Agnucaston'u ne için kullanmıştınız acaba?Tesekkürler :) esimin sayi ve hizda problemi yoktu. Sadece morfolojisi sıfırdı. E vitamini ve emodeks kullandi. Ayrica keciboynuzu özü. Ben 3 kez asilama oldum basarisiz oldu. Bu ay agnucaston diye bir hap kullanmistim. Ne fayda etti bilemiyorum:) esimin morfoliji degeri de yüzde 7ye kadar cikti
Son tedavimde 7 tane kistim oluşmuştu. Hem onu eritir diye hem de dengesizlesen hormonlarim düzenlenir diye.Agnucaston'u ne için kullanmıştınız acaba?
Bu enfeksiyonu daha önce geçirdiğiniz için bağışıklığınız olduğunu gösteriyor, benimki de böyleKızlar CMV ıgg pozitif çıkması nedir? Başına gelen varmı?
sorun yok o zaman değil mi ? Biraz tedirgin oldum da.Bu enfeksiyonu daha önce geçirdiğiniz için bağışıklığınız olduğunu gösteriyor, benimki de böyle
Sorun yok tabi, benim doktorun ilk hamile olduğumu öğrendiğimde istediği testler arasında vardı, sonuç gelince onunla ilgili yorum bile yapmadı.sorun yok o zaman değil mi ? Biraz tedirgin oldum da.
Peki doktor kontrolünde mi aldınız yoksa kendiniz mi kullanmaya karar verdiniz? Benim bildiğim kadarıyla prolaktin yüksekliğinde kullanılıyor.Acaba prolaktin değeriniz kaçtı?Son tedavimde 7 tane kistim oluşmuştu. Hem onu eritir diye hem de dengesizlesen hormonlarim düzenlenir diye.
Doktor kontrolünde almadim. Doktorlar beni çileden cikardi çünkü. Prolaktinim tavan yapmisti göğsümden süt geliyordu. Ama bir ilac bile yazmadi kendi kendine düssün dedi. Ben de bu ilaci duydum. Sadece bitkisel birsey zaten. Denemek istedimPeki doktor kontrolünde mi aldınız yoksa kendiniz mi kullanmaya karar verdiniz? Benim bildiğim kadarıyla prolaktin yüksekliğinde kullanılıyor.Acaba prolaktin değeriniz kaçtı?
Fsh lh gibi hormonlarınız nasıldı?Onlara da etki etti mi acaba?Doktor kontrolünde almadim. Doktorlar beni çileden cikardi çünkü. Prolaktinim tavan yapmisti göğsümden süt geliyordu. Ama bir ilac bile yazmadi kendi kendine düssün dedi. Ben de bu ilaci duydum. Sadece bitkisel birsey zaten. Denemek istedim
Onlar normaldi. Kullandiktan sonra kan tahlili yaptirmadim ki bilemiyorum.Fsh lh gibi hormonlarınız nasıldı?Onlara da etki etti mi acaba?
Canım bana da hiç kimse yorum yapmamıştı. Her şey iyi demişti herkes. Göğşen hocam ilk muayenede sağ yumurtalığım olması gereken yerden farklı olduğunu ve bu yüzden tüpüm de sorun olabileceğini söyledi. Ve sonra çekildiğim hsg de aynen dediği gibi çıktı. Fakat tüp bebekte tüplerin kapalı olması sorun teşkil etmez.Merhaba canım gittim bugün eski tahlilleri me baktı. Malesef rahim filminde sorun gördü sol tüp tamamen tıkalıymış sağ tüpte kısmençok ağladım çünkü bende bir sorun olmadığını biliyordum meğer öyle değilmiş yanında ağlamak istemezdim ama tutamadım kendimi. Zaten doktordan gitmeden çok iyi elektrik almıştım. Çok sevdim ilgilendi. Sorularıma cevap alabildim. Hemşirelerde çok ilgili geldi smear testi kan testleri verdim eşim sperm testi verecek haftaya tekrar gideceğiz bir sonraki adetle başlayacağız inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun
Canim sen tuplerinle ilgili bi tedavi oldun mu gogsen hoca daCanım bana da hiç kimse yorum yapmamıştı. Her şey iyi demişti herkes. Göğşen hocam ilk muayenede sağ yumurtalığım olması gereken yerden farklı olduğunu ve bu yüzden tüpüm de sorun olabileceğini söyledi. Ve sonra çekildiğim hsg de aynen dediği gibi çıktı. Fakat tüp bebekte tüplerin kapalı olması sorun teşkil etmez.
Evet kuzum 2 tane sağlıklı 2 tane ne sağlıklı ne sağlıksız ama büyük ihtimal onları değerlendirmeyeceğim. Tutma sağlıklı olma ihtimalleri de varmış tutunamama veya düşme ihtimalide varmış. Çok şükür 2 tane sağlıklı kaliteli. 1 tane de pgtye gitmeyen kaliteli embriyom var ama rabbim bilir inşallah can olurlar bana.Saklicennet canım haber var mı ? Nasılsın ?
AyySaklicennet canım haber var mı ? Nasılsın ?
Canmm ssnin yerîne yazdmm mutlu haberi vrmk istdmm :) sen simdi bi tane transefer yapttrp digerini dondrcn miEvet kuzum 2 tane sağlıklı 2 tane ne sağlıklı ne sağlıksız ama büyük ihtimal onları değerlendirmeyeceğim. Tutma sağlıklı olma ihtimalleri de varmış tutunamama veya düşme ihtimalide varmış. Çok şükür 2 tane sağlıklı kaliteli. 1 tane de pgtye gitmeyen kaliteli embriyom var ama rabbim bilir inşallah can olurlar bana.
İyi yaptın canım arkadaşım. Evet birimi transfer ettirip 2sini donduracağım ama zaten hepsi donmuş beni bekliyor. :) inşallah hepsi tutunur 3ü de evlat olur.Canmm ssnin yerîne yazdmm mutlu haberi vrmk istdmm :) sen simdi bi tane transefer yapttrp digerini dondrcn mi
Hayır canım olmadım. Sıvı akışı olacak şekilde bi sıkıntı yoktu. O yüzden gerek görmedi.Canim sen tuplerinle ilgili bi tedavi oldun mu gogsen hoca da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?