- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Kötü düşünme Allah'a tevekkül et gerisi güzel olucak inşallah canım ben pek anlamıyorum ama rabbim hayırlısını versin inşallahGenetik test canım.
Hepsi kötü gelirse diye korkuyorum sadece.
Eğer 4 tanesi sağlıksız gelirse. Bir tanesi kalsın transfer olayım istedim. Belki tutmaz ama o hissiyatı yaşamak istiyorum sanırım. Birini ayırdım.Bence pişman olma sağlıklı gelmezlerse zaten transfer olsada bi problemle karşılaşabilirdin. Hepsini gönderebilirdin aslında bitaneyi ayırmasan daha iyi olurmuş
Bir yazı okudum. Pgt tamamen çözüm değilmiş.Bence iyi yaptın sağlıksızsa bir de bekleyip üzülecektin.Sağlıklı gelirse en azından daha kesin olur keşke o kalan bir taneyi de gönderseydin.☺
Hello mom diye bir uygulama, ultrason görüntülerini atacaklarmış, bu uygulama üstünde arşiv oluşacak.Ne uygulaması canım o
EvetKk ya girmek için ömürden ömür gitti. Anca girebildim. Hepiniz mi yaşadınız bu sorunu ?
Bunu herkes görebılcekmı sadece senmi görcen ilk defa duydum da :)Hello mom diye bir uygulama, ultrason görüntülerini atacaklarmış, bu uygulama üstünde arşiv oluşacak.
2 kere şifre değiştirdim.Kk ya girmek için ömürden ömür gitti. Anca girebildim. Hepiniz mi yaşadınız bu sorunu ?
Ben de şifre değiştirip girebildim.Ama hiç beğenmedim eskisi daha güzeldi.2 kere şifre değiştirdim.
Evet demek ki yumurtaların sağlıklıymış evet 3 günden sonra sperm işin içine giriyor demek ki.Eğer 4 tanesi sağlıksız gelirse. Bir tanesi kalsın transfer olayım istedim. Belki tutmaz ama o hissiyatı yaşamak istiyorum sanırım. Birini ayırdım.
Bir yazı okudum. Pgt tamamen çözüm değilmiş.
Embriyo anne karnında bölünmeye devam ettiği için genetik bir sorun her an oluşabilmiş.
Ben aslında hiç yaptırmak istemiyordum ama yaptırdım. Zaten 5 blast olduğu için üzüldüm benim dün 9 tane iyi kalite vardı. Ama şuna inandım. 3. Güne kadar yumurta sonra sperm devreye giriyormuş. Benim 18 embriyom 3. Güne gelmişti ama 5. Güne 5 tane kaldı. İnşallah aralarında bana can olan çıkar.
O 5 blastı bulamayan insanlar varEğer 4 tanesi sağlıksız gelirse. Bir tanesi kalsın transfer olayım istedim. Belki tutmaz ama o hissiyatı yaşamak istiyorum sanırım. Birini ayırdım.
Bir yazı okudum. Pgt tamamen çözüm değilmiş.
Embriyo anne karnında bölünmeye devam ettiği için genetik bir sorun her an oluşabilmiş.
Ben aslında hiç yaptırmak istemiyordum ama yaptırdım. Zaten 5 blast olduğu için üzüldüm benim dün 9 tane iyi kalite vardı. Ama şuna inandım. 3. Güne kadar yumurta sonra sperm devreye giriyormuş. Benim 18 embriyom 3. Güne gelmişti ama 5. Güne 5 tane kaldı. İnşallah aralarında bana can olan çıkar.
Benim kontrole gideceğim doktor böyle yapıyormuş.Bunu herkes görebılcekmı sadece senmi görcen ilk defa duydum da :)
Kesinlikle çok şükretmem lazım. Ben acaba döllenecek mi döllenmeyecek mi diyordum şükür 5 tanesi iyi sanırım. Üzüntüm 26 yumurtadan 5 tane gelebilmesi. Zaten bizim spermlerin durumu belli ne diyeyim. İnşallah bunların arasından bana bir iki bebiş nasip olur.O 5 blastı bulamayan insanlar varörnek ben. Oyüzden moralini bozacak bir durum yok bence
Canım inşallah 5 yumurtamdan 4 dü döllendi biliyorsun ümitsizlik oluyor ister istemez ama sonuçta sadece biri evlat olacak bize. Üzme kendini. Bıraksalar sanırım benim blast bile olmayabilirdi:/Kesinlikle çok şükretmem lazım. Ben acaba döllenecek mi döllenmeyecek mi diyordum şükür 5 tanesi iyi sanırım. Üzüntüm 26 yumurtadan 5 tane gelebilmesi. Zaten bizim spermlerin durumu belli ne diyeyim. İnşallah bunların arasından bana bir iki bebiş nasip olur.
İyiyim çok şükür canm sen nasılsınAllah razi olsun canim .Nasılsın ?
Ay canm bendende 17 yumurta toplanmıştı 5 tanesi 3.gün embriyosu olmuştu 5.güne bekletmemişlerdi bile ama çok şükür önemli olan sonuç.... az çok hiç önemli değil yeterki Rabbim ol desin duayla olacak inşallah. Ben inanıyorum seninde yavruların sana tutunacakKesinlikle çok şükretmem lazım. Ben acaba döllenecek mi döllenmeyecek mi diyordum şükür 5 tanesi iyi sanırım. Üzüntüm 26 yumurtadan 5 tane gelebilmesi. Zaten bizim spermlerin durumu belli ne diyeyim. İnşallah bunların arasından bana bir iki bebiş nasip olur.
Günaydın canımKızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?