21.gün cumartesiye denk geliyor. Devlet hastanesinde yaptıracağım için haftasonu gidemiyorum. Ya 20.gün gideceğim ya da pazartesi 23.günSiz 21.günü gidin çünkü bu test 21.gün yapılıyor zaten internete girerseniz detaylı yazıyor yani kendiniz gün belirlemeyin bence
Tek olsun bizim olsunKızlar meraktan dün yine beta baktırdım, 1700lere çıkmış hesaplayınca günaşırı 2 kat olarak devam ediyor. Sanırım tek bebiş var. Salı kontrole gideceğiz vakit geçmiyor :)
Ben genelde herkese cevap vermeye çalışırım ama maalesef bu konu hakkında sıfır bilgiArkadaşlarım benim sorularıma hiç cevap vermiyorsunuz amaProgesteron testi için soru sormuştum. Kaçıncı gün yaptırmıştınız yardımcı olacak kimse yok mu ki
Canım senin transferden sonra kaçıncı günün? Merak ettim :)Süper gidiyor canım, idrar testi kıpkırmızı olmuş, beta artıyor demek ki. Senin ultrason ne gün?
Canım şöyle oldu biz eşimle DNA hasarı için uğraşırken bir doktor sayesinde varikosel in hasarı düşürmemiş olabileceğini öğrendik. Neyse sonra gittik bi kaç doktor görüşü alalım diye o sırada Başkent’te bir üroloji doktorunu bulduk ameliyat olduk ve eşimin hasarı düşmüştü Kaan hoca ile de görüşmüştük o ara. Neyse ben Başkent’te başarılı bi ameliyat geçirince eşim bide limonludan çok duyduğum için bi kaç ay sonra göğşen beye gittim yavaş yavaş kontrollerimi olayım diye işte. Rahim filmi hormon testi kendisi istiyor zaten yavaş yavaş yönlendiriyor. Hulusi hocayı bilmiyorum ama ben göğşen hocamdan gerektiği kadar bilgi alabildiğime olması gerekeni söylediğini düşünüyorum. Tabi bir çok merkez var ama ben çok fazla karıştırmadım. İşte böyle canım.Kizlar ben de yavas yava tedaviye aslayachim icn sizelre soru sorup sizi bunaltcm:) hastane olrk ankra baskanet vr kafamda ankra orya gtme dyen arkdas vr mi on gorusmye gdcgm martta brde baskentte teavi olanlr gögsen hoca mi hulisi hoca mi sizce L Longway2015 canim sen burdaydin demi nasil bi yol izleym senceBeth18 cNnm sn de musait oldgunda bana bi yol goster. Yani once rahim filmi ve hormonlrla bslycgm ama once hastanyle gorssem mi onlrn cdgzi yilla mi baslaym . Siz desteginizw ihtycm vr kizlrr .on gorusmelr ucret li mi birde . Cok sordm ama siz anne olyrsnz oldunuzz.. :)) beni de unutmayin garii .:)))
Canım şöyle oldu biz eşimle DNA hasarı için uğraşırken bir doktor sayesinde varikosel in hasarı düşürmemiş olabileceğini öğrendik. Neyse sonra gittik bi kaç doktor görüşü alalım diye o sırada Başkent’te bir üroloji doktorunu bulduk ameliyat olduk ve eşimin hasarı düşmüştü Kaan hoca ile de görüşmüştük o ara. Neyse ben Başkent’te başarılı bi ameliyat geçirince eşim bide limonludan çok duyduğum için bi kaç ay sonra göğşen beye gittim yavaş yavaş kontrollerimi olayım diye işte. Rahim filmi hormon testi kendisi istiyor zaten yavaş yavaş yönlendiriyor. Hulusi hocayı bilmiyorum ama ben göğşen hocamdan gerektiği kadar bilgi alabildiğime olması gerekeni söylediğini düşünüyorum. Tabi bir çok merkez var ama ben çok fazla karıştırmadım. İşte böyle canım.Kizlar ben de yavas yava tedaviye aslayachim icn sizelre soru sorup sizi bunaltcm:) hastane olrk ankra baskanet vr kafamda ankra orya gtme dyen arkdas vr mi on gorusmye gdcgm martta brde baskentte teavi olanlr gögsen hoca mi hulisi hoca mi sizce L Longway2015 canim sen burdaydin demi nasil bi yol izleym senceBeth18 cNnm sn de musait oldgunda bana bi yol goster. Yani once rahim filmi ve hormonlrla bslycgm ama once hastanyle gorssem mi onlrn cdgzi yilla mi baslaym . Siz desteginizw ihtycm vr kizlrr .on gorusmelr ucret li mi birde . Cok sordm ama siz anne olyrsnz oldunuzz.. :)) beni de unutmayin garii .:)))
Canım bence başka merkezde bir defa daha baktır. Çünkü sanki gerçekten ayrıntılı bakılmamış gibi.
18. Günüm. Senin kaç oldu?Canım senin transferden sonra kaçıncı günün? Merak ettim :)
22. günüm bugün. Kalp atımı için çok merak ediyorum ama daha çok erken18. Günüm. Senin kaç oldu?
22-23 gibi hafif duyulmaya başlıyormuş. Benim kontrol 23. Güne denk geliyor belki duyarım. Bu arada doktorun sekreteri bir uygulama indirmemi söyledi. Bebeğin ultrason videolarını oraya atacaklarmış. Bakar bakar dururum artık. Tabi inşallah bir aksilik olmaz.22. günüm bugün. Kalp atımı için çok merak ediyorum ama daha çok erken
Sagol canimmm Allah bebegini sana bagilasin insCanım şöyle oldu biz eşimle DNA hasarı için uğraşırken bir doktor sayesinde varikosel in hasarı düşürmemiş olabileceğini öğrendik. Neyse sonra gittik bi kaç doktor görüşü alalım diye o sırada Başkent’te bir üroloji doktorunu bulduk ameliyat olduk ve eşimin hasarı düşmüştü Kaan hoca ile de görüşmüştük o ara. Neyse ben Başkent’te başarılı bi ameliyat geçirince eşim bide limonludan çok duyduğum için bi kaç ay sonra göğşen beye gittim yavaş yavaş kontrollerimi olayım diye işte. Rahim filmi hormon testi kendisi istiyor zaten yavaş yavaş yönlendiriyor. Hulusi hocayı bilmiyorum ama ben göğşen hocamdan gerektiği kadar bilgi alabildiğime olması gerekeni söylediğini düşünüyorum. Tabi bir çok merkez var ama ben çok fazla karıştırmadım. İşte böyle canım.
amin inşallah canım.. biraz ağrım var. bana anestezi çok dokundu.. çok zor kendime geldim. bide aşırı mide bunaltısı vardı.. tekrar serum verdiler. öyle olunca dün sersem gibiydim. embriyolar 5. güne kadar gider inşallah. bakalım bugün merakla bekliyorumMaaşallah canım inşallah içinde sana can olacaklar vardır. Ağrın sızın var mı?
tşk ederim canımMaşallah maşallah kızlar valla süpersiniz :) hadi bakalım şimdi farklı bekleyiş başladı geçmiş olsun canım
tşk ederimCok guzel ... nasil gecti nerde tedavi olyrsn canim
Niye üzüldün anlamadım 5 tane 5. Gun var diğerleri noldu ptg ne demektiArkadaşlar benim 5 tane blast embriyom oluşmuş. 4 tanesini pgtye gönderdim. Sonra üzüldüm ya hepsi kötü gelirse. Göndermeseydim. Pişmanım sanırım. 1ini bıraktım göndermedim. Çok üzüldüm birsürü elenen olmuş. Bir kaç tanesi hala gelişim gösteriyormuş yarına giderse dondurulacak.
Çok üzgünüm.
Ne uygulaması canım o22-23 gibi hafif duyulmaya başlıyormuş. Benim kontrol 23. Güne denk geliyor belki duyarım. Bu arada doktorun sekreteri bir uygulama indirmemi söyledi. Bebeğin ultrason videolarını oraya atacaklarmış. Bakar bakar dururum artık. Tabi inşallah bir aksilik olmaz.
Bence pişman olma sağlıklı gelmezlerse zaten transfer olsada bi problemle karşılaşabilirdin. Hepsini gönderebilirdin aslında bitaneyi ayırmasan daha iyi olurmuşArkadaşlar benim 5 tane blast embriyom oluşmuş. 4 tanesini pgtye gönderdim. Sonra üzüldüm ya hepsi kötü gelirse. Göndermeseydim. Pişmanım sanırım. 1ini bıraktım göndermedim. Çok üzüldüm birsürü elenen olmuş. Bir kaç tanesi hala gelişim gösteriyormuş yarına giderse dondurulacak.
Çok üzgünüm.
Bence iyi yaptın sağlıksızsa bir de bekleyip üzülecektin.Sağlıklı gelirse en azından daha kesin olur keşke o kalan bir taneyi de gönderseydin.Arkadaşlar benim 5 tane blast embriyom oluşmuş. 4 tanesini pgtye gönderdim. Sonra üzüldüm ya hepsi kötü gelirse. Göndermeseydim. Pişmanım sanırım. 1ini bıraktım göndermedim. Çok üzüldüm birsürü elenen olmuş. Bir kaç tanesi hala gelişim gösteriyormuş yarına giderse dondurulacak.
Çok üzgünüm.
Genetik test canım.Niye üzüldün anlamadım 5 tane 5. Gun var diğerleri noldu ptg ne demekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?