Eğriçayırdan aldım aksuvital de önerıyolarArı sütü veya karışımı kullanan var mı? Hangi marka tercih edilmeli acaba?
Yaaaa kuzu sen niye öyle düşündün.Ben polip olduğunu öğrendiğimde çok araştırmıştım. Östrojen hormonuyla beslendiğini öğrendim. Fazla östrojen oluşturuyormuş. Bende normalde akıntı olurdu ama bu denli hiç olmazdı. Takviyelerin işe yaradığını vücudumdaki değişikliklerden anlayabiliyordum. Takviye sonrası hsg çektirdim ve polipleri öğrendim. Belki de öncesinde de vardı. Takviyelere bağlamıyorum fakat olma olasılığı da var. Semra hoca da hormon ilaçları polislerini büyütebilir demişti. O zaman da hormonla alakalı olduğuna kanaat getirdim.
Kullanmadığım takviyeleri kimseye önermiyorum veya içeriği güzel zengin ama ben kullanmadım diyorum. Fayda gördüklerimi de söylüyorum ki zaten eşlerimizde problem var bari bizler yumoşları kaliteleştirelim istiyorum. Poliplerimi de göz ardı edemiyorum. Eğer takviyeler östrojeni yükselttiyse ve oluşturduysa diye... muhakkak dikkatli olalım bende böyle birşey oldu takviyelerden veya değil bilmiyorum ama vücudumuzun tepkilerini gözlemleyelim. Sonradan benim tavsiyem sonucu böyle şeyle karşılaşırsam söylemedim diye çok üzülürüm kafama takarım. Kendimi biliyorum. :)
Longwaye ben prowomen önermiştim kullandığı ay kist oluşmuştu ve 1 ay tedavisi ertelenmişti çok üzülmüştüm acaba vitaminden kaynaklımı oldu diye. Vicdan azabı duymuştum longway üzüldü diye.
Böyle şeyler oluşmasın diye ihtimallerden de söz ediyorum hep. Fakat yine olsa kullandığım şeyleri tekrar kullanırdım çünki ben 125/137.5 ıu ilaç ile tedavimi bitirdim. Dr hormonlara hemen cevap vermişsin demişti. E2 4350 ile 30 da 26 Olgun yumurta toplandı. Dr normalden daha çok Olgun yumurta çıktı dedi bence takviyelerin faydası oldu. Poliplerim de allahtan rahmin alt kısmında ve çok minik. Alınmasına gerek yokmuş.
Yaaaa kuzu sen niye öyle düşündün.Burda hepimiz birbirimize elimizden ne gelirse söylüyoruz. O bana denk geldi olsun. Nasibi öyleymiş. Ben de söylediğime üzüldüm ama şey doktor direk takviye mi kullandın deyince ona bağladım size de söylemek istedim. Ben sadece çalıştığımdan öyle bi an üzülmüştüm tatile denk gelse iyiydi o süreç diye olsun olacak olduktan sonra çalışırken de oldu.
Canım benim ya
İyiyim canım çok şükür beklemedeyim. Sen nasılsın? Küçük kuzularla uğraşıyorsun sanırım. :)Merhaba kizlar
Inanin hic firsat bulamiyorum girmeye
Nasilsiniz? Insallah iyisinizdir
L Longway2015 le haberlestik cok sevindim baska gelismeler var mi?Saklicennet ne durumdasin canim? Diger arkadaslar nasillar?
Canım biz 2 bcuk yıldır ugrasıyoruz morfoloji %5 oldugu halde hiç gebe kalamadım bu ay kürü denemeye başladık artış var degerlerde ama gebe kalmaya yetecekmi bilmiyorumKızlar merabalar ben internetten arastırırken size rastladım benm esimin morfolojisi 0 ve sayıda az doktorumuz boyle dedı ve tup bebek yonlendırdı bıraz kurlerle destekledık ama degısen bısey olmadıgını soyledıler sızın yazılarınızı okudum boyle durumda olup da cocuk sahıbı olan var mı ya da neler yapılmalı ne tur seyler uyguladınız benı de bılgılendırırmısınız biz bunu 1yıldır arastırıyoruz hıcbı sonuca varamadık ve gercekten destek olcak biseyler arıyoruz git gide moralımız cok bozuldu
Hıc bı umut yok demi artık benm kalmadı cunku bız hıcbır ilerlem göremedık kürleri de denedik bide dna bozukluguna baktırdınız mı siz?Canım biz 2 bcuk yıldır ugrasıyoruz morfoloji %5 oldugu halde hiç gebe kalamadım bu ay kürü denemeye başladık artış var degerlerde ama gebe kalmaya yetecekmi bilmiyorum
Merhaba, eşimde de hız ve morfoloji değerleri düşük çıkmıştı, 3 ay kadar progeny m isimli vitamini günde 2 kez kullandı, ek olarak sigarayı bıraktı ve keçi boynuzu özü ile omega 3 aldı, biz faydasını gördük kısa zamanda, inşallah sizin için de vesile olur.Hıc bı umut yok demi artık benm kalmadı cunku bız hıcbır ilerlem göremedık kürleri de denedik bide dna bozukluguna baktırdınız mı siz?
Hangı e vitamini ni kullanıyor eşinizKızlar merhaba eşime 20 gün keci boynuzu kürü ve pekmezi içirdim ayrıca yanında e vitamini içiyor bugun test yaptırdı morfoloji %5 den %7 ye yükselmiş sperm sayısı 76 milyondan 205 milyona yükselmiş diğer degerlerdede atış var çok şükür
Gercekten mı cok tesekkur ederimm bu iyi geldı kecıboynuzu özunu hala kullanıyorum ilk basta kurunude kullanıyoduk artık kurunu bıraktık sigarayıda bıraktı bal arı sutu karısımı kullanıyoruz promenk önermıslerdı kullandık ustunden baya gectı bi işe yaramadı o bızde zaten kusura bakma soruyorum sızı tanımadıgım ıcın duzelme olduktan sonra bı hamılelık ya da asılama falan yaptırdınız mı ?Merhaba, eşimde de hız ve morfoloji değerleri düşük çıkmıştı, 3 ay kadar progeny m isimli vitamini günde 2 kez kullandı, ek olarak sigarayı bıraktı ve keçi boynuzu özü ile omega 3 aldı, biz faydasını gördük kısa zamanda, inşallah sizin için de vesile olur.
yalnız promen k içerığine baktım sankı progeny m den daha fazla gramları , eşinizde varıkosel mi var acabaGercekten mı cok tesekkur ederimm bu iyi geldı kecıboynuzu özunu hala kullanıyorum ilk basta kurunude kullanıyoduk artık kurunu bıraktık sigarayıda bıraktı bal arı sutu karısımı kullanıyoruz promenk önermıslerdı kullandık ustunden baya gectı bi işe yaramadı o bızde zaten kusura bakma soruyorum sızı tanımadıgım ıcın duzelme olduktan sonra bı hamılelık ya da asılama falan yaptırdınız mı ?
Evicap naturel 200 lükHangı e vitamini ni kullanıyor eşiniz
Hıc bı umut yok demi artık benm kalmadı cunku bız hıcbır ilerlem göremedık kürleri de denedik bide dna bozukluguna baktırdınız mı siz?
Cok dusuk dedı amelıyatlık kadar degıl dedıler bıde esımde kromozon bozuklugu var yanı sekılde bozukluk varmıs ılac arastırması yapmadım hıc ben bu zamana kadaryalnız promen k içerığine baktım sankı progeny m den daha fazla gramları , eşinizde varıkosel mi var acaba
Ben bu arada histeroskopi ve laparoskopi olmuştum, onun sonrasında eşimin değerleri de yükselmeye başlamıştı, 3 ay kadar sonra hamile olduğumu öğrendim, aşılama denememiştik henüz, estağfurullah, sorun tabi, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Gercekten mı cok tesekkur ederimm bu iyi geldı kecıboynuzu özunu hala kullanıyorum ilk basta kurunude kullanıyoduk artık kurunu bıraktık sigarayıda bıraktı bal arı sutu karısımı kullanıyoruz promenk önermıslerdı kullandık ustunden baya gectı bi işe yaramadı o bızde zaten kusura bakma soruyorum sızı tanımadıgım ıcın duzelme olduktan sonra bı hamılelık ya da asılama falan yaptırdınız mı ?
Aslında tek bı vitamin ama çok içerikli bişe arıyorum bugün biraz baktım da promotil women var yada prowomen bunu sende kullanmissin nasıl bunlarTabiki kullanılır. Ben ocean omega 3 almıştım 50 kapsül olandan günde 1 tane içiyordum. İnofolik lifetime ile kullanacaksan 1 tane alsan yeterli fakat o zaman da folat günde 200 almış olacaksın onu ayarlarsın.
Bizde bir aydır kullandık kac ay kullandınız fazla kullanım önermıyolar sentetık dedılerEvicap naturel 200 lük
Bizde bir aydır kullandık kac ay kullandınız fazla kullanım önermıyolar sentetık dedıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?