Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yaaaa kuzu sen niye öyle düşündün. Burda hepimiz birbirimize elimizden ne gelirse söylüyoruz. O bana denk geldi olsun. Nasibi öyleymiş. Ben de söylediğime üzüldüm ama şey doktor direk takviye mi kullandın deyince ona bağladım size de söylemek istedim. Ben sadece çalıştığımdan öyle bi an üzülmüştüm tatile denk gelse iyiydi o süreç diye olsun olacak olduktan sonra çalışırken de oldu.
Canım benim ya

Kızlar merhaba eşime 20 gün keci boynuzu kürü ve pekmezi içirdim ayrıca yanında e vitamini içiyor bugun test yaptırdı morfoloji %5 den %7 ye yükselmiş sperm sayısı 76 milyondan 205 milyona yükselmiş diğer degerlerdede atış var çok şükür

Kızlar merabalar ben internetten arastırırken size rastladım benm esimin morfolojisi 0 ve sayıda az doktorumuz boyle dedı ve tup bebek yonlendırdı bıraz kurlerle destekledık ama degısen bısey olmadıgını soyledıler sızın yazılarınızı okudum boyle durumda olup da cocuk sahıbı olan var mı ya da neler yapılmalı ne tur seyler uyguladınız benı de bılgılendırırmısınız biz bunu 1yıldır arastırıyoruz hıcbı sonuca varamadık ve gercekten destek olcak biseyler arıyoruz git gide moralımız cok bozuldu

Canım biz 2 bcuk yıldır ugrasıyoruz morfoloji %5 oldugu halde hiç gebe kalamadım bu ay kürü denemeye başladık artış var degerlerde ama gebe kalmaya yetecekmi bilmiyorum

Canım biz 2 bcuk yıldır ugrasıyoruz morfoloji %5 oldugu halde hiç gebe kalamadım bu ay kürü denemeye başladık artış var degerlerde ama gebe kalmaya yetecekmi bilmiyorum
Hıc bı umut yok demi artık benm kalmadı cunku bız hıcbır ilerlem göremedık kürleri de denedik bide dna bozukluguna baktırdınız mı siz?

Hıc bı umut yok demi artık benm kalmadı cunku bız hıcbır ilerlem göremedık kürleri de denedik bide dna bozukluguna baktırdınız mı siz?
Merhaba, eşimde de hız ve morfoloji değerleri düşük çıkmıştı, 3 ay kadar progeny m isimli vitamini günde 2 kez kullandı, ek olarak sigarayı bıraktı ve keçi boynuzu özü ile omega 3 aldı, biz faydasını gördük kısa zamanda, inşallah sizin için de vesile olur.

Hangı e vitamini ni kullanıyor eşiniz

Gercekten mı cok tesekkur ederimm bu iyi geldı kecıboynuzu özunu hala kullanıyorum ilk basta kurunude kullanıyoduk artık kurunu bıraktık sigarayıda bıraktı bal arı sutu karısımı kullanıyoruz promenk önermıslerdı kullandık ustunden baya gectı bi işe yaramadı o bızde zaten kusura bakma soruyorum sızı tanımadıgım ıcın duzelme olduktan sonra bı hamılelık ya da asılama falan yaptırdınız mı ?

yalnız promen k içerığine baktım sankı progeny m den daha fazla gramları , eşinizde varıkosel mi var acaba

yalnız promen k içerığine baktım sankı progeny m den daha fazla gramları , eşinizde varıkosel mi var acaba
Cok dusuk dedı amelıyatlık kadar degıl dedıler bıde esımde kromozon bozuklugu var yanı sekılde bozukluk varmıs ılac arastırması yapmadım hıc ben bu zamana kadar

Ben bu arada histeroskopi ve laparoskopi olmuştum, onun sonrasında eşimin değerleri de yükselmeye başlamıştı, 3 ay kadar sonra hamile olduğumu öğrendim, aşılama denememiştik henüz, estağfurullah, sorun tabi, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Aslında tek bı vitamin ama çok içerikli bişe arıyorum bugün biraz baktım da promotil women var yada prowomen bunu sende kullanmissin nasıl bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…