Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende klomen kullandım hemde boşu boşuna meger esıde sıkıntı varmış 3 ay bosa klomen ve catkatma iğnesı aldım bncede ilk eşiniz duzelsın oyle alcaksanız alın

Biz kullaniyoruz 6.lt yi iciyo suan esim cay bardaginin 1/3 u caksir 2/3 u su seklinde tuketiyo ama biz faydasini daha goremedik test verdik degisiklik yok.benimde bi ark.bununla gebe kaldi tup bebege gidecekken.ins sizdefaydasini gorursunuz

Arkadaslar eşimin varıkosel için ultrasyon testı kist yazıyor tam ınceleyıp bana yorum yapabılırmısınız lütfen

Eklentiler

• IMG_3360.webp
    250,3 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_3361.webp
    274,4 KB · Görüntüleme: 60
Arkadaslar eşimin varıkosel için ultrasyon testı kist yazıyor tam ınceleyıp bana yorum yapabılırmısınız lütfen
Epididimit başlangıcı dediği epididim bölgesinde enfeksiyon oluşumu. Enfeksiyonun tedavisi antibiyotik ile oluyor. Grade 1 varikoselde ameliyata gerek görülmüyor ama kistle birlikte değerlendirince ameliyat önerirler belki. Mayi birikimi dediği su birikmiş, bu da enfeksiyondan olabilir. Benim anladığım kadarıyla böyle canım.

Kadın doğumcu 1,5 senemi yedı bi ürolojıye göndermedı , ürolojıcı de sadece varıkosel var dedı hüç bunlardan bahsetmedı doktor konusunda nekadar sansızım Allahım ( tesekkür ederim çok yarın ürolojiye gidip sorcam tekrar

Evet ben hatirladim sizi maşallah cok sevindim darısı tüm isteyenlerin basina

Merhabalar arkadaşlar benim eşim doktora gitmişti damar genişliği var ilaç ted. Olcak eğer aonuç alınmassa ameliyat dedi ve genişlik olunca sperm hızını azaltıyomuş heralde 1 hafta keçi boynuzu yapıp içirsem hızı artarmı genişlik olsa bile faydası olurmu

Olabilir. Ameliyat olmadan gebe kalanlar var.

İyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
Bugün 10 gün oldu merakla bekliyorum çok tedirginim birazda korkuyorum. Hayırlısı olsun inşallah.
Era testi yaptırmıştım normal geldi, şimdi beklemedeyim vitamin takviyesine başlayacağım Haziran sonu normal yolla olmazsa tüp bebek yaptıracağım.Bana da 1 ayda çıkar dediler 2 haftada çıktı, biara ara istersen hastaneni. Bence korkma iyi sonuç gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…