canım ben konuya pek vakıf değilimde hayırlı olsun önce :)Kızlar genetik sonucum geldi. Çok şükür maaşallah iki minnoşum sağlıklı geldi. :) biri de %50 dedi çok zor durumda kalınırsa kullanılır dedi. Sağlıklı Doğumda olabiliyor böyle embriyolarda dedi ama dr konuşacağım bu durumu. Net bilgim Yok.
Gözün aydın, çok sevindim. Sıra transferdeKızlar genetik sonucum geldi. Çok şükür maaşallah iki minnoşum sağlıklı geldi. :) biri de %50 dedi çok zor durumda kalınırsa kullanılır dedi. Sağlıklı Doğumda olabiliyor böyle embriyolarda dedi ama dr konuşacağım bu durumu. Net bilgim Yok.
Aynen canım direk tüp bebek dedi ilaçlar sayısını artırmaz dedi bizebizimde sonuçlarımız çıktı bugün
hem sayı düşmüş hem hareket 1 sene öncesine göre
doktor yumurtalıkların küçük demiş ama bundan kaynaklıdır dememişti bu seferki gidişimizde ne önerecek bakıyım
size direk tüp bebekmi dediler hiç ilaç tedavisi falan yapmadılarmı?
çok sevindim senin adına canımKızlar genetik sonucum geldi. Çok şükür maaşallah iki minnoşum sağlıklı geldi. :) biri de %50 dedi çok zor durumda kalınırsa kullanılır dedi. Sağlıklı Doğumda olabiliyor böyle embriyolarda dedi ama dr konuşacağım bu durumu. Net bilgim Yok.
Gözün aydın canımKızlar genetik sonucum geldi. Çok şükür maaşallah iki minnoşum sağlıklı geldi. :) biri de %50 dedi çok zor durumda kalınırsa kullanılır dedi. Sağlıklı Doğumda olabiliyor böyle embriyolarda dedi ama dr konuşacağım bu durumu. Net bilgim Yok.
nerde hangi doktora gittiniz canım sizAynen canım direk tüp bebek dedi ilaçlar sayısını artırmaz dedi bize
Kayseri canım oğuz ekmekçioğlu diye Bi doktor sen nerede kime gittinnerde hangi doktora gittiniz canım siz
Hayırlı olsun canım Allah emeklerini bosa cıkarmasın inşallahh cok sevındım:)Kızlar genetik sonucum geldi. Çok şükür maaşallah iki minnoşum sağlıklı geldi. :) biri de %50 dedi çok zor durumda kalınırsa kullanılır dedi. Sağlıklı Doğumda olabiliyor böyle embriyolarda dedi ama dr konuşacağım bu durumu. Net bilgim Yok.
Şiddetli erkek infertilitesi yüzünden yaptırdık. Dr yaptırsakta yaptırmasakda olur demişti.canım ben konuya pek vakıf değilimde hayırlı olsun önce :)
beni aydınlatırmısın genetik testini neden yaptırıyorsun sağlıkla gelen iki minnoş ney bebişmi:)))
Ahh inşallah tutunurlar. Allah’a emanetler.Gözün aydın, çok sevindim. Sıra transferde
Kızlar genetik sonucum geldi. Çok şükür maaşallah iki minnoşum sağlıklı geldi. :) biri de %50 dedi çok zor durumda kalınırsa kullanılır dedi. Sağlıklı Doğumda olabiliyor böyle embriyolarda dedi ama dr konuşacağım bu durumu. Net bilgim Yok.
Oyy insallah olurlar rabbim gonlune gore versin insllah.Şiddetli erkek infertilitesi yüzünden yaptırdık. Dr yaptırsakta yaptırmasakda olur demişti.
Embriyolar genetik tanıdan geçti sağlıklı gelenlerde rahme koyulacak embriyolar. İnşallah evlat olurlar.
Ankara koruya gittik canimKayseri canım oğuz ekmekçioğlu diye Bi doktor sen nerede kime gittin
Süreç sonucunu bildirir misin canımAnkara koruya gittik canim
tabiki perşembe gidicez o zaman yazarım canımSüreç sonucunu bildirir misin canım
İŞleme giren sperm sonucunu bilmiyorum moralim bozulmasın diye öğrenmek istememiştim. Onun öncesinde yapılan testse 32 milyon sperm %2 doğrusal olmayan yavaş ileri. %7 yerinde haraket. %91 haraketsiz. Yıkama sonrası 1.9 milyon sperm %3 yavaş ileri %8 yerinde haraket yani toplasan 500 küsür ileri yavaş haraket eden vardı. Rabbime hamd olsun çok çok iyi sonuç alamasamda iyi kalitede embriyom oluştu. Başta çok tedirgindim hangi merkezi seçsem diye ama allah razı olsun bir kaç arkadaş ısrarla memoriali Önerdi ve orada başladım. Embriyolog ve lab başarısı olduğuna inanıyorum.Oyy insallah olurlar rabbim gonlune gore versin insllah.
Esinin sperm degerleri nasildi peki?
Adetimle tüp bebeğe başlıcz canım eşim genetik testi yaptırdı iyi çıktı sonuç üroloji doktoru bu testten sonra tüp bebeğe başlayabilirsiniz dedi. Hatta bize dedi ki tesisleri küçük olanlarda sperm hiç çıkmıyor sen şanslısın ki çıkış var dedi aşılama bile olmaz dedi bizde başlayacaz işte tüp bebeğetabiki perşembe gidicez o zaman yazarım canım
sende bildir haberleşelim
ne yapmayı düşünüyosunuz şimdi?
ankara memorialmi canım? çok sevindim sonucunun olumlu olmasına inşallah olumlu olur herşey ne zaman şimdi transferin? hangi eğitim araştırmaydı gittiğin. belki bizede lazım olur diye soruyorumİŞleme giren sperm sonucunu bilmiyorum moralim bozulmasın diye öğrenmek istememiştim. Onun öncesinde yapılan testse 32 milyon sperm %2 doğrusal olmayan yavaş ileri. %7 yerinde haraket. %91 haraketsiz. Yıkama sonrası 1.9 milyon sperm %3 yavaş ileri %8 yerinde haraket yani toplasan 500 küsür ileri yavaş haraket eden vardı. Rabbime hamd olsun çok çok iyi sonuç alamasamda iyi kalitede embriyom oluştu. Başta çok tedirgindim hangi merkezi seçsem diye ama allah razı olsun bir kaç arkadaş ısrarla memoriali Önerdi ve orada başladım. Embriyolog ve lab başarısı olduğuna inanıyorum.
Biz eğitim araştırmada rapor almak için birsürü sperm testi vermiştik ve hep ama hep yıkama sonrası %100 haraketsiz spermimiz vardı. Çok üzülüyordum. Tüm haraketliler neden gidiyor diye. Üstüne birde dışarıya rapor vermiyoruz burada tüp bebek yaptırın dediler. Kızdım onlara. Sizde işleme alınacak bir tane bile sperm çıkmıyorken gittiğim merkez dünyamı aydınlattı yıkama sonrası haraket eden azda olsa sperm var dedim ve kapıyı çarpıp çıktım iyiki yapmışım. Herkez tek yöntem yıkama yapıyorken burası bizim spermleri farklı yöntemle yıkadı.
canım sizin sayı ve hareket tam olarak neydiAdetimle tüp bebeğe başlıcz canım eşim genetik testi yaptırdı iyi çıktı sonuç üroloji doktoru bu testten sonra tüp bebeğe başlayabilirsiniz dedi. Hatta bize dedi ki tesisleri küçük olanlarda sperm hiç çıkmıyor sen şanslısın ki çıkış var dedi aşılama bile olmaz dedi bizde başlayacaz işte tüp bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?