Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar dün eşim sperm testi verdi. Sonuç büyük hüsran. Ya totalde 3 milyon sperm ve hiçbiri canlı değil. Azolu olduk galiba şaka gibi... 20 gündür emodex kullanıyordu. Bir ay önce 1cc de 8.5 milyondu. Şimdi hiç canlı yok. Ama 2 hafta önce ağır bi grip geçirdi o sebep olabilir demiş doktor. Bide lökosit çokmuş. Ne olacak bilmiyoruz. Şaşkınız ve perişan olduk. Çok tuhafffffff. Varikosel öncesi bile bundan iyiydi.

Canım farklı bi yerde daha test yapın bence hemen panık olmaaa Merve hatırlar belki aşılamama yapacagım dönemde eşime test yaptık 50 milyon çıkmıştı 1 hafta sonra aşılamadaydı test 24.700 du yanı hemen panık olma Allah yardımcınız olsun inşallah

Arkadaşlarım benim sorularıma hiç cevap vermiyorsunuz ama Progesteron testi için soru sormuştum. Kaçıncı gün yaptırmıştınız yardımcı olacak kimse yok mu ki

Lökosit çoksa meni enfeksiyonu olmuş olabilir, antibiyotikle geçen bir durum. Eşimin değerleri gibi hareket hiç mi yoktu?

Arkadaşlarım benim sorularıma hiç cevap vermiyorsunuz ama Progesteron testi için soru sormuştum. Kaçıncı gün yaptırmıştınız yardımcı olacak kimse yok mu ki
Yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösterir ve yumurta kaliteli mi ona bakılır. Test 10 ve üstüyse yumurtan çatlamış ve kalitelidir ama altıysa yumurta kalitesiz deniliyor. Ben 2-3 defa yaptırdım 5-6 civarı çıktı. Ama klomen ve çatlatma iğnesi olduğumda 10-20 arası çıkıyordu. Ama yumurta çarşafımdan 7 gün sonra bakılmalı onun için yumurta çatlamasını kontrol etmelisin.genelde 28 günde adet görüyorsan 14. Gün çatlıyor yumurtan ve yumurta çatlamasından 7 gün sonra yaptırmalısın Buda 21. Güne denk geliyor cnm.

Adetin 21. Günü yapılıyor canım 5 ve üzeri çıkarsa yumurtan çatlamış 10 ve üzeri çıkarsa kaliteli bir yumurtan çatlamış demek oluyor

Pek ayrıntılı bakmamışlar, sonucu gösterin canım büyük ihtimal antibiyotik verirler, ilaçtan sonra yine baktırın. Bu arada Kaan hocaya da mesaj atabilirsen, at. Sizin yaşadığınız şehirde tüp bebek merkezi var mı? Bir de iyi bir yerde testi tekrar ettirin. Gripte kullandığı ilaçlar falan da etkilemiş olabilir.

Tüp merkezi sperm testi için 150 tl istemiş. Antibiyotik verdi. 20 gün kullanacak bakalım tekrar test yapılacak ona göre hareket edeceğiz.

Tüp merkezi sperm testi için 150 tl istemiş. Antibiyotik verdi. 20 gün kullanacak bakalım tekrar test yapılacak ona göre hareket edeceğiz.
Off ne çok para istemiş, gerçi herşeye zam geldi. İçini gerah tut canım, ben daha önce böyle sperm değerleri görmüştüm, antibiyotikle düzelen. Lökosit zaten enfeksiyon demek. Bu süreçte ilişkide sen de dikkat et. En azından kondom kullanın, tekrar birbirinize bulaş olmasın.

Ben genelde 18. veya 19.gün yumurtluyorum. O zaman ona göre gideyim doktora. Daha önce hiç yaptırmadım da o yüzden sormuştum. Teşekkür ederim cevap verdiğin için.

Ben genelde 18. veya 19.gün yumurtluyorum. O zaman ona göre gideyim doktora. Daha önce hiç yaptırmadım da o yüzden sormuştum. Teşekkür ederim cevap verdiğin için.
Siz 21.günü gidin çünkü bu test 21.gün yapılıyor zaten internete girerseniz detaylı yazıyor yani kendiniz gün belirlemeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…