Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayy cok heyecanli yaaa. Asiri heyecan yaptim ben bakalım cumartesi ne dicek dr.
Eğer sezeryan olursa ani yasamak adina genel amestezi önermem
Git bakalim belki kanala iner Daha vakti var .Bebeklerin ne yapacagi belli olmuyor

Bestttt cnm sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah. Kaç kez düşük yaptığını yazmışsın bende iki kez düşük yaptım da merak ettim. Tüp bebek tedavisi mi oldun her defasında öyle mi hamile kaldın ? Birde sizdeki sorun neydi tüp bebeğe baslamanızda. Bizim en büyük sorunumuz morfolojinin 0 olması. Düşüklerimi ben buna bağlıyorum. Birde acaba topicte morfoloji 0 olup hamile olan Doğum yapan arkadaşlar varsa yazarsa çok sevinirim en azından bende umutlanmış olurum. İki düşükten sonra iyice karamsar oldum. Sanki gene başlasam tedaviye aynı sonucu yaşayacakmışım gibi geliyor(((

Selam canim ben 6dusuk yaptim biri tup bebekti embriyo genetiğe yollandi oyle koyuldu temizdi ama yine düştü ben o yuzden bi daha denemedim. Sperm dna hasari vardi 64ten 8e falandi sanirim dustu ben yine dusuk yaptim en son bu gebeligimde serum tedavisiyle kavuşcam insallah

canim benim tesekkur ederim Allah en kisa zamanda sana da nasip etsin insallah
Ayyy cok sevindim yaa. İnsallah tutar kucagina alirsin. Ben de normal dogum bekliyodum bebek kanala inmiyo sezeryan oluyo inmezse. Hayirlisiyla gelsin de dualarim her turlu sizinle
inanamiyorum besttt hamile misin hemde 38 cok sevindim. Allah emeklerimizin karsiligini bir bir veriyor cok sukur. Olmayan arakadaslarim da nolur uzulmesin Allah dualarimizi duyacak ve kabul edecek insallah.

Herkesin kandili mubarek olsun, kutlu olsun hepinizi opuyorum. Bebeleri uyuttum ben de kestireyim biraz yoksa aksam olmak bilmiuor

sağol canım inşallah :) bakabiliyomusun tek başına bebişlerine maşallahh :)

sağol canım inşallah :) bakabiliyomusun tek başına bebişlerine maşallahh :)
Ilk 2 ay yanimda ailedrn birileri vardi sonra yardimci tuttum ama o da saglik problemleri sebebiyle ayrildi simdi 1 aydir tek bakiyorum canim. Yanimda birileri varken de tek bakmaya alistirmistim kendimi cok sukur Allah yardim ediyo.

canım hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah
eşin için hangi doktora gitmiştiniz

Ilk 2 ay yanimda ailedrn birileri vardi sonra yardimci tuttum ama o da saglik problemleri sebebiyle ayrildi simdi 1 aydir tek bakiyorum canim. Yanimda birileri varken de tek bakmaya alistirmistim kendimi cok sukur Allah yardim ediyo.
oyy maşallah sana canım ya ne kadarlık oldu seninkiler isimleri ne
benimde iki tane yiğenim oldu ablamın ve kardeşimin ayy nası tatlı sevimliler insan ölüyo onlara :)

Canimmm evet cok sukur yaaa. Senin bebisler napıyo ne kadarlik oldularr? Cok ozledim sizi. İnsallah kisa sure içinde doum haberimi vercem ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…