Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Agnucaston'u ne için kullanmıştınız acaba?

Son tedavimde 7 tane kistim oluşmuştu. Hem onu eritir diye hem de dengesizlesen hormonlarim düzenlenir diye.
Peki doktor kontrolünde mi aldınız yoksa kendiniz mi kullanmaya karar verdiniz? Benim bildiğim kadarıyla prolaktin yüksekliğinde kullanılıyor.Acaba prolaktin değeriniz kaçtı?

Peki doktor kontrolünde mi aldınız yoksa kendiniz mi kullanmaya karar verdiniz? Benim bildiğim kadarıyla prolaktin yüksekliğinde kullanılıyor.Acaba prolaktin değeriniz kaçtı?
Doktor kontrolünde almadim. Doktorlar beni çileden cikardi çünkü. Prolaktinim tavan yapmisti göğsümden süt geliyordu. Ama bir ilac bile yazmadi kendi kendine düssün dedi. Ben de bu ilaci duydum. Sadece bitkisel birsey zaten. Denemek istedim

Fsh lh gibi hormonlarınız nasıldı?Onlara da etki etti mi acaba?

Canım bana da hiç kimse yorum yapmamıştı. Her şey iyi demişti herkes. Göğşen hocam ilk muayenede sağ yumurtalığım olması gereken yerden farklı olduğunu ve bu yüzden tüpüm de sorun olabileceğini söyledi. Ve sonra çekildiğim hsg de aynen dediği gibi çıktı. Fakat tüp bebekte tüplerin kapalı olması sorun teşkil etmez.

Canim sen tuplerinle ilgili bi tedavi oldun mu gogsen hoca da

Saklicennet canım haber var mı ? Nasılsın ?
Evet kuzum 2 tane sağlıklı 2 tane ne sağlıklı ne sağlıksız ama büyük ihtimal onları değerlendirmeyeceğim. Tutma sağlıklı olma ihtimalleri de varmış tutunamama veya düşme ihtimalide varmış. Çok şükür 2 tane sağlıklı kaliteli. 1 tane de pgtye gitmeyen kaliteli embriyom var ama rabbim bilir inşallah can olurlar bana.

Canmm ssnin yerîne yazdmm mutlu haberi vrmk istdmm :) sen simdi bi tane transefer yapttrp digerini dondrcn mi

Canmm ssnin yerîne yazdmm mutlu haberi vrmk istdmm :) sen simdi bi tane transefer yapttrp digerini dondrcn mi
İyi yaptın canım arkadaşım. Evet birimi transfer ettirip 2sini donduracağım ama zaten hepsi donmuş beni bekliyor. :) inşallah hepsi tutunur 3ü de evlat olur. haha birini de razıyım o başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…