- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Çok şükür iyiyiz. Tamam senin ki küçük adam olmuş artık annesi. :)Merhaba kizlar .1 2 haftadir hic bakamadim burayab.Nasilsiniz ?
Benim bebe dis cikariyor .Bir tanesi patladi tavsan gibi oldu 2.yi bekliyoruz :)))
Ben polen bal tarçın çörekotu zencefil karışımı kullandım. Adetle başladım benim adet döngüm 32. Gün olduğu için 16/17 gün aç karnına yedim ara verdim tekrar adetle başladım. Ben başka birçok şey kullandığım için böyle yapmıştım. :)Kizlar probolis ari sutu bal karsimi alcm ezcaneden sizcehormonlra bi zarari olr mu ne kdr sure kulanlym
Naptın sen canım belli oldumu yumoşlar?Ben polen bal tarçın çörekotu zencefil karışımı kullandım. Adetle başladım benim adet döngüm 32. Gün olduğu için 16/17 gün aç karnına yedim ara verdim tekrar adetle başladım. Ben başka birçok şey kullandığım için böyle yapmıştım. :)
Evet teyzesi topigin abisi dun 8 aylik olduk :)Çok şükür iyiyiz. Tamam senin ki küçük adam olmuş artık annesi. :)
masallah yavruyaEvet teyzesi topigin abisi dun 8 aylik olduk :)
Darısı size canim. 6 .aydan sonra daha hizli gelişim gosteriyorlar be buyuk insan gibi seni anlıyorlar. Hayran kaliyorsun zekâlarına, hareketlerine .masallah yavruya
Bizde bugun 6 aylik olduk :)
6 ay cok sey icin dönum noktasi benim icin :)
oyle mi diyorsun? Ayy ben de gorurum insallah o gunleri canim. Oglusun hastaligi gecti mi?Darısı size canim. 6 .aydan sonra daha hizli gelişim gosteriyorlar be buyuk insan gibi seni anlıyorlar. Hayran kaliyorsun zekâlarına, hareketlerine .
Maalesef daha belli olmadı. Ömrümden ömür gidiyor. Eşimle bir konuşmamız olmuştu hayırsız evlatlar üzerine bana demiştiki evlatlar büyüdükten sonra birde benim için ne yaptınız diyorlar dedi. Ağzının ortasına bir tane vuracaksın eğer öyle birşey derseler. Bak gör neler yapıyoruz dedi eşim. Durup durup aklıma geliyor ve gülüyorum. :))Naptın sen canım belli oldumu yumoşlar?
Haha sanki seneler varmış gibi olmuş bu :) merak etme allah ömür versin 2 ayın var yakın zaman inşallah :)))oyle mi diyorsun? Ayy ben de gorurum insallah o gunleri canim. Oglusun hastaligi gecti mi?
Yaaa maaşallah size :)Evet teyzesi topigin abisi dun 8 aylik olduk :)
Cok sukur atlattik uzun sürse de .Görürsün canim hizla büyüyorlar.oyle mi diyorsun? Ayy ben de gorurum insallah o gunleri canim. Oglusun hastaligi gecti mi?
Gözünüz aydın, inşallah hep hayırlı haberlerle gelirsiniz bundan sonra daKızlar genetik sonucum geldi. Çok şükür maaşallah iki minnoşum sağlıklı geldi. :) biri de %50 dedi çok zor durumda kalınırsa kullanılır dedi. Sağlıklı Doğumda olabiliyor böyle embriyolarda dedi ama dr konuşacağım bu durumu. Net bilgim Yok.
Maalesef daha belli olmadı. Ömrümden ömür gidiyor. Eşimle bir konuşmamız olmuştu hayırsız evlatlar üzerine bana demiştiki evlatlar büyüdükten sonra birde benim için ne yaptınız diyorlar dedi. Ağzının ortasına bir tane vuracaksın eğer öyle birşey derseler. Bak gör neler yapıyoruz dedi eşim. Durup durup aklıma geliyor ve gülüyorum. :))
Her gün 1 sene yaşlanıyor gibi hissediyorum. :)
Ayyy girerken bugun pazartesi gelmstr kesin dyrerk grdmm masaallahhh coksevndm.. ne zaman transfer naspse canm:))Kızlar genetik sonucum geldi. Çok şükür maaşallah iki minnoşum sağlıklı geldi. :) biri de %50 dedi çok zor durumda kalınırsa kullanılır dedi. Sağlıklı Doğumda olabiliyor böyle embriyolarda dedi ama dr konuşacağım bu durumu. Net bilgim Yok.
Amin inşallah duanı esirgeme olur mu? İsmim Merve.Gözünüz aydın, inşallah hep hayırlı haberlerle gelirsiniz bundan sonra da
İnşallah Nisan ayı planlanıyor. Şimdide tutar mı tutmaz mı heyecanı var :)Ayyy girerken bugun pazartesi gelmstr kesin dyrerk grdmm masaallahhh coksevndm.. ne zaman transfer naspse canm:))
bizimde sonuçlarımız çıktı bugünSol taraf varikosel var ama senin spermin esas etkileyen yumurtalık dedi zaten varikosel ameliyatını ağrı yoksa uygulamıyorlarmış genelde. Bende Bi sıkıntı yok canım. Hem sayı hem hareket az. Yumurtanın küçük olması sperm üretimini engellermiş daha önce hiç duymamıştım işte başına gelince öğreniyorsun seninde yazdığını görünce gerçekten varmış böyle bişi galiba dedim
Çok sevindim canım çok iyi iki tane inşallah sağlıkla doğarlar.Kızlar genetik sonucum geldi. Çok şükür maaşallah iki minnoşum sağlıklı geldi. :) biri de %50 dedi çok zor durumda kalınırsa kullanılır dedi. Sağlıklı Doğumda olabiliyor böyle embriyolarda dedi ama dr konuşacağım bu durumu. Net bilgim Yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?