Neden kaan aydos harıc acabasorumu sormayı unuttum biz eşim için doktor arayışındayız
ankarada iyi bi üroloji doktoru tavsiyelerinizi alabilirim
Kaan Aydos haricinde
özel sigortamız var onunla gidebileceğim bi yer istiyorum
Aynen vucut gebeligi reddetmesin diyeBu bağısıklık içün bi serum galıba
Eğer sezeryan olursa ani yasamak adina genel amestezi önermemAyy cok heyecanli yaaa. Asiri heyecan yaptim ben bakalım cumartesi ne dicek dr.
Sen yaptır onlar başlarken de yapıyor zaten.Yani onceden yaptrsam bile tekrar yine yaparlr mi hadi bi hormon skntisi vrsa dye bnde yoksa benm bslamam 4 ayi bulur
Baya bi test yapildi su an unuttum canim ana yi. Ama yapildiysa pozitif degildi demek hatirlardimBestttt cnm sana ANA testi yapıldı mı ???
Aynen genel dusunmuyorum canim. Evet evet sagi solu belli olmaz kafasi sigarsa iner sipa :)Eğer sezeryan olursa ani yasamak adina genel amestezi önermem
Git bakalim belki kanala iner Daha vakti var .Bebeklerin ne yapacagi belli olmuyor
Selam canim ben 6dusuk yaptim biri tup bebekti embriyo genetiğe yollandi oyle koyuldu temizdi ama yine düştü ben o yuzden bi daha denemedim. Sperm dna hasari vardi 64ten 8e falandi sanirim dustu ben yine dusuk yaptim en son bu gebeligimde serum tedavisiyle kavuşcam insallahBestttt cnm sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah. Kaç kez düşük yaptığını yazmışsın bende iki kez düşük yaptım da merak ettim. Tüp bebek tedavisi mi oldun her defasında öyle mi hamile kaldın ? Birde sizdeki sorun neydi tüp bebeğe baslamanızda. Bizim en büyük sorunumuz morfolojinin 0 olması. Düşüklerimi ben buna bağlıyorum. Birde acaba topicte morfoloji 0 olup hamile olan Doğum yapan arkadaşlar varsa yazarsa çok sevinirim en azından bende umutlanmış olurum. İki düşükten sonra iyice karamsar oldum. Sanki gene başlasam tedaviye aynı sonucu yaşayacakmışım gibi geliyor (((
canim benim tesekkur ederim Allah en kisa zamanda sana da nasip etsin insallahkızlar merhabalarr
ben uzun zamandır yoktum bebiş olayına ara vermiştik
ne çok hamilemizz olmuş maşallah
Allah hamile olanlara sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
doğanlarada sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)
Beth18 canım nasıl bebişlerinn güle güle büyüt :)
Afilim92 seninkide kocaman olmuştur maşallah canım :)
inanamiyorum besttt hamile misin hemde 38 cok sevindim. Allah emeklerimizin karsiligini bir bir veriyor cok sukur. Olmayan arakadaslarim da nolur uzulmesin Allah dualarimizi duyacak ve kabul edecek insallah.Ayyy cok sevindim yaa. İnsallah tutar kucagina alirsin. Ben de normal dogum bekliyodum bebek kanala inmiyosezeryan oluyo inmezse. Hayirlisiyla gelsin de dualarim her turlu sizinle
sağol canım inşallah :) bakabiliyomusun tek başına bebişlerine maşallahh :)canim benim tesekkur ederim Allah en kisa zamanda sana da nasip etsin insallah
inanamiyorum besttt hamile misin hemde 38 cok sevindim. Allah emeklerimizin karsiligini bir bir veriyor cok sukur. Olmayan arakadaslarim da nolur uzulmesin Allah dualarimizi duyacak ve kabul edecek insallah.
Herkesin kandili mubarek olsun, kutlu olsun hepinizi opuyorum. Bebeleri uyuttum ben de kestireyim biraz yoksa aksam olmak bilmiuor
Ilk 2 ay yanimda ailedrn birileri vardi sonra yardimci tuttum ama o da saglik problemleri sebebiyle ayrildi simdi 1 aydir tek bakiyorum canim. Yanimda birileri varken de tek bakmaya alistirmistim kendimi cok sukur Allah yardim ediyo.sağol canım inşallah :) bakabiliyomusun tek başına bebişlerine maşallahh :)
canım hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallahSelam canim ben 6dusuk yaptim biri tup bebekti embriyo genetiğe yollandi oyle koyuldu temizdi ama yine düştü ben o yuzden bi daha denemedim. Sperm dna hasari vardi 64ten 8e falandi sanirim dustu ben yine dusuk yaptim en son bu gebeligimde serum tedavisiyle kavuşcam insallah
oyy maşallah sana canım ya ne kadarlık oldu seninkiler isimleri neIlk 2 ay yanimda ailedrn birileri vardi sonra yardimci tuttum ama o da saglik problemleri sebebiyle ayrildi simdi 1 aydir tek bakiyorum canim. Yanimda birileri varken de tek bakmaya alistirmistim kendimi cok sukur Allah yardim ediyo.
özel sigorta karşılamıyor kaan aydosuNeden kaan aydos harıc acaba
çok sağol canım benimYa hayirli olsun canim .Belki surpriz yapar sana bebegin haberin yokken geliverir. Allah hayirla nasip etsin bekleyen herkese .
10 gun sonra 6.aylari bitecek canimoyy maşallah sana canım ya ne kadarlık oldu seninkiler isimleri ne
benimde iki tane yiğenim oldu ablamın ve kardeşimin ayy nası tatlı sevimliler insan ölüyo onlara :)
maşallahhh kuzulara10 gun sonra 6.aylari bitecek canim
Canimmm evet cok sukur yaaa. Senin bebisler napıyo ne kadarlik oldularr? Cok ozledim sizi. İnsallah kisa sure içinde doum haberimi vercem ben de :)canim benim tesekkur ederim Allah en kisa zamanda sana da nasip etsin insallah
inanamiyorum besttt hamile misin hemde 38 cok sevindim. Allah emeklerimizin karsiligini bir bir veriyor cok sukur. Olmayan arakadaslarim da nolur uzulmesin Allah dualarimizi duyacak ve kabul edecek insallah.
Herkesin kandili mubarek olsun, kutlu olsun hepinizi opuyorum. Bebeleri uyuttum ben de kestireyim biraz yoksa aksam olmak bilmiuor
Tesekkur ederim canim. Darisi hepinize. Kaan aydosa gitmistik.canım hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah
eşin için hangi doktora gitmiştiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?