Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar Merhaba eşimin kromozom tahlili 46xy 1qh+ çıktı. Benimle aynı durumda olan var mı? varsa bu süreçte neler yaptınız, sonuçlarınız neler yazabilirmisiniz.

Merhaba kızlar birimde ileri hareketlilik 0morfoloji 2 Kaan aydosa başladık ona tedavi olan var mı?

Tup bebek icin istyrlr ama herksten. Hani istemenmeyn bi kisi vrsa cektrmeym ama ole canm :))
Merhaba, bence de müsait bir zamanda çektirmekte fayda var, çünkü hem ufak tıkanıklıklar varsa açılmasını sağlayabiliyor ve daha önemlisi yapısal şekil bozukluğu gibi durumlar ancak hsg sonucunda belirlenebiliyor, bu da ister tüp bebek ister doğal yoldan hamilelik için çok önemli diye düşünüyorum.

Anladım canım 2. Denememde bende serum tedavisine başladım ama 6 haftalıkken gene düştü bizde DNA hasarı %8 çıktı Kaan Aydos normal demişti. Ben morfolojiye bağlıyorum ya da kısmet olmamış gerçekten üstüste geldi. Senin de bebişine kavuşmana az kalmış. Sağlıkla gelsin inşallah

Hız için promen k çok iyi. Bizde çok işe yaramıştı. İleri hareketli için %2 lerden %25-35 civarına gelmişti.

Yok klonun kullanmadık 3/4 ayda %35 kere geldi. Her ay yükseliyordu. İnş sizde de işe yarar.
Bız bi vitamın aldık argıfex dıye 254 tlye bitaın promen k alcam bıde astalıfe var ikisi arasındayım çok tskederım gebelik gerceklestı mi sızde eşimde varıkosel car 1grade sızde varmıydı

Arkadaşlar ankarada sperm testini makinede değil de manuel olarak yapan nereler var? Bana yardımcı olabilir misiniz? Ankara düzen labda yaptırdığımız morfoloji 0 çıkmıştı. Eğitim araştırma hastanesinde yaptırdık morfoloji 3 olmuş ama aletle saymışlar. Hangisine güveneceğiz bilmiyorum. Ve düzene göre hareketliliğimiz çok düşmüş. O kadar takviye kullanıp hızı düşen var mı? Kafam karıştı. Iyi bir tüp bebek merkezinde mi yaptırmalı testi?

Bizimde bir ay farklı dger ay cok farklı cıktı tup bebek merkezlerınde acaba degerlerı daha dusukmu gosterıyolar kafam karıstı

Bız bi vitamın aldık argıfex dıye 254 tlye bitaın promen k alcam bıde astalıfe var ikisi arasındayım çok tskederım gebelik gerceklestı mi sızde eşimde varıkosel car 1grade sızde varmıydı
Bizde 3 grade varikosel vardı ameliyat oldu eşim. 3 defa gebe kaldım ama düşük yaptım. Bende de sıkıntı var ondan dolayı düşük oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…