Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ankara memorialmi canım? çok sevindim sonucunun olumlu olmasına inşallah olumlu olur herşey ne zaman şimdi transferin? hangi eğitim araştırmaydı gittiğin. belki bizede lazım olur diye soruyorum
İStanbul Şişli Memorial. Marmara eğitim araştırma.
Allah razı olsun inşallah iyi bir sonuç alırım. Embriyolarım Allah’a emanet.

7 immotil konsantrasyon sonrası 4 motil 16 immotil sperm gözlendi yazıyor son testinde canım

Milyon falan bizde hiç yazmıyodu o yüzden hiç anlamadım ben bizimkinin de sonucunu keçi boynuzu kürü falan uyguladım mı hiç

B Bademmm388 sen sürece girmişsin girmemiş olsaydın bi tane macun vardı onu söylicektim biz kullanmayı bıraktık değerler düştü çok faydası oluyor devam edicez kullanmaya

Hanimlar merhabaa. Biz gecen sene bu zamanlarda sifir morfolijiyi öğrenmistik. Bu ay kendiliginde hamile kaldim :) daha cok yeni duanizi bekliyorum. Rabbim herkese nasip etsin hep aklimda duamdasiniz
Cokk güzel bi haber hayırlı olsunnn Allahım kuacagına almayı nasıp etsın :) bu asamadaa neler yaptınızz nasıldı sorunlarınız bıraz anlatırmısınız?

ARkadaslar varıkosel için önerebılcegınız tecrubeli doktor kım var lütfen yardımcı olun

Cokk güzel bi haber hayırlı olsunnn Allahım kuacagına almayı nasıp etsın :) bu asamadaa neler yaptınızz nasıldı sorunlarınız bıraz anlatırmısınız?
Tesekkürler :) esimin sayi ve hizda problemi yoktu. Sadece morfolojisi sıfırdı. E vitamini ve emodeks kullandi. Ayrica keciboynuzu özü. Ben 3 kez asilama oldum basarisiz oldu. Bu ay agnucaston diye bir hap kullanmistim. Ne fayda etti bilemiyorum:) esimin morfoliji degeri de yüzde 7ye kadar cikti

Çok sevındım çok şükür rabbim saglıkla nasıp etsın inşAllah

Neee kadar güzell kendı olmasıı :)Morfolojiyi artırmak ıcın sadece özünü mu kullandınız kürünüde yapmısmıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…