Ayy cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsin canim. Heyecan yeni basliyo deseneBen de 3. tüp bebek tedavimde gebe kaldım, henüz yeni 5buçuk haftalık. :)
Merhaba besttt ben mfsg çok sevindim senin adına. Sonunda muradına eriyorsun. Darısı bizlere inşallah.Kizlar selam. Beni hatirlayanlar vardir. 6 düşük yapmistim. Malesef sperm dna hasarimiz dustugu halde yine dusuk olmustu. En son intralipid serum kullanildi su an 38 haftalik hamileyim doğumuma az kaldi. Darisi isteyen herkese. Belki ayni seyi yasayanlara moral olur diye yazmak istedim.
Merhaba canim amin inşallah sen nasilsin son durum neMerhaba besttt ben mfsg çok sevindim senin adına. Sonunda muradına eriyorsun. Darısı bizlere inşallah.
Hoşgeldin tekrar. Çok mutlu oldum senin adına Sağlıkla kucağına al inşallah.Kizlar selam. Beni hatirlayanlar vardir. 6 düşük yapmistim. Malesef sperm dna hasarimiz dustugu halde yine dusuk olmustu. En son intralipid serum kullanildi su an 38 haftalik hamileyim doğumuma az kaldi. Darisi isteyen herkese. Belki ayni seyi yasayanlara moral olur diye yazmak istedim.
Tamam canım teşekkür ederim. Pazartesi gideceğim ben de. Merakla bekliyorum.Şu an 5+5, kalp atımını duymadık da sadece titreşim gibi görülüyordu ekranda. Haftaya salı yine gideceğiz o zaman tam dinleteceğim dedi. Gün gün gebelik diye bir uygulama var, bebeğin boyu, o gün hangi organlarının geliştiği vs bilgiler var onu indirdim. Sen de indir. Son adet tarihini yumurta toplamadan 2 hafta öncesine göre gir. Dün artık kalp atışı ekranda görülür yazıyordu, gördük şükür.
Cok teşekkür ederim canım sen ne durumdasinHoşgeldin tekrar. Çok mutlu oldum senin adına Sağlıkla kucağına al inşallah.
İyiyim çok şükür. Tüp bebeğe başladım. 4 tane 5. Gün embriyom var şuan genetik taramada bakalım hayırlısıyla sağlıklı gelsinler de transfer sürecine gireceğim. Doğum sancılarında bana dua etmeyi unutma :)Merhaba canim amin inşallah sen nasilsin son durum ne
Merhaba canim .Bazen seni baska topiklerde görüyorum. Merak ediyordum ama soramadım.kızlar merhabalarr
ben uzun zamandır yoktum bebiş olayına ara vermiştik
ne çok hamilemizz olmuş maşallah
Allah hamile olanlara sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
doğanlarada sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)
Beth18 canım nasıl bebişlerinn güle güle büyüt :)
Afilim92 seninkide kocaman olmuştur maşallah canım :)
ay yerim onu ben maşallah paşayaMerhaba canim .Bazen seni baska topiklerde görüyorum. Merak ediyordum ama soramadım.
Nasilsin ?
Benim oğlum bu ay 8 aylik olcak insallah .
Büyüdü dişleri çıkıyor teyzesi .Emeklemeye calisiyor ama henuz geri geri gitmekle mesgul
Bababbaaa dedededee geeel filan diyor .
Ben de Pandora ile beraber aynı zamanlarda tüp bebek tedavisine başladık. Ben de hamileyim ama çok yeni daha işte 6. Haftadayız.Cok teşekkür ederim canım sen ne durumdasin
Ben görüşmeye hiç adetli gitmedim sorun da olmadı. Bence sorun olmaz.Kizlar ben gogsen hocadan randevu aldm sanrm sekreteryle knstm ama adetli faln gel demedi vedgi tarih en yakin benm yumrţalma donemim bitimi olyr . Sacma mi sizce adetli mi gdeym attan bakakrsa faln dye
Yaa ikiniz icin de cok sevindim. İnsallah saglikla kavuşursunuzBen de Pandora ile beraber aynı zamanlarda tüp bebek tedavisine başladık. Ben de hamileyim ama çok yeni daha işte 6. Haftadayız.
Ayyy cok sevindim yaa. İnsallah tutar kucagina alirsin. Ben de normal dogum bekliyodum bebek kanala inmiyoİyiyim çok şükür. Tüp bebeğe başladım. 4 tane 5. Gün embriyom var şuan genetik taramada bakalım hayırlısıyla sağlıklı gelsinler de transfer sürecine gireceğim. Doğum sancılarında bana dua etmeyi unutma :)
İnşallah canım inşallah bende bu mutluluğu heyecanı yaşarım. Sağlıklı olsunda normal veya sezaryen fark etmez. İnşallah bir aksilik olmadan kucağına alırsın.Ayyy cok sevindim yaa. İnsallah tutar kucagina alirsin. Ben de normal dogum bekliyodum bebek kanala inmiyosezeryan oluyo inmezse. Hayirlisiyla gelsin de dualarim her turlu sizinle
Ya hayirli olsun canim .Belki surpriz yapar sana bebegin haberin yokken geliverir. Allah hayirla nasip etsin bekleyen herkese .ay yerim onu ben maşallah paşaya
çok şükür iyiyim bende
biz doğal yollardan olmayınca biraz ara verelim dedik
sonra ev aldık benim işten çıkmamam gerekti
korunmuyoruz ama hala olmadı
eşimin ameliyatındanda 2 sene geçti o zamanlar kontrol ettirmiştik ama 1 senedir onada baktırmıyoruz korkuyorum biraz
birikim topiklerindeyim canım çocuk olmayınca bari birikim yapalım demiştik sonrada ev olayı oldu işte
Canim sezeryandan korkma harika bir sey :))Ayyy cok sevindim yaa. İnsallah tutar kucagina alirsin. Ben de normal dogum bekliyodum bebek kanala inmiyosezeryan oluyo inmezse. Hayirlisiyla gelsin de dualarim her turlu sizinle
Hoş geldin canım. Çok sevindim gözün aydın. Sağlıkla kucağına al inşallah. Daha dün gördüm ismini eski topiklere bakarken. Acaba ne yaptı diyordum? Yine aynı yerde mi denedin? Ben Erse bu aradaKizlar selam. Beni hatirlayanlar vardir. 6 düşük yapmistim. Malesef sperm dna hasarimiz dustugu halde yine dusuk olmustu. En son intralipid serum kullanildi su an 38 haftalik hamileyim doğumuma az kaldi. Darisi isteyen herkese. Belki ayni seyi yasayanlara moral olur diye yazmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?