- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Yaptırdı ilaç raporu için ama kaç tl işi hatırlayamadım ben kuzu yaCanım eşin sperm testi yaptırdı mı orada hiç ? fiyatı ne kadardı
Dediğin gen şu mu canım MTHFR (A1298C) Faktör V Leiden Mutasyonu ? Bende bu homozigot mutant çıktı ama doktor iğneye devam etmemi gerekli görmedi ?Merhaba, sizde hangi gende pıhtılaşma çıkmıştı acaba hatırlıyor musunuz? Bende Mtfrh 1298 homozigot çıkmıştı, hematolog bu geni önemli görmedi ama coraspin kullanabilirsin dedi, kadın doğum uzmanı ise iğne başlaman lazım ileriki dönemde dedi, bende de kafa karışıklığı oldu biraz.
Daha da iyi ol inşallah canım. Biniac test ne kuzu ?Çok şükür iyiyim canım annemler gitti pazar günü yalnız kaldım ayın 28i kadın doğumdan randevu aldım düşükten sonra bı kontrol olmak istiyorum aklımda biniac test var kan pıhtılaşma genetik gibi bunları yaptiricam bilgisizim bu konuda nerde kim yapıyor bilmiyorum bakalım sen nasılsın bebiş nasıl :)
Klavye azizliği :) bi kaç test yazıcaktım:)))Daha da iyi ol inşallah canım. Biniac test ne kuzu ?
Ya benden doktor işte bıraktırmasan önce pıhtılaşma testi istedi. Teste bakıp Sonra bırakabilirsin dedi ama bi değerde farklılık var o kafama takıldı benim de. Ben de bilgisizim kuzu ya. İyiyim canım mide bulantım var ama çok şükür.
En azından aspirine devam et. Bir kaç kişide bebeği besleyen damarlarda problem olmuş aspirin kullanmaya başlamış hemen. Bünün için bırak derse bir kaç farklı dr danışırsın.Daha da iyi ol inşallah canım. Biniac test ne kuzu ?
Ya benden doktor işte bıraktırmasan önce pıhtılaşma testi istedi. Teste bakıp Sonra bırakabilirsin dedi ama bi değerde farklılık var o kafama takıldı benim de. Ben de bilgisizim kuzu ya. İyiyim canım mide bulantım var ama çok şükür.
Aspirin hiç kullanmadım ki hep iğne kullandım. Ama bıraktırdı işte şimdi anladım ben onun sıkıntı olabileceğini ve şu an çok tedirginim napsam diye.En azından aspirine devam et. Bir kaç kişide bebeği besleyen damarlarda problem olmuş aspirin kullanmaya başlamış hemen. Bünün için bırak derse bir kaç farklı dr danışırsın.
Sende de pıhtılaşma mı vardı?Kızlar ben de aspirin kullanıyordum, dün hafif lekelenme oldu, doktorum aspirini kesti. Ultrasona girdik, bebek iyi şükür.
Merhaba, aynen o MTHFR 1298A homozigot bende de, ben de iğne kullanmıyorum şu an, Faktör V Leiden normal çıkmış, sadece coraspin verdi bana da, çok teşekkürler cevap için.Dediğin gen şu mu canım MTHFR (A1298C) Faktör V Leiden Mutasyonu ? Bende bu homozigot mutant çıktı ama doktor iğneye devam etmemi gerekli görmedi ?
Çok şükür iyi ya, çok yoğun bulantı olmadı bende, C.tesi kontrolüm var ama herhalde belli olmaz cinsiyet daha, 10. hafta bitti, heyecan basıyor ara araHamilelik nasıl gidiyor? Bebişin cinsiyetini öğrendin mi?
Korkma kuzum bizim bilgiler gördüklerimiz okuduklarımız. Herkeste aynı şeyler olacak diye birşey yok. Sadece tedbirli olalım. Sen bir kaç farklı dr git istersen. Kontrollerini ihmal etme allah emanet inşallah.Aspirin hiç kullanmadım ki hep iğne kullandım. Ama bıraktırdı işte şimdi anladım ben onun sıkıntı olabileceğini ve şu an çok tedirginim napsam diye.
Allah bağışlasın yavrunu sana darısı bizlere inşallah. :)Çok şükür iyi ya, çok yoğun bulantı olmadı bende, C.tesi kontrolüm var ama herhalde belli olmaz cinsiyet daha, 10. hafta bitti, heyecan basıyor ara ara
Amin inşallah darısı sağlıkla isteyen herkese olsun, inşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsinizAllah bağışlasın yavrunu sana darısı bizlere inşallah. :)
Pıhtılaşma genlerime hiç baktırmadım canım. Doktor önlem olarak transferden sonra ecopirin başlamıştı. Bebiş iyi şükür, gelişimi önden gidiyor.Sende de pıhtılaşma mı vardı?
Geçmiş olsun bu arada aman dikkat et altın bebeğe :)
Maaşallah canım.Pıhtılaşma genlerime hiç baktırmadım canım. Doktor önlem olarak transferden sonra ecopirin başlamıştı. Bebiş iyi şükür, gelişimi önden gidiyor.
Eşinizin sperm testi sonucu çıktı mı acaba?Başkentte morfolojiye bakıyorlar mı?Merhaba canım gittim bugün eski tahlilleri me baktı. Malesef rahim filminde sorun gördü sol tüp tamamen tıkalıymış sağ tüpte kısmençok ağladım çünkü bende bir sorun olmadığını biliyordum meğer öyle değilmiş yanında ağlamak istemezdim ama tutamadım kendimi. Zaten doktordan gitmeden çok iyi elektrik almıştım. Çok sevdim ilgilendi. Sorularıma cevap alabildim. Hemşirelerde çok ilgili geldi smear testi kan testleri verdim eşim sperm testi verecek haftaya tekrar gideceğiz bir sonraki adetle başlayacağız inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun
Eşim testi cuma günü verecek. Morfolojiye de bakıyorlar diye biliyorum.Eşinizin sperm testi sonucu çıktı mı acaba?Başkentte morfolojiye bakıyorlar mı?
Ben ankarada yasar ozgok duyudm ama fiyati fzla demsti onu bi arastr bíz qnkarada mehmet sevki sert hocaya amelyt olduk ama aman aman bi degsim olmadi ama adam iyi bri gibi sakin biriydi onuda bi arastr istrsenArkadaslar varıjosel ameliyatı içün önerebılcegınız isimler var mı hepsını tek tek arastırıp gıtmek ıstıyorum emre bakıroğlu levent türk cem kadıoğlu baska var mı
Tesekkür ederimBen ankarada yasar ozgok duyudm ama fiyati fzla demsti onu bi arastr bíz qnkarada mehmet sevki sert hocaya amelyt olduk ama aman aman bi degsim olmadi ama adam iyi bri gibi sakin biriydi onuda bi arastr istrsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?