- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
E2 hafif yüksek gibi. Tsh çok iyi. Bana kalırsa hafif fsh yüksek 6/7 arası olsa daha iyi olabilir. BEnim 7 gibiydi takviyelerden sonra 5 küsürlerde oldu. Bence endişelenecek birşey yok canım.Kizlar benm hormonlar bi bakin lutfenn estradiol:79.08 fsh:8.19 lh:5.50 prolaktin:16.59 serbestt3 :3.66 serbestt4:1.30 tsh:1.995Saklicennet @Longway2015 ve diger arkdslr bibsorun var gibi
Olabilir ama ben tercih etmiyorum. Teoman cem Kadıoğlu 3/4 gün makbul görüyor biz hep öyle verdik ama 2.5 günde olabilir sonuçta 2 günde bir ilişki oluyor görmüş olursunuz değerinizi. Ben böyle düşünerek 2. Günde spermiyogram yaptırtmıştım.gideceğimiz hastanede 2 ile 5 gün arası diyo randevuyuda aldık bilemedim şimdi ya
Fsh 5 civarlari olmasi neden iyi peki canm. E2 normlde deger araliginda ama tup icn 50 altinda olmasinlazm dyilr okudugm kadryla .sennn e2kacti tedavi baslrkn .pco drumum yok degl mi. Anladigim e2 yuksk olrsa tupte doz ayari iyi yapilmalidegl mi cok bunaltmyrm ins seni ama e2 gornce basta aglayck gibi oldm icim rahttldiE2 hafif yüksek gibi. Tsh çok iyi. Bana kalırsa hafif fsh yüksek 6/7 arası olsa daha iyi olabilir. BEnim 7 gibiydi takviyelerden sonra 5 küsürlerde oldu. Bence endişelenecek birşey yok canım.
Eşinizin sayısı sıfır cıktıysa kecıboynuzu önermıyolar genellikle nohut ben hareket sandım azo oluyor sanırsam gereklı testler vermesı gerekıyor bi kac ürolojı doktoruyla göruşün istanbuldamısınızHavuç suyu sabah bir cay bardağı sıkın gecede bir içirin eşinize ve hunnap keci boynuzu özü arısutu polende cok cok faydalıymış
Sayı sıfırsa kecıboynuzu önerılmıyor nohut ve havuc ,,,incirde önerılmıyorHavuç suyu sabah bir cay bardağı sıkın gecede bir içirin eşinize ve hunnap keci boynuzu özü arısutu polende cok cok faydalıymış
Bu konuda moonloves ve jalepo daha bilgili ama benim bildiğim kadarıyla e2 o ayki yumurta kalitesi hakkında bilgi veriyor. Bazen daha yüksek olduğu oluyor o da kist belirtisiymiş. Ama seninki kötü bir değer değil. Benim e2 genelde 43/45 civarı olurken tüp bebeğe başladığım ay 21 gibi birşeydi. Dr hiç birşey demedi sorun görünce başlatmıyorlar süreci.Fsh 5 civarlari olmasi neden iyi peki canm. E2 normlde deger araliginda ama tup icn 50 altinda olmasinlazm dyilr okudugm kadryla .sennn e2kacti tedavi baslrkn .pco drumum yok degl mi. Anladigim e2 yuksk olrsa tupte doz ayari iyi yapilmalidegl mi cok bunaltmyrm ins seni ama e2 gornce basta aglayck gibi oldm icim rahttldi
Merhaba, 3 gün perhiz yeterli, daha uzadıkça hız düşebiliyor zaten.kızlar soruyorum ama internette farklı farklı yazıyor
en son pazartesi ilişki yaşayıp perşembe sperm testi verilse olurmu acaba
Yani bu aya da ozel olblr bu ay cok agrî kesici ictm dis tedavis fln kalite olmsz etkilnms olblr belki . Allah razi olsncannmmm benimm inss senin gonlunden gecen alnina yazlsn. Inofolik basldm bu arada bndeBu konuda moonloves ve jalepo daha bilgili ama benim bildiğim kadarıyla e2 o ayki yumurta kalitesi hakkında bilgi veriyor. Bazen daha yüksek olduğu oluyor o da kist belirtisiymiş. Ama seninki kötü bir değer değil. Benim e2 genelde 43/45 civarı olurken tüp bebeğe başladığım ay 21 gibi birşeydi. Dr hiç birşey demedi sorun görünce başlatmıyorlar süreci.
Fsh ise yumurta kapasitesi hakkında bilgi veriyormuş. Mesela 7/8 lerde 10 adet yumoş toplayacakken 5lerde olunca 15/16 gelişip toplanabilir. Genelde folokül sayısı değişmiyor diyorlar ama ben değiştiğine inanıyorum. Bazı arkadaşlar var bir ay 5/6 yumurta olurken başka ay 8/9 tane de sayabiliyor. Fsh düşüklüğü bu açıdan iyi.
Sende pco yok merak etme. Lh/fsh dan yüksek olsaydı söz konusu olurdu.
İnşallah canım inşallah. Bence bir de omepa kullan. Hem omega 3 hem q10.Yani bu aya da ozel olblr bu ay cok agrî kesici ictm dis tedavis fln kalite olmsz etkilnms olblr belki . Allah razi olsncannmmm benimm inss senin gonlunden gecen alnina yazlsn. Inofolik basldm bu arada bnde
Porsiyon Başına Miktar | %Günlük değer | |
A vitamini (beta-karoten olarak) | 5000 IU | 100% |
C vitamini (askorbik asit olarak) | 240 mg | % 400 |
D3 Vitamini (kolekalsiferol olarak) | 2800 IU | % 700 |
E Vitamini (d-alfa tokoferil süksinat olarak% 87.5 ve karışık tokoferoller olarak% 12.5) | 100 IU | 333% |
K Vitamini (K1 olarak% 50 ve K2 olarak% 50) | 80 mcg | 100% |
Tiamin (tiamin HCI ve benfotiamin olarak) | 3 mg | % 200 |
Riboflavin (riboflavin 5 fosfat olarak) | 3,4 mg | % 200 |
Niasin (niasinamid olarak) | 40 mg | % 200 |
B6 Vitamini (piridoksal 5 fosfat olarak) | 4 mg | % 200 |
Folat (Kuatrefolik olarak) | 800 mcg | % 200 |
B12 Vitamini (metilkobalamin olarak) | 12 mcg | % 200 |
Biotin (d-biotin olarak) | 600 mcg | % 200 |
Pantotenik Asit (d-kalsiyum pantotenat olarak) | 20 mg | % 200 |
Demir (demir glisinat olarak) | 18 mg | 100% |
İyot (potasyum iyodür olarak) | 150 mcg | 100% |
Çinko (çinko sitrat olarak) | 30 mg | % 200 |
Selenyum (selenometiyonin olarak) | 70 mcg | 100% |
Bakır (bakır sülfat olarak) | 1 mg | % 50 |
Manganez (manganez bilsglisinat şelatı olarak) | 2 mg | 100% |
Krom (krom polinikotinat olarak) | 240 mcg | % 200 |
Molibden (molibden glisinat şelat olarak) | 75 mcg | 100% |
Miyoinozitolün | 2000 mg | ** |
CoQ10 (ubiquinone olarak) | 300 mg | ** |
Alfa Lipoik Asit | 100 mg | ** |
Kolin (kolin bitartrat olarak) | 50 mg | ** |
D-İsmailbeylikoyu.Com-inositol | 50 mg | ** |
Üzüm çekirdeği özütü | 50 mg | ** |
trans-Resveratrol (Polygonum cuspidatum kökü ekstraktından) | 50 mg | ** |
N-asetil-L-Sistein | 50 mg | ** |
Melatonin | 2 mg | ** |
Benfotiamine | 1 mg | ** |
Evet oldu 5 aylik oldu bebegim büyüyor hayirlisi ile sende kucağına alırsın inşallahBen de hatırlıyorum dogum olmustur dimi senin de :)
Ayyy Allah bagislasin. Benimki de gelmek uzere artik heyecan doruktaEvet oldu 5 aylik oldu bebegim büyüyor hayirlisi ile sende kucağına alırsın inşallah
Bu neyin içeriği acaba? Gayet iyi gibi görünüyor.
Porsiyon Başına Miktar %Günlük değer A vitamini (beta-karoten olarak) 5000 IU 100% C vitamini (askorbik asit olarak) 240 mg % 400 D3 Vitamini (kolekalsiferol olarak) 2800 IU % 700 E Vitamini (d-alfa tokoferil süksinat olarak% 87.5 ve karışık tokoferoller olarak% 12.5) 100 IU 333% K Vitamini (K1 olarak% 50 ve K2 olarak% 50) 80 mcg 100% Tiamin (tiamin HCI ve benfotiamin olarak) 3 mg % 200 Riboflavin (riboflavin 5 fosfat olarak) 3,4 mg % 200 Niasin (niasinamid olarak) 40 mg % 200 B6 Vitamini (piridoksal 5 fosfat olarak) 4 mg % 200 Folat (Kuatrefolik olarak) 800 mcg % 200 B12 Vitamini (metilkobalamin olarak) 12 mcg % 200 Biotin (d-biotin olarak) 600 mcg % 200 Pantotenik Asit (d-kalsiyum pantotenat olarak) 20 mg % 200 Demir (demir glisinat olarak) 18 mg 100% İyot (potasyum iyodür olarak) 150 mcg 100% Çinko (çinko sitrat olarak) 30 mg % 200 Selenyum (selenometiyonin olarak) 70 mcg 100% Bakır (bakır sülfat olarak) 1 mg % 50 Manganez (manganez bilsglisinat şelatı olarak) 2 mg 100% Krom (krom polinikotinat olarak) 240 mcg % 200 Molibden (molibden glisinat şelat olarak) 75 mcg 100% Miyoinozitolün 2000 mg ** CoQ10 (ubiquinone olarak) 300 mg ** Alfa Lipoik Asit 100 mg ** Kolin (kolin bitartrat olarak) 50 mg ** D-İsmailbeylikoyu.Com-inositol 50 mg ** Üzüm çekirdeği özütü 50 mg ** trans-Resveratrol (Polygonum cuspidatum kökü ekstraktından) 50 mg ** N-asetil-L-Sistein 50 mg ** Melatonin 2 mg ** Benfotiamine 1 mg **
Ben çok beğendim. Fazlasıyla iyi hatta. Nasıl oldu da ben bunu bilmiyorum hiç de karşılaşmadım. İsmi nedir? Kendin için mi?Saklicennet sence içerik nasıl
Bu neyin içeriği acaba? Gayet iyi gibi görünüyor.
FH Pro for Women, Clinical-Grade Fertility Supplement, 180 Capsules iherb diye bir siteden sipariş verdim, bu hafta ulaşır elime. Birde Acai sipariş verdim 500 mg,ilave omega aldım içinde cuha çiçeği yağı ve keten tohumu var,astaksantin aldım arada içeceğim onuda. 4ay kullanayım diyorum. İnşallah kaliteli yumurtam olur bu sefer.Ben çok beğendim. Fazlasıyla iyi hatta. Nasıl oldu da ben bunu bilmiyorum hiç de karşılaşmadım. İsmi nedir? Kendin için mi?
Ben karara aldın. Ben şimdi baktım Amazon’da var 71$ 30 kapsül. Çok pahalıymış. İçeriğini biraz okudum etken maddelerin faydaları yazıyordu İngilizce yarın eşime çevirisini yaptırırım. Erkeklere de çok fayda sağlayabileceğini düşünüyorum. İnositol q10 asatil sistein nisain Demir kalsiyum üzüm çekirdeği vs bunların hepsinin bir arada bulunduğu takviye bulamamıştım. Hem rosa hemde DNA hasarını onarıcı maddeler var.FH Pro for Women, Clinical-Grade Fertility Supplement, 180 Capsules iherb diye bir siteden sipariş verdim, bu hafta ulaşır elime. Birde Acai sipariş verdim 500 mg,ilave omega aldım içinde cuha çiçeği yağı ve keten tohumu var,astaksantin aldım arada içeceğim onuda. 4ay kullanayım diyorum. İnşallah kaliteli yumurtam olur bu sefer.
Türkiyedeki ilaçlarla kıyaslandığımda uygun geldi bana çünkü türkiyede bukadar kapsamlı bulamadım ayrı almaya kalkınca daha pahalı geldi bakalım inşallah faydasını görürüm canım. Ayrıyeten Acai aldım, sence Resveratrol almama gerek var mı?Ben karara aldın. Ben şimdi baktım Amazon’da var 71$ 30 kapsül. Çok pahalıymış. İçeriğini biraz okudum etken maddelerin faydaları yazıyordu İngilizce yarın eşime çevirisini yaptırırım. Erkeklere de çok fayda sağlayabileceğini düşünüyorum. İnositol q10 asatil sistein nisain Demir kalsiyum üzüm çekirdeği vs bunların hepsinin bir arada bulunduğu takviye bulamamıştım. Hem rosa hemde DNA hasarını onarıcı maddeler var.
Sen çok dikkatli kullan miktarları fazla. Hormonlarını alt üst etmesin. Ben senin yerinde olsam gün aşırı kullanırdım.
Yaa canim seni gorunce nasil sevindimKizlar selam. Beni hatirlayanlar vardir. 6 düşük yapmistim. Malesef sperm dna hasarimiz dustugu halde yine dusuk olmustu. En son intralipid serum kullanildi su an 38 haftalik hamileyim doğumuma az kaldi. Darisi isteyen herkese. Belki ayni seyi yasayanlara moral olur diye yazmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?