İnsallah canım. Erkek teyzesiİnşallah canım inşallah bende bu mutluluğu heyecanı yaşarım. Sağlıklı olsunda normal veya sezaryen fark etmez. İnşallah bir aksilik olmadan kucağına alırsın.
Bu arada cinsiyet ne? Merak ettim. :)
Kuzuuum sen nasilsin bebis nasil yaa ozledim sizi ama bi sure uzak kalmak istemistim guzel anilarla donmek uzere gittim iyi de oldu :) rahat mi sezeryan yaa agri cektin mi cokCanim sezeryandan korkma harika bir sey :))
Kendini strese sokma saglikla gelsin de normal sezeryan hic takilma
Hosbuldum canimm . Sagolasin haber vereyim diye geri geldim :) yok normal yolla oldu 1 kez tup bebek denemistim o da dusunce bi daha dusunmedim. Kalir kalmaz aerum basladikHoş geldin canım. Çok sevindim gözün aydın. Sağlıkla kucağına al inşallah. Daha dün gördüm ismini eski topiklere bakarken. Acaba ne yaptı diyordum? Yine aynı yerde mi denedin? Ben Erse bu arada
Amin inşallah.İnsallah canım. Erkek teyzesi
Darisi sizlere gonlunuzce olsun
Iyiyim cok sukur .Bebis bronsit oldu daha atlatamadik .Bir yandan da disleri çıkıyor .Surekli kucakta hoplat zıplat.Bir nazli bir nazli .Az yukses sesle konus hemen dudaklari buzer .Kuzuuum sen nasilsin bebis nasil yaa ozledim sizi ama bi sure uzak kalmak istemistim guzel anilarla donmek uzere gittim iyi de oldu :) rahat mi sezeryan yaa agri cektin mi cok
Hayirli saglikli olsunlar da fark etmez kuzum. Haberlerini bekliyoruz o zaman :)Amin inşallah.
Yaaaaa bu sayfada kimsenin kızı Yok sanırım. Allah yavrularınızı sizlere bağışlasın.
İnşallah ben bir prenses haberi veririm sizlere inşallah
Canim alttan bakmadilr mi hic normal zamanda bakablr mi birde adetin 2 ve 3 gunu yapiln testlre 2.gun gtsem olr mi hafta sonu olyr . Benm 2.gun dha yogun bu aradaBen görüşmeye hiç adetli gitmedim sorun da olmadı. Bence sorun olmaz.
Cok gecmis olsun canimm. İnsallah hemen atlatir. Ya evet ben de tutarken zorlanirim diye korkuyorum. Epidural mi onerirsin spinal mi? En cok gaz cikana kadar ağrı oluyomus sanirim. Yarin tam 38iz. Cumartesi tekrar bakcak kanala inmis mi diye ama biraz iri giremeyebilir demisti. O yuzden bence sezeryan olcak. İz kaldi mi cokIyiyim cok sukur .Bebis bronsit oldu daha atlatamadik .Bir yandan da disleri çıkıyor .Surekli kucakta hoplat zıplat.Bir nazli bir nazli .Az yukses sesle konus hemen dudaklari buzer .
Ya sezeryanda doğum sonrasi zor biraz .Ama bebekten güç alip hemen toparlandim ben .
Spinal oldum .Gulerek girdim mutluluktan aglayarak ciktim .Dogum anina her seye şahit oldum .Sadece nabzim biraz yükselince sedasyonla sakinlestirdiler .Bazi kisimlari hatırlamıyorum. Kismi hafiza kaybi
Bebegimin ilk aglamasini duydum .Hemen yanağıma koydular sustu .Ben icerideyken onu odaya götürdüler.O kısmi biraz zor oldu .
Uyuşukluk gecince surekli yürüdüm organlarimin yerlesmesi icin .
2 3 gun bebegi yardimla kucagima aldim .Yatip kalkarken destek aldim .Sonrasinda daha kolaydi her sey .Sadece dikisler enfeksiyon kapmasin acilma olmasin diye dikkat etmek gerekiyor .Oyle iste .Ekstra sorun olursa cekinmeden sorabilirsin .Allah saglikla kavuştursun. Ne zaman tahmini dogum ?
Canım ben ilk gittiğimde ona dikkat etmedim. Daha sonra adete yakın bir defa daha gittim. Tüpe başlanılacağı ay adetin 2.günü gittim hem muayene hem de tahlil istediCanim alttan bakmadilr mi hic normal zamanda bakablr mi birde adetin 2 ve 3 gunu yapiln testlre 2.gun gtsem olr mi hafta sonu olyr . Benm 2.gun dha yogun bu arada
Ben ilk görüşmeye normal bir günde gittim. Alttan muayene oldun konuştuk bir kaç test istedi zaten birçoğunu yaptırıp gitmiştim. Sadece amh yaptırmamıştım. Onu yaptırdım. Sonra adetin yoğun 2. Günü gittim başlamak için. O gün merkez benden kan aldı fsh lh e2 falan bakıldı herşey normaldi ve başladık. Tabi o gün yani adetliyken alttan muayene oldum. Yumurtalara bakıldı falan.Canim alttan bakmadilr mi hic normal zamanda bakablr mi birde adetin 2 ve 3 gunu yapiln testlre 2.gun gtsem olr mi hafta sonu olyr . Benm 2.gun dha yogun bu arada
Çok sevindim valla. Böyle güzel haberleri almak ne kadar iyi geliyor. Yakında doğum haberlerini alalım inşallah sağlıkla.Hosbuldum canimm . Sagolasin haber vereyim diye geri geldim :) yok normal yolla oldu 1 kez tup bebek denemistim o da dusunce bi daha dusunmedim. Kalir kalmaz aerum basladik
Canim farkini cok bilmiyorum .Vaktinde cok araştırmıştım aslinda .Ama karmasik .Sirtimdan igne yaptilar hemen uyustum .Zaten narkoz bebege ulasmasin diye oldukca hizli hareket ediyorlar .10 dk icinde bebegi alip gosteriyorlar .Esini iceri alirlarsa birlikte girebilirsin .Bizim hastane almiyordu .Ama surekli konusturuyorlar bilincin acik kalmasi ve oraya odaklanmaman icin .Cok gecmis olsun canimm. İnsallah hemen atlatir. Ya evet ben de tutarken zorlanirim diye korkuyorum. Epidural mi onerirsin spinal mi? En cok gaz cikana kadar ağrı oluyomus sanirim. Yarin tam 38iz. Cumartesi tekrar bakcak kanala inmis mi diye ama biraz iri giremeyebilir demisti. O yuzden bence sezeryan olcak. İz kaldi mi cok
Canm ben hormonlrda bi sorun falan vrsa dye onceden baktym diyrm bsy flankullnmk gerkrsēe dye hem bazi seylr okdugm kadrla hemn ckmyr onceden olsn dye yoksa ben hazrrn temmz gibi nasipse .Canım ben ilk gittiğimde ona dikkat etmedim. Daha sonra adete yakın bir defa daha gittim. Tüpe başlanılacağı ay adetin 2.günü gittim hem muayene hem de tahlil istedi
Yani onceden yaptrsam bile tekrar yine yaparlr mi hadi bi hormon skntisi vrsa dye bnde yoksa benm bslamam 4 ayi bulurBen ilk görüşmeye normal bir günde gittim. Alttan muayene oldun konuştuk bir kaç test istedi zaten birçoğunu yaptırıp gitmiştim. Sadece amh yaptırmamıştım. Onu yaptırdım. Sonra adetin yoğun 2. Günü gittim başlamak için. O gün merkez benden kan aldı fsh lh e2 falan bakıldı herşey normaldi ve başladık. Tabi o gün yani adetliyken alttan muayene oldum. Yumurtalara bakıldı falan.
Canm bide sen kromozom fln testi yptrdin mi esinle kendine faln . Yani estra yaplck bi test falan vrsa bana soylrmsn kan pihtilsmasi diyolr birdeBen ilk görüşmeye normal bir günde gittim. Alttan muayene oldun konuştuk bir kaç test istedi zaten birçoğunu yaptırıp gitmiştim. Sadece amh yaptırmamıştım. Onu yaptırdım. Sonra adetin yoğun 2. Günü gittim başlamak için. O gün merkez benden kan aldı fsh lh e2 falan bakıldı herşey normaldi ve başladık. Tabi o gün yani adetliyken alttan muayene oldum. Yumurtalara bakıldı falan.
Ayy cok heyecanli yaaa. Asiri heyecan yaptim ben bakalım cumartesi ne dicek dr.Canim farkini cok bilmiyorum .Vaktinde cok araştırmıştım aslinda .Ama karmasik .Sirtimdan igne yaptilar hemen uyustum .Zaten narkoz bebege ulasmasin diye oldukca hizli hareket ediyorlar .10 dk icinde bebegi alip gosteriyorlar .Esini iceri alirlarsa birlikte girebilirsin .Bizim hastane almiyordu .Ama surekli konusturuyorlar bilincin acik kalmasi ve oraya odaklanmaman icin .
Sedasyon vermeseler sayiklamazdim ama uyanikken resmen sayikliyordum .Ameliyat bitti esime mesaj atmisim sacma sapan şeyler yazmışım.
İnsallah insallah isteyen herkes saglikla alsin bebislerini kucagina. Kimsenin kucagi bos kalmasinÇok sevindim valla. Böyle güzel haberleri almak ne kadar iyi geliyor. Yakında doğum haberlerini alalım inşallah sağlıkla.
Bu bağısıklık içün bi serum galıbaKizlar selam. Beni hatirlayanlar vardir. 6 düşük yapmistim. Malesef sperm dna hasarimiz dustugu halde yine dusuk olmustu. En son intralipid serum kullanildi su an 38 haftalik hamileyim doğumuma az kaldi. Darisi isteyen herkese. Belki ayni seyi yasayanlara moral olur diye yazmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?