Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arladaslar biz hafta sonu yine test yaptirdik morfoloji degerlendirme kisminda 4 ten kucuktur yaziyo net bi sonuc vermemis.fakat bas boyun kuyruk yuzdelerini topladigimizda 99 cikiyo yani morfolojimizi %1 mi demek bu acaba.sayimiz artmis hareketlilik degismemis yine.bu sefer cok sevinemedik.iki gundur moralsizim.

Eğer ki 3 maksimum 6 ayda takviyelerden sonuç alınmıyorsa zorlamamayı öğrendim maalesef.
İnşallah siz güzel sonuçlar alırsınız ama baktınız olmuyor. Boşa masraf yapmayın ben bir tüp bebek parası harcadım belki daha fazla. Boşuna olduğunu düşünüyorum. 1/2 aylık bir hazırlık ve tüp bebek benim gibiler için en mantıklı karar.

iyi uapmissiniz iciniz rahat etmistir. Sonradan keske yaptirsaydim demektense yaptirmak en iyisi. Bize boyle bi sey teklif edilmemisti. Edilseydi belki bende yaptirirdim.
-Pandora-

Bizde nisanda on gorusmeye gidicez ve sureci baslaticaz tup bebekte fakat tup bebege kadar ne kadar iyilestirebilirsek diyoruz ama en azindan hareketliligimiz olustu cok sukur.biz klomen kullaninca merak ettik gittik yine test verdik.ama morfolojiden anlamadik acikcasi

Toplam haraketlilik ne olmuş?

Bizde 5 aydir bu surecin icerisindeyiz ve bi tup bebek parasi harcamisizdir herhalde takviyeler testler.0 jareketlilikle baslamistik suan %5 hareketlilik sayimiz 28 milyon oldu
Bizde de %8/9 falandı. Memorial canlı oranınada bakmıştı o da %30du. Tüp bebekle olsun inşallah yavrularımıza kavuşuruz.

Kizlar selam. Beni hatirlayanlar vardir. 6 düşük yapmistim. Malesef sperm dna hasarimiz dustugu halde yine dusuk olmustu. En son intralipid serum kullanildi su an 38 haftalik hamileyim doğumuma az kaldi. Darisi isteyen herkese. Belki ayni seyi yasayanlara moral olur diye yazmak istedim.

Merhaba,kayıplarınız kaçıncı haftalarda olmuştu,düşükmü yapmıştınız yoksa kürtajla mı alındı, Rabbim sağlıkla bebeğinize kavuştursun

Benim önceki nickim serenitaydı, bu ismimle tanıyamadıysan

Merhaba,kayıplarınız kaçıncı haftalarda olmuştu,düşükmü yapmıştınız yoksa kürtajla mı alındı, Rabbim sağlıkla bebeğinize kavuştursun
6 7 genelde 1kurtaj 5 dusuk yapmistim amin isteyen herkesi kavustursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…