- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Evet kuzum 2 tane sağlıklı 2 tane ne sağlıklı ne sağlıksız ama büyük ihtimal onları değerlendirmeyeceğim. Tutma sağlıklı olma ihtimalleri de varmış tutunamama veya düşme ihtimalide varmış. Çok şükür 2 tane sağlıklı kaliteli. 1 tane de pgtye gitmeyen kaliteli embriyom var ama rabbim bilir inşallah can olurlar bana.
Kuzum gözün aydın çok sevindim. İnşallah sana sağlıklı evlatlar olurlar. Bir daha ki adet mi transfer? Ne karar verdiniz?Kızlar genetik sonucum geldi. Çok şükür maaşallah iki minnoşum sağlıklı geldi. :) biri de %50 dedi çok zor durumda kalınırsa kullanılır dedi. Sağlıklı Doğumda olabiliyor böyle embriyolarda dedi ama dr konuşacağım bu durumu. Net bilgim Yok.
Pgtyi mi sordun? 295$ verdim embriyo başına canım.Kuzum gözün aydın çok sevindim. İnşallah sana sağlıklı evlatlar olurlar. Bir daha ki adet mi transfer? Ne karar verdiniz?
Nisan ayında canım. Yukarıya ayrıntılı yazdım senin içinde geçerli. Dualarınızı bekliyorum. :)Ya ben görmemişim canım. Çok mutlu oldum, çok şükür. Ne zaman peki transfer inşallah? İnşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız
Ooo 3 diyoorrr :))) insss:)İyi yaptın canım arkadaşım. Evet birimi transfer ettirip 2sini donduracağım ama zaten hepsi donmuş beni bekliyor. :) inşallah hepsi tutunur 3ü de evlat olur.haha birini de razıyım o başka
Hahaaaa 2 olsun benim olsun.Ooo 3 diyoorrr :))) insss:)
Çok şükür iyiyim canım annemler gitti pazar günü yalnız kaldım ayın 28i kadın doğumdan randevu aldım düşükten sonra bı kontrol olmak istiyorum aklımda biniac test var kan pıhtılaşma genetik gibi bunları yaptiricam bilgisizim bu konuda nerde kim yapıyor bilmiyorum bakalım sen nasılsın bebiş nasıl :)Suskun Ceylan canım sen napıyorsun? Nasılsın?
Bide ne zaman adet olmam gerek kanama bitti 5 gün fln oldu yumurta olmusmudur bu ay bunlarida merak ediyorumSuskun Ceylan canım sen napıyorsun? Nasılsın?
Kuzum burada arkadaşın var neden sormuyorsun. Tıbbi genetik bölümümden randevu al eşinde sende genetik taramadan geçin. Kafana çok takma maalesef ki düşük oluyor işte. Bak benim kaliteli embriyolarımda sorun çıktı ama sağlıklı olanda var. Nasip kısmet ama içinde kalmasın yaptır tabi.Çok şükür iyiyim canım annemler gitti pazar günü yalnız kaldım ayın 28i kadın doğumdan randevu aldım düşükten sonra bı kontrol olmak istiyorum aklımda biniac test var kan pıhtılaşma genetik gibi bunları yaptiricam bilgisizim bu konuda nerde kim yapıyor bilmiyorum bakalım sen nasılsın bebiş nasıl :)
Inss canimmm insss saglikli hayirli...Hahaaaa 2 olsun benim olsun.rabbim katundan temiz zürriyetler nasip etsin hepimize. :)
Surece baslamadan once yaptirsaniz daha iyi ona gore onlem alinir.tibbi genetik bolumunde yaptirabilirsin.Kan pihtilasmayi hamile kalmadan surece baslamadn once yaptrmk gerekiyor dimi bi sorun olrsa ona gore ilac kullnlr degil mi kizlarrr bunu nerden yptrlm gercihocaya gdence knscm da bu cuma gdyrmm konusmaya gtmk bile heyecan vericii... :))
Tıbbi genetik bölümü canım. Muhakkak yaptırmalısın. Bende pıhtılaşma çıktı biliyorsundur. Önlem almak şart.Kan pihtilasmayi hamile kalmadan surece baslamadn once yaptrmk gerekiyor dimi bi sorun olrsa ona gore ilac kullnlr degil mi kizlarrr bunu nerden yptrlm gercihocaya gdence knscm da bu cuma gdyrmm konusmaya gtmk bile heyecan vericii... :))
Canım çok teşekkür ederim şimdi gördüm ve hemen aldım randevuKuzum burada arkadaşın var neden sormuyorsun. Tıbbi genetik bölümümden randevu al eşinde sende genetik taramadan geçin. Kafana çok takma maalesef ki düşük oluyor işte. Bak benim kaliteli embriyolarımda sorun çıktı ama sağlıklı olanda var. Nasip kısmet ama içinde kalmasın yaptır tabi.
Merhaba, sizde hangi gende pıhtılaşma çıkmıştı acaba hatırlıyor musunuz? Bende Mtfrh 1298 homozigot çıkmıştı, hematolog bu geni önemli görmedi ama coraspin kullanabilirsin dedi, kadın doğum uzmanı ise iğne başlaman lazım ileriki dönemde dedi, bende de kafa karışıklığı oldu biraz.Tıbbi genetik bölümü canım. Muhakkak yaptırmalısın. Bende pıhtılaşma çıktı biliyorsundur. Önlem almak şart.
Senden tekrar rahim filmi istedimi önceki filmi ne zaman çektirmiştin? Bend n tekrar rahim filmi istemediCanım bana da hiç kimse yorum yapmamıştı. Her şey iyi demişti herkes. Göğşen hocam ilk muayenede sağ yumurtalığım olması gereken yerden farklı olduğunu ve bu yüzden tüpüm de sorun olabileceğini söyledi. Ve sonra çekildiğim hsg de aynen dediği gibi çıktı. Fakat tüp bebekte tüplerin kapalı olması sorun teşkil etmez.
Hiç bilmiyorum testi Memorial da yaptırmıştım sonucu dr telefonla bildirdi bir gende hafif var gebelikte aspirin veririz dedi.Merhaba, sizde hangi gende pıhtılaşma çıkmıştı acaba hatırlıyor musunuz? Bende Mtfrh 1298 homozigot çıkmıştı, hematolog bu geni önemli görmedi ama coraspin kullanabilirsin dedi, kadın doğum uzmanı ise iğne başlaman lazım ileriki dönemde dedi, bende de kafa karışıklığı oldu biraz.
Teşekkürler, coraspin kullanıyorum ben de şu anda aynenHiç bilmiyorum testi Memorial da yaptırmıştım sonucu dr telefonla bildirdi bir gende hafif var gebelikte aspirin veririz dedi.
Hamilelik nasıl gidiyor? Bebişin cinsiyetini öğrendin mi?Teşekkürler, coraspin kullanıyorum ben de şu anda aynen
Canım ben o zamana kadar hiç çektirmemiştim. O ultrasonla alttan muayenede gördü. Filme bakalım dedi ben orda çekildim ilk defa.Senden tekrar rahim filmi istedimi önceki filmi ne zaman çektirmiştin? Bend n tekrar rahim filmi istemedi
Canım eşin sperm testi yaptırdı mı orada hiç ? fiyatı ne kadardıCanım ben o zamana kadar hiç çektirmemiştim. O ultrasonla alttan muayenede gördü. Filme bakalım dedi ben orda çekildim ilk defa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?