- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
2 tane 2 mmlik rahmin tam girişinde. Alt kısımda.Bende de minik 2-3 polip vardı, ilk tedaviden önce alınmıştı. Senin büyük mü polipler ?
Eğer ki 3 maksimum 6 ayda takviyelerden sonuç alınmıyorsa zorlamamayı öğrendim maalesef.Arladaslar biz hafta sonu yine test yaptirdik morfoloji degerlendirme kisminda 4 ten kucuktur yaziyo net bi sonuc vermemis.fakat bas boyun kuyruk yuzdelerini topladigimizda 99 cikiyo yani morfolojimizi %1 mi demek bu acaba.sayimiz artmis hareketlilik degismemis yine.bu sefer cok sevinemedik.iki gundur moralsizim.
iyi uapmissiniz iciniz rahat etmistir. Sonradan keske yaptirsaydim demektense yaptirmak en iyisi. Bize boyle bi sey teklif edilmemisti. Edilseydi belki bende yaptirirdim.Yaptırmanızda yaptırmasanızda olur denildi ama biz sağlıksızlar varsa elensin zaten transfer olsa ya tutmaz ya da düşükle sonuçlanır denildi bizde yaptırdık. Çok arada kaldım sonra yaptırmaya karar verdim. İnşallah doğru bir karardır.
Bizde nisanda on gorusmeye gidicez ve sureci baslaticaz tup bebekte fakat tup bebege kadar ne kadar iyilestirebilirsek diyoruz ama en azindan hareketliligimiz olustu cok sukur.biz klomen kullaninca merak ettik gittik yine test verdik.ama morfolojiden anlamadik acikcasiEğer ki 3 maksimum 6 ayda takviyelerden sonuç alınmıyorsa zorlamamayı öğrendim maalesef.
İnşallah siz güzel sonuçlar alırsınız ama baktınız olmuyor. Boşa masraf yapmayın ben bir tüp bebek parası harcadım belki daha fazla. Boşuna olduğunu düşünüyorum. 1/2 aylık bir hazırlık ve tüp bebek benim gibiler için en mantıklı karar.
Toplam haraketlilik ne olmuş?Bizde nisanda on gorusmeye gidicez ve sureci baslaticaz tup bebekte fakat tup bebege kadar ne kadar iyilestirebilirsek diyoruz ama en azindan hareketliligimiz olustu cok sukur.biz klomen kullaninca merak ettik gittik yine test verdik.ama morfolojiden anlamadik acikcasi
Bizde 5 aydir bu surecin icerisindeyiz ve bi tup bebek parasi harcamisizdir herhalde takviyeler testler.0 jareketlilikle baslamistik suan %5 hareketlilik sayimiz 28 milyon olduToplam haraketlilik ne olmuş?
Evet pgtye gider sağlıklı çıkarsa kesin dnası düzgün oluyor, hatta gebe kalınca 2li ve 3lü taramaya gerek kalmıyor. Benim pgtye gitmedi şansa tuttu.Peki DNA su düzgün embriyoyu ptg göndererek mi anlayabiliriz
Bebekler rahmin fundusuna yani en tepesine yerleştiriliyor, seninki hem küçük hem uzakta. Kafaya takma bence.2 tane 2 mmlik rahmin tam girişinde. Alt kısımda.
Bizde de %8/9 falandı. Memorial canlı oranınada bakmıştı o da %30du. Tüp bebekle olsun inşallah yavrularımıza kavuşuruz.Bizde 5 aydir bu surecin icerisindeyiz ve bi tup bebek parasi harcamisizdir herhalde takviyeler testler.0 jareketlilikle baslamistik suan %5 hareketlilik sayimiz 28 milyon oldu
Ins.cnm Annelik duygusunu Rabbim bizlerede tattirsin hayirlisiyla.Bizde de %8/9 falandı. Memorial canlı oranınada bakmıştı o da %30du. Tüp bebekle olsun inşallah yavrularımıza kavuşuruz.
Merhaba,kayıplarınız kaçıncı haftalarda olmuştu,düşükmü yapmıştınız yoksa kürtajla mı alındı, Rabbim sağlıkla bebeğinize kavuştursunKizlar selam. Beni hatirlayanlar vardir. 6 düşük yapmistim. Malesef sperm dna hasarimiz dustugu halde yine dusuk olmustu. En son intralipid serum kullanildi su an 38 haftalik hamileyim doğumuma az kaldi. Darisi isteyen herkese. Belki ayni seyi yasayanlara moral olur diye yazmak istedim.
Hatirladim canim nick ini. Sen nasılsin herkes nasil son durumlar ne merak ediyorum uzun suredir yoktum burdaBenim önceki nickim serenitaydı, bu ismimle tanıyamadıysan
6 7 genelde 1kurtaj 5 dusuk yapmistim amin isteyen herkesi kavustursun insallahMerhaba,kayıplarınız kaçıncı haftalarda olmuştu,düşükmü yapmıştınız yoksa kürtajla mı alındı, Rabbim sağlıkla bebeğinize kavuştursun
Ben de 3. tüp bebek tedavimde gebe kaldım, henüz yeni 5buçuk haftalık. :)Hatirladim canim nick ini. Sen nasılsin herkes nasil son durumlar ne merak ediyorum uzun suredir yoktum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?