- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Teşekkür ederim doğru diyorsun yumurta takibi yapmadan klomen vermesi kafamı karıştırdı . Bakalım süreç nasıl işlerBenim tecrübem okuduklarım ve araştırdıklarım kadarıyla. Bu nedenden değiştir kullan ya da kullanma diyemem fakat sen her ay bir yumurta oluşturuyorsan çatlıyorsa adetlerin de düzenliyse klomenin maksadı ne? Ben bunu sorgularım. Kaldı ki inofolik gibi yardımcı takviyeler var. Ben 2.5 senedir uğraşıyorum bir kez bile klomen kullanmadım.
Sadece dikkatli olun. Sonuçta hormon.
aslında konu açıp sürecini anlatsan ne güzel olur bugün kontrole gidiyosun demiAnkara üniversitesinde
Şu an için gitmiyorum. Göğşen hoca takip ediyor ama sanırım 11.haftadan sonra devam edemeyebilir. Henüz bir şey söylemedi canım. Yok ikiz değil canım tek.Canim gozun aydinkontoller icin baska hocaya gidyrsn degil mi . Bide soyledin belki ama ben kacrdm ikiz degil dimi ole konusydk bi ara :))
L Longway2015 bak bak bakkkk.... pıt pıtlar da duyulmuş ama haberimiz yok.:)
Rabbim kucağına aldığın gümleride göstersin canım arkadaşım. Çok sevindim.
merhaba canım göğşen beye kendin içinmi gideceksin yoksa eşin içinmi kadın doğum uzmanı ya onun için sordumSelam kızlar nasılsınız? L Longway2015 P PANDORA Gözünüz aydın. Beni bilenler bilir Kaan Hocada tedavi görmüştük. Tüp bebek için cesaret edememiştik bir türlü. Değerlerimize uzun zamandır baktırmadık ama Başkent Hastanesi Göğşen Hocaya gideceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Korkuyorum da değerleri bilmeden gideceğiz bakalım ne olacak.
Ben de oraya gdcgm ins siz sorun neydi ne zmn gdcksnzSelam kızlar nasılsınız? L Longway2015 P PANDORA Gözünüz aydın. Beni bilenler bilir Kaan Hocada tedavi görmüştük. Tüp bebek için cesaret edememiştik bir türlü. Değerlerimize uzun zamandır baktırmadık ama Başkent Hastanesi Göğşen Hocaya gideceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Korkuyorum da değerleri bilmeden gideceğiz bakalım ne olacak.
Direk tüp bebek için gidicez canım orda gerekli testleri yaparlar diye düşündük çok erteledik çünkümerhaba canım göğşen beye kendin içinmi gideceksin yoksa eşin içinmi kadın doğum uzmanı ya onun için sordum
bizde bayadır değerlerimize baktırmadık perşembe günü koru hastanesine ürolojiye gidicez eşim için
Bizde sorun eşim kaynaklı sperm hareket morfoloji 0 pzt gidicez canımBen de oraya gdcgm ins siz sorun neydi ne zmn gdcksnz
:) siz iyi okun da gerisi önemli değil. Nasıl bir duygu bebeğinin karnında olduğunu bilmek. Çok merak ediyorum.Kuzum anca yazabildim dün bir defa girip çıktım. Midem çok rahatsız ondan oldu.
Canım benim Rabbim sizlere de yaşatsın bu güzel duyguyu hepiniz dualarımdasınız. Amin inşallah bana da kucağıma aldığım günleri gösterir. Sen nasılsın? Okudum bu aralar sonuç gelmesi lazım değil mi ?
Çok mutluyum çok güzel ama sanki böyle içimde bir şey var inanamıyorum. Çok zor elde ettiğinizden mi neden bilemedim kuzum.:) siz iyi okun da gerisi önemli değil. Nasıl bir duygu bebeğinin karnında olduğunu bilmek. Çok merak ediyorum.
Bende aradım bugün embriyologla baya konuştuk. Sizler çok heyecanlı oluyorsunuz biliyoruz ama henüz işleme almamışlar Benin minnoşları bu hafta sonu çıkar ararız sizi dedi. :)
Bende şansımı denemek istedim belki erken çıkmıştır dedim ama çıkmamış maalesef. Hayırlısı olsun. Yaşınız genç pozitif olun dedi güzel sonuç alırsınız dedi ama gel de benim kalbime anlat.
inşallah hakkınızda hayırlısı olsun canımDirek tüp bebek için gidicez canım orda gerekli testleri yaparlar diye düşündük çok erteledik çünkü
Ben 29 eşim 34 canım hayırlısıinşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım
yaşlarınız kaçtı
Himm ben de randevu aldim haftaya bizm d benzer sorunlr iste. Gelince bana tecubelrinizi yazar misin ozelden ben sana hatrlatrm kendimi :))Bizde sorun eşim kaynaklı sperm hareket morfoloji 0 pzt gidicez canım
Bizde de sorun eşim kaynaklı.Ben de mart adetimle Göğşen hocaya gideceğim eşimle birlikte.Süreç hakkında bizi de bilgilendirebilir misin canım?Bizde sorun eşim kaynaklı sperm hareket morfoloji 0 pzt gidicez canım
Canım eşimde hem hız hem sayı 0 çıktı havucu nasıl yapalımAldım ben eşim üçüncuyu kullanıyor ama bi etkısını gormedık sanırsam 4 ten sonra gösterıyormuş , kecıboynuzu kürü daha etkılıymiş hareket içün veya havuc suyu , kür yapcagınız zaman havux suyunu kullanmayın ıkısınden bırını ama bnce en etkılı habuc suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?