Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar benm hormonlar bi bakin lutfenn estradiol:79.08 fsh:8.19 lh:5.50 prolaktin:16.59 serbestt3 :3.66 serbestt4:1.30 tsh:1.995 Saklicennet @Longway2015 ve diger arkdslr bibsorun var gibi
E2 hafif yüksek gibi. Tsh çok iyi. Bana kalırsa hafif fsh yüksek 6/7 arası olsa daha iyi olabilir. BEnim 7 gibiydi takviyelerden sonra 5 küsürlerde oldu. Bence endişelenecek birşey yok canım.

gideceğimiz hastanede 2 ile 5 gün arası diyo randevuyuda aldık bilemedim şimdi ya
Olabilir ama ben tercih etmiyorum. Teoman cem Kadıoğlu 3/4 gün makbul görüyor biz hep öyle verdik ama 2.5 günde olabilir sonuçta 2 günde bir ilişki oluyor görmüş olursunuz değerinizi. Ben böyle düşünerek 2. Günde spermiyogram yaptırtmıştım.

E2 hafif yüksek gibi. Tsh çok iyi. Bana kalırsa hafif fsh yüksek 6/7 arası olsa daha iyi olabilir. BEnim 7 gibiydi takviyelerden sonra 5 küsürlerde oldu. Bence endişelenecek birşey yok canım.
Fsh 5 civarlari olmasi neden iyi peki canm. E2 normlde deger araliginda ama tup icn 50 altinda olmasinlazm dyilr okudugm kadryla .sennn e2kacti tedavi baslrkn .pco drumum yok degl mi. Anladigim e2 yuksk olrsa tupte doz ayari iyi yapilmalidegl mi cok bunaltmyrm ins seni ama e2 gornce basta aglayck gibi oldm icim rahttldi

Havuç suyu sabah bir cay bardağı sıkın gecede bir içirin eşinize ve hunnap keci boynuzu özü arısutu polende cok cok faydalıymış
Eşinizin sayısı sıfır cıktıysa kecıboynuzu önermıyolar genellikle nohut ben hareket sandım azo oluyor sanırsam gereklı testler vermesı gerekıyor bi kac ürolojı doktoruyla göruşün istanbuldamısınız

Bu konuda moonloves ve jalepo daha bilgili ama benim bildiğim kadarıyla e2 o ayki yumurta kalitesi hakkında bilgi veriyor. Bazen daha yüksek olduğu oluyor o da kist belirtisiymiş. Ama seninki kötü bir değer değil. Benim e2 genelde 43/45 civarı olurken tüp bebeğe başladığım ay 21 gibi birşeydi. Dr hiç birşey demedi sorun görünce başlatmıyorlar süreci.
Fsh ise yumurta kapasitesi hakkında bilgi veriyormuş. Mesela 7/8 lerde 10 adet yumoş toplayacakken 5lerde olunca 15/16 gelişip toplanabilir. Genelde folokül sayısı değişmiyor diyorlar ama ben değiştiğine inanıyorum. Bazı arkadaşlar var bir ay 5/6 yumurta olurken başka ay 8/9 tane de sayabiliyor. Fsh düşüklüğü bu açıdan iyi.
Sende pco yok merak etme. Lh/fsh dan yüksek olsaydı söz konusu olurdu.

Yani bu aya da ozel olblr bu ay cok agrî kesici ictm dis tedavis fln kalite olmsz etkilnms olblr belki . Allah razi olsncannmmm benimm inss senin gonlunden gecen alnina yazlsn. Inofolik basldm bu arada bnde

Yani bu aya da ozel olblr bu ay cok agrî kesici ictm dis tedavis fln kalite olmsz etkilnms olblr belki . Allah razi olsncannmmm benimm inss senin gonlunden gecen alnina yazlsn. Inofolik basldm bu arada bnde
İnşallah canım inşallah. Bence bir de omepa kullan. Hem omega 3 hem q10.

Porsiyon Başına Miktar%Günlük değer
A vitamini (beta-karoten olarak)5000 IU100%
C vitamini (askorbik asit olarak)240 mg% 400
D3 Vitamini (kolekalsiferol olarak)2800 IU% 700
E Vitamini (d-alfa tokoferil süksinat olarak% 87.5 ve karışık tokoferoller olarak% 12.5)100 IU333%
K Vitamini (K1 olarak% 50 ve K2 olarak% 50)80 mcg100%
Tiamin (tiamin HCI ve benfotiamin olarak)3 mg% 200
Riboflavin (riboflavin 5 fosfat olarak)3,4 mg% 200
Niasin (niasinamid olarak)40 mg% 200
B6 Vitamini (piridoksal 5 fosfat olarak)4 mg% 200
Folat (Kuatrefolik olarak)800 mcg% 200
B12 Vitamini (metilkobalamin olarak)12 mcg% 200
Biotin (d-biotin olarak)600 mcg% 200
Pantotenik Asit (d-kalsiyum pantotenat olarak)20 mg% 200
Demir (demir glisinat olarak)18 mg100%
İyot (potasyum iyodür olarak)150 mcg100%
Çinko (çinko sitrat olarak)30 mg% 200
Selenyum (selenometiyonin olarak)70 mcg100%
Bakır (bakır sülfat olarak)1 mg% 50
Manganez (manganez bilsglisinat şelatı olarak)2 mg100%
Krom (krom polinikotinat olarak)240 mcg% 200
Molibden (molibden glisinat şelat olarak)75 mcg100%
Miyoinozitolün2000 mg**
CoQ10 (ubiquinone olarak)300 mg**
Alfa Lipoik Asit100 mg**
Kolin (kolin bitartrat olarak)50 mg**
D-İsmailbeylikoyu.Com-inositol50 mg**
Üzüm çekirdeği özütü50 mg**
trans-Resveratrol (Polygonum cuspidatum kökü ekstraktından)50 mg**
N-asetil-L-Sistein50 mg**
Melatonin2 mg**
Benfotiamine1 mg**

Bu neyin içeriği acaba? Gayet iyi gibi görünüyor.

Bu neyin içeriği acaba? Gayet iyi gibi görünüyor.
Ben çok beğendim. Fazlasıyla iyi hatta. Nasıl oldu da ben bunu bilmiyorum hiç de karşılaşmadım. İsmi nedir? Kendin için mi?
FH Pro for Women, Clinical-Grade Fertility Supplement, 180 Capsules iherb diye bir siteden sipariş verdim, bu hafta ulaşır elime. Birde Acai sipariş verdim 500 mg,ilave omega aldım içinde cuha çiçeği yağı ve keten tohumu var,astaksantin aldım arada içeceğim onuda. 4ay kullanayım diyorum. İnşallah kaliteli yumurtam olur bu sefer.

Ben karara aldın. Ben şimdi baktım Amazon’da var 71$ 30 kapsül. Çok pahalıymış. İçeriğini biraz okudum etken maddelerin faydaları yazıyordu İngilizce yarın eşime çevirisini yaptırırım. Erkeklere de çok fayda sağlayabileceğini düşünüyorum. İnositol q10 asatil sistein nisain Demir kalsiyum üzüm çekirdeği vs bunların hepsinin bir arada bulunduğu takviye bulamamıştım. Hem rosa hemde DNA hasarını onarıcı maddeler var.
Sen çok dikkatli kullan miktarları fazla. Hormonlarını alt üst etmesin. Ben senin yerinde olsam gün aşırı kullanırdım.

Türkiyedeki ilaçlarla kıyaslandığımda uygun geldi bana çünkü türkiyede bukadar kapsamlı bulamadım ayrı almaya kalkınca daha pahalı geldi bakalım inşallah faydasını görürüm canım. Ayrıyeten Acai aldım, sence Resveratrol almama gerek var mı?

Yaa canim seni gorunce nasil sevindim
Ara ara profiline bakiyordum dusukten beri hic mesajin yoktu ve su haberi verdin ya, oyle mutlu oldum ki senin adina
Insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini. cinsiyeti kiz mi erkek mi?
bu arada intralipid serum ne oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…