çok merak ediyorum embriyolarının durumunu. İnşallah hersey güzel geçecek ve emeklerinin karşılığını alacaksındır. Dualarımdasın inşallah hersey yolunda gidecek. Gitsin ki bana da benim gibilere de moral ve umut olsun canım Rabbim yardımcın olsun

Hatırladım canım şimdi baktım da bana yazdıklarına. Sizin durumunuz bizden daha iyi hiç canını sıkma. Benim embriyom olduysa senin de olur allahın izniyle.
Dualarını eksik etmediğin için allah razı olsun. İnşallah 5. Gün de güzel haberlerle gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…