amin canim insallahAy buyumusler yaa kuzular. Darisi bize insallah.
yok canim ama senin rahim filmi cekilmeni kim istedi?Yaa sagol icimi rahattltin tatli anne:)) gogsen hoca icn farketmz degl mi burda falan cekil demz yani
Bn tup bebege bslmk istyrm gogsen hocada randevu da aldm nasl olsa istyckleramin canim insallah
yok canim ama senin rahim filmi cekilmeni kim istedi?
Aa nasil olsa isteyecekler diye rahim filmi cektirilir mi niye dr isteyince cektirirsin bosuna niye aci cektiresin kendineBn tup bebege bslmk istyrm gogsen hocada randevu da aldm nasl olsa istyckler
Bn tup bebege bslmk istyrm gogsen hocada randevu da aldm nasl olsa istyckler
Tup bebek icin istyrlr ama herksten. Hani istemenmeyn bi kisi vrsa cektrmeym ama ole canm :))Aa nasil olsa isteyecekler diye rahim filmi cektirilir mi niye dr isteyince cektirirsin bosuna niye aci cektiresin kendine
Merhaba, bence de müsait bir zamanda çektirmekte fayda var, çünkü hem ufak tıkanıklıklar varsa açılmasını sağlayabiliyor ve daha önemlisi yapısal şekil bozukluğu gibi durumlar ancak hsg sonucunda belirlenebiliyor, bu da ister tüp bebek ister doğal yoldan hamilelik için çok önemli diye düşünüyorum.Tup bebek icin istyrlr ama herksten. Hani istemenmeyn bi kisi vrsa cektrmeym ama ole canm :))
canım doktor bende herhangi bi sıkıntı görmediği için rahim filmi istememişti :)Tup bebek icin istyrlr ama herksten. Hani istemenmeyn bi kisi vrsa cektrmeym ama ole canm :))
Anladım canım 2. Denememde bende serum tedavisine başladım ama 6 haftalıkken gene düştü bizde DNA hasarı %8 çıktı Kaan Aydos normal demişti. Ben morfolojiye bağlıyorum ya da kısmet olmamış gerçekten üstüste geldi. Senin de bebişine kavuşmana az kalmış. Sağlıkla gelsin inşallahSelam canim ben 6dusuk yaptim biri tup bebekti embriyo genetiğe yollandi oyle koyuldu temizdi ama yine düştü ben o yuzden bi daha denemedim. Sperm dna hasari vardi 64ten 8e falandi sanirim dustu ben yine dusuk yaptim en son bu gebeligimde serum tedavisiyle kavuşcam insallah
Hız için promen k çok iyi. Bizde çok işe yaramıştı. İleri hareketli için %2 lerden %25-35 civarına gelmişti.Kızlar eşimin sonucu cıktı morfolojı sayı artmış ama hız düşmüş , daha önce doktor bıze stalıfe vermiştı onu bıraktık acaba omu daha tesırlıydi kafam karıstı eşimde 1grade varıkosel var
Kac ayda acaba ve klomen kullandınız mıHız için promen k çok iyi. Bizde çok işe yaramıştı. İleri hareketli için %2 lerden %25-35 civarına gelmişti.
Yok klonun kullanmadık 3/4 ayda %35 kere geldi. Her ay yükseliyordu. İnş sizde de işe yarar.Kac ayda acaba ve klomen kullandınız mı
Bız bi vitamın aldık argıfex dıye 254 tlye bitaın promen k alcam bıde astalıfe var ikisi arasındayım çok tskederım gebelik gerceklestı mi sızde eşimde varıkosel car 1grade sızde varmıydıYok klonun kullanmadık 3/4 ayda %35 kere geldi. Her ay yükseliyordu. İnş sizde de işe yarar.
Yok klonun kullanmadık 3/4 ayda %35 kere geldi. Her ay yükseliyordu. İnş sizde de işe yarar.
Amin Rabbim dualarımızı kabul etsın inşAllahKızlar kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu güzel günde dileklerimizi kabul eder inşallah. Dualarımdasınız
Bizimde bir ay farklı dger ay cok farklı cıktı tup bebek merkezlerınde acaba degerlerı daha dusukmu gosterıyolar kafam karıstıArkadaşlar ankarada sperm testini makinede değil de manuel olarak yapan nereler var? Bana yardımcı olabilir misiniz? Ankara düzen labda yaptırdığımız morfoloji 0 çıkmıştı. Eğitim araştırma hastanesinde yaptırdık morfoloji 3 olmuş ama aletle saymışlar. Hangisine güveneceğiz bilmiyorum. Ve düzene göre hareketliliğimiz çok düşmüş. O kadar takviye kullanıp hızı düşen var mı? Kafam karıştı. Iyi bir tüp bebek merkezinde mi yaptırmalı testi?
Bizde 3 grade varikosel vardı ameliyat oldu eşim. 3 defa gebe kaldım ama düşük yaptım. Bende de sıkıntı var ondan dolayı düşük oldu.Bız bi vitamın aldık argıfex dıye 254 tlye bitaın promen k alcam bıde astalıfe var ikisi arasındayım çok tskederım gebelik gerceklestı mi sızde eşimde varıkosel car 1grade sızde varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?