Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba besttt ben mfsg çok sevindim senin adına. Sonunda muradına eriyorsun. Darısı bizlere inşallah.

Hoşgeldin tekrar. Çok mutlu oldum senin adına Sağlıkla kucağına al inşallah.

Tamam canım teşekkür ederim. Pazartesi gideceğim ben de. Merakla bekliyorum.

Merhaba canim amin inşallah sen nasilsin son durum ne
İyiyim çok şükür. Tüp bebeğe başladım. 4 tane 5. Gün embriyom var şuan genetik taramada bakalım hayırlısıyla sağlıklı gelsinler de transfer sürecine gireceğim. Doğum sancılarında bana dua etmeyi unutma :)

kızlar merhabalarr
ben uzun zamandır yoktum bebiş olayına ara vermiştik
ne çok hamilemizz olmuş maşallah
Allah hamile olanlara sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
doğanlarada sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)
Beth18 canım nasıl bebişlerinn güle güle büyüt :)
Afilim92 seninkide kocaman olmuştur maşallah canım :)

sorumu sormayı unuttum biz eşim için doktor arayışındayız
ankarada iyi bi üroloji doktoru tavsiyelerinizi alabilirim
Kaan Aydos haricinde
özel sigortamız var onunla gidebileceğim bi yer istiyorum

Merhaba canim .Bazen seni baska topiklerde görüyorum. Merak ediyordum ama soramadım.
Nasilsin ?
Benim oğlum bu ay 8 aylik olcak insallah .
Büyüdü dişleri çıkıyor teyzesi .Emeklemeye calisiyor ama henuz geri geri gitmekle mesgul
Bababbaaa dedededee geeel filan diyor .

ay yerim onu ben maşallah paşaya
çok şükür iyiyim bende
biz doğal yollardan olmayınca biraz ara verelim dedik
sonra ev aldık benim işten çıkmamam gerekti
korunmuyoruz ama hala olmadı
eşimin ameliyatındanda 2 sene geçti o zamanlar kontrol ettirmiştik ama 1 senedir onada baktırmıyoruz korkuyorum biraz
birikim topiklerindeyim canım çocuk olmayınca bari birikim yapalım demiştik sonrada ev olayı oldu işte

Kizlar ben gogsen hocadan randevu aldm sanrm sekreteryle knstm ama adetli faln gel demedi vedgi tarih en yakin benm yumrţalma donemim bitimi olyr . Sacma mi sizce adetli mi gdeym attan bakakrsa faln dye

Kizlar ben gogsen hocadan randevu aldm sanrm sekreteryle knstm ama adetli faln gel demedi vedgi tarih en yakin benm yumrţalma donemim bitimi olyr . Sacma mi sizce adetli mi gdeym attan bakakrsa faln dye
Ben görüşmeye hiç adetli gitmedim sorun da olmadı. Bence sorun olmaz.

Ayyy cok sevindim yaa. İnsallah tutar kucagina alirsin. Ben de normal dogum bekliyodum bebek kanala inmiyo sezeryan oluyo inmezse. Hayirlisiyla gelsin de dualarim her turlu sizinle

Ayyy cok sevindim yaa. İnsallah tutar kucagina alirsin. Ben de normal dogum bekliyodum bebek kanala inmiyo sezeryan oluyo inmezse. Hayirlisiyla gelsin de dualarim her turlu sizinle
İnşallah canım inşallah bende bu mutluluğu heyecanı yaşarım. Sağlıklı olsunda normal veya sezaryen fark etmez. İnşallah bir aksilik olmadan kucağına alırsın.
Bu arada cinsiyet ne? Merak ettim. :)

Ya hayirli olsun canim .Belki surpriz yapar sana bebegin haberin yokken geliverir. Allah hayirla nasip etsin bekleyen herkese .

Canim sezeryandan korkma harika bir sey :))
Kendini strese sokma saglikla gelsin de normal sezeryan hic takilma

Hoş geldin canım. Çok sevindim gözün aydın. Sağlıkla kucağına al inşallah. Daha dün gördüm ismini eski topiklere bakarken. Acaba ne yaptı diyordum? Yine aynı yerde mi denedin? Ben Erse bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…