Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Siz 21.günü gidin çünkü bu test 21.gün yapılıyor zaten internete girerseniz detaylı yazıyor yani kendiniz gün belirlemeyin bence
21.gün cumartesiye denk geliyor. Devlet hastanesinde yaptıracağım için haftasonu gidemiyorum. Ya 20.gün gideceğim ya da pazartesi 23.gün

Arkadaşlarım benim sorularıma hiç cevap vermiyorsunuz ama Progesteron testi için soru sormuştum. Kaçıncı gün yaptırmıştınız yardımcı olacak kimse yok mu ki
Ben genelde herkese cevap vermeye çalışırım ama maalesef bu konu hakkında sıfır bilgi

Canım şöyle oldu biz eşimle DNA hasarı için uğraşırken bir doktor sayesinde varikosel in hasarı düşürmemiş olabileceğini öğrendik. Neyse sonra gittik bi kaç doktor görüşü alalım diye o sırada Başkent’te bir üroloji doktorunu bulduk ameliyat olduk ve eşimin hasarı düşmüştü Kaan hoca ile de görüşmüştük o ara. Neyse ben Başkent’te başarılı bi ameliyat geçirince eşim bide limonludan çok duyduğum için bi kaç ay sonra göğşen beye gittim yavaş yavaş kontrollerimi olayım diye işte. Rahim filmi hormon testi kendisi istiyor zaten yavaş yavaş yönlendiriyor. Hulusi hocayı bilmiyorum ama ben göğşen hocamdan gerektiği kadar bilgi alabildiğime olması gerekeni söylediğini düşünüyorum. Tabi bir çok merkez var ama ben çok fazla karıştırmadım. İşte böyle canım.

Canım şöyle oldu biz eşimle DNA hasarı için uğraşırken bir doktor sayesinde varikosel in hasarı düşürmemiş olabileceğini öğrendik. Neyse sonra gittik bi kaç doktor görüşü alalım diye o sırada Başkent’te bir üroloji doktorunu bulduk ameliyat olduk ve eşimin hasarı düşmüştü Kaan hoca ile de görüşmüştük o ara. Neyse ben Başkent’te başarılı bi ameliyat geçirince eşim bide limonludan çok duyduğum için bi kaç ay sonra göğşen beye gittim yavaş yavaş kontrollerimi olayım diye işte. Rahim filmi hormon testi kendisi istiyor zaten yavaş yavaş yönlendiriyor. Hulusi hocayı bilmiyorum ama ben göğşen hocamdan gerektiği kadar bilgi alabildiğime olması gerekeni söylediğini düşünüyorum. Tabi bir çok merkez var ama ben çok fazla karıştırmadım. İşte böyle canım.

22. günüm bugün. Kalp atımı için çok merak ediyorum ama daha çok erken
22-23 gibi hafif duyulmaya başlıyormuş. Benim kontrol 23. Güne denk geliyor belki duyarım. Bu arada doktorun sekreteri bir uygulama indirmemi söyledi. Bebeğin ultrason videolarını oraya atacaklarmış. Bakar bakar dururum artık. Tabi inşallah bir aksilik olmaz.

Sagol canimmm Allah bebegini sana bagilasin ins

Maaşallah canım inşallah içinde sana can olacaklar vardır. Ağrın sızın var mı?
amin inşallah canım.. biraz ağrım var. bana anestezi çok dokundu.. çok zor kendime geldim. bide aşırı mide bunaltısı vardı.. tekrar serum verdiler. öyle olunca dün sersem gibiydim. embriyolar 5. güne kadar gider inşallah. bakalım bugün merakla bekliyorum

Arkadaşlar benim 5 tane blast embriyom oluşmuş. 4 tanesini pgtye gönderdim. Sonra üzüldüm ya hepsi kötü gelirse. Göndermeseydim. Pişmanım sanırım. 1ini bıraktım göndermedim. Çok üzüldüm birsürü elenen olmuş. Bir kaç tanesi hala gelişim gösteriyormuş yarına giderse dondurulacak.
Çok üzgünüm.

Niye üzüldün anlamadım 5 tane 5. Gun var diğerleri noldu ptg ne demekti

Ne uygulaması canım o

Bence pişman olma sağlıklı gelmezlerse zaten transfer olsada bi problemle karşılaşabilirdin. Hepsini gönderebilirdin aslında bitaneyi ayırmasan daha iyi olurmuş

Bence iyi yaptın sağlıksızsa bir de bekleyip üzülecektin.Sağlıklı gelirse en azından daha kesin olur keşke o kalan bir taneyi de gönderseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…