Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ya ben görmemişim canım. Çok mutlu oldum, çok şükür. Ne zaman peki transfer inşallah? İnşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız

Kuzum gözün aydın çok sevindim. İnşallah sana sağlıklı evlatlar olurlar. Bir daha ki adet mi transfer? Ne karar verdiniz?

Kuzum gözün aydın çok sevindim. İnşallah sana sağlıklı evlatlar olurlar. Bir daha ki adet mi transfer? Ne karar verdiniz?
Pgtyi mi sordun? 295$ verdim embriyo başına canım.
İnşallah Nisan da transfer. Ama adetim gecikebilirmiş. inşallah transfer Ramazan’a kalmaz. Öncesinde olsun Ramazan ayına kadar sonuç alayım ona göre oruç tutarım veya tutmam.
Ya ben görmemişim canım. Çok mutlu oldum, çok şükür. Ne zaman peki transfer inşallah? İnşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız
Nisan ayında canım. Yukarıya ayrıntılı yazdım senin içinde geçerli. Dualarınızı bekliyorum. :)

Suskun Ceylan canım sen napıyorsun? Nasılsın?
Çok şükür iyiyim canım annemler gitti pazar günü yalnız kaldım ayın 28i kadın doğumdan randevu aldım düşükten sonra bı kontrol olmak istiyorum aklımda biniac test var kan pıhtılaşma genetik gibi bunları yaptiricam bilgisizim bu konuda nerde kim yapıyor bilmiyorum bakalım sen nasılsın bebiş nasıl :)

Kuzum burada arkadaşın var neden sormuyorsun. Tıbbi genetik bölümümden randevu al eşinde sende genetik taramadan geçin. Kafana çok takma maalesef ki düşük oluyor işte. Bak benim kaliteli embriyolarımda sorun çıktı ama sağlıklı olanda var. Nasip kısmet ama içinde kalmasın yaptır tabi.

Kan pihtilasmayi hamile kalmadan surece baslamadn once yaptrmk gerekiyor dimi bi sorun olrsa ona gore ilac kullnlr degil mi kizlarrr bunu nerden yptrlm gercihocaya gdence knscm da bu cuma gdyrmm konusmaya gtmk bile heyecan vericii... :))

Kan pihtilasmayi hamile kalmadan surece baslamadn once yaptrmk gerekiyor dimi bi sorun olrsa ona gore ilac kullnlr degil mi kizlarrr bunu nerden yptrlm gercihocaya gdence knscm da bu cuma gdyrmm konusmaya gtmk bile heyecan vericii... :))
Surece baslamadan once yaptirsaniz daha iyi ona gore onlem alinir.tibbi genetik bolumunde yaptirabilirsin.

Tıbbi genetik bölümü canım. Muhakkak yaptırmalısın. Bende pıhtılaşma çıktı biliyorsundur. Önlem almak şart.

Canım çok teşekkür ederim şimdi gördüm ve hemen aldım randevu

Tıbbi genetik bölümü canım. Muhakkak yaptırmalısın. Bende pıhtılaşma çıktı biliyorsundur. Önlem almak şart.
Merhaba, sizde hangi gende pıhtılaşma çıkmıştı acaba hatırlıyor musunuz? Bende Mtfrh 1298 homozigot çıkmıştı, hematolog bu geni önemli görmedi ama coraspin kullanabilirsin dedi, kadın doğum uzmanı ise iğne başlaman lazım ileriki dönemde dedi, bende de kafa karışıklığı oldu biraz.

Senden tekrar rahim filmi istedimi önceki filmi ne zaman çektirmiştin? Bend n tekrar rahim filmi istemedi

Hiç bilmiyorum testi Memorial da yaptırmıştım sonucu dr telefonla bildirdi bir gende hafif var gebelikte aspirin veririz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…