Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Salı günü git cnm sorun olmaz hormon testi demi
Yok canım ya başlamayı düşünüyorum tüp bebeğe.Kararsızım aslında Trabzon’da medikal parkta yaptıra ağım ama bu üçüncü deneme ve artık umutlarım azalıyor İstanbul’a gitsem mi diye düşünüyorum ama çalışıyorum ve farklı şehir kalacak yer sorun değil ama tek başına zor biraz.Bir taraftan da Trabzon’da yaptırıp tutan tanıdıklarımda var kararsızım çokkk.Ne yapsam şaşırdım.

İnşallah canım. Bugünlerde unutulup gider inşallah.

Başlamayı düşünüyorsan adetin 2. Yoğun günü gideceksin. Saat 4den sonra olduysan ertesi gün olarak hesaplaman gerek. Diğer 2 denemeni de aynı yerde yaptırdıysan değiştirmeni öneririm. Benim dr sürekli aynı merkezde negatif alıyorsanız demek ki merkezde sizin probleminiz çözülemiyor demektir demişti. İnşallah bukez güzel sonuç alırsın.

Yani yarın gitmem gerek mi bu sabah oldum hasta aslında salı dersim de yoktu bana daha çok uyuyordu çünkü bu süreçte sürekli rapor almam gerekecek 3. gün geç mi olur canım.Doktorla ikinci deneme sonrası konuşmuştuk aslında son çare embriyo havuzu yapıp pgt yapalım deri.İstanbula şimdi gidemem olursa yaza kaldı Temmuza anca.

Evinden uzakta yaptırmak zor bende Aydın'da yaşıyorum orda tüp bebek merkezi yok Adana'ya geldim annemlere çok rahatım ama kendi evim olsa eşim yanımda olsa daha iyi olurdu kafanda soru işareti varsa farklı merkez arastir gerçekten hiç kolay bı süreç değil biliyorum

Bence de farklı bı merkez araştırıp o şekilde devam edebilir bı iki ay erteleme bişe olmaz diye düşünüyorum

Aynen öyle biranönce başlamak istiyorum artık ama farklı bir yerde yaptırmak da zor geliyor.Benim ailem de İstanbul’da değil ama üçüncü deneme olunca korkuyorum açıkçası.Çünkü çok yıpranıyorsun.

Neden havuz amh mi düşük.
Havuz demek 2 kez tüp bebek demek. Yani 2 tüp bebek parası artı ilaçlar artı pgt çok masraflı olacak. Ben bile tek tüp ve pgt ye 20 bin harcadım. Eğer ki böyle köklü bir tedavi düşünüyorsan en iyi yerde olmalı. Trabzonu maalesef bilmiyorum.
3. Gün geç olur mu bilemeyeceğin. Benim gittiğim merkez mutlaka 2. Adetin yoğun günü bakıp başlatıyor.

20 binn neden bu kadar çok ki

Merkezin yakınlığından ziyade önemli olan labaratuvarı diye düşünüyorum..yaz tatiliniz de varmış çok güzel..ben sizin yerinizde olsam başka bir merkez seçerdim.yaklaşık 4 yıldır hep merkez araştırıyorum.en çok duyduğum İstanbul da Şişli Memorial ve bahçeci.yaz tatilinden bir ay önce bi hafta sonu gidip görüşebilirsiniz.yazın da tatil de başlarsınız..yakın olması iyi olurdu fakat olumsuz olduğunda keşke dememek için iyi bir merkez şart.ben kesinlikle Şişli Memorial o öneriyorum..memnun kalmayan hiç duymadım..forumlardan araştırabilirsiniz..

20 binn neden bu kadar çok ki
Pgt zaten bir tüp bebek parası o yüzden aman bebeğim gelsinde gerisi önemli değil. :)
Jalapenoo kk nin değişikliğinin bir tek olumlu yönü sayfada aktif olanları görmek sanırım. Sana çok teşekkür etmek istiyorum yardımlarından dolayı. Memorialı bana çok kez açıkladın motive ettin allah razı olsun. Okudun mu bilmiyorum 5 tane blast embriyom oldu çok şükür 4 tanesini pgtye gönderdim. Benim toplam 26 olgun yumurtam oldu 18i döllendi sadece 5 tanesi blast oldu diğerleri dondurulacak kalitede bulunmadı. Bu kadar elenmesi normal mi sence. Ben çok üzülmüştüm. Biraz daha toparlandım.

Ufuk hoca da mı tutmuş acaba

Evet normalde ikinci tüp tedavimde 5 yumurtam oldu iki tanesi 5. Güne geldi çok da iyiydiler ama kimyasal oldu.yumurta sayısı da ay ay değişiyor aslında doktor bekleyelim dedi ama ben başlamak istedim.Sonraki aylarda gidip baktırdım hep fazla çıktı 8-10 gibi.Doktorum aslında uğraştı ama kısmet demek ki şimdi de aynı durum olabilir diye havuz yapıp genetiğe gönderelim dedi evet kabaca bir hesapla 30 bini buluyor.Havuzda biraz daha az ödüyorsun.Aslında evet büyük merkez olayı doğru ama kuzenimin hem kendinde hem eşinde problem vardı 42 yaşında o da havuz yaptı genetiğe yolladı iki tane biri sağlıklı geldi ve şimdi oğlu doğdu o da Trabzon’da yaptı.Biraz nasip kısmet meselesi galiba.Benim aslında 8 yaşında bir oğlum var dün arkadaşımın ikinci bebeği oldu hastaneye onu bakmaya gittik hastane koridorlarını ağlamaktan yıktı resmen arkadaşının bile kardeşi olmuş onun neden yokmuş.Çok ağladı ben yalnız mı kalıcam kardeşim olmayacak mı diye ağlamaktan uyudu kaldı arabada.İçim parçalandı dünden sonra artık sabrım kalmadı bieanönce olsun istiyorum.Allaha şükür evladım var ama onu bu halde görmek de gerçekten anne olarak beni çok üzdü bende gizli gizli ağladım.

Seni nasıl anlıyorum. Hissettiklerin hepimizin yüreğinde ezilmiş bi tarafın dışa vurumu. Nasıl hissediyorsan öyle davran mervecim. Usandığım çok zaman oldu konuşmak bile tuhaf hissettirdi çoğu zaman ve bi çok insandan tiksindim

Kesinlikle düzene güvenme derim sonuçlar çok iyi çıkıyor.En iyi sonuçlar tüp bebek merkezlerinde bence.
Ankarada sperm testi nerede yaptıralım devlet hastanesinde randevu bulamadım, düzen için neden öle dediniz bizde kaliteli biyer olsun dedik dizen ıcın, bu hafta carsamba yaptırmanız gerekiyor nereye gidelim sizce

Hayırlısı olsun. Çok iyi yaptın pgtye göndermekle. İnşallah o 4 taneden sana yetecek kadarı sağlıklı gelsin. Ben olsam 5.yi de gönderirdim. 20bin nasıl oldu sana indirim yapmışlardı ilaçların da az tutmuştu 4 embriyo da 6 bin tutar. 15 anca olmuştur ki? Dondurma için şimdi almıyorlar ücret.
Cidden bu tedavide sayı değil kalite önemli. Benim en kötü sonuçlanan tedavim en çok yumurtam olan tedavimdı. 13 yumurtadan tek blast oldu o da mozaik geldi. Pco da yumurta çok oluyor ama hepsinin istenilen boyutta olması da pek mümkün olmuyor onun için çok fire oluyor. Bi de buna erkek faktörü eklenince yine 5 tane iyi diye düşünüyorum. Benim ilk tedavimde 7 embriyom vardı 5.güne kadar çok iyi kalite olarak geldiler ama 5.gün sadece 2si donduruldu deyince telefonda embriyolog ağlamaya başlamıştım. Sonra alıştım sanırım. İnsan nelere alışıyor neleri atlatıyor.

Evet bende araştırdım zaten dışarda bir yerde yaptırırsam bende orayı düşünüyorum am temmuza anca bakalım eşim de çok istemiyor başka bir yer kısmetinde varsa zaten olacak diyor falan.

Ah canım benim zaten dokunsan ağlayacak durumdayım. Rabbim evladına bir kardeş nasip etsin inşallah. Oğluna söyle çok dua etsin rabbim onun dualarını kabul eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…