Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dediğin gen şu mu canım MTHFR (A1298C) Faktör V Leiden Mutasyonu ? Bende bu homozigot mutant çıktı ama doktor iğneye devam etmemi gerekli görmedi ?

Daha da iyi ol inşallah canım. Biniac test ne kuzu ?
Ya benden doktor işte bıraktırmasan önce pıhtılaşma testi istedi. Teste bakıp Sonra bırakabilirsin dedi ama bi değerde farklılık var o kafama takıldı benim de. Ben de bilgisizim kuzu ya. İyiyim canım mide bulantım var ama çok şükür.

Klavye azizliği :) bi kaç test yazıcaktım:)))

En azından aspirine devam et. Bir kaç kişide bebeği besleyen damarlarda problem olmuş aspirin kullanmaya başlamış hemen. Bünün için bırak derse bir kaç farklı dr danışırsın.

En azından aspirine devam et. Bir kaç kişide bebeği besleyen damarlarda problem olmuş aspirin kullanmaya başlamış hemen. Bünün için bırak derse bir kaç farklı dr danışırsın.
Aspirin hiç kullanmadım ki hep iğne kullandım. Ama bıraktırdı işte şimdi anladım ben onun sıkıntı olabileceğini ve şu an çok tedirginim napsam diye.

Dediğin gen şu mu canım MTHFR (A1298C) Faktör V Leiden Mutasyonu ? Bende bu homozigot mutant çıktı ama doktor iğneye devam etmemi gerekli görmedi ?
Merhaba, aynen o MTHFR 1298A homozigot bende de, ben de iğne kullanmıyorum şu an, Faktör V Leiden normal çıkmış, sadece coraspin verdi bana da, çok teşekkürler cevap için.

Aspirin hiç kullanmadım ki hep iğne kullandım. Ama bıraktırdı işte şimdi anladım ben onun sıkıntı olabileceğini ve şu an çok tedirginim napsam diye.
Korkma kuzum bizim bilgiler gördüklerimiz okuduklarımız. Herkeste aynı şeyler olacak diye birşey yok. Sadece tedbirli olalım. Sen bir kaç farklı dr git istersen. Kontrollerini ihmal etme allah emanet inşallah.

Arkadaslar varıjosel ameliyatı içün önerebılcegınız isimler var mı hepsını tek tek arastırıp gıtmek ıstıyorum emre bakıroğlu levent türk cem kadıoğlu baska var mı

Eşinizin sperm testi sonucu çıktı mı acaba?Başkentte morfolojiye bakıyorlar mı?

Arkadaslar varıjosel ameliyatı içün önerebılcegınız isimler var mı hepsını tek tek arastırıp gıtmek ıstıyorum emre bakıroğlu levent türk cem kadıoğlu baska var mı
Ben ankarada yasar ozgok duyudm ama fiyati fzla demsti onu bi arastr bíz qnkarada mehmet sevki sert hocaya amelyt olduk ama aman aman bi degsim olmadi ama adam iyi bri gibi sakin biriydi onuda bi arastr istrsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…