- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Senin de mubarek olsn cnm. Merve ben bi soru sormstm canm onu gordun mu rahim filmini bi ilcede ozelde cektrcm fark edŕ misence nerde oldugu. Kucuk yerlerde sir beklemdgm yerlde dha stresz olyrm birdeKandiliniz mübarek olsun kızlar. Receb ayına girdik. Bu gece ibadetle ve duayla geçirelim. Birbirimizide unutmayalım.
Gördüm kuzum ama çok bilgim olmadığı için birşey diyemedim. Bildiğim kadarıyla hsg de cihaz önemliymiş. Ben istanbulda güzel bir merkezde c kollu cihazla anestezi almadan çektirdim. Çektireceğin yer güzel biryerse sorun olmaz sanırım. Daha önce çektirdin temiz çıktıysa tekrar çektirebilirsin.Senin de mubarek olsn cnm. Merve ben bi soru sormstm canm onu gordun mu rahim filmini bi ilcede ozelde cektrcm fark edŕ misence nerde oldugu. Kucuk yerlerde sir beklemdgm yerlde dha stresz olyrm birde
Yok ilk kez cektircem bikere cekilsem bidha gerk olmz heraldeGördüm kuzum ama çok bilgim olmadığı için birşey diyemedim. Bildiğim kadarıyla hsg de cihaz önemliymiş. Ben istanbulda güzel bir merkezde c kollu cihazla anestezi almadan çektirdim. Çektireceğin yer güzel biryerse sorun olmaz sanırım. Daha önce çektirdin temiz çıktıysa tekrar çektirebilirsin.
Evet canım git bir konuş bakalım. İnşallah tertemiz çıkar.Yok ilk kez cektircem bikere cekilsem bidha gerk olmz heraldeen iyi onden gidp bi koniusaym nasl bi enerji alrsam ona gore:))
Inss aslnda gdip devltte ceklnce hem guvenlr hem bedava ama korkuyoruzzzzzzzzzzEvet canım git bir konuş bakalım. İnşallah tertemiz çıkar.
ay insallah canim. Iyiler sukur 10 gun sonra 6 aylik olucaz teyzesiCanimmm evet cok sukur yaaa. Senin bebisler napıyo ne kadarlik oldularr? Cok ozledim sizi. İnsallah kisa sure içinde doum haberimi vercem ben de :)
Canim nerde cektirdiginin bi onemi uok ben de cekindim. Ozelde anestezili sansin oluyor sadece ama bende anestezisiz cekindim bir sey yok korkmaInss aslnda gdip devltte ceklnce hem guvenlr hem bedava ama korkuyoruzzzzzzzzzz(((
Ay buyumusler yaa kuzular. Darisi bize insallah.ay insallah canim. Iyiler sukur 10 gun sonra 6 aylik olucaz teyzesi
Canim nerde cektirdiginin bi onemi uok ben de cekindim. Ozelde anestezili sansin oluyor sadece ama bende anestezisiz cekindim bir sey yok korkma
Yaa sagol icimi rahattltin tatli anne:)) gogsen hoca icn farketmz degl mi burda falan cekil demz yaniay insallah canim. Iyiler sukur 10 gun sonra 6 aylik olucaz teyzesi
Canim nerde cektirdiginin bi onemi uok ben de cekindim. Ozelde anestezili sansin oluyor sadece ama bende anestezisiz cekindim bir sey yok korkma
Yok anladım ben çok defa yaptırdığımdan. Ben de senin gibi baya yazdan itibaren iletişime girdim göğşen hocayla. İyi olur şimdiden görüşmek ben son dk bile kist çıktı o ay başlayamadım mesela.Canm ben hormonlrda bi sorun falan vrsa dye onceden baktym diyrm bsy flankullnmk gerkrsēe dye hem bazi seylr okdugm kadrla hemn ckmyr onceden olsn dye yoksa ben hazrrn temmz gibi nasipse .
Keske bu astalife dewam etseydık tekrar alcamKızlar eşimin sonucu cıktı morfolojı sayı artmış ama hız düşmüş , daha önce doktor bıze stalıfe vermiştı onu bıraktık acaba omu daha tesırlıydi kafam karıstı eşimde 1grade varıkosel var
arkadaşlar merhaba, bizde sperm testi yaptırdık orda varikosel falan olup olmadığı yazarmı yarın sonucu doktora gösterebiliriz
Celalettin peru ve tansel kaplancan var bi arastırın istersenizözel sigorta karşılamıyor kaan aydosu
doktor yönlendirir dimi, heyecanlıyım sonuç ne çıkıcak acaba yarın öğrenicez söyler herhalde doktorYok yazmaz. Varikosel elle muayene ve doppler ile teşhis edilir canım.
Varıkosel genelde el ile anlaşılmalı ama bazen ultrasyon ıstıyorlardoktor yönlendirir dimi, heyecanlıyım sonuç ne çıkıcak acaba yarın öğrenicez söyler herhalde doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?