- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
Amin Allah razi olsun :) insallah Rabbim sizlere de nasip ederÇok sevındım çok şükürrabbim saglıkla nasıp etsın inşAllah
Sadece özünü kullandik:)Neee kadar güzell kendı olmasıı :)Morfolojiyi artırmak ıcın sadece özünü mu kullandınız kürünüde yapmısmıydınız?
Aynen ama bize doktor bitkisel şeyler de boşuna kullanmayın fayda etmez dedi anlayacağın her yerden yolu kapattıB Bademmm388 sen sürece girmişsin girmemiş olsaydın bi tane macun vardı onu söylicektim biz kullanmayı bıraktık değerler düştü çok faydası oluyor devam edicez kullanmaya
Merhaba canım gittim bugün eski tahlilleri me baktı. Malesef rahim filminde sorun gördü sol tüp tamamen tıkalıymış sağ tüpte kısmenIyi aksmlar kizlare... pazrtesi goğsenhocaya gidck bi arkadas vrdi .. adini unuttm okursa mesajimi gitiyse goruslerini yazarsa sevinirm:)
Rahım fılmını nerde cektırdınız hangı doktora gıdıyorsunuzMerhaba canım gittim bugün eski tahlilleri me baktı. Malesef rahim filminde sorun gördü sol tüp tamamen tıkalıymış sağ tüpte kısmençok ağladım çünkü bende bir sorun olmadığını biliyordum meğer öyle değilmiş yanında ağlamak istemezdim ama tutamadım kendimi. Zaten doktordan gitmeden çok iyi elektrik almıştım. Çok sevdim ilgilendi. Sorularıma cevap alabildim. Hemşirelerde çok ilgili geldi smear testi kan testleri verdim eşim sperm testi verecek haftaya tekrar gideceğiz bir sonraki adetle başlayacağız inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun
Rahim filmini 2 yıl önce zekai tahir burak hastanesinde çektirmiştim. Şimdi başkent göğşen önalan başladıkRahım fılmını nerde cektırdınız hangı doktora gıdıyorsunuz
Canimm inss cozulur senin problemin buyk sy degldr ins. Peki tedaviye hemn baslamk ssn mi istedn hoca mi dedi. Biraz haziranlamsmydin peki? Rahim filmini mi cekti ? Altan muayene etti mi . Ucret olrak nelr soyledi canm istersen ozelden yaz . Uzunoldu cunku . Sorularimi cvplrdan cok minnettar kalrm:))Merhaba canım gittim bugün eski tahlilleri me baktı. Malesef rahim filminde sorun gördü sol tüp tamamen tıkalıymış sağ tüpte kısmençok ağladım çünkü bende bir sorun olmadığını biliyordum meğer öyle değilmiş yanında ağlamak istemezdim ama tutamadım kendimi. Zaten doktordan gitmeden çok iyi elektrik almıştım. Çok sevdim ilgilendi. Sorularıma cevap alabildim. Hemşirelerde çok ilgili geldi smear testi kan testleri verdim eşim sperm testi verecek haftaya tekrar gideceğiz bir sonraki adetle başlayacağız inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun
Günaydın, tüp bebekte tüplerin tıkalı olması sıkıntı yaratmaz, ancak tüpte genişleme/sıvı birikmesi varsa o sıvı rahme akabilir ve bu durum da tutunmayı engelleyebilir ister tüp bebek ister normal yolla olsa da, ben o nedenle laparoskopi ile ameliyat oldum, o nedenle her halükarda hsg çekilmeli bence, çünkü bu tarz durumların teşhisi ancak hsg ile konuluyor.Arkadaslr tup bbekte tuplerin tikali olmasi bsy ifade edyr mu yani sncta direk bize ebriyoyu koyacklr bi gidis olmyack ben yanlis mi dusunyrm. Beni beni aydinlatin gari :)
Günaydın tüplerde tıkanıklık var bende 2 yıl önce çekilen rahim filmime baktı. tekrar rahim filmi çekilir mi diye sordum gerek yok dedi Bi yapışıklık var ama anlamadım dedi yumurtaların iyi ama biri yukarıda görünüyor dedi. Çok moralim bozuldu. Tekrar rahim filmi çekilmesi gerekmez miydi acabaGünaydın, tüp bebekte tüplerin tıkalı olması sıkıntı yaratmaz, ancak tüpte genişleme/sıvı birikmesi varsa o sıvı rahme akabilir ve bu durum da tutunmayı engelleyebilir ister tüp bebek ister normal yolla olsa da, ben o nedenle laparoskopi ile ameliyat oldum, o nedenle her halükarda hsg çekilmeli bence, çünkü bu tarz durumların teşhisi ancak hsg ile konuluyor.
Merhaba, şimdilik gerek görmediyse doktor bekleyin isterseniz, belki yumurta toplama işlemleri tamamlanıp transfer sürecine girileceği zaman tekrar konuşursunuz, rahmin durumunu tekrar değerlendirirler. Yanlış anlamadım değil mi, tüp bebek tedavisine başlayacaksınız?Günaydın tüplerde tıkanıklık var bende 2 yıl önce çekilen rahim filmime baktı. tekrar rahim filmi çekilir mi diye sordum gerek yok dedi Bi yapışıklık var ama anlamadım dedi yumurtaların iyi ama biri yukarıda görünüyor dedi. Çok moralim bozuldu. Tekrar rahim filmi çekilmesi gerekmez miydi acaba
Evet bir sonraki adetle birlikte başlıyoruz inşallahMerhaba, şimdilik gerek görmediyse doktor bekleyin isterseniz, belki yumurta toplama işlemleri tamamlanıp transfer sürecine girileceği zaman tekrar konuşursunuz, rahmin durumunu tekrar değerlendirirler. Yanlış anlamadım değil mi, tüp bebek tedavisine başlayacaksınız?
2 yıldır bunu size kimse söylemedi mi? İnşallah güzel sonuç alırsınız.Merhaba canım gittim bugün eski tahlilleri me baktı. Malesef rahim filminde sorun gördü sol tüp tamamen tıkalıymış sağ tüpte kısmençok ağladım çünkü bende bir sorun olmadığını biliyordum meğer öyle değilmiş yanında ağlamak istemezdim ama tutamadım kendimi. Zaten doktordan gitmeden çok iyi elektrik almıştım. Çok sevdim ilgilendi. Sorularıma cevap alabildim. Hemşirelerde çok ilgili geldi smear testi kan testleri verdim eşim sperm testi verecek haftaya tekrar gideceğiz bir sonraki adetle başlayacağız inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun
Sadece tıkanıklık varsa etmiyor. Sıvı birikintisi varsa rahme aktığı için ediyor. Bunun teşhisini iyi koymak gerek. Bazen dr da anlamıyor.Arkadaslr tup bbekte tuplerin tikali olmasi bsy ifade edyr mu yani sncta direk bize ebriyoyu koyacklr bi gidis olmyack ben yanlis mi dusunyrm. Beni beni aydinlatin gari :)
Tam detaylı bilgiye sahip değilim fakat bazı yapışıklıklar da transfer öncesi çözüme ulaştırılması gerekiyor diye biliyorum. Dr ile tekrar bu konular üzerinden geçin.Günaydın tüplerde tıkanıklık var bende 2 yıl önce çekilen rahim filmime baktı. tekrar rahim filmi çekilir mi diye sordum gerek yok dedi Bi yapışıklık var ama anlamadım dedi yumurtaların iyi ama biri yukarıda görünüyor dedi. Çok moralim bozuldu. Tekrar rahim filmi çekilmesi gerekmez miydi acaba
Hayır söylemediler. Biz sadece eşimde sorun var diye biliyorduk.2 yıldır bunu size kimse söylemedi mi? İnşallah güzel sonuç alırsınız.
Sadece tıkanıklık varsa etmiyor. Sıvı birikintisi varsa rahme aktığı için ediyor. Bunun teşhisini iyi koymak gerek. Bazen dr da anlamıyor.
Sende tıkanıklık mı var? Ben neden hatırlamıyorum. Neler oluyor bana.
Yok canm bn film cektrmdm daha arkadas icin merak ettm ins bsy ckmz bndeSadece tıkanıklık varsa etmiyor. Sıvı birikintisi varsa rahme aktığı için ediyor. Bunun teşhisini iyi koymak gerek. Bazen dr da anlamıyor.
Sende tıkanıklık mı var? Ben neden hatırlamıyorum. Neler oluyor bana.
Çıkmaz inşallah. Endişelenme. Bende artık neden hamil kalamıyorum yoksa tüplerim mi tıkanık diye baya düşünmüştüm. Şükür birşey çıkmadı. İnşallah sende de çıkmaz.Yok canm bn film cektrmdm daha arkadas icin merak ettm ins bsy ckmz bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?