- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Bende klomen kullandım hemde boşu boşuna meger esıde sıkıntı varmış 3 ay bosa klomen ve catkatma iğnesı aldım bncede ilk eşiniz duzelsın oyle alcaksanız alınKlomen neden kullanıyorsunuz bilmiyorum ama nerede okursam hep dr klomen vermiş boşu boşuna.
İlk eşinizi iyileştirin sonra siz ne yapacaksanız yapın. Hormon dengeleri bozabiliyor fazla östrojen de rahimde polip falan yapıyor. Dikkat edin.
Ben 10/15 gün yumurtlama dönemime kadar günde 2 tane sabah akşam kullandım sonra günde 1 tane kullandım. Yaklaşık 2/3 ay kullandım sonra prowomen kullanınca bırakmıştım.Saklicennet canm sn infolik combi ne kadr suré kullndn bide adetle mi basliyordun ne zmn birkyrdn .
Kontrole salı gün gideceğiz. :)
Merakla ve heyecanla bekliyorum. :)Kontrole salı gün gideceğiz. :)
Seni de hecanla bekliyorum. :)
Biz kullaniyoruz 6.lt yi iciyo suan esim cay bardaginin 1/3 u caksir 2/3 u su seklinde tuketiyo ama biz faydasini daha goremedik test verdik degisiklik yok.benimde bi ark.bununla gebe kaldi tup bebege gidecekken.ins sizdefaydasini gorursunuzMerhaba kızlar. Aranızda hiç çakşır suyu kullanan oldu mu? Dün arifoğlu diye biryere girip kadına durumdan bahsettim. Bana bi şişe su verdi. Hıza çok etkili dedi. Köküde vardı. İstersen öğüteyim dedi. Suyunu aldım hazır. Hiç hazır çalşır kullandınız mı? Nasıl kullanılıyor bu su
Epididimit başlangıcı dediği epididim bölgesinde enfeksiyon oluşumu. Enfeksiyonun tedavisi antibiyotik ile oluyor. Grade 1 varikoselde ameliyata gerek görülmüyor ama kistle birlikte değerlendirince ameliyat önerirler belki. Mayi birikimi dediği su birikmiş, bu da enfeksiyondan olabilir. Benim anladığım kadarıyla böyle canım.Arkadaslar eşimin varıkosel için ultrasyon testı kist yazıyor tam ınceleyıp bana yorum yapabılırmısınız lütfen
Kadın doğumcu 1,5 senemi yedı bi ürolojıye göndermedı , ürolojıcı de sadece varıkosel var dedı hüç bunlardan bahsetmedı doktor konusunda nekadar sansızım AllahımEpididimit başlangıcı dediği epididim bölgesinde enfeksiyon oluşumu. Enfeksiyonun tedavisi antibiyotik ile oluyor. Grade 1 varikoselde ameliyata gerek görülmüyor ama kistle birlikte değerlendirince ameliyat önerirler belki. Mayi birikimi dediği su birikmiş, bu da enfeksiyondan olabilir. Benim anladığım kadarıyla böyle canım.
Evet ben hatirladim sizi maşallah cok sevindim darısı tüm isteyenlerin basinaKizlar selam. Beni hatirlayanlar vardir. 6 düşük yapmistim. Malesef sperm dna hasarimiz dustugu halde yine dusuk olmustu. En son intralipid serum kullanildi su an 38 haftalik hamileyim doğumuma az kaldi. Darisi isteyen herkese. Belki ayni seyi yasayanlara moral olur diye yazmak istedim.
daha önce giden oldumu biliyomusunuzDogru istanbul ankara da Ahmet hakan haliloğlu var bi arastırın
Olabilir. Ameliyat olmadan gebe kalanlar var.Merhabalar arkadaşlar benim eşim doktora gitmişti damar genişliği var ilaç ted. Olcak eğer aonuç alınmassa ameliyat dedi ve genişlik olunca sperm hızını azaltıyomuş heralde 1 hafta keçi boynuzu yapıp içirsem hızı artarmı genişlik olsa bile faydası olurmu
Ben de hatırlıyorum dogum olmustur dimi senin de :)Evet ben hatirladim sizi maşallah cok sevindim darısı tüm isteyenlerin basina
Canım nasılsın? Kaç gün oldu embriyolarını göndereli?Olabilir. Ameliyat olmadan gebe kalanlar var.
İyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?Canım nasılsın? Kaç gün oldu embriyolarını göndereli?
Era testi yaptırmıştım normal geldi, şimdi beklemedeyim vitamin takviyesine başlayacağım Haziran sonu normal yolla olmazsa tüp bebek yaptıracağım.Bana da 1 ayda çıkar dediler 2 haftada çıktı, biara ara istersen hastaneni. Bence korkma iyi sonuç gelecekİyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
Bugün 10 gün oldu merakla bekliyorum çok tedirginim birazda korkuyorum. Hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?