Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ankarada sperm testi nerede yaptıralım devlet hastanesinde randevu bulamadım, düzen için neden öle dediniz bizde kaliteli biyer olsun dedik dizen ıcın, bu hafta carsamba yaptırmanız gerekiyor nereye gidelim sizce
Biz düzende yaptırdığımız testte hareket 55 çıktı.Onlar ileri ve yavaş diye ayırmıyorlar.Sonuç mükemmeldi sonra tüp bebek merkezinde yaptırdık hiç alakası yoktu.

Biz düzende yaptırdığımız testte hareket 55 çıktı.Onlar ileri ve yavaş diye ayırmıyorlar.Sonuç mükemmeldi sonra tüp bebek merkezinde yaptırdık hiç alakası yoktu.
Centruım da yaptırayım dedim, tup bebek merkezi sonucta, devlet hastanesine gıdıcem bir yol cızmem gerek kendime testimız eksikti maddi yonden dusuncedeyim malesef, gidecğşm hastanede randevu kalmamş ama. Bu hafta hemen yaptrmalıyım

Ah canım benim zaten dokunsan ağlayacak durumdayım. Rabbim evladına bir kardeş nasip etsin inşallah. Oğluna söyle çok dua etsin rabbim onun dualarını kabul eder inşallah.
Aynen öyle bende o duruma geldim.Cuma sabah oturdum ağladım istan etmiyorum etmem de ama insan bazen çıldırıyor.Doğum yapan arkadaşım istemedi yapmadı sonra haziranda iki defa denedi olursa olsun olmazsa olmaz sesi.Mart doğumlu olsun diye.Ve hamile kaldı biz kendimizi parçalıyoruz iğneleri yiyoruz olsun diye kimileri de ne bileyim asla kıskanmak değil ama insan ister istemez içerliyor.Etrafımda hamile haberi duymak istemiyorum inan.Geçen yıl ben tüp yaparken eltim ailece yemek masamızda pat diye ben hamileyim dedi hem de ikiz ben öylece kalakaldım şok.Ne diyim hayırlı olsun dedim benim oğlan gene kendini yere atıp ağlamaya başladı onun kardeşi olacak gemde iki tane benim hiç yok.O akşam yemek mi yoksa zehir mi yedim bilmiyorum sonra eve gelip ağladım.Sonra kalp atışlarını alamadı kürtaj oldu 4 ay benimle konuşmadı ben onu nazar etmişim ondan düşmüş bebekleri.İnsan neleri sineye çekiyor.

Benden de 30 yumurta topladılar ama 26sı uygun bulundu. Bu tedaviden sonra dedim ki kendi kendime ya benim 5/6 tane yumurtam olsaydı hiç birimi kaliteli olmayacaktı. Çok üzüldüm çok şükrettim. Eşimin rahatsızlığı var ama benim en azından yumurta sayım fazla. Memorial gerçekten çok iyi doz ayarlıyor daha doğrusu Semra’n hoca. Benim amhyi görür görmez hemen not aldırdı 125le başlanacak diye. Sonrasında da zaten 137.5 a çıktı.
Yumurtalarımın kaliteli olduğunu düşünüyorum kendimi çok iyi hazırladım ama maalesef eşimin spermlerinden iyi kalite seçmekte zordu hız kalmadığı için. Benim tedavim oradayken yaptırdığım genetik testler vs hepsi 19 bin küsür ediyor. Evet dondurma ücretini şuan verdim ama ben bize maliyetini söylemek istedim. Sonu güzel olsun yeter.
Bende 5ini gönderebilirdim ama korktum hepsi kötü gelirse bir tane transfer edilecek embriyom olsun istedim. Umudum olsun diye bıraktım onu.
İnşallah 4de sıfır gelmez. Geçen sayfada bir arkadaşın 3 taneden 1i sağlam gelmişti. Bende korktum.

İşte böyle hikayeler duyunca iyikide tedavimi kimseye söylememişim diyorum. Ne ayıp ne kötü ne art niyetlilik bu böyle. Yazık gerçekten. Bir daha hamile kalırsa Doğuma gidince söyler galiba :)
Sen Allah’a havale et ve izle gör bak o herkese hak ettiğini verir. Çok üzüldüm o duruma düşmene.
Bende ne çekiyorsam içimde yaşıyorum. Kimse neredeyse bilmiyor bebeğim olmadığını söylemiyorum da ama bir sene sonra falan demesem de anlayacaklar inşallah kimse anlamadan hamile kalırım.
Gebe kalamadığımıza mı üzülelim bizi düşürdükleri durumamı bilemedim. Yazık...

Aynen öyle canım ben artık bebek konularını konuşmuyorum onunla ama yapı olarak kin besleyen bir insanda değilim ama bu tedavimi hiç kimseye söylemeden yapmayı düşünüyorum olumlu olursa da söylememeyi düşünüyorum.

Kızlar malesef ki kanamam oldu acile gittim düşük tehlikesi var dedi ama bence düşük yapıyorum beta 2.664.94 kese göründü ama olması gereken yerden aşağıda ve coooook kanamam var

Kızlar malesef ki kanamam oldu acile gittim düşük tehlikesi var dedi ama bence düşük yapıyorum beta 2.664.94 kese göründü ama olması gereken yerden aşağıda ve coooook kanamam var
Geçmiş olsun..inşallah bir şey olmaz..kanaması olup gebeliği sağlıklı devam eden çok kişi var..

Canımmmm inşallah bebeğin sana tutunur. Çok geçmiş olsun daha bugün konuştuk çok üzgünüm şu an

Umarım bebeğin sana tutunur. Dualarımız seninle. Sen de iyi düşünmeye çalış. Rabbim yardımcın olsun..

Allah razı olsun canım

Canim cok cok gecmis olsun.ins bebegin sana sımsıki sarilir.benim bi arkadasim şakır şakir kanamisti ama bebis oyle simsiki tutunduki ona.ins senin bebiste sana simsiki tutunur.Dualarim seninle.

Çok geçmiş olsun, inşallah bebek sıkı sıkı tutunuyordur. Dualarım seninle

Cqnim blast ne demk olyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…