Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim gibi sizde tamamen umutsuzluğa kapılmışsınız. Bizimde bugün tam tamına 1 yıl oldu. Ama sanırım beklemekten başka çare yok. Bu psikolojiden çıkmak lazım. Kadın doğumcum aklına azcık gelmesi bile yumurtalıkların sperm öldürücü salgı salmasına sebep oluyor der hep. O yüzden biraz rahat olmaya çalışın.

Yaaa hıc duymadıgım seyler duyuyorum demeyim öylee malesef ki umutsuzluga ıster istemez kapılıyoruz degısen hıcbısey olmayınca

-Pandora- canım nasılsın? İnşallah herşey yolundadır.
İyi sayılırım canım, bulantım var biraz, zor yemek yiyorum. Miniğin kalp atışlarını duyduk son kontrolde. İşyerimde sayfaya girip okuyorum, yazmaya pek fırsatım olmadı. özellikle senin sonuçtan haber var mı diye bakınıyorum :)

YA ne kadar korktum biliyor musun? Zeynep’le de konuştuk pandora nerede diye. Dedim ki korkuyorum birşey yazmaya neden haber vermedi kötü birşey mi oldu dedim ama cesaretimi toplayıp yazdım.
Çok sevindim anlatamam. Varsın mide bulantın olsun allah bebeğini sağlıklı bir şekilde nasip etsin de. Sen de bu fırsatla nazlanabildiğin kadar nazlan eşine :))
Bugün bende kontrole gittim adetim çok oldu birde ara ara kanamam akıntım falan oldu dr gel bakalım demişti çok şükür problem yokmuş rahim kendini toparlıyor. Yumoşlar küçülüyor dedi. Pgtden henüz haber Yok zaten. Yakında gelir dedi. Birde pgtye gitmeyen embriyomun kalitesini sordum 6ab dedi. İnşallah allahım bana ve diğer arkadaşlarıma da bu güzel duyguyu yaşatır.

Canım hayırlı ugurlu olsun hamileliğin inşallah. Sagljkla gelsin mucizen

iyiyim canım şükürler olsun. Dün akşam sanki adet olacakmış gibi yaygın ağrılarım oldu, korktum biraz, neyse ki kanama falan olmadı.
6ab çok iyi bir kalite, diğer pgt ye gidenler daha iyiyse 6aa dır. 6aa zaten en iyi olasılık. 4 taneden mutlaka gelecektir canım. Hem rahmin de bu süreçte dinlenmiş oldu. O yüzden hiç karamsarlığa düşme :)

Günaydın kızlar. Pzt Göğşen önalana gideceğim de aklıma takılan bişey var. Biz uzun zamandır değerlere baktırmadık. O günde adetimin 4. günü olacak. Bir dahaki adetle tedaviye başlamaz heralde dimi testleri falan yapmadan. Birde dna hasar testi yapıyorlar mı başkentte bilen varmı.

günaydın kızlar dün doktora gittik eşim bugün test verecek perşembeyede ultrason günü aldık
eşimin varikoselini kontrol ederken tekrar olabilir dedi doktor ama kesin bişey söyleyemeyiz ultrasonla görmeden dedi
yumurtalıkların biraz küçük demiş ne anlama geliyor bilmiyorum bakıcam şimdi
hakkımızda hayırlısı

İnşallah canım dr da ben ümitliyim sağlıklı gelecektir sen neden karamsarsın diyor bana. 2.5 senedir her testte her aylarda o kadar çok olumsuzluklar aldım ki bağışıklık kazandım artık diyemedim.
Çok dua ediyorum inşallah güzel şeyler olur.
Sen şimdi ilk 3 ay stresli olursun sonrası bebek kıyafetleri Eşyalar oda derken bir heyecan sarar seni. :)

Yok sen belirtirsen hemen başlamaz canım ya da film falan isteyebilir. Ben bakıyorlar diye biliyorum DNA hasarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…