Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bence pişman olma sağlıklı gelmezlerse zaten transfer olsada bi problemle karşılaşabilirdin. Hepsini gönderebilirdin aslında bitaneyi ayırmasan daha iyi olurmuş
Eğer 4 tanesi sağlıksız gelirse. Bir tanesi kalsın transfer olayım istedim. Belki tutmaz ama o hissiyatı yaşamak istiyorum sanırım. Birini ayırdım.
Bence iyi yaptın sağlıksızsa bir de bekleyip üzülecektin.Sağlıklı gelirse en azından daha kesin olur keşke o kalan bir taneyi de gönderseydin.☺
Bir yazı okudum. Pgt tamamen çözüm değilmiş.
Embriyo anne karnında bölünmeye devam ettiği için genetik bir sorun her an oluşabilmiş.
Ben aslında hiç yaptırmak istemiyordum ama yaptırdım. Zaten 5 blast olduğu için üzüldüm benim dün 9 tane iyi kalite vardı. Ama şuna inandım. 3. Güne kadar yumurta sonra sperm devreye giriyormuş. Benim 18 embriyom 3. Güne gelmişti ama 5. Güne 5 tane kaldı. İnşallah aralarında bana can olan çıkar.

Evet demek ki yumurtaların sağlıklıymış evet 3 günden sonra sperm işin içine giriyor demek ki.

O 5 blastı bulamayan insanlar var örnek ben. Oyüzden moralini bozacak bir durum yok bence

O 5 blastı bulamayan insanlar var örnek ben. Oyüzden moralini bozacak bir durum yok bence
Kesinlikle çok şükretmem lazım. Ben acaba döllenecek mi döllenmeyecek mi diyordum şükür 5 tanesi iyi sanırım. Üzüntüm 26 yumurtadan 5 tane gelebilmesi. Zaten bizim spermlerin durumu belli ne diyeyim. İnşallah bunların arasından bana bir iki bebiş nasip olur.

Canım inşallah 5 yumurtamdan 4 dü döllendi biliyorsun ümitsizlik oluyor ister istemez ama sonuçta sadece biri evlat olacak bize. Üzme kendini. Bıraksalar sanırım benim blast bile olmayabilirdi:/

Slm kızlar nasılsınız bakalım ??? Eşimin durumu malum çok kötü biz bu ay perinatologa gidecektik ve korunmayı bırakacaktık. Gitsem mi gitmesem mi karar veremiyorum kafam çok karışık eşimin Durumu geçici mi yoksa acaba kalıcı mı ??? Ne yapsak ki ???? Moral olarak yıkık durumdayım.

Ay canm bendende 17 yumurta toplanmıştı 5 tanesi 3.gün embriyosu olmuştu 5.güne bekletmemişlerdi bile ama çok şükür önemli olan sonuç.... az çok hiç önemli değil yeterki Rabbim ol desin duayla olacak inşallah. Ben inanıyorum seninde yavruların sana tutunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…