Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Maalesef uykusuzda olsa beslenmesi kötüde olsa eğer sperm varsa muhakak çıkardı.
Siz ilk önce eşinin hormonlarına baktırın. Tek spermiyograma bağlı kalmayın. Başka bir yerde 4/5 günlük pehrizle bir spermiyogram daha versin. Sonuçları bir toplayın. Ona göre takviyelere başlayın. Eğer sonuç azospermiyse tedavisi değişik olabilir. Muhakkak sonuçları bizimle paylaşın. Beni etiketlenebilirsiniz.

kızlar soruyorum ama internette farklı farklı yazıyor
en son pazartesi ilişki yaşayıp perşembe sperm testi verilse olurmu acaba

kızlar soruyorum ama internette farklı farklı yazıyor
en son pazartesi ilişki yaşayıp perşembe sperm testi verilse olurmu acaba
Pazartesi akşam olarak düşünürsek Salı Çarşamba Perşembe sabah test verirsen 2.5 gün oluyor bence siz Pazar günü pehrize başlayın 3.5 günlük olsun.

Ben bu formda okudum 0 spermi olan çiftler bile hamile kalabiliyormuş doktorun vereceği ilaçları aksatmayın bide kür uygulayın inşallah olur benim eşimin de spermi çok düşük çıktı bakalım bizde ilaca başladık Allah isteyen herkese verdin hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…