Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
48 milyonun hepsi ileri haraketli mi yani? Rica etsem test sonucunuzu yükleyebilir misiniz? Çok merak ettim.

Harıka bu vitamını doktor mu önerdı yoksa arastırarak mı aldınız

Suskun Ceylan kuzum benim. Ne kadar çok sevindiysem aynı oranda da üzüldüm. Gerçekten zor bir süreç olmalı şuan yaşadığın. Sen kendini toparla atla en kısa zaman da inşallah.
Hayırlısı buymuş denmeli. Sağlıklı olmayan embriyolar kendini atıyormuş. En önemlisi bu değil mi? Sağlıklı olsun yeter. Şükür ki gebe kalabiliyorsunuz. İnşallah tekrarını rabbim nasip edecek. Sen kendini üzme.
O merkezin kapısından dahi girme artık. Onların çok ihmalkarlığı oldu. Belki şuan sırası değil ama baştan beri içimde tutuyorum. Senin amh değerinle 3 yumrta nedir ya. Hiç profesyonel değillermiş. Ben inanıyorum ki daha güzel ve verimli sonuçlar alacaksın. Kendini toparla amh için takviyeler önereceğim sana allahın izniyle inşallah doğal yolla olmadı tüp bebekle anneliği nasip edecek sana ki sen zaten Zeynep meleğin annesisin. Dualarım seninle canım arkadaşım.

Üzgünüm sadece üzgün ama atlatirim inşallah yaza yine yaptiricam tabi ama biraz vücudum dinlensin esimde çok üzgün spor fln yapıp biraz zayiflamam lazım 76 kiloyum kafamı dağıtıp tekrar baslicam canım benimde aklımdan su genetik testler kan pıhtılaşmasi bu süreçte onları yaptırmak geçiyor bu durumun içinde en sevindigim kanama ile kendi düşüyor olması ve hamile kalabiliyor olmam evet amh için destek Akçam inofolik düşünüyorum ama şimdilik mola :/

Kızlar Bugün başka bir doktora gittim sayıma baktırayım diye 5 yumurtam varmış off çok kararsızım ne yapsam diye geçen aylarda 7-8 oluyordu başlayacağım stresine girince azalıyor.Bir öncekinde de 5 tane vardı ve ancak bir tane sağlıklı kalmıştı 5. güne o da tutmadı.Şimdi ne yapsam çok kararsızım başlasam mı bir daha ki ayı mı beklesem.

Havuz yapılacaksa bu 10 yumurta demek. Bekleyeceksen de prowomen tarzı takviyeler kullanmanı öneririm.

Evet havuz dedi ama daha çok olsun isterdim bir daha ki ayı bekleyip prowomen mi kullanayım.Sayıya mı kaliteye mi etkili vitamin acaba.
Ben 3/4 ay düzenli vitamin kullandım. Etki ettiğini düşünüyorum. Hem kalite hem sayıya. İstersen sende araştır. Sanırım konuları var. Bir çok kişiye etki etmiş. 1 ayda eder mi onu bilemeyeceğim. Ama bir çok kişi kürlerle falan bile yumurtasını arttırabilmiş. Ben hazırlıksız tüp bebeğe başlamaktan ya değilim. Ama tabiki sen bilirsin. İnşallah herşey yokunda gider.

Aslında bir önceki tüp tedavimde kullandım hem de 3-4 çeşit baya iyiydiler iki ay kullandım 5 yumurtadan ikisi 5. güne gitti.Ama şimdi o kadar yoruldum. Ve sıkıldım ki kürlerden vitaminlerden sanırım halim kalmadı.

Suskun Ceylan cnm çok geçmiş olsun. Rabbim sabır versin güç versin. İnş bir sonraki tedavinde güzel sonuç alırsın. Aklını birşeylerle meşgul et ve yumurtaların için vitamin al. Kendini ve eşini hazırla bir sonraki tedavine. Bi de neden düşük yaptığını araştır tüm testlerini yaptır ki bir daha bunu yaşama. Yazını okuyunca kendi düşüğüm aklıma geldi. Rabbim yardımcımız olsun inşşşş

Çok sağol canım Allah razı olsun napalim buda bizim sinavimiz rabbim hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…