Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah iyi sonuç Çıkar. Bir kaç kişinin genetikten 1 tane bile sağlıklı gelmemiş. Kromozomlarında sıkıntı olmamasına rağmen. Bu biraz korkuttu.
Seninde umarım tüp bebeğe geçmeden hamilelik haberini alırız.

Herşey olacağına varıyor iyi düşünsende, canını sıksan da olacak olan oluyor. Rahat ol bence. Bizde de görünürde sıkıntı yok biliyorsun 4 negatif tüp oldu hala umutla ilerliyoruz.

kızlar hiç bilgim yok tüp bebek aşamaları nasıl ilerliyor acaba
önce gidip bir görüşüyorsun, sonra adetin 2-3. günü iğnelere ve takiplere başlanıyor. Yumurtalar iyice büyüyünce yumurtalar toplanıyor ve aynı gün spermle buluşturuluyor. Embriyoların gelişimi takip edilip duruma göre 3. gün ya da 5. gün bebek anneye transfer ediliyor. 12 gün sonra gebelik testi yapılıyor. Karar verdin mi başlayacak mısın?

canım teşekkür ederim
önce bi eşimle birlikte ürolojiye gitmemiz lazım test için
son 1 senedir ne durumdayız hiç bilmiyoruz
koruda Yusuf kibar var ona gidicez prof.
senin önerebileceğin başka bi doktor hastane vs varmı
sende ankaradasın ya biliyosundur mutlaka

Hiç bilmiyorum canım bana doktorlar direkt Kaan Aydos demişlerdi, ona gitmiştik. Üroloji doktoru çok ama infertilite ile isim yapmış bir tek Kaan hoca var.

Canımmmm gittim. Çok şükür duydum kalp atımını kesenin içinde kendisini de gördük. Rabbim isteyen diğer arkadaşlarımın hepsine yaşatsın bu güzel duyguyu. Allah tamamına erdirmek nasip etsin bana da. Geç geldim Mide bulantısı mahvediyor beni. Gelip size yazamadım bile

Maşallah gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarında bizi unutma :)

Gözünaydın :)

Doktor süreci hızlandıralım dedi herhalde ihtimali yükseltmek için inşaallah dediği gibi olur da işe yarar yoksa bi daha kullanmam inşallah sıkıntı olmaz bende yan etkilerinden korkuyorum açıkçası
Doktorumu değiştirsem mi acaba

Bende klomen kullandım hemde boşu boşuna meger esıde sıkıntı varmış 3 ay bosa klomen ve catkatma iğnesı aldım bncede ilk eşiniz duzelsın oyle alcaksanız alın
Doktor süreci hzılandıralım dedi o yüzden herhalde haile kalma oranını arttırmak için ya tutarsa diye acaba özele gidiyorum ilk randevum bu konuyla ilgili acaba doktorumu mu değiştirsem

Canim gozun aydinkontoller icin baska hocaya gidyrsn degil mi . Bide soyledin belki ama ben kacrdm ikiz degil dimi ole konusydk bi ara :))

Benim tecrübem okuduklarım ve araştırdıklarım kadarıyla. Bu nedenden değiştir kullan ya da kullanma diyemem fakat sen her ay bir yumurta oluşturuyorsan çatlıyorsa adetlerin de düzenliyse klomenin maksadı ne? Ben bunu sorgularım. Kaldı ki inofolik gibi yardımcı takviyeler var. Ben 2.5 senedir uğraşıyorum bir kez bile klomen kullanmadım.
Sadece dikkatli olun. Sonuçta hormon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…