Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar malesef ki kanamam oldu acile gittim düşük tehlikesi var dedi ama bence düşük yapıyorum beta 2.664.94 kese göründü ama olması gereken yerden aşağıda ve coooook kanamam var
Canim insallah bebegin seninle kalir cok uzuldum ne guzel sevincle okuyordum yazilanlari seni gorunce kotu oldum. Yavrun once Allah.a sonra sana emanet insallah seninledir canim

Saklicennet embriyolar hayirli ugurlu olsun sana bebis olarak donsun canim
Afilim92 bebis nasil oldu canim?
L Longway2015 canim ne alemdesin ne zaman kontrol

Valla anlatacaklarimi anlatamicam. Suskun ceylan beni cok uzdu. Sadece haftasonu cok yogundum giremedim bende yeni guzel haberler vardir diyerek okuyordum forumu...

Kızlar malesef ki kanamam oldu acile gittim düşük tehlikesi var dedi ama bence düşük yapıyorum beta 2.664.94 kese göründü ama olması gereken yerden aşağıda ve coooook kanamam var
Ne denir ne denmeli bilmiyorum. Şok oldum. Rabbim yardımcın olsun. Pozitif düşün şuan kötü düşünme. Dinlen hiç kalkma. Bol bol da dua et. Allah hayırlısını versin.

Arkadaşlar sonunda sayı ve hız problemini çözdük. Size de önermek istedim. Eşimin sperm sonucu 9 milyondu. 1.5 ay boyunca keçi boynuzu kürü yaptım. Yanında her gün solgarın Male Multipleden bir tane kullandı. 1.5 ay sonunda test sonucu 48 milyon çıktı. Hız ileri yüzde yüz.

Suskun Ceylan cok uzuldum .Dua edelim sana tutunsun bebisin .9 ay kanamasi olup dogum yapanlar var Lutfen güçlü olmaya calis bebegin icin .
Rabbim nasip ettiyse kanama engel olamaz .
Benim de kanamalarim oldu ilk 3 ay .Belki bir nebze icini ferahlatir .
Beth18 daha iyiyiz cok sukur .Tedavi bitmedi ama öksürük azaldı.

Demekki kişiden kişiye göre değişiyor..çünkü bizde keçiboynuzu olsun diğer ilaçlar olsun herşey kullandık ama değerler hiç değişmedi..sizin ki değişmiş çok güzel

Son düzenleme:
Değerim 1.247 ye düşmüş düşük yapıyorsun dedi hayırlı olsun inşallah kızlar nasip

Süpermiş ileri hızı kactı morfolojı içğnde işe yarıyor mu bu solgarın ve sadece bu ıkılımyı mi kullandınız

Merhaba, bizde morfoloji sorunu yoktu ama morfoloji için de işe yaradığını söylemişlerdi. Daha önce proceed plus ve neofertil kullanmıştık, pek işe yaramamıştı, solgar hepsinden daha iyiymiş. Sadece keçi boynuzu kürü ve solgar ile bu sonucu aldık

Reklam bu

Suskun Ceylan çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun. Bu olmadı diye çok uzun ara verme yeniden dene. İlaçların etkisi halen devam ettiği için peş peşe yapılınca daha iyi sonuç alınıyormuş. Ama bu sefer başka bir merkez seçmelisin bence.

Canım şuan bilmiyorum doktor 3 ay sonra dedi bakalım nasip

Değerim 1.247 ye düşmüş düşük yapıyorsun dedi hayırlı olsun inşallah kızlar nasip
Sürekli takip ediyordum. Çok çok üzüldüm aynı durumu 3 ay önce yaşadım çok zor Allah sabır versin Rabbim yerini tez zamanda doldurur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…