Canim insallah bebegin seninle kalir cok uzuldum ne guzel sevincle okuyordum yazilanlari seni gorunce kotu oldum. Yavrun once Allah.a sonra sana emanet insallah seninledir canimKızlar malesef ki kanamam oldu acile gittim düşük tehlikesi var dedi ama bence düşük yapıyorum beta 2.664.94 kese göründü ama olması gereken yerden aşağıda ve coooook kanamam var
geçmiş olsun canım inşallah bebeğin sana tutunurKızlar malesef ki kanamam oldu acile gittim düşük tehlikesi var dedi ama bence düşük yapıyorum beta 2.664.94 kese göründü ama olması gereken yerden aşağıda ve coooook kanamam var
Ne denir ne denmeli bilmiyorum. Şok oldum. Rabbim yardımcın olsun. Pozitif düşün şuan kötü düşünme. Dinlen hiç kalkma. Bol bol da dua et. Allah hayırlısını versin.Kızlar malesef ki kanamam oldu acile gittim düşük tehlikesi var dedi ama bence düşük yapıyorum beta 2.664.94 kese göründü ama olması gereken yerden aşağıda ve coooook kanamam var
Demekki kişiden kişiye göre değişiyor..çünkü bizde keçiboynuzu olsun diğer ilaçlar olsun herşey kullandık ama değerler hiç değişmedi..sizin ki değişmiş çok güzelArkadaşlar sonunda sayı ve hız problemini çözdük. Size de önermek istedim. Eşimin sperm sonucu 9 milyondu. 1.5 ay boyunca keçi boynuzu kürü yaptım. Yanında her gün solgarın Male Multipleden bir tane kullandı. 1.5 ay sonunda test sonucu 48 milyon çıktı. Hız ileri yüzde yüz.
Çok geçmiş olsun canım .rabbim tez zamanda yerini doldursun inşallahDeğerim 1.247 ye düşmüş düşük yapıyorsun dedi hayırlı olsun inşallah kızlar nasip
Süpermiş ileri hızı kactı morfolojı içğnde işe yarıyor mu bu solgarın ve sadece bu ıkılımyı mi kullandınızArkadaşlar sonunda sayı ve hız problemini çözdük. Size de önermek istedim. Eşimin sperm sonucu 9 milyondu. 1.5 ay boyunca keçi boynuzu kürü yaptım. Yanında her gün solgarın Male Multipleden bir tane kullandı. 1.5 ay sonunda test sonucu 48 milyon çıktı. Hız ileri yüzde yüz.
Çok üzgünüm diyecek bir şey bulamıyorum. Rabbim takdir ettiği bir zaman vardır diyelim canım benim.Değerim 1.247 ye düşmüş düşük yapıyorsun dedi hayırlı olsun inşallah kızlar nasip
Çok geçmiş olsun canım üzme kendini diyeceğim ama zor.Bugünlerde geçecek inşallah.Değerim 1.247 ye düşmüş düşük yapıyorsun dedi hayırlı olsun inşallah kızlar nasip
çok geçmiş olsunDeğerim 1.247 ye düşmüş düşük yapıyorsun dedi hayırlı olsun inşallah kızlar nasip
Reklam buArkadaşlar sonunda sayı ve hız problemini çözdük. Size de önermek istedim. Eşimin sperm sonucu 9 milyondu. 1.5 ay boyunca keçi boynuzu kürü yaptım. Yanında her gün solgarın Male Multipleden bir tane kullandı. 1.5 ay sonunda test sonucu 48 milyon çıktı. Hız ileri yüzde yüz.
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Umarım hayırlısıyla doğal yolla anne olur ve tüm üzüntülerini unutursun.Değerim 1.247 ye düşmüş düşük yapıyorsun dedi hayırlı olsun inşallah kızlar nasip
Canım şuan bilmiyorum doktor 3 ay sonra dedi bakalım nasipSuskun Ceylan çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun. Bu olmadı diye çok uzun ara verme yeniden dene. İlaçların etkisi halen devam ettiği için peş peşe yapılınca daha iyi sonuç alınıyormuş. Ama bu sefer başka bir merkez seçmelisin bence.
Sürekli takip ediyordum. Çok çok üzüldüm aynı durumu 3 ay önce yaşadım çok zor Allah sabır versin Rabbim yerini tez zamanda doldurur inşallah canımDeğerim 1.247 ye düşmüş düşük yapıyorsun dedi hayırlı olsun inşallah kızlar nasip
Canimmm benimmm ne guzel kalpli birsiymisin ki rabbim senin sinavini zorlastiuor cnku sn güclusun sabirlisin. Hala inanamyrm diyecek soz yokk . Ins tez vakkitte hamile kalirsn saglicakla...Değerim 1.247 ye düşmüş düşük yapıyorsun dedi hayırlı olsun inşallah kızlar nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?