Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar. Eşim 1 sene önce sperm testi verdi ama orda sonuclar sıkıntılı değildi. BUndan bi kaç ay önce eşim tekrar testi tekrarladı. Testin sonucunda Astenoteratosperm yazıyor ne demek bu bugune kadar yanlıs tedavi mi uyguladılar bana pcoluyum diye doktor hep bana yönlendi. bilen varsa aydınlatır mı beni

Kizlar bana bi akil verin rahim filmini nerde cektrdgnn bi onemi vr mi ben orta gelismste bib ilcede ozelde ceklyrms oraya gtmk istym yakin dye normlade ankrada cektrcktm ama orda olnca kucuk yerlerde gerilmyrm otomamatikmen o manada sorym

Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Receb ayına girdik. Bu gece ibadetle ve duayla geçirelim. Birbirimizide unutmayalım.
Senin de mubarek olsn cnm. Merve ben bi soru sormstm canm onu gordun mu rahim filmini bi ilcede ozelde cektrcm fark edŕ misence nerde oldugu. Kucuk yerlerde sir beklemdgm yerlde dha stresz olyrm birde

Senin de mubarek olsn cnm. Merve ben bi soru sormstm canm onu gordun mu rahim filmini bi ilcede ozelde cektrcm fark edŕ misence nerde oldugu. Kucuk yerlerde sir beklemdgm yerlde dha stresz olyrm birde
Gördüm kuzum ama çok bilgim olmadığı için birşey diyemedim. Bildiğim kadarıyla hsg de cihaz önemliymiş. Ben istanbulda güzel bir merkezde c kollu cihazla anestezi almadan çektirdim. Çektireceğin yer güzel biryerse sorun olmaz sanırım. Daha önce çektirdin temiz çıktıysa tekrar çektirebilirsin.

Yok ilk kez cektircem bikere cekilsem bidha gerk olmz heralde en iyi onden gidp bi koniusaym nasl bi enerji alrsam ona gore:))

Canimmm evet cok sukur yaaa. Senin bebisler napıyo ne kadarlik oldularr? Cok ozledim sizi. İnsallah kisa sure içinde doum haberimi vercem ben de :)
ay insallah canim. Iyiler sukur 10 gun sonra 6 aylik olucaz teyzesi
Inss aslnda gdip devltte ceklnce hem guvenlr hem bedava ama korkuyoruzzzzzzzzzz(((
Canim nerde cektirdiginin bi onemi uok ben de cekindim. Ozelde anestezili sansin oluyor sadece ama bende anestezisiz cekindim bir sey yok korkma

ay insallah canim. Iyiler sukur 10 gun sonra 6 aylik olucaz teyzesi

Canim nerde cektirdiginin bi onemi uok ben de cekindim. Ozelde anestezili sansin oluyor sadece ama bende anestezisiz cekindim bir sey yok korkma
Yaa sagol icimi rahattltin tatli anne:)) gogsen hoca icn farketmz degl mi burda falan cekil demz yani

Kızlar eşimin sonucu cıktı morfolojı sayı artmış ama hız düşmüş , daha önce doktor bıze stalıfe vermiştı onu bıraktık acaba omu daha tesırlıydi kafam karıstı eşimde 1grade varıkosel var

Eklentiler

• 5FEDDA04-37EE-4374-BACC-933212618C30.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_4991.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 65
Canm ben hormonlrda bi sorun falan vrsa dye onceden baktym diyrm bsy flankullnmk gerkrsēe dye hem bazi seylr okdugm kadrla hemn ckmyr onceden olsn dye yoksa ben hazrrn temmz gibi nasipse .
Yok anladım ben çok defa yaptırdığımdan. Ben de senin gibi baya yazdan itibaren iletişime girdim göğşen hocayla. İyi olur şimdiden görüşmek ben son dk bile kist çıktı o ay başlayamadım mesela.

arkadaşlar merhaba, bizde sperm testi yaptırdık orda varikosel falan olup olmadığı yazarmı yarın sonucu doktora gösterebiliriz

Keske bu astalife dewam etseydık tekrar alcam

Eklentiler

• IMG_4992.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 55
T Tubeee canım ben de Başkent’te anestezisiz çektirdim. Korktuğum kadar değildi. Cihaz ve yer önemli çok bilmiyorum açıkcası. Ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…