keske canim ben de cok isterim. Hep duamdasiniz. Bebeklerime her baktigimda hem Allah.a sukrediyorum hem de olmayan arkadaslarima, kullarina ver Ya Rabbim diyorum. Bol bol foto video cekiyorum canim sur3kli telin hafizasi doluyo :)Amin canım aminnnnn . Bu aralar sizden çoooookkkk dua bekliyorum. Çok heyecanlıyım yıllar sonra bir minnoşumu göbüşüme alacağım. Hatta dr dosyama bakarken embriyomun resmî vardı onu gördüm bakakaldım biliyormusun çok değişik oldum onlar benim mi dedim kendikendime ahhh ahhh :)
Teyzesi yesin onları. Her saniyenin tadını çıkar bol bol resim çek ve albüm yap biz her istediğimizde hamile kalamıyoruz maalesef. Allah yavrularımıza sağlık versin bizlere bağışlasın onları.
Sizlerle de keşke yakın olsak da bir kaç ay da bir bile olsa yüz yüze görüşme imkanımız olsa keşke. Ama senin ailen benim bir kaç mahalle arkamda oturuyor belki görüşürüz
Sana diyorum ama ben de halen rahat değilimİnşallah canım dr da ben ümitliyim sağlıklı gelecektir sen neden karamsarsın diyor bana. 2.5 senedir her testte her aylarda o kadar çok olumsuzluklar aldım ki bağışıklık kazandım artık diyemedim.
Çok dua ediyorum inşallah güzel şeyler olur.
Sen şimdi ilk 3 ay stresli olursun sonrası bebek kıyafetleri Eşyalar oda derken bir heyecan sarar seni. :)
Soyle canim mutlaka. Ben cok araştırdim mucizesine inaniyorumben antalyadayim simdi ama ankarada gormustum tedavileri. baslarsam doktorumdan isteyecegim k3sinlikle bu serumu
Yaaa o kadar tatlı şeyler var ki anlatamam ben daha gebe kalmadan bakınmaya başladım. Zaten ben ne zaman bir alışveriş merkezine gitsem de bakıyordum. Şimdi daha bir hevesli ve istekliyim umarım kursağımda kalmaz.Sana diyorum ama ben de halen rahat değilimBebekleri kucağımıza alana kadar böyle geçecek bence.
Eşyalar konusunda o kadar bilgisiz kalmışım ki, öğrenecek çok şeyim var. İnşallah ilaç reçeteleri verdiğimiz gibi bebek listelerini de konuşuruz beraber :) Şimdilik sadece gebelikle ilgili 1-2 kitap sipariş ettim.
Evet oyun kitaplarına da baktım, alasım geldi ama şu an çok çok erken diye almadım. Şimdilik gebelik kısmına yönelik aldım. Doğuma doğru bebeğin sıkıntılarını gidermeye yönelik ve uyku eğitimiyle ilgili kitaplar almayı düşünüyorum. Montessori çok mantıklı, hem çocukla iyi ve kaliteli vakit geçiriliyor hem de çocuk pek çok beceri geliştiriyor.Yaaa o kadar tatlı şeyler var ki anlatamam ben daha gebe kalmadan bakınmaya başladım. Zaten ben ne zaman bir alışveriş merkezine gitsem de bakıyordum. Şimdi daha bir hevesli ve istekliyim umarım kursağımda kalmaz.
Kitap çok güzel bir fikir etraftan öğrendiklerimize olmaz. Benimde bir kaç aklımda var aöa hamile kalmayı bekliyorum. Montesorri eğitim felsefesini benimsedim. İnşallah allah nasip ederse yavrumu o eğitim düşüncesine göre yetiştirmeyi istiyorum. Sende bir araştır istersen.
DNA hasarı istedi mi sizden istediyse kaç çıktı acaba?Mrh bizimde hiz ve morfoloji 0 di kaan hocaya gitmistik aralikta bazi testler istedi onun sonucunda subatta ilac tedavisine basladi.
Aynen ama bundan nasil emin olrz bilmyrm gidince yorumlrini bni etikletlyrkyazarsn sevinm ben de haftaya gdcgmBizde Hulusi hocayı düşünüyoruz ama Doktordan çok labatuar ortamının iyi olması lazım bence
Bizden dna hasari istemedi.infertilite paneli istedi sadeceDNA hasarı istedi mi sizden istediyse kaç çıktı acaba?
Hangı doktor istedıBizden dna hasari istemedi.infertilite paneli istedi sadece
Ben de hiçbir şeye bakıp hayal kuramıyorum bekliyorum. Hangi kitapları sipariş ettin merak ettim. Kulaktan dolma bilgiler dışında pek bir şey bilmiyoruz.Sana diyorum ama ben de halen rahat değilimBebekleri kucağımıza alana kadar böyle geçecek bence.
Eşyalar konusunda o kadar bilgisiz kalmışım ki, öğrenecek çok şeyim var. İnşallah ilaç reçeteleri verdiğimiz gibi bebek listelerini de konuşuruz beraber :) Şimdilik sadece gebelikle ilgili 1-2 kitap sipariş ettim.
Dr. Banu Çiftci'nin Hamilelik ve Doğum, bir de Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler BeklerBen de hiçbir şeye bakıp hayal kuramıyorum bekliyorum. Hangi kitapları sipariş ettin merak ettim. Kulaktan dolma bilgiler dışında pek bir şey bilmiyoruz.
Canım merhaba bizimde üroloji doktoru eşime yumurtalıkların küçük olduğunu söyledi varikosel de vardı ama ameliyat önermesi gerçek sorun yumurtalıklarda bu yüzden sperm üretimini etkiliyor dedi. Eşimin sperm değerleri hep çok düşük çıkıyor bu ay ki adetimle tüp bebeğe başlayacaz doktor tüp bebek dışında olmaz dedi bize ne yazık kigünaydın kızlar dün doktora gittik eşim bugün test verecek perşembeyede ultrason günü aldık
eşimin varikoselini kontrol ederken tekrar olabilir dedi doktor ama kesin bişey söyleyemeyiz ultrasonla görmeden dedi
yumurtalıkların biraz küçük demiş ne anlama geliyor bilmiyorum bakıcam şimdi
hakkımızda hayırlısı
varikosel nasıldı canım biz 2 sene önce ameliyat olduk işte bi daha perşembe bakılcak sonuçlara eşim test verdi onunda sonucu ptesi çıkacak bakalımCanım merhaba bizimde üroloji doktoru eşime yumurtalıkların küçük olduğunu söyledi varikosel de vardı ama ameliyat önermesi gerçek sorun yumurtalıklarda bu yüzden sperm üretimini etkiliyor dedi. Eşimin sperm değerleri hep çok düşük çıkıyor bu ay ki adetimle tüp bebeğe başlayacaz doktor tüp bebek dışında olmaz dedi bize ne yazık ki
Sol taraf varikosel var ama senin spermin esas etkileyen yumurtalık dedi zaten varikosel ameliyatını ağrı yoksa uygulamıyorlarmış genelde. Bende Bi sıkıntı yok canım. Hem sayı hem hareket az. Yumurtanın küçük olması sperm üretimini engellermiş daha önce hiç duymamıştım işte başına gelince öğreniyorsun seninde yazdığını görünce gerçekten varmış böyle bişi galiba dedimvarikosel nasıldı canım biz 2 sene önce ameliyat olduk işte bi daha perşembe bakılcak sonuçlara eşim test verdi onunda sonucu ptesi çıkacak bakalım
senle ilgili bi sorun varmı peki eşinin sayışımı düşük hızımı
Peki canım gebelik takibini nerde devam ettireceksin Ankara’da ? Muhtemelen tüp bebek doktorlarımızla devam edemeyeceğiz. Bi araştırma yaptın mı ?Dr. Banu Çiftci'nin Hamilelik ve Doğum, bir de Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler
Ben yine tüp bebek doktorumla devam ediyorum, kendi muayenehanesi var. Prof.Dr. Cem Atabekoğlu bir bak istersen. Kan alma vs. işlemler için Ankara Üniversitesi'ne yönlendiriyor, muayeneleri next levelda yapıyor. Bir de acil bir durum falan olursa üniversitede yatış yapabiliyorsun, oranın hocası.Peki canım gebelik takibini nerde devam ettireceksin Ankara’da ? Muhtemelen tüp bebek doktorlarımızla devam edemeyeceğiz. Bi araştırma yaptın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?