Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet ayrı ayrı almaya kalkınca tabiki daha pahalı olur. Dedim ya bende araya araya bir hal olmuştum. En son işte inofolik lifetime omega astaksantini ayrı ayrı almıştım. Sen daha başka birşey alma. İnşallah güzel sonuç alırsın.

Arkadslr e2 icn bsylr arastrdm dusk ckmasi erkn menopoz fln dyor 25 ila 140 gibîbsy annlatyr video yani tup bbek icn 50nn ałti istenyr dye okdm ama o ayri bsy ama normal sanrm benm degrm o ilac tedavsi icn ole isteneblr ama bu normlms sanrm

Canım çok şükür iyiyim Allah razı olsun sizlerde benim dualarimdasiniz propolis yiyemem tadı berbat OMEGA 3 alabilirim ama aslında inofolik kullanmayı da düşünüyorum

Arkadslr e2 icn bsylr arastrdm dusk ckmasi erkn menopoz fln dyor 25 ila 140 gibîbsy annlatyr video yani tup bbek icn 50nn ałti istenyr dye okdm ama o ayri bsy ama normal sanrm benm degrm o ilac tedavsi icn ole isteneblr ama bu normlms sanrm
Benim e2 21 gibi birşey çıkmıştı fakat menepoz söz konusu olamaz sanırım. Amh 9
Seninkide normal zaten kafana takma bence. Dr daha iyi bilgilendirir. Ben pek bu konuyla ilgili bilgi sahibi değilim.

İnşallah cnm,hepimiz mutlu sona ulaşırız

Hala kanamam var canım bitsin bı kontrol a gitcem belki oda birşeyler tavsiye eder bu OMEGA 3 ve inofolik aynı anda kullanirlirmi günde kaç tane
Tabiki kullanılır. Ben ocean omega 3 almıştım 50 kapsül olandan günde 1 tane içiyordum. İnofolik lifetime ile kullanacaksan 1 tane alsan yeterli fakat o zaman da folat günde 200 almış olacaksın onu ayarlarsın.

Yumurta kalitesi için içeriği çok iyi.bir araştır istersen Saklicennet sende baksana içeriğine gonamax
Evet İnan bakmıştım diye hatırlıyorum içeriği güzel fakat resveratrol ve acai diğerine göre mg azdı almamıştım. Fakat avantajı var içinde başka bileşenlerde var. Özellikle l arjinin bebeğin ana rahmine tutunmasına yardımcı oluyor. Ben sonra prowomen alacağım diye almamıştım.
Ben sizlere neden dikkatli kullanın diyorum biliyormusun? Ben bunları kullanırken akıntım sümüksü kıvamda visközdü yani çok uzuyordu. Tuvalete gittiğimde özellikle yumurtlama zamanı yapış yapış oluyordum. Şu dikkatimi çekti tüp bebekte hormon kullandığım zaman aynı şekilde oldum opuya yakın. Anladım ki hormonları etkiliyor. Acaba poliplerim çok hormon salgılamamdan mı kaynaklandı diye düşündüm. Sana demiştim fsh bile düştü. Gerçekten faydası çok var ama temkinli kullanmakta da fayda var.

Ben vitamin kullanmıyorum 3 4 ay olmuştur her ay o sümüksü akıntıyı heray yaşıyorum hatta bu ay bayağı yoğundu sümüksü akıntı. Fsh düşmesi çok iyi benim en son 10 çıktı, yumurta sayım iyi ama bence fsh kalitesini bozuyor fsh ı düşürmek lazım. Herşeyin fazlası zarar ama ben vitamin alırken şuna da bakıyorum eğer beslenmeni hep aynı meyve sebze ile yapıyorsan alacağın vitamin mineral antioksidan aynı oluyor oyüzden vücut için çeşitlilik şart.Benim yaşadığım ülkede malesef sebze ve meyve çok az özellikle sebze yok denecek kadar az o yüzden vitaminler benim için önemli. Türkiye de olsam bukadar yüklenmem.

Ben 5 6 kez aşılama tüp derken cok fazla hormon maruz kaldım ama ne polip ne kist olmadı, aldığın ilaçlarla alakalı olduğunu düşünmüyorum, bem yurtdışındaki makalelere araştırmalara bakıyorum bitiminde aminoasit antioksidanlarda mg cok fazla kullanılıyor. Oyüzden ona bağlama bence

Hangi kürleri kullandınız canım sağol inşallah ya

Ben polip olduğunu öğrendiğimde çok araştırmıştım. Östrojen hormonuyla beslendiğini öğrendim. Fazla östrojen oluşturuyormuş. Bende normalde akıntı olurdu ama bu denli hiç olmazdı. Takviyelerin işe yaradığını vücudumdaki değişikliklerden anlayabiliyordum. Takviye sonrası hsg çektirdim ve polipleri öğrendim. Belki de öncesinde de vardı. Takviyelere bağlamıyorum fakat olma olasılığı da var. Semra hoca da hormon ilaçları polislerini büyütebilir demişti. O zaman da hormonla alakalı olduğuna kanaat getirdim.
Kullanmadığım takviyeleri kimseye önermiyorum veya içeriği güzel zengin ama ben kullanmadım diyorum. Fayda gördüklerimi de söylüyorum ki zaten eşlerimizde problem var bari bizler yumoşları kaliteleştirelim istiyorum. Poliplerimi de göz ardı edemiyorum. Eğer takviyeler östrojeni yükselttiyse ve oluşturduysa diye... muhakkak dikkatli olalım bende böyle birşey oldu takviyelerden veya değil bilmiyorum ama vücudumuzun tepkilerini gözlemleyelim. Sonradan benim tavsiyem sonucu böyle şeyle karşılaşırsam söylemedim diye çok üzülürüm kafama takarım. Kendimi biliyorum. :)
Longwaye ben prowomen önermiştim kullandığı ay kist oluşmuştu ve 1 ay tedavisi ertelenmişti çok üzülmüştüm acaba vitaminden kaynaklımı oldu diye. Vicdan azabı duymuştum longway üzüldü diye.
Böyle şeyler oluşmasın diye ihtimallerden de söz ediyorum hep. Fakat yine olsa kullandığım şeyleri tekrar kullanırdım çünki ben 125/137.5 ıu ilaç ile tedavimi bitirdim. Dr hormonlara hemen cevap vermişsin demişti. E2 4350 ile 30 da 26 Olgun yumurta toplandı. Dr normalden daha çok Olgun yumurta çıktı dedi bence takviyelerin faydası oldu. Poliplerim de allahtan rahmin alt kısmında ve çok minik. Alınmasına gerek yokmuş.

Var olanı tetiklemiş olabilir cnm.Kendini suçlayacak bir durum yok bence biri birşey önerge bile araştırıp neye iti gelir gelmez bakmak lazım bence. Ben bilmediğim herşeyi araştırıyorum valla neye iyi gelir neye zararı vardır diye ve buradaki herkesin tecrübelerinden faydalanmaya çalışıyorum. Birbirimize faydamız olursa ne mutlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…