- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Maalesef uykusuzda olsa beslenmesi kötüde olsa eğer sperm varsa muhakak çıkardı.arkadaşlar merhaba... Eşim devlette 6 günlük perhiz ile spermiogram testi verdi. İkisinde de sonuç 0 çıktı..
Sizin böyle bir sorunla karşılaştığınız oldu mu? Aşırı stresli gece uykusu olmadan düzensiz beslenmeyle tam 4 ay geçirdik... Bu sürede eşimle çocuk istedik ama olmadı.. Sizce bu durumlar sperm üretmeye engel mi?
İlaç kullanıp 0 spermi makul değerlere çıkaran oldu mu keçiboynuzu vs gibi ne önerirsiniz bize lütfen bize yardım edin Allah rızası adına.. Şimdiden teşekkür ederim...
tabi canım yazarım.Himm ben de randevu aldim haftaya bizm d benzer sorunlr iste. Gelince bana tecubelrinizi yazar misin ozelden ben sana hatrlatrm kendimi :))
Pazartesi akşam olarak düşünürsek Salı Çarşamba Perşembe sabah test verirsen 2.5 gün oluyor bence siz Pazar günü pehrize başlayın 3.5 günlük olsun.kızlar soruyorum ama internette farklı farklı yazıyor
en son pazartesi ilişki yaşayıp perşembe sperm testi verilse olurmu acaba
valla bende düşünüyorum onu yakızlar soruyorum ama internette farklı farklı yazıyor
en son pazartesi ilişki yaşayıp perşembe sperm testi verilse olurmu acaba
gideceğimiz hastanede 2 ile 5 gün arası diyo randevuyuda aldık bilemedim şimdi yaPazartesi akşam olarak düşünürsek Salı Çarşamba Perşembe sabah test verirsen 2.5 gün oluyor bence siz Pazar günü pehrize başlayın 3.5 günlük olsun.
Havuç suyu sabah bir cay bardağı sıkın gecede bir içirin eşinize ve hunnap keci boynuzu özü arısutu polende cok cok faydalıymışCanım eşimde hem hız hem sayı 0 çıktı havucu nasıl yapalım
Ben bu formda okudum 0 spermi olan çiftler bile hamile kalabiliyormuş doktorun vereceği ilaçları aksatmayın bide kür uygulayın inşallah olur benim eşimin de spermi çok düşük çıktı bakalım bizde ilaca başladık Allah isteyen herkese verdin hayırlısıyla inşallaharkadaşlar merhaba... Eşim devlette 6 günlük perhiz ile spermiogram testi verdi. İkisinde de sonuç 0 çıktı..
Sizin böyle bir sorunla karşılaştığınız oldu mu? Aşırı stresli gece uykusu olmadan düzensiz beslenmeyle tam 4 ay geçirdik... Bu sürede eşimle çocuk istedik ama olmadı.. Sizce bu durumlar sperm üretmeye engel mi?
İlaç kullanıp 0 spermi makul değerlere çıkaran oldu mu keçiboynuzu vs gibi ne önerirsiniz bize lütfen bize yardım edin Allah rızası adına.. Şimdiden teşekkür ederim...
E2 50 altı istiyor doktorlar ama çok sıkıntı yok diğerleri iyi benceKizlar benm hormonlar bi bakin lutfenn estradiol:79.08 fsh:8.19 lh:5.50 prolaktin:16.59 serbestt3 :3.66 serbestt4:1.30 tsh:1.995Saklicennet L Longway2015 ve diger arkdslr bibsorun var gibi
Canım tam bilememekte birlikte prolaktin yüksek geldi. 3.gün sonuçları değil mi bunlar canımKizlar benm hormonlar bi bakin lutfenn estradiol:79.08 fsh:8.19 lh:5.50 prolaktin:16.59 serbestt3 :3.66 serbestt4:1.30 tsh:1.995Saklicennet L Longway2015 ve diger arkdslr bibsorun var gibi
Evt canm ben e2 denkortmm
Adetin 3gunu degisir mi bu degr senceE2 50 altı istiyor doktorlar ama çok sıkıntı yok diğerleri iyi bence
Hımm adetli iken yapılmadı mı bu testlerAdetin 3gunu degisir mi bu degr sence
Evt adetlykn yaptrdmm canm.Hımm adetli iken yapılmadı mı bu testler
Adetli iken yapılması doğru 2.3.GÜNÜ hatta 4.günü kabul ediliyor ve aydan aya değişebilir. Yani diğer ay farklı çıkabilirEvt adetlykn yaptrdmm canm.
E2 de sknti var mi smdiAdetli iken yapılması doğru 2.3.GÜNÜ hatta 4.günü kabul ediliyor ve aydan aya değişebilir. Yani diğer ay farklı çıkabilir
50 altında olmasını istiyor doktorlar, çok sorun yok düşer diğer aya ilaç falan verir doktorE2 de sknti var mi smdi
Sagol canm doktoŕa gostremedm ya biraz tedirgin oldum ins buyuk bi sorun yoktr50 altında olmasını istiyor doktorlar, çok sorun yok düşer diğer aya ilaç falan verir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?