Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iyi aksmlar kizlare... pazrtesi goğsenhocaya gidck bi arkadas vrdi .. adini unuttm okursa mesajimi gitiyse goruslerini yazarsa sevinirm:)

Iyi aksmlar kizlare... pazrtesi goğsenhocaya gidck bi arkadas vrdi .. adini unuttm okursa mesajimi gitiyse goruslerini yazarsa sevinirm:)
Merhaba canım gittim bugün eski tahlilleri me baktı. Malesef rahim filminde sorun gördü sol tüp tamamen tıkalıymış sağ tüpte kısmen çok ağladım çünkü bende bir sorun olmadığını biliyordum meğer öyle değilmiş yanında ağlamak istemezdim ama tutamadım kendimi. Zaten doktordan gitmeden çok iyi elektrik almıştım. Çok sevdim ilgilendi. Sorularıma cevap alabildim. Hemşirelerde çok ilgili geldi smear testi kan testleri verdim eşim sperm testi verecek haftaya tekrar gideceğiz bir sonraki adetle başlayacağız inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun

Rahım fılmını nerde cektırdınız hangı doktora gıdıyorsunuz

Canimm inss cozulur senin problemin buyk sy degldr ins. Peki tedaviye hemn baslamk ssn mi istedn hoca mi dedi. Biraz haziranlamsmydin peki? Rahim filmini mi cekti ? Altan muayene etti mi . Ucret olrak nelr soyledi canm istersen ozelden yaz . Uzunoldu cunku . Sorularimi cvplrdan cok minnettar kalrm:))

Arkadaslr tup bbekte tuplerin tikali olmasi bsy ifade edyr mu yani sncta direk bize ebriyoyu koyacklr bi gidis olmyack ben yanlis mi dusunyrm. Beni beni aydinlatin gari :)

Arkadaslr tup bbekte tuplerin tikali olmasi bsy ifade edyr mu yani sncta direk bize ebriyoyu koyacklr bi gidis olmyack ben yanlis mi dusunyrm. Beni beni aydinlatin gari :)
Günaydın, tüp bebekte tüplerin tıkalı olması sıkıntı yaratmaz, ancak tüpte genişleme/sıvı birikmesi varsa o sıvı rahme akabilir ve bu durum da tutunmayı engelleyebilir ister tüp bebek ister normal yolla olsa da, ben o nedenle laparoskopi ile ameliyat oldum, o nedenle her halükarda hsg çekilmeli bence, çünkü bu tarz durumların teşhisi ancak hsg ile konuluyor.

Günaydın tüplerde tıkanıklık var bende 2 yıl önce çekilen rahim filmime baktı. tekrar rahim filmi çekilir mi diye sordum gerek yok dedi Bi yapışıklık var ama anlamadım dedi yumurtaların iyi ama biri yukarıda görünüyor dedi. Çok moralim bozuldu. Tekrar rahim filmi çekilmesi gerekmez miydi acaba

Merhaba, şimdilik gerek görmediyse doktor bekleyin isterseniz, belki yumurta toplama işlemleri tamamlanıp transfer sürecine girileceği zaman tekrar konuşursunuz, rahmin durumunu tekrar değerlendirirler. Yanlış anlamadım değil mi, tüp bebek tedavisine başlayacaksınız?

Kızlar bu
Evet bir sonraki adetle birlikte başlıyoruz inşallah

2 yıldır bunu size kimse söylemedi mi? İnşallah güzel sonuç alırsınız.

Sadece tıkanıklık varsa etmiyor. Sıvı birikintisi varsa rahme aktığı için ediyor. Bunun teşhisini iyi koymak gerek. Bazen dr da anlamıyor.
Sende tıkanıklık mı var? Ben neden hatırlamıyorum. Neler oluyor bana.

Tam detaylı bilgiye sahip değilim fakat bazı yapışıklıklar da transfer öncesi çözüme ulaştırılması gerekiyor diye biliyorum. Dr ile tekrar bu konular üzerinden geçin.

Yok canm bn film cektrmdm daha arkadas icin merak ettm ins bsy ckmz bnde

Yok canm bn film cektrmdm daha arkadas icin merak ettm ins bsy ckmz bnde
Çıkmaz inşallah. Endişelenme. Bende artık neden hamil kalamıyorum yoksa tüplerim mi tıkanık diye baya düşünmüştüm. Şükür birşey çıkmadı. İnşallah sende de çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…