Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçmiş olsun tekrar, Allah birdaha yaşatmasın. Aydın da yaşıyordun sanırım bence İzmirde Kaan Bozkurt var irenbe de kendini toparladıktan sonra görüşmeniz tavsiye ederim. Gebe kalabilmen artı bir sonraki tedavin için iyi bir merkezde başlarsan bence kısa sürede sonuca ulaşırsınız.

Tamam CAnım sen kendini topla o zaman takviye mevzusunu tekrar konuşalım.
Tabiki tüm testlerini yaptır ama düşmesini bir soruna bağlama. Çok kaliteli 5. Gün embriyoları bile genetik olarak %35/40 ı hasarlı oluyor. Bu yüzden genetiğe gönderip onları eliyorlar. Senin embriyonun da belki herhangi bir kromozomun da hata vardı. Allahım bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Boyunu bilmiyorum ama bence de kilo versen daha iyi olur.

Olsun az kalmis. Sonra koyacaklar mi yoksa birz daha bekleyecklr mi ins tabiki sapasaglam gelirlerse .
Nisa’n adetimle natural transfer planlıyorlar bakalım. Tabiki inşallah sağlıklı gelenler olur inşallah. Gelmezse de allah korusun tabiki çok ama çok üzülürüm fakat bir tane embriyo dondurttum onu transfer ederiz sanırım.

Canım evet Aydın'da yaşıyorum ama bakalım nasip adet duzenim nasıl olcak onu biraz takip etmem gerek evet irenbeyi biliyorum hatta Aydın'da çok beğenilen bı doktor var o irenbe ile çalışıyor daha önce arastirmistim şimdilik biraz mola sonra devam inşallah hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız

Suskun Ceylan sen çok güçlü bir kadınsın ya. Çok zor bir şey yaşadın ama yılmadan yola devam edeceksin görüyorum bunu. Insallah Rabbim gönlüne göre verir. Ben inanıyorum güzel şeyler olacak. Imtihan ne kadar ağırsa sonucu da bir o kadar güzel olur diye inanıyorum. Allah kolaylık versin canım.

Cnm cok soru sorym kusra bakma şeyi de anlamadm ben. Pgt ye giden embiyolr islem mi uzun surdugunden dondulmyr islem bttgnde sen hazrdeglsn diyelm dondurlck mi gelince

Cnm cok soru sorym kusra bakma şeyi de anlamadm ben. Pgt ye giden embiyolr islem mi uzun surdugunden dondulmyr islem bttgnde sen hazrdeglsn diyelm dondurlck mi gelince
Bir embriyo dondurulmadan 10/15 gün beklemez zaten. O 4 embriyonun içinden 1er hücre aldılar onları araştırıyorlar. Hangi hücre sağlamsa ona ait embriyo sağlam demek. Sorun olan hücreye ait embriyoyu atacaklar diğerleri kalacak. Ben araştırdım anladığım kadarını anlatmaya çalıştım. :)
İstediğini sorabilirsin ayrıca..

Suskun Ceylan cok gecmis olsun canim
2 defa yasamis biri olarak ne hissettigini cok iyi anliyorum. Vakti zamani gelince insallah en sagliklisindan, en hayirlisindan nasip olsun
Saklicennet canim pgt icin ne odediniz? dondurulmus transferin tutunma sansi cok daha yuksek bence.

Himm parca gonderilyr kalani dolduruyor anladim canm evt bunu duymustm ama unttm sen de bi tanesini hc gondermedin digerleri saglam gelmzse onu yine de gonderceksn . Aslinda bana gore umut verici bi tercihyapmisin riskli gibi glsede her sey Allahtan.

Bir tanesine 285 $ ödedim canım. İnşallah sağlıklı gelen olur da transfer edilir. Dua et bize arkadaşım.

İnşallah 4 tanenin içinden sağlıklı olan vardır. Yoksa göndermediğim bir taneyi transfer ettireceğim.

295 dolar canım. Yanlış yazmışım.

Bir tanesine 285 $ ödedim canım. İnşallah sağlıklı gelen olur da transfer edilir. Dua et bize arkadaşım.
Insallah canim gelir endise etme
Yumurtanin kalitesi de onemli biliyorsun ki seninkiler kaliteli bir suru takviyen oldu.
Rabbim muvaffak etsin insallahh
toplamda ne kadar mal oldu ozaman tedavin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…