Sen kac dusuk yaptin canim? Serumun adi nd bi deAnladım canım 2. Denememde bende serum tedavisine başladım ama 6 haftalıkken gene düştü bizde DNA hasarı %8 çıktı Kaan Aydos normal demişti. Ben morfolojiye bağlıyorum ya da kısmet olmamış gerçekten üstüste geldi. Senin de bebişine kavuşmana az kalmış. Sağlıkla gelsin inşallah
Ben ilk tüp bebek tedavimde ikizlere hamile kaldım 8 haftalık kalpleri durdu kürtaj oldum 6 ay sonra serum tedavisi de uygulayıp dondurulmuşlarla denedim bi tanesi tuttu ama 6 haftalık düşük yaptım. Clinoleic serumun adı. 3 ay oldu düşük yapalı tekrar tüp bebek düşünüyorum ama yaz tatilini bekliyorum.Sen kac dusuk yaptin canim? Serumun adi nd bi de
Tup bebek yaptrdn mi peki canmcanım doktor bende herhangi bi sıkıntı görmediği için rahim filmi istememişti :)
Genetik inceleme yaptırabilirsiniz embriyolara. Hem o hem serum daha cok ise yarayabilir bence. Ayni serummus benimkiyle.Ben ilk tüp bebek tedavimde ikizlere hamile kaldım 8 haftalık kalpleri durdu kürtaj oldum 6 ay sonra serum tedavisi de uygulayıp dondurulmuşlarla denedim bi tanesi tuttu ama 6 haftalık düşük yaptım. Clinoleic serumun adı. 3 ay oldu düşük yapalı tekrar tüp bebek düşünüyorum ama yaz tatilini bekliyorum.
Aaa hoşgeldin gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah bizler içinde dua etKizlar selam. Beni hatirlayanlar vardir. 6 düşük yapmistim. Malesef sperm dna hasarimiz dustugu halde yine dusuk olmustu. En son intralipid serum kullanildi su an 38 haftalik hamileyim doğumuma az kaldi. Darisi isteyen herkese. Belki ayni seyi yasayanlara moral olur diye yazmak istedim.
Yok canım ilk onu alacaktım ama baktım içinde resveratrol yok onun yerine lifetime resveratrol aldım içinde hem q10 acai de vardı. 60 gün onu kullandım inofolikle birlikte. O bitince prowomen kullandım tedaviye başladım.Saklicennet kuzum sen teatrio kullanıyor muydun?
Sonucu eklemedin galiba göremiyorum.Arklar bu sonuca Bakarmsnz
İleri hareket sperm konsantrasyonu :6.9Cisel perhiz 3gün
Lfikasyon:Normal
Görünüm:Normal
Hacim: 2 milyon
Ph :8
Sperm konsantrasyonu: 25.2
Toplam hareket :48.0
İleri hareket :32
Yerinde hareket: 21.0
Hareketsiz:52.0
Morfolojı normal kruger :5.0
hareketli sperm:12.2
normal morfoloji 5 mi?Cisel perhiz 3gün
Lfikasyon:Normal
Görünüm:Normal
Hacim: 2 milyon
Ph :8
Sperm konsantrasyonu: 25.2
Toplam hareket :48.0
İleri hareket :32
Yerinde hareket: 21.0
Hareketsiz:52.0
Morfolojı normal kruger :5.0
hareketli sperm:12.2
Mrh bizimde hiz ve morfoloji 0 di kaan hocaya gitmistik aralikta bazi testler istedi onun sonucunda subatta ilac tedavisine basladi.Merhaba kızlar birimde ileri hareketlilik 0morfoloji 2 Kaan aydosa başladık ona tedavi olan var mı?
7 olcakmıs en alt deger 4müş..kan verıcez hormonlara bakılacakB
normal morfoloji 5 mi?
Anladığım kadarıyla sadece sayı sorunu var. Sperra bizde sayıda işe yaramıştı.
BEnce de sayıdan başka bir sorun yok gibi. Hormon tahlili verin tabi ama birşey çıkacağını düşünmüyorum.7 olcakmıs en alt deger 4müş..kan verıcez hormonlara bakılacak
Başka doktorlara gttm oda sorun u yok iyi dedi
Yanıklar baharattan memnun kaldınız mı ve kürleri nekadara aldınız acabaPendik yaniklar baharat diye bi yerden aldik bize macun ve bitkisel su gonderdi onu bibycuk ay kullandik.simdide cok ilerleme olmadigi icin baska bitkisel sular gonderdi onlarida bitirdik ama daha spermiyogram vermedik iyi geldimi bilmiyoruz
Merhaba yanıklar baharattaki macunlar nasıl artıs sagladı mı sızdeMrh bizimde hiz ve morfoloji 0 di kaan hocaya gitmistik aralikta bazi testler istedi onun sonucunda subatta ilac tedavisine basladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?