- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
İStanbul Şişli Memorial. Marmara eğitim araştırma.ankara memorialmi canım? çok sevindim sonucunun olumlu olmasına inşallah olumlu olur herşey ne zaman şimdi transferin? hangi eğitim araştırmaydı gittiğin. belki bizede lazım olur diye soruyorum
biz ankaradayız.İStanbul Şişli Memorial. Marmara eğitim araştırma.
Allah razı olsun inşallah iyi bir sonuç alırım. Embriyolarım Allah’a emanet.
7 immotil konsantrasyon sonrası 4 motil 16 immotil yazıyor son testinde canımcanım sizin sayı ve hareket tam olarak neydi
bizimde bugünkü sonuçlarımız sayı 5 milyon toplamda 10 milyon ileri hareketli %20 çıkmış7 immotil konsantrasyon sonrası 4 motil 16 immotil yazıyor son testinde canım
Bizde milyon falan hiç yazmıyodu o yüzden anlamadım bizimkini keçi boynuzu kürü falan denediniz mi hiçbizimde bugünkü sonuçlarımız sayı 5 milyon toplamda 10 milyon ileri hareketli %20 çıkmış
Allah tamamına erdirsin, çok sevindimHanimlar merhabaa. Biz gecen sene bu zamanlarda sifir morfolijiyi öğrenmistik. Bu ay kendiliginde hamile kaldim :) daha cok yeni duanizi bekliyorum. Rabbim herkese nasip etsin hep aklimda duamdasiniz
Aaaa çok sevindim.Tebrik ederimHanimlar merhabaa. Biz gecen sene bu zamanlarda sifir morfolijiyi öğrenmistik. Bu ay kendiliginde hamile kaldim :) daha cok yeni duanizi bekliyorum. Rabbim herkese nasip etsin hep aklimda duamdasiniz
Teşekkürler:)Allah tamamına erdirsin, çok sevindim
Tesekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Aaaa çok sevindim.Tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin inşallahhh :))Teşekkürler:)
Cokk güzel bi haber hayırlı olsunnn Allahım kuacagına almayı nasıp etsın :) bu asamadaa neler yaptınızz nasıldı sorunlarınız bıraz anlatırmısınız?Hanimlar merhabaa. Biz gecen sene bu zamanlarda sifir morfolijiyi öğrenmistik. Bu ay kendiliginde hamile kaldim :) daha cok yeni duanizi bekliyorum. Rabbim herkese nasip etsin hep aklimda duamdasiniz
Tesekkürler :) esimin sayi ve hizda problemi yoktu. Sadece morfolojisi sıfırdı. E vitamini ve emodeks kullandi. Ayrica keciboynuzu özü. Ben 3 kez asilama oldum basarisiz oldu. Bu ay agnucaston diye bir hap kullanmistim. Ne fayda etti bilemiyorum:) esimin morfoliji degeri de yüzde 7ye kadar ciktiCokk güzel bi haber hayırlı olsunnn Allahım kuacagına almayı nasıp etsın :) bu asamadaa neler yaptınızz nasıldı sorunlarınız bıraz anlatırmısınız?
Kızlar genetik sonucum geldi. Çok şükür maaşallah iki minnoşum sağlıklı geldi. :) biri de %50 dedi çok zor durumda kalınırsa kullanılır dedi. Sağlıklı Doğumda olabiliyor böyle embriyolarda dedi ama dr konuşacağım bu durumu. Net bilgim Yok.
Çok sevındım çok şükürTesekkürler :) esimin sayi ve hizda problemi yoktu. Sadece morfolojisi sıfırdı. E vitamini ve emodeks kullandi. Ayrica keciboynuzu özü. Ben 3 kez asilama oldum basarisiz oldu. Bu ay agnucaston diye bir hap kullanmistim. Ne fayda etti bilemiyorum:) esimin morfoliji degeri de yüzde 7ye kadar cikti
Neee kadar güzell kendı olmasıı :)Morfolojiyi artırmak ıcın sadece özünü mu kullandınız kürünüde yapmısmıydınız?Tesekkürler :) esimin sayi ve hizda problemi yoktu. Sadece morfolojisi sıfırdı. E vitamini ve emodeks kullandi. Ayrica keciboynuzu özü. Ben 3 kez asilama oldum basarisiz oldu. Bu ay agnucaston diye bir hap kullanmistim. Ne fayda etti bilemiyorum:) esimin morfoliji degeri de yüzde 7ye kadar cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?