Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
VARıkosel ameliyatın daha farklısı varmış ameliyat anestezi almadan embolizasyon yapılıyormuş bılgısı olan var mı

BEnce de sayıdan başka bir sorun yok gibi. Hormon tahlili verin tabi ama birşey çıkacağını düşünmüyorum.
Sayıda da sıkıntı yok,
başka doktora da gittik onunda dediği: sonucu gösterdik bu yolla doğal yoldan olur eğer istersen tup bebek merkezinde tedaviyi önerdi yaştan dolayı ama su an düşüncemiz yok tüp bebek falan
hormon pazartesi, salı usg bakılcakmıs varikosel varmı diye ne alaka anlayamadım ama yaptırıcaz

DEgerlerınizde bnde sıkıntı görmedım ama isterseniz aşılama deneyebılırsınız varıkosel elle bakılır elle cıkmıyorsa pek ultrasyon kaıleye alınmıyor ama tabı baktırın içüniz rahat etsın

Arkadaslar varıkosel tedavısı içün embolızasyon varmış bilgısı olan var mı

Eşimde morfoloji 0 , ileri hareketli %28 normal yolla imkansız mi acaba sizce nasıl kızlar incelermisiniz

Malesef onu al bunu al aman alalim belki bu iyi gelir derken bi bakmissin bi tup bebek parasi gitmis takviyelere.bu surecte maddi manevi tukeniyoruz.ins sonucunda kollarimiz bebislerle dolar
Amin inşAllah bızım daha kkı ayımız kaan aydosa gıderım bnde olmadı tup bebek bu surec cok streslı

Vebanın paylaşımını görmemişim toplan sperm 25 milyon sanmıştım milimdeymiş. Evet bu şekilde spremlerde sorun görünmüyor. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.

Varikosel yokmuş sadece sperm sayısı düşükmüş bir ilaç yazı toz halinde günde bir defa güçlendirciymiş. Bende klomen kullanmaya başladım .Bakalım bir ay sonra sonuçlar ne olacak burdan bildiririm kızlar herşeyin hayırlısı

Merhaba kızlar. Aranızda hiç çakşır suyu kullanan oldu mu? Dün arifoğlu diye biryere girip kadına durumdan bahsettim. Bana bi şişe su verdi. Hıza çok etkili dedi. Köküde vardı. İstersen öğüteyim dedi. Suyunu aldım hazır. Hiç hazır çalşır kullandınız mı? Nasıl kullanılıyor bu su

Sperm sayısı içün eczanede hunnap kecıboynuzu var cok etkılı

Aldım ben eşim üçüncuyu kullanıyor ama bi etkısını gormedık sanırsam 4 ten sonra gösterıyormuş , kecıboynuzu kürü daha etkılıymiş hareket içün veya havuc suyu , kür yapcagınız zaman havux suyunu kullanmayın ıkısınden bırını ama bnce en etkılı habuc suyu

Ben kullandım bizde işe yaramadı ama ark kullandı onda işe yaradı inşallah sizde de etkili olur.
Hız için sıvı l carnitin de işe yarıyor.

Klomen neden kullanıyorsunuz bilmiyorum ama nerede okursam hep dr klomen vermiş boşu boşuna.
İlk eşinizi iyileştirin sonra siz ne yapacaksanız yapın. Hormon dengeleri bozabiliyor fazla östrojen de rahimde polip falan yapıyor. Dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…