Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallah canim gelir endise etme
Yumurtanin kalitesi de onemli biliyorsun ki seninkiler kaliteli bir suru takviyen oldu.
Rabbim muvaffak etsin insallahh
toplamda ne kadar mal oldu ozaman tedavin
Henüz dondurma ücretini ödemedik fakat tahliller falan tedavi ücretleri ortalama dondurma ücreti toplam 19/20 bin gibi bir ücret tuttu diyebilirim.

canim neden pgt islemi yaptirdiniz? Kesin sonuc almak icin mi? Baya pahaliymis da ondan sordum
Yaptırmanızda yaptırmasanızda olur denildi ama biz sağlıksızlar varsa elensin zaten transfer olsa ya tutmaz ya da düşükle sonuçlanır denildi bizde yaptırdık. Çok arada kaldım sonra yaptırmaya karar verdim. İnşallah doğru bir karardır.

Henüz dondurma ücretini ödemedik fakat tahliller falan tedavi ücretleri ortalama dondurma ücreti toplam 19/20 bin gibi bir ücret tuttu diyebilirim.
Dondurma işlemi ücretsiz olmuyor muydu ilk yıl? Pgt işlemi genelde benzer ücretlerde. İnşallah hepsi sağlıklı gelir. Sana hayırlı evlat olurlar

Dondurma işlemi ücretsiz olmuyor muydu ilk yıl? Pgt işlemi genelde benzer ücretlerde. İnşallah hepsi sağlıklı gelir. Sana hayırlı evlat olurlar
Amin Canım inşallah.
Maalesef Memorial da ücretsiz değil 5. Yıllık dondurma parası alınıyor.

Kızlar bugün keseyi gördük, kalp atımı da vardı. Doktor daha küçük diye dinletmedi. Üstümden epey bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Allah en yakın zamanda hepinize nasip etsin. B Birmucize Suskun Ceylan üzüntünüz henüz çok yeni ama ben inanıyorum ve dua ediyorum olacak. Saklicennet zeynep hatice ve ismini unuttuğum diğer arkadaşlar sizlere de dua ediyorum.

Çok ama çok sevindim. Çok şükür
Hayaldi gerçek oldu. Darısı bizlere inşallahhhh:)

Canım maşallah ben kalp atımına daha gitmedim Pazartesi inşallah. Şu an kaç haftalıksınız ? Umarım bütün arkadaşlarım ve ben bu duyguyu en güzel haliyle yaşarız.

Canım maşallah ben kalp atımına daha gitmedim Pazartesi inşallah. Şu an kaç haftalıksınız ? Umarım bütün arkadaşlarım ve ben bu duyguyu en güzel haliyle yaşarız.
Şu an 5+5, kalp atımını duymadık da sadece titreşim gibi görülüyordu ekranda. Haftaya salı yine gideceğiz o zaman tam dinleteceğim dedi. Gün gün gebelik diye bir uygulama var, bebeğin boyu, o gün hangi organlarının geliştiği vs bilgiler var onu indirdim. Sen de indir. Son adet tarihini yumurta toplamadan 2 hafta öncesine göre gir. Dün artık kalp atışı ekranda görülür yazıyordu, gördük şükür.

Çok ama çok sevindim. Çok şükür
Hayaldi gerçek oldu. Darısı bizlere inşallahhhh:)
Senin de çok az kaldı. Pgtden gelen embriyo yüzde 80-90 tutuyormuş canım. Şansın çok yüksek. Hiç az embriyo kaldı falan diye düşünme 5. Güne gelmesi bile büyük başarı, 4 taneden mutlaka sağlıklı embriyolar çıkacaktır.

Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım. Bugün doktorla konuşurken biz çok umutsuzduk olmasına çok şaşırdık falan diyorduk, doktor dedi ki sen önceden kimyasal gebelik geçirmişsin demek ki hamile kalmakla ilgili sıkıntın yok o yüzden şaşırmayın dedi. Dnası düzgün embriyo denk gelirse tutunur devam eder dedi. O yüzden sana da yazayım dedim. Hamile kalman iyi bir şey demek ki rahim bebeği tutuyor. Daha iyi takiple olacak inşallah.

Evet bende öyle okuyorum ama benim polipler var ya kafam onlarda. Semra hoca önle çok minik bizim için anlam ifade etmiyor diyor ama ne bileyim. İlla kafaya takacak birşey buluyorum :)
İnşallah bende arkandan gelirim. Rabbim bana da nasip eder.

Teşekkürler cnm. Rabbim senin mutluluğunu da daim etsin inşşşş. Senin ardına çok sevindim. İnşşş kucağına aldığın günde olur

Canım Semra hanım gerekli görse kesinlikle riske atmayıp polip alınsın derdi rahat ol..mesela benim miyom ameliyatından kalan hafif bi yapışıklık vardı gönül hanım önemli bişi değil demişti, ama Semra hanım histeroskobi dedi ve oldum.o yüzden merak etme gereksiz hiçbir şey yapılmıyor.emln ellerdeyiz çok şükür..sonu da güzel olur inşallah

Bende de minik 2-3 polip vardı, ilk tedaviden önce alınmıştı. Senin büyük mü polipler ?

Peki DNA su düzgün embriyoyu ptg göndererek mi anlayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…