Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar Kaan aydos a gıtcektık anca mayısa sıra verıyor bızde celalettın peruya gıdelim dıyoruz ınhıbın b testı istedi ancak 15 güne cıkıyormuş sonuc eşim klomen hormon ılacı kullanıyor 15 gune bıtcek acaba hormon ilacı bıttıkten sonra mı ınhıbın b testını verse verenler var mı nasıl yapalım

Son düzenleme:
Kizlar probolis ari sutu bal karsimi alcm ezcaneden sizcehormonlra bi zarari olr mu ne kdr sure kulanlym

Kizlar probolis ari sutu bal karsimi alcm ezcaneden sizcehormonlra bi zarari olr mu ne kdr sure kulanlym
Ben polen bal tarçın çörekotu zencefil karışımı kullandım. Adetle başladım benim adet döngüm 32. Gün olduğu için 16/17 gün aç karnına yedim ara verdim tekrar adetle başladım. Ben başka birçok şey kullandığım için böyle yapmıştım. :)

Naptın sen canım belli oldumu yumoşlar?

Darısı size canim. 6 .aydan sonra daha hizli gelişim gosteriyorlar be buyuk insan gibi seni anlıyorlar. Hayran kaliyorsun zekâlarına, hareketlerine .
oyle mi diyorsun? Ayy ben de gorurum insallah o gunleri canim. Oglusun hastaligi gecti mi?

Naptın sen canım belli oldumu yumoşlar?
Maalesef daha belli olmadı. Ömrümden ömür gidiyor. Eşimle bir konuşmamız olmuştu hayırsız evlatlar üzerine bana demiştiki evlatlar büyüdükten sonra birde benim için ne yaptınız diyorlar dedi. Ağzının ortasına bir tane vuracaksın eğer öyle birşey derseler. Bak gör neler yapıyoruz dedi eşim. Durup durup aklıma geliyor ve gülüyorum. :))
Her gün 1 sene yaşlanıyor gibi hissediyorum. :)

Gözünüz aydın, inşallah hep hayırlı haberlerle gelirsiniz bundan sonra da

Ayyy girerken bugun pazartesi gelmstr kesin dyrerk grdmm masaallahhh coksevndm.. ne zaman transfer naspse canm:))

bizimde sonuçlarımız çıktı bugün
hem sayı düşmüş hem hareket 1 sene öncesine göre
doktor yumurtalıkların küçük demiş ama bundan kaynaklıdır dememişti bu seferki gidişimizde ne önerecek bakıyım
size direk tüp bebekmi dediler hiç ilaç tedavisi falan yapmadılarmı?

Çok sevindim canım çok iyi iki tane inşallah sağlıkla doğarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…