İyiyim çok şükür canm sen nasılsın
Varikosel mi varmış.??Kızlar varıkosel ameliyatı veya önerebılceğiniz çok iyi üroloji doktoru kim var istanbul bursa ankara
Eeet 1grade var dr ameliyata gerek yok dedı ama baska dr da olsa olur baska bi dr daha olmazsa da olur dedı kafam karıstı iyi bir ürolojı dr lazım banaVarikosel mi varmış.??
Levent Türk İstanbul bir araştır istersen.
Cem Kadıoğlu var. Ona da bakın.Eeet 1grade var dr ameliyata gerek yok dedı ama baska dr da olsa olur baska bi dr daha olmazsa da olur dedı kafam karıstı iyi bir ürolojı dr lazım bana
Siz ameliyat oldunuz muCem Kadıoğlu var. Ona da bakın.
Evet biz eğitim araştırmada olduk. Kesinlikle tavsiye etmiyorum bir işe yaramadı ama kaliteli ürolog bulursanız olur. Biz apartopar olmuştuk.Siz ameliyat oldunuz mu
Evet çıkar hamileysen eğer kopkoyu çıkar ikisinde.Merhaba kızlar
Ovulasyon testinde gebelik sonucu öğrenenlere sesleniyorum
regle yakın ikinci çizgi silik de olsa çıkar mı?
Etiketlerseniz sevinirim cevabı görmem için
Teşekkür ederim
T cizgısı sılıkse genelde gebelik çıkmıyor t cızgısı de koyu cıkarsa oluyorMerhaba kızlar
Ovulasyon testinde gebelik sonucu öğrenenlere sesleniyorum
regle yakın ikinci çizgi silik de olsa çıkar mı?
Etiketlerseniz sevinirim cevabı görmem için
Teşekkür ederim
Teşekkürler ama yok ya o kadar diil silikEvet çıkar hamileysen eğer kopkoyu çıkar ikisinde.
SağolunT cizgısı sılıkse genelde gebelik çıkmıyor t cızgısı de koyu cıkarsa oluyor
En alttakı gayey koyu cıkmış olabılır bnceTeşekkürler ama yok ya o kadar diil silik
Eki Görüntüle 2241146
SağolunEn alttakı gayey koyu cıkmış olabılır bnce
Merhaba, bence de en alttaki bayağı koyu, ovulasyon gününden 11-12 gün geçmişse zaten hcg testinde de silik de olsa çıkar, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.En alttakı gayey koyu cıkmış olabılır bnce
Salı günü git cnm sorun olmaz hormon testi demiKızlar bugün adet oldum şimdi 2. Gün mü yoksa 3. Gün mü gitmeliyim 3. Gün salı bana daha çok uyuyor acaba geç mi olur.
Bu aralar biraz duyusal ve durgunum.Saklicennet canım nasılsın
Bunu sadece sen değil canım bizim gibi uğraşanların hepsi aynı duyguları hissediyor emin ol ama bu duygu kötü biri olduğumuzdan değil yaşamayan asla anlayamaz...hiç unutmuyorum kuzenimle aramızda bı ay var evliliğimiz o bi ay sonra evlendi ve sadece 1 defa adet oldu sonra hamile kaldı yengem aradı nasılsın falan bana dediki senden sonra evlenenler kuzulayici sen naptin.... Hiç bişe diyemedim nasip dedim ama çok kirilmistim sanki ben istemiyodum... inşallah buradaki arkadaşlarımız bebeklerine kavuşur ve bunları hiç yaşamamış gibi oluruzBu aralar biraz duyusal ve durgunum.
Herkes ama herkes hamile kalıyor 2. 3. 4. Gebelikleri ve ben sevinemiyorum. Çok iğrenç Onur ve gurur kırıcı bir hissiyat kendimden tiksiniyorum bazen. Neden kimsenin çocuğu olmasın duymayayım istiyorum bilmiyorum. Belkide kendi kendime hamile kalmayı tadamayacak olmamdan dolayı bilmiyorum.
İnşallah yavrumu kucağıma alınca bu duygulardan kurtulabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?