- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Canım farklı bi yerde daha test yapın bence hemen panık olmaaa Merve hatırlar belki aşılamama yapacagım dönemde eşime test yaptık 50 milyon çıkmıştı 1 hafta sonra aşılamadaydı test 24.700 du yanı hemen panık olma Allah yardımcınız olsun inşallahKızlar dün eşim sperm testi verdi. Sonuç büyük hüsran. Ya totalde 3 milyon sperm ve hiçbiri canlı değil. Azolu olduk galibaşaka gibi... 20 gündür emodex kullanıyordu. Bir ay önce 1cc de 8.5 milyondu. Şimdi hiç canlı yok. Ama 2 hafta önce ağır bi grip geçirdi o sebep olabilir demiş doktor. Bide lökosit çokmuş. Ne olacak bilmiyoruz. Şaşkınız ve perişan olduk. Çok tuhafffffff. Varikosel öncesi bile bundan iyiydi.
Canım daha hiç kontrole gitmedim, salı günü keseyi göreceğiz, kalp için erken daha. Kanama lekelenme falan yoksa artış vardır bence. Aile hekimliğinde baktırabilirsin.Bendemi baktirsam :) sen kalbini duydun mu saglikli olsun 1 tane olsun canım
Yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakacaksanız 21-22-23 günler bakılır.Arkadaşlarım benim sorularıma hiç cevap vermiyorsunuz amaProgesteron testi için soru sormuştum. Kaçıncı gün yaptırmıştınız yardımcı olacak kimse yok mu ki
Lökosit çoksa meni enfeksiyonu olmuş olabilir, antibiyotikle geçen bir durum. Eşimin değerleri gibi hareket hiç mi yoktu?Kızlar dün eşim sperm testi verdi. Sonuç büyük hüsran. Ya totalde 3 milyon sperm ve hiçbiri canlı değil. Azolu olduk galibaşaka gibi... 20 gündür emodex kullanıyordu. Bir ay önce 1cc de 8.5 milyondu. Şimdi hiç canlı yok. Ama 2 hafta önce ağır bi grip geçirdi o sebep olabilir demiş doktor. Bide lökosit çokmuş. Ne olacak bilmiyoruz. Şaşkınız ve perişan olduk. Çok tuhafffffff. Varikosel öncesi bile bundan iyiydi.
Çok teşekkür ederim.Yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakacaksanız 21-22-23 günler bakılır.
Lökosit çoksa meni enfeksiyonu olmuş olabilir, antibiyotikle geçen bir durum. Eşimin değerleri gibi hareket hiç mi yoktu?
Yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösterir ve yumurta kaliteli mi ona bakılır. Test 10 ve üstüyse yumurtan çatlamış ve kalitelidir ama altıysa yumurta kalitesiz deniliyor. Ben 2-3 defa yaptırdım 5-6 civarı çıktı. Ama klomen ve çatlatma iğnesi olduğumda 10-20 arası çıkıyordu. Ama yumurta çarşafımdan 7 gün sonra bakılmalı onun için yumurta çatlamasını kontrol etmelisin.genelde 28 günde adet görüyorsan 14. Gün çatlıyor yumurtan ve yumurta çatlamasından 7 gün sonra yaptırmalısın Buda 21. Güne denk geliyor cnm.Arkadaşlarım benim sorularıma hiç cevap vermiyorsunuz amaProgesteron testi için soru sormuştum. Kaçıncı gün yaptırmıştınız yardımcı olacak kimse yok mu ki
Adetin 21. Günü yapılıyor canım 5 ve üzeri çıkarsa yumurtan çatlamış 10 ve üzeri çıkarsa kaliteli bir yumurtan çatlamış demek oluyorArkadaşlarım benim sorularıma hiç cevap vermiyorsunuz amaProgesteron testi için soru sormuştum. Kaçıncı gün yaptırmıştınız yardımcı olacak kimse yok mu ki
Çok sukur kanama falan yok canım kalp atışından sonra sağlık ocağına gidicem bakalım nasip :)Canım daha hiç kontrole gitmedim, salı günü keseyi göreceğiz, kalp için erken daha. Kanama lekelenme falan yoksa artış vardır bence. Aile hekimliğinde baktırabilirsin.
Pek ayrıntılı bakmamışlar, sonucu gösterin canım büyük ihtimal antibiyotik verirler, ilaçtan sonra yine baktırın. Bu arada Kaan hocaya da mesaj atabilirsen, at. Sizin yaşadığınız şehirde tüp bebek merkezi var mı? Bir de iyi bir yerde testi tekrar ettirin. Gripte kullandığı ilaçlar falan da etkilemiş olabilir.
Süper gidiyor canım, idrar testi kıpkırmızı olmuş, beta artıyor demek ki. Senin ultrason ne gün?Çok sukur kanama falan yok canım kalp atışından sonra sağlık ocağına gidicem bakalım nasip :)
İnşallah öyledir canımm 8 Mart'ta dua et olurmu :)Süper gidiyor canım, idrar testi kıpkırmızı olmuş, beta artıyor demek ki. Senin ultrason ne gün?
Tüp merkezi sperm testi için 150 tl istemiş. Antibiyotik verdi. 20 gün kullanacak bakalım tekrar test yapılacak ona göre hareket edeceğiz.Pek ayrıntılı bakmamışlar, sonucu gösterin canım büyük ihtimal antibiyotik verirler, ilaçtan sonra yine baktırın. Bu arada Kaan hocaya da mesaj atabilirsen, at. Sizin yaşadığınız şehirde tüp bebek merkezi var mı? Bir de iyi bir yerde testi tekrar ettirin. Gripte kullandığı ilaçlar falan da etkilemiş olabilir.
Ederim canım, sen de bana dua et :)İnşallah öyledir canımm 8 Mart'ta dua et olurmu :)
Off ne çok para istemiş, gerçi herşeye zam geldi. İçini gerah tut canım, ben daha önce böyle sperm değerleri görmüştüm, antibiyotikle düzelen. Lökosit zaten enfeksiyon demek. Bu süreçte ilişkide sen de dikkat et. En azından kondom kullanın, tekrar birbirinize bulaş olmasın.Tüp merkezi sperm testi için 150 tl istemiş. Antibiyotik verdi. 20 gün kullanacak bakalım tekrar test yapılacak ona göre hareket edeceğiz.
Ben genelde 18. veya 19.gün yumurtluyorum. O zaman ona göre gideyim doktora. Daha önce hiç yaptırmadım da o yüzden sormuştum. Teşekkür ederim cevap verdiğin için.Yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösterir ve yumurta kaliteli mi ona bakılır. Test 10 ve üstüyse yumurtan çatlamış ve kalitelidir ama altıysa yumurta kalitesiz deniliyor. Ben 2-3 defa yaptırdım 5-6 civarı çıktı. Ama klomen ve çatlatma iğnesi olduğumda 10-20 arası çıkıyordu. Ama yumurta çarşafımdan 7 gün sonra bakılmalı onun için yumurta çatlamasını kontrol etmelisin.genelde 28 günde adet görüyorsan 14. Gün çatlıyor yumurtan ve yumurta çatlamasından 7 gün sonra yaptırmalısın Buda 21. Güne denk geliyor cnm.
Siz 21.günü gidin çünkü bu test 21.gün yapılıyor zaten internete girerseniz detaylı yazıyor yani kendiniz gün belirlemeyin benceBen genelde 18. veya 19.gün yumurtluyorum. O zaman ona göre gideyim doktora. Daha önce hiç yaptırmadım da o yüzden sormuştum. Teşekkür ederim cevap verdiğin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?